Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Όλα έχουν τη σημασία τους. Τίποτα δε σταματά αυτό που έρχεται!!

μετάφραση: Μάρη Λιώκη        Κυριότερα σημεία:
  • Το Βαθύ Κράτος δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από τα σχέδιά του. Τα ΜΜΕ θα συνεχίσουν να προωθούν τον πανικό και το χάος.
  • Οι Πατριώτες σε όλο αυτό, αντιπαραθέτουν το δικό τους Σχέδιο το οποίο θα επισκιάσει πολύ σύντομα τα σχέδια του Βαθέως Κράτους.
  • Γνωρίζουμε πως το Βαθύ Κράτος προωθεί την ατζέντα του για να αποδυναμώσει τον Τραμπ και να πλήξει την Οικονομία και όλα αυτά μέχρι τις επερχόμενες εκλογές ώστε να εφαρμοστεί η ψήφος μέσω e mail η οποία θα τους έδινε την ευχέρεια να χειριστούν τα αποτελέσματα κατά το δοκούν. Όλα αυτά όμως που σχεδίαζαν μπλοκάρονται από τον Τραμπ και τους Πατριώτες.
  • Ένα ΣΚΑΝΔΑΛΟ αναδύεται σύντομα. Το Σκάνδαλο FISA( ομοσπονδιακός νόμος του 1978 σχετικά με την φυσική και ηλεκτρονική παρακολούθηση καθώς και με τη συλλογή “ξένων πληροφοριών” μεταξύ “ξένων δυνάμεων” και “παραγόντων ξένων δυνάμεων” υπόπτων για κατασκοπία και τρομοκρατία). Θα μπουν στο μικροσκόπιο όλες οι εφαρμογές του FISA και θα βρεθούν του κόσμου οι παρανομίες. Ήδη αυτό έχει ξεκινήσει. Ο Τραμπ και οι Πατριώτες θα κυνηγήσουν όλα αυτά τα άτομα και θα τεκμηριώσουν την ενοχή τους.
  • Η πλειοψηφία του κόσμου άρχισε να αφυπνίζεται και όλοι αυτοί θα εξηγήσουν και στους υπόλοιπους τι ακριβώς συμβαίνει. Η Πλημμύρα έρχεται.
  • Έχουμε μία λίστα επωνύμων που έχουν προσβληθεί από Κορωνοϊό,. Τα άτομα αυτά το χρησιμοποιούν τόσο για να προωθήσουν τον πανικό, όσο και για να βρουν κάποια ενδεχόμενη οδό διαφυγής. Μέσα στο ίντερνετ αναπτύσσονται διάφορες θεωρίες σχετικά με το ποιος πάσχει και ποιος όχι. Το θέμα είναι όπως είπαμε, πως τα άτομα αυτά χρησιμοποιούν τον ιό για να τους φανεί χρήσιμος αργότερα με κάποιο τρόπο.
  • Πάμε τώρα στην υπόθεση της υδροξυχλωροκίνης. Βγήκε ο Τραμπ και είπε πως μπορεί να σταθεί η αιτία να αλλάξει το παιχνίδι. Έχουμε δει περιπτώσεις θεραπείας ενώ παράλληλα το FDA (αμερικανικός ΕΟΦ) λέει ότι οι γιατροί μπορούν να τη χρησιμοποιούν σε επείγουσες περιπτώσεις και υποψιάζομαι πως την επόμενη εβδομάδα θα ξαναβγεί και θα πει πως έγιναν δοκιμές και πως αποτελεί τη θεραπεία του κορωνοϊού. ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ...Πώς θαμπορούσε να εξαλειφθεί ο πανικός και το χάος όταν η Επιχείρηση θα έχει τελειώσει; Ο Τραμπ φαίνεται έχει προετοιμάσει το έδαφος γι αυτό.
  • Το Βαθύ Κράτος και τα πιόνια του έκαναν για δεκαετίες χρήση της Κλιματικής Αλλαγής ώστε να προωθήσουν την ατζέντα τους. Όμως αν δείτε αναλυτικά στοιχεία, θα διαπιστώσετε πως όλες οι προβλέψεις τους έπεσαν στο κενό. (στο βίντεο αναφέρονται).
  • Ο Q μας προτρέπει να έχουμε τα μάτια μας στην Καλιφόρνια. Φαίνεται πως ο κυβερνήτης Gavin Newsom αποφυλακίζει 19 κρατούμενους, κάποιοι εκ των οποίων έχουν δολοφονήσει παιδιά και έναν που έχει δολοφονήσι μια έγκυο γυναίκα. Δύο κατάδικοι είναι μετανάστες και ο σκοπός του Newsom να μετριάσει την ποινή τους είναι για να μην απελαθούν. Το ίδιο συμβαίνει και στη Ν. Υόρκη όπου αποφυλακίζονται 1100 κρατούμενοι (σημ. μτφρ. και στην Ελλάδα συμπληρώνω εγώ). Φαίνεται σαν να απελευθερώνουν τα άτομα αυτά προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν σε κάποιο “συμβάν” σε περίπτωση που τα σχέδιά τους ναυαγήσουν κάτι που θεωρείται βέβαιο.
  • Σε χθεσινό του tweet σχετικά με τον μηδενισμό των επιτοκίων, ο Τραμπ κλεινει το μήνυμά του με τη λέξη Φάση 4. Κάνοντας μια αναδρομή στα μηνύματα του Q, βλέπουμε Φάση 1, Φάση 2, Φάση 3, αλλά πουθενά Φάση 4. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Οι 3 πρώτες φάσεις που αναφέρει ο Q, απεκονίζουν αυτά που έγιναν και γίνονται μέχρι αυτή τη στιγμή.
  • Ο Q μας έχει μιλήσει για 10 μέρες σκοταδιού, πτώσης του ίντερνετ και των ΜΜΕ . Πάμε τώρα στα διαγράμματα που απεικονίζουν τα προβλήματα διαφορετικών παρόχων και να δούμε κάτι που επεσήμανε ο Tim MCG και μας δείχνει στο Twitter του. Όλοι ανεξαιρέτως οι πάροχοι έχουν στις 31/3 την ίδια κορύφωση μεταξύ 4πμ και 7πμ, όπου παρατηρούνται διακοπές σύνδεσης. Ανακαλύψαμε λοιπόν πως ο πρόεδρος Τραμπ θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τους παρόχους του ίντερνετ στο Οβάλ Γραφείο, απουσία των ΜΜΕ. Παράξενο;

  • Πάμε τώρα στο πλωτό νοσοκομείο του ναυτικού. Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία υπάρχουν 3 κόκκινοι σταυροί. Ας δούμε τώρα τι έλεγε σε μια προηγούμενη ανάρτησή του ο Q. Μας επεσήμανε πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία και πως όλα έχουν το νόημά τους.
Τον Νοέμβριο του 2017 μας είχε επισημάνει πως αυτά τα πλωτά νοσοκομεία θα
στέλνονταν στο L.A. και στη Νέα Υόρκη.

  • Στις 10/6/2019 οι Πεζοναύτες έβγαλαν ένα βίντεο όπου βλέπουμε να λαμβάνει χώρα μια πτώση με αλεξίπτωτο. Στο αλτίμετρο ενός εξ αυτών βλέπουμε καθαρά την ημερομηνία 4/4/2020! Αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Έκανα λοιπόν μία αναδρομή στα ποστ του Q και πήγα στις 4/4/2018 όπου έγραφε: “Ο POTUS (συντομογραφία του προέδρου των ΗΠΑ) θα μείνει ξύπνιος όλη νύχτα. Προσευχηθείτε. Παρακολουθείστε τις αυριανές ειδήσεις.” Φέτος 4 Απριλίου πέφτει Σάββατο κι αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Δε λέω πως κάτι θα συμβεί. Αλλά οι ενδείξεις μας οδηγούν σε αυτή τη χρονική στιγμή. Όντως θα συμβεί κάτι εκείνη την ημέρα; Αυτό δεν το γνωρίζουμε.
  • Όλες οι ενδείξεις μας υπαγορεύουν πως μια Μεγάλη Επιχείρηση είναι σε πλήρη εξέλιξη. Όλα θα συμβούν σιωπηρά. Οι Πατριώτες εκμεταλλεύονται αυτή την κρίση για να προχωρήσουν την επιχείρησή τους.
  • Δύο πράγματα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Το Βαθύ Κράτος προωθεί τα σχέδια του αλλά οι Πατριώτες γνωρίζουν την στρατηγική τους και τη χρησιμοποιούν εναντίον του. Εκθέτουν τα πάντα σε κοινή θέα δίνοντας την ευκαιρία παράλληλα στους ανθρώπους να χαλαρώσουν μακριά από τους έντονους ρυθμούς που επικρατούσαν μέχρι τώρα, ώστε να έχουν την ευκαιρία επιτέλους να αφυπνιστούν και να δουν τι πραγματικά συμβαίνει, τώρα που έχουν χρόνο στη διάθεσή τους.
  • Έχω την πεποίθηση πως πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο
  • Όλες οι αποκαλύψεις θα συμβούν συγχρόνως και μεμιάς.
πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters