Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Το παιχνίδι έχει τελειώσει! 💥 Ο αγώνας έχει προ πολλού κερδηθεί! 💥 Η Cabal έχει κατατροπωθεί! 💥 Το ΦΩΣ έχει υπερισχύσει του σκότους!

Adonis Ellinas
Το τι παρακολουθούμε να γίνεται στις μέρες μας, δεν είναι παρά μικρές και ασήμαντες θα έλεγα, παραστάσεις... "2ης Σκηνής Θεάτρου".
Απώτερος τους σκοπός είναι να δώσουν χρόνο στο κόσμο, ιδιαίτερα στον Αμερικανικό λαό, να αντιληφθεί το μέγεθος της εξαπάτησης, της δουλείας, της εκμετάλλευσης και του ψεύτικου τούτου κόσμου στον οποίο ζει/ζούμε - που δεν είναι τίποτα πέρα από δημιούργημα των Επικυρίαρχων Σατανικών Δυνάμεων της Χαζαρικής Μαφίας - οι οποίοι διαφέντευαν τον πλανήτη Γη μέχρι πρότινος.

Ο ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΦΩΤΟΣ! - ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ 16-8-2020

Michael Love     -    Εισαγωγή:

Οι ακόλουθες πληροφορίες λήφθηκαν από άμεσες, αποκωδικοποιημένες αιθερικές μεταδόσεις καλοπροαίρετων Δυνάμεων Φωτός αγκυροβολημένων στο ηλιακό σύστημα της Γης, και κάποια από τα στοιχεία προέρχονται απ΄ευθείας από συγκεκριμένα μέλη μέσα στη Γήινη Συμμαχία γνωστά ως τα Λευκά Καπέλα και η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα, στρατηγικά τοποθετημένα σε θέσεις-κλειδιά της γήινης φύλαξης από τους Γαλαξιακούς στην επιφάνεια του πλανήτη Γη.

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (Βίντεο)

Φοβούνται την κοινή χρήση αυτού του βίντεο, επειδή θα βοηθήσει ξυπνήσει τους ανθρώπους

Πρωτοποριακό νέο υλικό «μπορεί να επιτρέψει στην τεχνητή νοημοσύνη να συγχωνευθεί με τον ανθρώπινο εγκέφαλο»


Η τεχνολογία θα μπορούσε να επιτρέψει νέα διαγνωστικά υγείας και να επιτύχει το στόχο του Elon Musk, την ενσωμάτωση με την τεχνητή νοημοσύνη.
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ένα πρωτοποριακό βιο-συνθετικό υλικό για το οποίο ισχυρίζονται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συγχώνευση της τεχνητής νοημοσύνης με τον ανθρώπινο εγκέφαλο.
Η σημαντική ανακάλυψη, που παρουσιάστηκε σήμερα στην εικονική έκθεση American Chemical Society Fall 2020, είναι ένα σημαντικό βήμα προς την ενσωμάτωση ηλεκτρονικών μέσων με το ανθρώπινο σώμα, για τη δημιουργία όντων "cyborg"κατά τα ήμισυ άνθρωποι και κατά το ήμισυ ρομπότ.

Νεαρός χάκερ έφτιαξε πρόγραμμα που αποκλείει ιστότοπους και υπηρεσίες με περιεχόμενο όπως πορνογραφικό υλικό καθώς και υλικό παιδικής πορνογραφίας καθώς επίσης και πρόγραμμα που παρέχει ασφάλεια στα μηνύματα μας

Γεράσιμος Μπαρχαμπάς: Προσωπικά τις περισσότερες μου ανακαλύψεις τις έκανα διαβάζοντας και συγχρόνως κάνοντας προσευχή έχοντας πίστη.

Η επιστήμη χωρίς πίστη στον θεό είναι άκρως επικίνδυνη, διότι αλλιώς βλέπει ο πιστός επιστήμων τον άνθρωπο και αλλιώς ο άπιστος.

Ο πιστός επιστήμων βλέπει τον συνάνθρωπο σαν εικόνα θεού, ο άπιστος πολλές φορές σαν πειραματόζωο.
Τίποτα δεν είναι αδύνατο με τον θεό παρέα.”
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters