Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Ιστορική ανασκόπηση η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ πάνω στην Γη.

Οι πεσμένοι άγγελοι, δηλαδή οι σκοτεινοί εξωγήινοι

Γαλαξιακή #Ομοσπονδία φωτεινά όντα #ΑΓΓΕΛΟΙ
Αρχαία χειρόγραφα… Σουμεριανοί, Αιγύπτιοι, Εβραίοι δείχνουν ότι στην Αρχή της Ανθρωπότητας οι Σκοτεινοί (Fallen Angels) καθιέρωσαν κυριαρχία πάνω στη Γη.
Το φίδι στον κήπο της Έδεμ που μπήκε στον πειρασμό της Εύας ήταν εξωγήινο ερπετό, διακόπτοντας ένα γενετικό πείραμα που παρατηρήθηκε από εξωγήινους που μοιάζουν με ανθρώπους.

Για χιλιάδες χρόνια, ανταγωνιζόμενες ξένες σκοτεινές ομάδες εξωγήινων έχουν αγωνιστεί για τον έλεγχο της ανθρωπότητας.
Η αυτοκρατορία των ερπετών ενάντια στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία φωτεινά όντα #ΑΓΓΕΛΟΙ.

Ένα σημείο καμπής στην #Ατλαντίδα
Η Ατλαντίδα έγινε το επίκεντρο αυτού του άλλου παγκόσμιου αγώνα. Η καταστροφή του το 9700 π.Χ. οδήγησε στην άνοδο των Draco-Reptilians πάνω από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία στον έλεγχο της ανθρώπινης εξέλιξης. Η Γη έχει γίνει πλανήτης φυλακής.
Οι συνεχείς πόλεμοι, ο λιμός, η φτώχεια ήταν η κληρονομιά της ανθρωπότητας ως αποτέλεσμα του αντιπροσώπου μεταξύ των ερπετών και της γαλαξιακής ομοσπονδίας.

Οι επιρροές των #αρνητικών εξωγήινων
Οι μεγάλοι κατακτητές υποστηρίχθηκαν από ερπετά φιγούρες - Τζένγκις Χαν, Καρλομάγνη, Ναπολέοντα Βοναπάρτη, Αδόλφος Χίτλερ Βοηθήθηκαν επειδή οι ατελείωτοι πόλεμοι παρείχαν στους ερπετούς θυσίες αίματος από πολίτες και αμέτρητους ανθρώπους στρατιώτες για να πολεμήσουν μέχρι θανάτου.


Οι επιρροές των #θετικών #εξωγήινων
Πολλοί σπουδαίοι εφευρέτες και μεταρρυθμιστές στην ιστορία έχουν ενισχυθεί από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία. Martin Luther, Erasmus, Isaac Newton, John Locke, Ben Franklin. Ο στόχος αυτής της ομάδας ήταν να #απελευθερώσει προηγμένη τεχνολογία που θα μπορούσε να #τονώσει την ανθρώπινη #ανάπτυξη, να αυξήσει την #ευημερία και να αυξήσει την ανθρώπινη #συνείδηση.

Η γέννηση της Αμερικής και ο μυστηριώδης ξένος
Το 1776, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία παρενέβη. Έστειλαν έναν εκπρόσωπο για να απευθυνθούν στα συζητούμενα μέλη του Continental Congress. Αυτός ο μυστηριώδης ξένος επαίνεσε με πάθος την ελευθερία από τον τυραννικό κανόνα και επέμεινε στην υπογραφή της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας από τον Τόμας Τζέφερσον.

Η #Γήινη Συμμαχία ενάντια στο Βαθύ Κράτος
Στην εποχή μας, η Γη της Συμμαχίας σχηματίζεται. Πρόκειται για μια ελεύθερη ένωση παγκόσμιων ηγετών, πολιτικών, επιστημόνων, οικονομικών στρατηγικών, ανώτερων στρατιωτικών, ακόμη και θρησκευτικών μεταρρυθμιστών αφιερωμένων στην αύξηση της ανθρώπινης συνείδησης και στην αντιμετώπιση των αιώνων μάστιγας του πολέμου, του λιμού, της φτώχειας και της καταπίεσης. Το Solar Overseer, το Πρόγραμμα Μυστικού Διαστήματος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, αλληλεπιδρά άμεσα με τις θετικές παρατάξεις του και είναι μέλος της Γης Συμμαχίας. Αντίθετα, τα ερπετά ελέγχουν επιχειρηματικούς και πολιτικούς ηγέτες, το Βατικανό και τα μέσα ενημέρωσης. Αυτή η ομάδα είναι γνωστή με πολλά ονόματα… Kabbalah, Illuminati, The Invisible State. Και σήμερα, το Deep State


Γεννήθηκε το 1863, πέθανε το 1943. Ο Νίκολα Τέσλα εμπνεύστηκε από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία για να παράσχει στον κόσμο εφευρέσεις που θα μπορούσαν να απελευθερώσουν την ανθρωπότητα. Η μεγαλύτερη εφεύρεσή του - απεριόριστη ελεύθερη ενέργεια. Εκείνοι που βοήθησαν τον Τέσλα και ήθελαν να απελευθερώσουν την τεχνολογία του στον κόσμο προέρχονταν από τη Γη Συμμαχία. Αυτοί οι τραπεζίτες κατέστρεψαν τον Τέσλα για να σταματήσουν το δώρο της δωρεάν ενέργειας για όλους - Morgan, Warburg, Rofeller. Οι JP Morgan et al. ελίτ που αποκλείουν τον Τέσλα και τις εφευρέσεις του επηρεάστηκαν από τους Δρακόνιους.

Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ξέσπασε. Οι ελπίδες της Γης της Συμμαχίας έχουν ξεθωριάσει για την παγκόσμια ανακάλυψη της τεχνολογίας της Tesla. Ο Τζον Τραμπ μελέτησε μερικές από τις προηγμένες τεχνολογίες της Tesla και βοήθησε να εκτιμήσει τη σημασία τους για το FBI το 1943. Ο καθηγητής Trump εργάζεται επίσης για την προσαρμογή του Tesla και άλλων προηγμένων τεχνολογιών στα μυστικά διαστημικά προγράμματα των ΗΠΑ.

Η #Γαλαξιακή #Ομοσπονδία και η οικογένεια Τραμπ
Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία συνεργάζεται κρυφά με την οικογένεια Trump για δεκαετίες. Τη δεκαετία του 1980, ο Τζον Τραμπ αποκάλυψε αρκετά προηγμένα τεχνολογικά μυστικά στον ανιψιό του Ντόναλντ. Το 2015, ο #Ντόναλντ #Τραμπ ήρθε σε επαφή με μια ομάδα στρατιωτικών πληροφοριών για να τρέξει για το καλό της χώρας.
Τεχνολογία ψυχρής σύντηξης - Απεριόριστη ενέργεια σε κάθε σπίτι. Πλήρης αποχαρακτηρισμός. Η μυστική τεχνολογία ήταν βασικός στόχος της διοίκησης Τραμπ.

Τα #UFO ζήτησαν να μην δημοσιεύσουν το γεγονός ότι είναι εδώ, η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμα έτοιμη.
Ο Τραμπ ήταν έτοιμος να δημοσιεύσει, αλλά η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του είπε, «Περιμένετε να ηρεμήσουν οι άνθρωποι πρώτα». Δεν θέλουν να ξεκινήσουν μαζική υστερία. Πρώτα θέλουν να μας κάνουν λογικούς και κατανοητούς. Περιμένουν την ανθρωπότητα να εξελιχθεί και να φτάσει σε ένα επίπεδο, να καταλάβουν τι είναι ο χώρος και τι είναι τα διαστημόπλοια. 5 Ιανουαρίου 2021
Ο Τραμπ ήθελε να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τη Ρωσία, για να ανακοινώσει την πλήρη αποκήρυξη. Γιατί; Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν συνεργάζεται με ανθρωποειδή που αποτελούν μέρος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Ο Πούτιν βοήθησε τους Ρώσους να μάθουν για τους φωτεινούς εξωγηινους που ζουν ανάμεσά μας. Όπως και με τον Τραμπ, τα βαθιά ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης έχουν μιλήσει σκληρά εναντίον του Πούτιν και δαιμονοποίησαν τις προσπάθειες για πάντα. Σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας.

#Λευκά #καπέλα και η απελευθέρωση της Γης
Ο Ντόναλντ #Τραμπ, ο Βλαντιμίρ #Πούτιν, ο Σι #Τζίνπινγκ, ο Νάρεντα #Μόντι είναι μέρος της Γης Συμμαχίας. Η Γη της Συμμαχίας θέλει να αποχαρακτηρίσει την καταπιεσμένη τεχνολογία και να απελευθερώσει την ανθρωπότητα από τον χιλιετή έλεγχο των αρνητικών εαυτών. Το βαθύ κράτος προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεκινήσει μεγάλους πολέμους μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας, της Ινδίας και της Κίνας για τον τερματισμό της συνεργασίας. Αν και οι ηγέτες της Γήινης Συμμαχίας είναι το αντικείμενο συκοφαντίας και ψέματα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του βαθιού κράτους, κάθε ηγέτης αγαπάται, σεβάζεται, σέβεται η πλειοψηφία. Η αλήθεια δεν μπορεί να σταματήσει. Η ερχόμενη #απελευθέρωση της #Γης είναι #εξασφαλισμένη.


Kait Aggelos



1 σχόλιο:

ΛΟΥΚ είπε...

δεν υπαρχουν σκοτεινα και φωτεινα οντα αγγελοι και θεοι ολοι αυτοι που παρουσιαζοντε σαν θεοι απο την αρχαιοτητα μεχρη και σημερα και ισοσ μας κατασκευασαν μασ ζηλευουν και μασ θελουν δουλους απο τι σουμερια οπως ειπες τους 12 του ολυμπου το γιαχβε μεχρι και το χριστο και πολους αλλους ολοι εινε μια οικογενια που εχει και αυτη τις διαμαχες τις και καπιοι πεζουν το ρολο του καλου και καπιοι του κακου για να παραμυθιαζουν τον κοσμο. μονο αν καταλαβη και ενωθη η ανθροποτητα εναντιων τους χωρις παροπηδες θα τους νικιση και ας εινε πιο δυνατοι εμεις ειμαστε πιο εξυπνοι αλλα αυτο εινε αδυνατον να βγαλης τον ανθρωπο απο τα πολλα μαντρια που ακαναν και τον εβαλαν. συγνωμη για την ορθογραφια δεν πηγα σχολειο

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters