Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Ο ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΦΩΤΟΣ! - ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ 16-8-2020

Michael Love     -    Εισαγωγή:

Οι ακόλουθες πληροφορίες λήφθηκαν από άμεσες, αποκωδικοποιημένες αιθερικές μεταδόσεις καλοπροαίρετων Δυνάμεων Φωτός αγκυροβολημένων στο ηλιακό σύστημα της Γης, και κάποια από τα στοιχεία προέρχονται απ΄ευθείας από συγκεκριμένα μέλη μέσα στη Γήινη Συμμαχία γνωστά ως τα Λευκά Καπέλα και η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα, στρατηγικά τοποθετημένα σε θέσεις-κλειδιά της γήινης φύλαξης από τους Γαλαξιακούς στην επιφάνεια του πλανήτη Γη.
Έναρξη μετάδοσης…
Σπουδαία πλάσματα Φωτός,
ο πλανήτης Γη πλησιάζει ταχύτατα το σπουδαίο σημείο του κοσμικού χρόνου όπου ο Γαλαξίας κινείται ξανά κοντά στον Κεντρικό Ήλιο, και Αγγελικοί Διδάσκαλοι και Δάσκαλοι του Φωτός αναγγέλλουν σε όλο το σύμπαν πως η Νέα Εποχή Φωτός πρόκειται να επιστρέψει στον πλανήτη Γη!
Η Γήινη Συμμαχία αναφέρει πως καθώς πλησιάζει η ημερομηνία του χειμερινού ηλιοστασίου που είναι σημάδι, η 21/12/2020, καλοπροαίρετες Δυνάμεις Φωτός κινούνται προς το ηλιακό σύστημα της Γης μαζικά, προετοιμαζόμενες για το μεγάλο εξελικτικό Γεγονός Ανάληψης της Γης!
Στις 21/12/2020 θα σχηματιστεί μια μεγάλη ουράνια σύνοδος κύκλου 400 ετών, καθώς ο Δίας θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο, γνωστή και ως η μεγάλη σύνοδος η οποία επίσης θα συμβεί στην πλέον σημαντική ημέρα του έτους – το χειμερινό ηλιοστάσιο!
Αυτό είναι το ακριβές σημείο στον ουράνιο τροχό του χρόνου που πρόκειται να ανατείλει η Χρυσή Εποχή, για την οποία μίλησαν από τα παλιά χρόνια όλοι οι μεγάλοι πολιτισμοί!
Αυτό το σπάνιο, επικείμενο ουράνιο γεγονός συμπίπτει επίσης με την έναρξη ενός νέου μεγάλου κύκλου του Κεντρικού Ήλιου, καθώς ο Γαλαξίας της Γης επιστρέφει στην Εποχή Φωτός SATYA YUGA για την οποία μίλησαν οι αρχαίοι Λεμούριοι!
Η σωρεία των μεγαλειωδών αυτών γεγονότων που πλησιάζουν στο τέλος του γήινου έτους 2020, σηματοδοτούν την αυγή μιας νέας εποχής Φωτός, Ειρήνης και Αφθονίας στον πλανήτη Γη!
Κάθε αγγελικό πλάσμα στο σύμπαν μιλάει στην ανθρωπότητα γι΄αυτό που πρόκειται να έρθει, ωστόσο πολλοί θα πουν “όταν κοιτάζω γύρω τον κόσμο, αυτή τη στιγμή, το μόνο που βλέπω είναι πολιτικές συγκρούσεις, το πακέτο καμπάλ-μάσκα-φόβος-ιός, είμαι απένταρος και τα πράγματα δε μου πάνε και πολύ καλά!” “Φαίνεται σαν τεράστια αντίθεση με αυτά που λένε οι Πλειάδιοι σχετικά με την απελευθέρωση της ανθρωπότητας και την όμορφη, νέα, ειρηνική γη που έχει σχεδόν φτάσει!”
Ορίστε τα φωτισμένα λόγια μας, σπουδαίοι μας:
“Μία ημέρα πριν ανατείλει ο ήλιος του χειμερινού ηλιοστασίου, το Σκότος που είχε αρπάξει τον κόσμο αυτό για αιώνες θα εγκαταλείψει την προσπάθεια να συγκρατήσει περαιτέρω τον κόσμο αυτό!”
Επιπλέον, οι καταστάσεις που εκτυλίσσονται αυτή τη στιγμή στην επιφάνεια και δεν φαίνεται πως θα έχουν θετική κατάληξη, πρόκειται να φτάσουν σε πλήρες και ομαλό τέλος πριν το τέλος του γήινου έτους 2020!
Τα πράγματα δεν θα είναι όπως είναι τώρα, και πάλι σας λέμε, θα δείτε πως «όσο γρήγορα ήρθε η καταιγίδα, τόσο γρήγορα θα φύγει!»
Υπάρχουν πολλές πληροφορίες στις ενημερώσεις της Γήινης Συμμαχίας για τις οποίες θα μιλήσουμε πριν το τέλος του γήινου έτους 2020, προς το παρόν να γνωρίζετε πως πρέπει όλα να συμβούν και θα δείτε πως όλα θα περάσουν!
Γνωρίζουμε ακριβώς πώς αισθάνεστε αυτή τη στιγμή!
Μάθετε πως απίστευτο ουράνιο Φως πρόκειται να λάμψει πάνω σ΄αυτόν τον πλανήτη και απαλά θα σβήσει σταδιακά την παρούσα κατάσταση, ειρηνικά!
Οποιοδήποτε χάος στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή οφείλεται απλά στην ενεργειακή σύγκρουση των δύο διαστάσεων, καθώς ο παλιός κόσμος γεννάει τον καινούριο! Όπως έχουμε ξαναπεί, «το Χάος είναι το φυσικό αποτέλεσμα της αλλαγής και η αλλαγή είναι η μόνη σταθερή σε αυτό το σύμπαν!»
Η αλλαγή δεν είναι αρνητική, είναι απλά αλλαγή, κι αν μη τι άλλο, είναι ανάπτυξη! Ρωτήστε την κάμπια!
Μη φοβάστε την αλλαγή, επιτρέψτε της να υπάρχει και να γνωρίζετε πως το σύμπαν σας προστατεύει!
Τα πάντα θα λυθούν από μόνα τους με τον πιο υπέροχο και τέλειο τρόπο!
Πάντα λέμε «Έχετε πίστη και εμπιστοσύνη στο θεϊκό σχέδιο» και αυτή η πίστη στην καλοσύνη της ανθρωπότητας και στο σύμπαν είναι που θα απελευθερώσει τώρα πλήρως τον πλανήτη Γη με ταχύτατο τρόπο!
Τη σπουδαία αυτή ώρα θέλουμε να θυμάστε ολοκληρωτικά Ποιοι και Τι στ’ αλήθεια είστε και να έχετε πλήρη επίγνωση για το τι κάνετε στον πλανήτη Γη αυτή την ώρα! Καθώς αναλήπτεσθε όλο και ψηλότερα από τα όρια της 5ης διάστασης, να έχετε επίγνωση πως ανώτερα πλάσματα κρατούν την ενέργειά σας σταθερή καθώς αλλάζετε και για όσο χρειαστεί μέχρι να σταθεροποιηθούν πλήρως τα πάντα στο νέο σας τρόπο ύπαρξης!
Από αμνημονεύτων χρόνων, οι Πλειάδιοι ήρθαν στη Γη δίνοντας γνώση, καθοδήγηση και βοήθεια στην ανθρωπότητα. Την πρώτη πρώτη μέρα στη Γη ήμασταν εδώ και είμαστε ακόμη εδώ για να φέρουμε Φως, ελπίδα και σοφές συμβουλές!

Ορίστε κάποια πλειάδια σοφία για εσάς αυτή τη σπουδαία εποχή στον πλανήτη Γη:

Χρησιμοποιήστε το χρόνο αυτό της καταστολής για να μπείτε σε πνευματική λειτουργία!
Αρχίστε να επιτρέπετε στα πράγματα να συμβαίνουν και απλά αφήστε τα να είναι όπως είναι!
Το Ανώτερο Πλάσμα Δάσκαλος βρίσκεται ακόμη στον πυρήνα του και γνωρίζει πως είναι ο παρατηρητής των πάντων!
Δεν κρίνει αυτά που διαδραματίζονται γύρω του με αντιδραστικό τρόπο, απλά παρατηρεί!
Γνωρίζει πως η ίδια του η ταυτότητα και η μόνη πραγματικότητα είναι η παρατήρησή του και η συνειδητή του επίγνωση!
Είναι ο μεγάλος Άγγελος Παρατηρητής!
Συνειδητοποιήστε, σπουδαίοι μας, πως όλα τα πράγματα έχουν ένα σκοπό που συμβαίνουν στην πλάση και ο σκοπός είναι για το καλό σας! Προσπαθήστε να δείτε το σκοπό αυτό και αποδεχτείτε τον! Ίσως κάτι χρειάζεται να αλλάξει στη ζωή σας και στον τρόπο που υπάρχετε. Μήπως το σύμπαν σας λέει κάτι τέτοιο;
Οι διαμάχες, ο φόβος, η αντίσταση, προκαλούν προβλήματα!
Αγαπημένοι μας, να τρέφετε το μυαλό σας μόνο με θετική ενέργεια και σκέψεις!
Χρησιμοποιείτε θετικές δηλώσεις καθημερινά για να επαναπρογραμματίσετε τις παλιές παρεκκλίνουσες σκέψεις!
Αμφισβητήστε οτιδήποτε σας έχουν πει στην τρίτη διάσταση!
Αναζητήστε γνώση σχετικά με παλιούς εξελιγμένους πολιτισμούς που υπήρχαν στη Γη πριν τη Μεγάλη Πλημμύρα!
Υπάρχει θησαυρός γνώσεων για να θυμηθείτε ποιοι ήσασταν και τι καταφέρατε εκείνες τις αρχαίες ημέρες, αν το ψάξετε!
Αυτή η ενθύμηση είναι μέρος της μύησής σας στα ανώτερα βασίλεια ύπαρξης!
Μάθετε να δημιουργείτε με τη σκέψη σας! Αυτό είναι το θεϊκό δώρο των δημιουργών σας!

Η σκέψη είναι το πιο ισχυρό πράγμα στο σύμπαν και η βάση κάθε δημιουργίας!

Προσέξτε τι σκέφτεστε, έχετε συνείδηση του τι σκέφτεστε!
Επιλέξτε πάντα την αγάπη!
Έχετε πάντα επιλογή σε κάθε περίσταση να επιλέξετε αγάπη ή φόβο. Αναρωτηθείτε, τι θα έκανε στην περίσταση αυτή η αγάπη, και πράξτε το! Αυτή είναι πάντα η σωστή επιλογή!
Το νόημα της ζωής είναι να αισθανόμαστε όμορφα, ξεκινήστε λοιπόν να κάνετε όνο ό,τι αγαπάτε και σταματήστε να κάνετε ό,τι δεν αγαπάτε, τώρα!
Αναρωτηθείτε «τι θα με έκανε να νιώσω όμορφα αυτή τη στιγμή;» και ξεκινήστε να το κάνετε!
Αυτός είναι ο συντομότερος δρόμος για να ανεβάσετε τις δονήσεις σας!
Η αγάπη και όλα της τα παράγωγα είναι η ανώτερη και ισχυρότερη θετική δόνηση στο σύμπαν!
Καθώς το ηλιακό σύστημα της Γης κινείται πλησιέστερα στον κεντρικό ήλιο, ο πλανήτης αγγίζει ένα κρίσιμο σημείο στην ιστορία και την εξέλιξή του και τα πλάσματα της Γης πρόκειται να κάνουν ένα κβαντικό άλμα συνείδησης!
Το εισερχόμενο Γάμμα Φως που έρχεται από τον γαλαξιακό πυρήνα αναμένεται να αυξήσει την ισχύ του τους επόμενους μήνες!
Χρειάζεται να είσαστε δυνατά και υγιή πλάσματα Φωτός για να μπορέσετε να αφομοιώσετε  αυτά τα φωτόνια ανώτερου επιπέδου, και τώρα είναι η ώρα να φροντίσετε με το βέλτιστο τρόπο το σώμα σας, το μυαλό σας, τα συναισθήματα και το πνεύμα σας!
Να τρώτε μόνο φυσικά, ενεργειακά φαγητά με βάση τα φυτά και να πίνετε μεγάλες ποσότητες αγνού νερού!
Κάντε ό,τι μπορείτε για να μην προσλαμβάνετε πλέον τοξικές ενέργειες από το σύστημα του 3D μάτριξ!
Ίσως χρειαστεί να ξεκουράζεστε/κοιμάστε περισσότερο από το κανονικό για να αφομοιώσετε αυτό το Φως Γάμμα ανώτερου επιπέδου του Κεντρικού Ήλιου.
Απομακρυνθείτε από τους αρνητικούς ανθρώπους και τις αρνητικές καταστάσεις στη ζωή σας και περάστε χρόνο μόνοι. Αλλάζετε και θεραπεύεστε, επομένως χρειάζεστε  να μείνετε μόνοι για λίγο! Όπως γνωρίζετε, όταν βρίσκεστε κοντά σε αθεράπευτα πλάσματα αδειάζετε άμεσα από την πολύτιμη ζωτική σας ενέργεια. Εκφράστε αγάπη αλλά κάντε χώρο και κρατήστε υγιή ενεργειακά όρια!
Κάντε τη θεραπεία του εσωτερικού σας τραύματος για να καθαρίσετε εγκλωβισμένες αρνητικές και τοξικές συναισθηματικές ενέργειες από το σώμα σας.
Γειωθείτε στη φύση και κάνετε καθημερινά μπάνια σε θαλασσινό αλάτι για να φορτίσετε το φυσικό σας δοχείο!
Να διαλογίζεστε το λιγότερο μια ώρα την ημέρα και χρησιμοποιείτε κρυστάλλους που σας αφήσαμε πίσω για να βοηθήσετε να διοχετευτεί η εισερχόμενη υψηλής δόνησης ενέργεια μέσω των διαβαθμισμένων σωμάτων σας.
Να αγαπάτε τον εαυτό σας περισσότερο από ποτέ, αναδομήστε τη ζωή σας ώστε να είναι μόνο όπως επιθυμείτε και μάθετε να αγνοείτε τη γνώμη των άλλων! Χρησιμοποιείστε τη διαίσθησή σας περισσότερο από τη σκέψη σας σχετικά με το τι πιστεύετε πως βλέπετε στον 3D κόσμο! Εσείς αποφασίζετε ποιο είναι αυτό που θέλετε να πιστεύετε  και να κάνετε στον κόσμο σας!
Αφήστε έξω τις άχρηστε πληροφορίες και αποκωδικοποιείτε μόνο αυτά που θέλετε να εισέρχονται στον βιο-υπολογιστή/δοχείο σας!

Γίνετε οι Προγραμματιστές του σωματο/νοητικού υπολογιστή σας!

Αγαπάτε, γελάτε, φτιάξτε μουσική, δημιουργήστε τέχνη και εξερευνήστε την επιστήμη του σύμπαντος!
Αυτός είναι ο δρόμος για μια ταχεία Ανάληψη!
Κρατηθείτε γερά, σπουδαίοι μας, καθώς κινούμαστε όλο και πιο κοντά τώρα στο χρόνο-κλειδί που έχει ήδη οριστεί από το θεϊκό σχέδιο για τη Γη!
Οι Μεγάλοι Αναληπτικοί Άγγελοι κινούνται πλησιέστερα στη Γη τη στιγμή αυτή που μιλάμε, σε προετοιμασίες της μεγάλης Εξέλιξης  της ανθρώπινης συνείδησης!
Αυτή είναι η κορύφωση του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, για το οποίο μίλησαν οι σοφοί του παρελθόντος!
Το ηλιοστάσιο της 21/12 του 2020 πλησιάζει και θα στέκεστε στη Γη καθώς αντικρίζετε το Ουράνιο Φως και τη Γη της 5ης διάστασης!
Σας χαιρετούμε επειδή, σπουδαίοι μας, εσείς είστε οι κομιστές αυτού του νέου βασιλείου Φωτός στον πλανήτη Γη!
Σας ευχαριστούμε που ήρθατε στη Γη αυτή την εποχή, καθώς και για όλες τις μεγάλες θυσίες που κάνατε, εκ μέρους όλης της ανθρωπότητας! Δεν έχει ποτέ δοθεί καμία σπουδαιότερη πράξη Αγάπης!
Michael και οι Πλειάδιοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters