Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Περισσότεροι από δώδεκα μυστηριώδεις προϊστορικές σήραγγες στην Κορνουάλη της Αγγλίας, Mystify Researchers

Πάνω από δώδεκα σήραγγες έχουν βρεθεί στην Κορνουάλη της Αγγλίας, που είναι μοναδικές στις Βρετανικές Νήσους. Κανείς δεν ξέρει γιατί οι άνθρωποι της Εποχής του Σιδήρου τα δημιούργησαν. Το γεγονός ότι οι αρχαίοι υποστήριξαν τις κορυφές και τις πλευρές τους με πέτρα, υποδηλώνει ότι ήθελαν να αντέξουν και ότι έχουν, για περίπου 2.400 χρόνια.

Ο εφοπλιστής Γιάννης Γουλανδρής κατασκεύασε το πρώτο σύγχρονο ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε παραγωγή στον κόσμο το 1953.

Το κράτος τον σταμάτησε.
Το 2020 ο Ερντογάν καμάρωσε το πρώτο τουρκικό αντίστοιχο.
Το 1953 το Ελληνικό πελατειακό κράτος στη κυριολεξία “σκότωσε” το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο η παραγωγή του οποίου έγινε από τον εφοπλιστή Γιάννη Γουλανδρή στη Σύρο. Ο δημοσιογράφος-ερευνητής Μιχάλης Σταυρόπουλος έκανε την παραγωγή και την σκηνοθεσία του ντοκυμαντέρ A Tale of Two Isles που περιγράφει την Οδύσσεια του εγχειρήματος.

Ομπάμα /Μπάιντεν / Κλίντον / Πελοσί Λευκός Οίκος/Παιδόφιλια ... Wikileaks

«Έχουμε σκληρές αποδείξεις ότι

ο πρωην Πρόεδρος Ομπάμα δημιουργησε ενα παιδοφιλικο κυκλο γυρω και μεσα στο Λευκό Οίκο», δήλωσε ο Τζούλιαν Ασάνζ σε μια δηλωση βομβα στο Fox News Hannity την Κυρ 25 Απριλίου. 

«… Ένα νεαρό αγόρι ηλικίας 5 ετων… θα ειναι το τελειο δωρο για τον πρόεδρο», Αυτο ειναι  ένα email που εμφανισαν τα Wikileaks με προορισμο τον κυκλο του Ομπάμα σύμφωνα με τον Assange. «Θα φτάσει από τη Ρουμανία την Τρίτη. Είμαι βέβαιος ότι ο πρόεδρος θα είναι ευχαριστημένος. "

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ 67 γονείς περνούν το Κράτος δικαστήριο για τεστ και μάσκες

Αγωγή εναντίον του Κράτους και των υπουργών Υγείας και Παιδείας σχετικά με την έκδοση και εφαρμογή των Διαταγμάτων που αφορούν την εβδομαδιαία υποχρεωτική εξέταση με rapid test των μαθητών Μέσης Εκπαίδευσης, καθώς και την υποχρεωτική χρήση της μάσκας στα σχολεία, καταχώρησαν 67 γονείς. Παράλληλα, ζητούν την αναστολή των σχετικών Διαταγμάτων μέχρι την εκδίκαση της αγωγής.

Αεροψεκασμοί και Εμβόλια – Τι δεν ξέρατε για τα εμβόλια και την Ανθρώπινη-ζωική γεωργία.

Brucella freq 20450 (brucellosis) 1423, 748, 643, 695

Το 1946, η μελλοντική φαρμακευτική czar George Merck θα αναφέρει στην γραμματεία του πολέμου των ΗΠΑ, ότι κατάφερε να εξοπλίσει την τοξίνη που εξάγεται από το βακτήριο Brucella και να την απομονώσει σε μια ακατάλυτη κρυσταλλική μορφή, χρησιμοποιώντας μόνο τα σωματίδια του DNA.

Οι αεροψεκασμοί των κρυστάλλων μέσω των αεροπλάνων αναπτύχθηκε σε πληθυσμούς Κινέζων και σε Κορεατών κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας. Πολλοί βετεράνοι του πολέμου ανέπτυξαν αργότερα Σκλήρυνση κατά Πλάκας. 

«Εξυπνες» Πόλεις για Ηλίθιους Ανθρώπους

“Smart Cities” Φυλακή για όλους.

Κατανοώντας τους κινδύνους των Καινοτόμων Ζωνών και των «Εξυπνων» Πόλεων.

Μετά την είδηση ότι ο Κυβερνήτης της Νεβάδας Steve Sisolak σκοπεύει να παρουσιάσει τις λεγόμενες «Καινοτόμες Ζώνες» όπου οι εταιρείες τεχνολογίας μπορούν να δημιουργήσουν δικές τους πόλεις και κυβερνήσεις, οι υπέρμαχοι της ιδιωτικής ζωής αντιδρούν με φόβο και ανησυχία.

18 λόγοι που δεν θα λάβω ένα εμβόλιο για τον COVID.

Λοιπόν, εδώ είναι οι λόγοι που επιλέγω να εξαιρεθώ από το εμβόλιο COVID:

1. Οι κατασκευαστές εμβολίων είναι απαλλαγμένοι από κάθε ευθύνη.

Η μόνη βιομηχανία στον κόσμο που δεν φέρει καμία ευθύνη για τραυματισμούς ή θανάτους που οφείλονται στα προϊόντα τους είναι οι κατασκευαστές εμβολίων.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters