Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ 1940-΄44 ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ..... Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ....ΘΑΝΑΤΟΣ.

Πόσες διαφορές υπάρχουν άραγε μεταξύ των σημερινών δοσιλόγων με εκείνους του 1940-'44...; ΟΥΤΕ ΜΙΑ.(ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ! Αυτός είναι ο κομμουνισμός…Όταν κάποιοι φιμώνουν την ιστορία-ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ και η ΝΤΡΟΠΗ

The Soviet Story: Ντοκιμαντέρ παραγωγής 2008 που προβλήθηκε στην ΕΤ-1 (απίστευτο κι όμως αληθινό..) το 2010,

για το οποίο το ΚΚΕ έκανε λόγο για «κατάπτυστο δημιούργημα», «βρώμικη προπαγάνδα» και «γκεμπελισμό».. Η αλήθεια βλέπετε πονάει…

Απίστευτο: Τουρίστας έκλεψε πριν χρόνια πέτρες από την Ακρόπολη – Δε φαντάζεστε τη συνέχεια!

Δεν πίστευε στα μάτια της η επικεφαλής του ΕΟΤ στη Νέα Υόρκη, Γκρέτα Καματερός όταν είδε το περιεχόμενο ενός δέματος που της έστειλαν.
«Μόλις παρέλαβα αυτό το γράμμα… Αυτό που περιείχε έφερε δάκρυα στα μάτια μου. Θα τις παραδώσουμε σήμερα», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Δύο μυστικές μασονικές στοές αποκαλύφθηκαν στο Γουεστμίνστερ

Δύο στοές του Ελευθεροτεκτονισμού για βουλευτές και πολιτικούς δημοσιογράφους συνεχίζουν να λειτουργούν κρυφά στο Westminster, σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις. Η «αδελφότητα» λέγεται ότι είναι τόσο συγκεκαλυμμένη που οι περισσότεροι δημοσιογράφοι δεν γνωρίζουν την ύπαρξή τους.

Σύμφωνα με τον Guardian, τα δωμάτια εξακολουθούν να φιλοξενούν το New Welcome Lodge, το οποίο αφορά βουλευτές, και κοινοβουλευτικούς υπαλλήλους και το Gallery Lodge, το οποίο προορίζεται για το πολιτικό σώμα.

Ο θάνατος είναι απλώς μια ψευδαίσθηση: συνεχίζουμε να ζούμε σε ένα Παράλληλο Σύμπαν

Απο αρχαιοτάτους χρόνους φιλόσοφοι, επιστήμονες και οι θρησκευτικοί εκπρόσωποι,

έχουν αναλύσει και δίνουν τη δική τους εξήγηση για το τι συμβαίνει μετά το θάνατο.
Πολλοί αναρωτιούνται αν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο ή απλά εξαφανιζόμαστε στο άγνωστο. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει αυτό που συνήθως ορίζουμε ως θάνατο.

Ανατροπή του Συλλαλητηρίου σκεπτόταν ο Α. Τσίπρας – Φοβόταν την λαοθάλασσα – Πως εμπλέκεται η Αμερικανική πρεσβεία

Σε vertigo βρίσκεται η Κυβέρνηση μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Το συλλαλητήριο αλλάζει πλέον την πολιτική ατζέντα, με την Κυβέρνηση να πέφτει στην παγίδα που ίδια έστησε, μόνο που αυτή την φορά, δεν υπολόγισε τις αντιδράσεις του Ελληνικού λαού.

Σοκάρει μαρτυρία αυτόπτη μετά το συλλαλητήριο – Το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ ακούει;

Το πανικόβλητο πολιτικό σύστημα και τα παπαγαλάκια του στα μίντια προσπαθούν παντί τρόπω να κάνουν τους Έλληνες να πιστέψουν, ότι αφενός μεν αυτό που είδαν με τα ίδια τους τα μάτια την Κυριακή ήταν εικονική πραγματικότητα και οι πλημμυρισμένοι με
κόσμο δρόμοι ήταν στην πραγματικότητα άδειοι, αφετέρου δε ότι όλοι, μα όλοι, που συμμετείχαν στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο της Μεταπολίτευσης ήταν ακροδεξιοί και Χρυσαυγίτες.

Η εγγονή του Τίτο αποκηρύσσει τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων και τους αρνείται το δικαίωμα να λέγονται «Μακεδόνες»


 

Στους αρχαίους χρόνους, οι κάτοικοι της περιοχής της Μακεδονίας δόξαζαν τους ίδιους θεούς με τους Έλληνες, μιλούσαν την ελληνική γλώσσα και συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ένα προνόμιο που ήταν κατοχυρωμένο μόνο για τους Έλληνες.
Γράφει η DR SVETLANA BROZ *

Μοναδικό ντοκουμέντο: To ιστορικό χρέος του ΣΥΡΙΖΑ στα Σκόπια – Ολα έχουν μια εξήγηση

Μόνο τυχαία δεν είναι επιμονή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να αποδεχθεί την ονομασία «Μακεδονία» χωρίς καν να  υπάρξει άμεση εφαρμογή των προαπαιτούμενων, δηλαδή απαλοιφή όλων των αλυτρωτικών συμβόλων και των διατάξεων του σκοπιανού Συντάγματος, που μιλάνε για κατεχόμενη από τους Ελληνες «Μακεδονία του Αιγαίου».

«Χαμένη» πόλη του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρέθηκε στο Ιράκ μετά από 2.000 χρόνια

qalatga Aρχαιολόγοι στο Ιράκ εντόπισαν μία πόλη, η οποία ήταν «χαμένη» για περισσότερα από 2.000 χρόνια, με τη βοήθεια φωτογραφιών από drone και αποχαρακτηρισμένων δορυφορικών εικόνων της CIA.  
Η Qalatga Darband, η οποία πιστεύεται ότι ιδρύθηκε το 331 π.Χ. από τον Μέγα Αλέξανδρο, ανακαλύφθηκε από μία ομάδα ιρακινών και βρετανών αρχαιολόγων, με επικεφαλής ειδικούς από το Βρετανικό Μουσείο.

Ο Θεσσαλονικιός που θα νικήσει την ενεργειακή φτώχεια


GIorgos Koutitas

Πλέον ζει μόνιμα στην Αμερική, αφήνοντας πίσω οικογένεια και φίλους. Ο Γιώργος Κουτίτας, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και σε ηλικία 37 ετών απασχολεί τη παγκόσμια κοινότητα, και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του.
Ο 37χρονος δημιούργησε την εφαρμογή GRIDMATES, που αποτελεί παγκόσμια καινοτομία, και μέσα από αυτή θέλει να δωρίσει ηλεκτρικό ρεύμα σε όσους το χρειάζονται και δεν μπορούν να το προμηθευτούν.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters