Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Πρέπει να ακούεις για τη διάσωση και τον επαναπατρισμό των ανθρώπων που επιβιώνουν από την εμπορία ανθρώπων:

Craigie Hill
Το έπιασε κανείς άλλος αυτό;
25,000 Αμερικανοί επανενώθηκαν με αγαπημένα πρόσωπα τους τελευταίους 2 μήνες που ήταν "κολλημένοι" σε άλλες χώρες.. ακούγεται σαν θύματα εμπορίας ανθρώπων. Επίσης πρόσεξα το "φως έρχεται" και θα είναι δύσκολο 2 εβδομάδες μπροστά όταν ανακαλύψεις για τον πόνο και τον θάνατο που προκλήθηκε από αυτόν τον αόρατο εχθρό! 


Ρίξε μια ματιά.
" Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ έχει οργανώσει μία από τις μεγαλύτερες και πιο πολύπλοκες διεθνείς επιχειρήσεις εκκένωσης στην αμερικανική ιστορία. 
Από τις 29 Ιανουαρίου έχουμε επαναπατρίσει με επιτυχία πάνω από 25,000 Αμερικανούς από περισσότερες από 50 χώρες όπου ήταν κυριολεκτικά κολλημένοι και κάποιες περιπτώσεις κλειδωμένοι. 
Μάλλον έχετε διαβάσει για τους νέους στο Περού και τους νέους στη Βραζιλία, και είχαν κολλήσει απόλυτα και τους βγάλαμε. Σχεδόν όλοι είναι έξω τώρα πίσω στο σπίτι με τους γονείς τους, τις γυναίκες τους, τους συζύγους τους. 
Θέλω κάθε Αμερικανός να είναι προετοιμασμένος για τις δύσκολες μέρες που βρίσκονται μπροστά. 
Θα περάσουμε δύο δύσκολες εβδομάδες και μετά ελπίζουμε, όπως προβλέπουν οι ειδικοί, θα αρχίσουμε να βλέπουμε πραγματικό φως στο τέλος του τούνελ
Αλλά αυτό θα είναι ένα πολύ επώδυνο, πολύ οδυνηρό δύο εβδομάδες. 
Όταν κοιτάς και βλέπεις τη νύχτα, το είδος του θανάτου που έχει προκληθεί από αυτόν τον αόρατο εχθρό, είναι απίστευτο. " Πρόεδρος Τραμπ
.
Πολλές συγκλονιστικές αλήθειες θα βγουν σύντομα και μία από αυτές θα αφορά την εμπορία ανθρώπων. 
Θα γίνει ακόμα πιο σκοτεινό από αυτό γι ' αυτό να είστε προετοιμασμένοι. Είμαστε ενωμένοι. 

Ποτέ άλλοτε στην ιστορία μας δεν ανέβηκε κάποιος πρόεδρος να κάνει κάτι γι ' αυτό. 
Τα πράγματα δεν ήταν όπως φαινόταν αλλά θα τα καταφέρουμε μαζί. 
Το matrix τώρα καταρρέει και το ψευδές θα φανεί. 
Λάμπουμε το φως σε οποιοδήποτε σκοτάδι ως συλλογικό τώρα. 
Θα το θεραπεύσουμε μαζί στο σύνολό του. 
Δεν θα είσαι μόνος. Είμαστε δυνατοί μαζί. 
Ας στείλουμε καλή ενέργεια και αγάπη σε όλα τα θύματα και σε όλους όσους εμπλέκονται με μέτρα διάσωσης. 
Ευχαριστούμε όλους. Ευχαριστώ τον Τραμπ. 
ThanQ Συμμαχία. WWG1WGA. 
Ευχαριστώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ https://www.facebook.com/groups


https://www.facebook.com

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο


Νικόλαος Γεωργιάδης  
 ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ;;;;; 
ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΕΝΤΡΑΛ ΠΑΡΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ..... 
Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.... 

"ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΣΕΞ ΣΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΕΝΤΡΑΛ ΠΑΡΚ...
ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ.......
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.... 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΩΡΑ/ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ...

 ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΣΕΞ/ΕΜΠΟΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ.... 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΑΛΤΟ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ...
ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ...
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΥΝΕΛΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.... 
ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ, ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ..... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ...
" ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ..... 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Deniece Young slaves to BREAKING Central Park NY RESCUE of Human Trafficing Tunnels below- I'm mess more in Comments thru Day Audio Nurses to NYC. Children being the tent set up Park. Situation worse than people think. Some are deformed. "Please everybody for those children." our Military and on major underground tunnels where there are Sex organ extraction/ and perversions. president the swamp promised, will be every Tunnels everywhere. famous are involved as KNOW THIS IS HARD, WE MUST OPEN EYES & ACKNOWLEDGE THESE THINGS. 1:38 Nurse mentions children... Heath Get SoundCloud 1:31"




Όλα έχουν τη σημασία τους. Τίποτα δε σταματά αυτό που έρχεται!!

μετάφραση: Μάρη Λιώκη        Κυριότερα σημεία:
  • Το Βαθύ Κράτος δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από τα σχέδιά του. Τα ΜΜΕ θα συνεχίσουν να προωθούν τον πανικό και το χάος.
  • Οι Πατριώτες σε όλο αυτό, αντιπαραθέτουν το δικό τους Σχέδιο το οποίο θα επισκιάσει πολύ σύντομα τα σχέδια του Βαθέως Κράτους.

Το “σενάριο”...

γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

Σχόλιο Διόδοτου: Η φίλη Κατερίνα δεν χρειάζεται πλέον ιδιαίτερες συστάσεις. Έχουμε δημοσιεύσει και άλλα άρθρα της, μα στο συγκεκριμένο.. πανηγυρικά οι απόψεις μας ταυτίζονται! Ας ελπίσουμε το "τσουνάμι του καλού" να κατακλύσει όσο το συντομότερο γίνεται τον πλανήτη, γιατί για την Ελλάδα μας ειδικότερα, η σκοτεινή ελίτ επιφυλάσσει το καταστροφικότερο τέλος  όλων των εποχών στη μακραίωνη ιστορία της.
Το “σενάριο” είναι τόσο απίστευτο που προκαλεί τους δύσπιστους να γελάσουν, ίσως και ειρωνικά.

Η Μάχη για το Αφήγημα. Οι Πατριώτες ελέγχουν το Οικονομικό Αφήγημα

μετάφραση: Μάρη Λιώκη
κυριότερα σημεία:
  • Οι Πατριώτες επιχειρούν, τη στιγμή που ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει.
  • Η Κεντρική Τράπεζα δε θέλει φυσικά να χάσει τον έλεγχο, επιθυμεί να ελέγχει το αφήγημα διότι δεν τους αρέσει να χάνουν. Επιθυμούν όλοι αυτοί, να πιστέψει ο κόσμος πως οδηγούμαστε σε μια παγκόσμια ύφεση, όχι εξ΄αιτίας του Συστήματός τους, όχι εξ΄αιτίας των χειρισμών τους, όχι εξ΄αιτίας του Χρέους, αλλά εξ΄αιτίας ενός συμβάντος. Αυτή ήταν η στρατηγική τους εξ΄αρχής και αυτό προωθούν.
  • Όταν όμως όλα έρθουν σε πέρας, και όταν το συμβάν θα έχει εκκλείψει και οι ΗΠΑ δεν θα βρίσκονται σε ύφεση, τότε τι θα γίνει; Ο υπόλοιπος κόσμος θα είναι σε ύφεση αλλά οι ΗΠΑ όχι;
  • Το ΔΝΤ ισχυρίζεται πως εισερχόμαστε σε μια περίοδο παγκόσμιας ύφεσης εξ΄αιτίας της εξάπλωσης του ιού και εξ ΄αιτίας αυτού του συμβάντος έχουν τερματιστεί όλες οι δραστηριότητες. Αυτό ήταν το σχέδιό τους εξ΄αρχής. Ο Τραμπ και οι Πατριώτες γνωρίζοντας το σκεπτικό τους το εκμεταλλεύονται.
  • Ο Τραμπ είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Πούτιν και συζητούν τόσο για την τιμή του πετρελαίου, όσο και για το συμβάν γενικότερα αλλά κυρίως συζητούν για το πώς μπορεί να υπάρξει συνεργασία των δύο χωρών ώστε να φέρουν σε πέρας από κοινού όλο αυτό που συμβαίνει. Συζητούν για εναλλακτικούς τρόπους συνεργασίας μεταξύ τους. Και δεν είναι μόνο ο Πούτιν που συνεργάζεται. Είναι οι G και πολλοί άλλοι ακόμη που συνεργάζονται ώστε να ρίξουν το Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών.
  • Όπως θα έχετε παρατηρήσει, η τιμή του πετρελαίου πέφτει κατακόρυφα και υπάρχουν οικονομολόγοι που προβλέπουν ότι αυτό το συμβάν που βιώνουμε, θα οδηγήσει στο τέλος του Ευρώ και πιθανότατα στο τέλος της Ε.Ε.
  • Γνωρίζουμε ότι ο Τραμπ προωθεί τη μείωση της φορολογίας, της φορολογίας εισοδήματος , δεδομένου ότι κανείς δεν μπορεί να πληρώσει τίποτα αυτή την περίοδο. Πιστεύω πως όλο αυτό συμβαίνει σκόπιμα, ώστε ο κόσμος να συνηθίσει στην ιδέα να μην πληρώνει φόρους. (σημ. μτφρ.: Μόνο φόρο κατανάλωσης 7-15%). Επίσης επιθυμεί, να επαναφέρει το Κογκρέσο την ολική μείωση φόρου στα τρόφιμα και την ψυχαγωγία. Αντιστρέφει τα πάντα με ιλιγγιώδη ταχύτητα καθώς συντελείται η Κρατικοποίηση της Federal Reserve.
  • Παράλληλα, με τους οικονομικούς χειρισμούς του μεσούσης της Πανδημίας, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια όλο το Χρέος από τους αμερικανούς πολίτες στη Federal Reserve. Την οδηγεί σε χρεοκωπία σε περίπου 6-7 μήνες. Πώς; Η Fed θα βρεθεί να χρωστάει στους πάντες και τότε το Κογκρέσο θα περάσει νόμο, βάσει του οποίου θα χαθεί από προσώπου γης η Κεντρική Τράπεζα, αφήνοντάς την να αφήσει την τελευταία της πνοή μέσα στο Πτωχευτικό Δικαστήριο.
  • Έτσι θα μάθει ο κόσμος τι ακριβώς συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια με όλα αυτά τα χρήματα. Τότε, το υπουργείο οικονομικών θα αναλάβει το τύπωμα χρήματος με αντίκρυσμα όμως σε χρυσό. Με το πέρασμα του χρόνου, όταν θα έχει εκκλείψει το τοκογλυφικό χρήμα, η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση θα επιστρέψει στις διατάξεις που υπαγορεύει το Σύνταγμα των ΗΠΑ και το Κογκρέσο θα έχει τη δυνατότητα πλέον να εξαλείψει τον φόρο εισοδήματος.
  • Ο κόσμος δεν έχει άλλη επιλογή από το να ΞΥΠΝΗΣΕΙ.
  • Μόλις οδηγήσουν τη Fed εκεί που θέλουν, όλα θα αλλάξουν. Χωρίς να απαλλαγούμε από το Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.
  • Όλα προέρχονται από το Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών. Είναι το Σύστημα που ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ. Χρήμα από κοπανιστό αέρα το οποίο δανείζουν στις κυβερνήσεις. Αυτό π.χ. κάνει και το ΔΝΤ. Πού το βρίσκουν; ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ. Τι δανείζουν; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Το ίδιο κάνει και η ΕΚΤ με τις ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό μεταφράζεται σε ΕΛΕΓΧΟ. To ίδιο κάνει και η Fed με την αμερικανική κυβέρνηση. Ενεργώντας με αυτό τον τρόπο, δημιουργούν τόκους που τελικά τους πληρώνουν οι λαοί.
  • Τώρα πλέον ο κόσμος αρχίζει και ξυπνάει και συνειδητοποιεί ότι όλοι αυτοί δεν εξυπηρετούν τα δικά του συμφέροντα.
  • Δε συντρέχει κανένας απολύτως λόγος να υπάρχουν Κεντρικές Τράπεζες. Δε συντρέχει κανένας απολύτως λόγος να υπάρχει μια ιδιωτική εταιρεία που να δανείζει χρήμα στον κόσμο ο οποίος πληρώνει φόρους για να ξεπληρώνει τους τόκους που αυτή δημιουργεί.
  • Μαζί με τον Τραμπ και τους Πατριώτες, όλοι οι ηγέτες ανά την υφήλιο, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Δεν γίνεται να πέσει μόνο μία. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΥΤΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!
πηγή:

610 μέτρα κάτω από την γη μεταφέρθηκε η ηγεσία εσωτερικής ασφάλειας των ΗΠΑ λόγω κορωνοϊού

Τρίτη 31/03/20: Το αμερικανικό ΥΠΑΜ θέλοντας να προστατέψει τις ηγεσίες των δυνάμεων ασφαλείας των ΗΠΑ, τους απομόνωσε στο όρος Cheyenne όπου και θα παραμείνουν «σφραγισμένοι» μέχρι να περάσει η πανδημία.
“U.S. military homeland security commanders are being isolated in the infamous Cheyenne mountain nuclear  bunker where they will remain ‘sealed off’ until the coronavirus pandemic passes
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters