Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Η Μάχη για το Αφήγημα. Οι Πατριώτες ελέγχουν το Οικονομικό Αφήγημα

μετάφραση: Μάρη Λιώκη
κυριότερα σημεία:
  • Οι Πατριώτες επιχειρούν, τη στιγμή που ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει.
  • Η Κεντρική Τράπεζα δε θέλει φυσικά να χάσει τον έλεγχο, επιθυμεί να ελέγχει το αφήγημα διότι δεν τους αρέσει να χάνουν. Επιθυμούν όλοι αυτοί, να πιστέψει ο κόσμος πως οδηγούμαστε σε μια παγκόσμια ύφεση, όχι εξ΄αιτίας του Συστήματός τους, όχι εξ΄αιτίας των χειρισμών τους, όχι εξ΄αιτίας του Χρέους, αλλά εξ΄αιτίας ενός συμβάντος. Αυτή ήταν η στρατηγική τους εξ΄αρχής και αυτό προωθούν.
  • Όταν όμως όλα έρθουν σε πέρας, και όταν το συμβάν θα έχει εκκλείψει και οι ΗΠΑ δεν θα βρίσκονται σε ύφεση, τότε τι θα γίνει; Ο υπόλοιπος κόσμος θα είναι σε ύφεση αλλά οι ΗΠΑ όχι;
  • Το ΔΝΤ ισχυρίζεται πως εισερχόμαστε σε μια περίοδο παγκόσμιας ύφεσης εξ΄αιτίας της εξάπλωσης του ιού και εξ ΄αιτίας αυτού του συμβάντος έχουν τερματιστεί όλες οι δραστηριότητες. Αυτό ήταν το σχέδιό τους εξ΄αρχής. Ο Τραμπ και οι Πατριώτες γνωρίζοντας το σκεπτικό τους το εκμεταλλεύονται.
  • Ο Τραμπ είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Πούτιν και συζητούν τόσο για την τιμή του πετρελαίου, όσο και για το συμβάν γενικότερα αλλά κυρίως συζητούν για το πώς μπορεί να υπάρξει συνεργασία των δύο χωρών ώστε να φέρουν σε πέρας από κοινού όλο αυτό που συμβαίνει. Συζητούν για εναλλακτικούς τρόπους συνεργασίας μεταξύ τους. Και δεν είναι μόνο ο Πούτιν που συνεργάζεται. Είναι οι G και πολλοί άλλοι ακόμη που συνεργάζονται ώστε να ρίξουν το Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών.
  • Όπως θα έχετε παρατηρήσει, η τιμή του πετρελαίου πέφτει κατακόρυφα και υπάρχουν οικονομολόγοι που προβλέπουν ότι αυτό το συμβάν που βιώνουμε, θα οδηγήσει στο τέλος του Ευρώ και πιθανότατα στο τέλος της Ε.Ε.
  • Γνωρίζουμε ότι ο Τραμπ προωθεί τη μείωση της φορολογίας, της φορολογίας εισοδήματος , δεδομένου ότι κανείς δεν μπορεί να πληρώσει τίποτα αυτή την περίοδο. Πιστεύω πως όλο αυτό συμβαίνει σκόπιμα, ώστε ο κόσμος να συνηθίσει στην ιδέα να μην πληρώνει φόρους. (σημ. μτφρ.: Μόνο φόρο κατανάλωσης 7-15%). Επίσης επιθυμεί, να επαναφέρει το Κογκρέσο την ολική μείωση φόρου στα τρόφιμα και την ψυχαγωγία. Αντιστρέφει τα πάντα με ιλιγγιώδη ταχύτητα καθώς συντελείται η Κρατικοποίηση της Federal Reserve.
  • Παράλληλα, με τους οικονομικούς χειρισμούς του μεσούσης της Πανδημίας, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια όλο το Χρέος από τους αμερικανούς πολίτες στη Federal Reserve. Την οδηγεί σε χρεοκωπία σε περίπου 6-7 μήνες. Πώς; Η Fed θα βρεθεί να χρωστάει στους πάντες και τότε το Κογκρέσο θα περάσει νόμο, βάσει του οποίου θα χαθεί από προσώπου γης η Κεντρική Τράπεζα, αφήνοντάς την να αφήσει την τελευταία της πνοή μέσα στο Πτωχευτικό Δικαστήριο.
  • Έτσι θα μάθει ο κόσμος τι ακριβώς συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια με όλα αυτά τα χρήματα. Τότε, το υπουργείο οικονομικών θα αναλάβει το τύπωμα χρήματος με αντίκρυσμα όμως σε χρυσό. Με το πέρασμα του χρόνου, όταν θα έχει εκκλείψει το τοκογλυφικό χρήμα, η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση θα επιστρέψει στις διατάξεις που υπαγορεύει το Σύνταγμα των ΗΠΑ και το Κογκρέσο θα έχει τη δυνατότητα πλέον να εξαλείψει τον φόρο εισοδήματος.
  • Ο κόσμος δεν έχει άλλη επιλογή από το να ΞΥΠΝΗΣΕΙ.
  • Μόλις οδηγήσουν τη Fed εκεί που θέλουν, όλα θα αλλάξουν. Χωρίς να απαλλαγούμε από το Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.
  • Όλα προέρχονται από το Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών. Είναι το Σύστημα που ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ. Χρήμα από κοπανιστό αέρα το οποίο δανείζουν στις κυβερνήσεις. Αυτό π.χ. κάνει και το ΔΝΤ. Πού το βρίσκουν; ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ. Τι δανείζουν; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Το ίδιο κάνει και η ΕΚΤ με τις ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό μεταφράζεται σε ΕΛΕΓΧΟ. To ίδιο κάνει και η Fed με την αμερικανική κυβέρνηση. Ενεργώντας με αυτό τον τρόπο, δημιουργούν τόκους που τελικά τους πληρώνουν οι λαοί.
  • Τώρα πλέον ο κόσμος αρχίζει και ξυπνάει και συνειδητοποιεί ότι όλοι αυτοί δεν εξυπηρετούν τα δικά του συμφέροντα.
  • Δε συντρέχει κανένας απολύτως λόγος να υπάρχουν Κεντρικές Τράπεζες. Δε συντρέχει κανένας απολύτως λόγος να υπάρχει μια ιδιωτική εταιρεία που να δανείζει χρήμα στον κόσμο ο οποίος πληρώνει φόρους για να ξεπληρώνει τους τόκους που αυτή δημιουργεί.
  • Μαζί με τον Τραμπ και τους Πατριώτες, όλοι οι ηγέτες ανά την υφήλιο, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Δεν γίνεται να πέσει μόνο μία. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΥΤΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!
πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters