Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Ένας... Φρανκενστάιν 52 τρισ. δολάρια στα θεμέλια του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος.

ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΛΑΒΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Η ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ; 
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΓΟΝΟΒΟΜΒΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ. 

Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΟΥ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟ 401 μ.Χ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ …..ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ.

Γεώργιος Κοσμόπουλος
Γύρω στον 8ο π.Χ. αιώνα, η Έφεσος έγινε το οικονομικό κέντρο της Μικράς Ασίας και απέκτησε μυθικά πλούτη. Η πόλη της Εφέσου ήταν αφιερωμένη στην θεά Άρτεμη. 

Ήταν η μεγαλύτερη πόλη της Ιωνίας και πάντα βρισκόταν σε καλές σχέσεις με τις χώρες της Ανατολής, γιατί από το λιμάνι της εξαρτιόταν το διαμετακομιστικό τους εμπόριο. 

Η ελληνική λέξη που δεν μπόρεσε και δεν θα μπορέσει ποτέ κανείς να μεταφράσει

Η ελληνική γλώσσα είναι μία από τις δυσκολότερες και ομορφότερες του κόσμου. Η σημασίες ορισμένων λέξεων είναι εξαιρετικά βαθιές και για αυτό παραμένουν αμετάφραστες.
Είναι μια λέξη που διαχρονικά θα λέγαμε ότι χαρακτηρίζει την Ελλάδα. Και είναι μια λέξη που χρησιμοποιούμε συχνά. Ωστόσο, εάν προσπαθήσουμε να την μεταφράσουμε σε άλλη γλώσσα, είναι αλήθεια ότι θα δυσκολευτούμε.

Δέκα περιπτώσεις που η επιστήμη σκότωσε τους υπηρέτες της! – Δείτε το βίντεο

Ορισμένες φορές η επιστήμη είναι επικίνδυνη για τους ίδιους τους ερευνητές της. Οι άνθρωποι αυτοί έχασαν την ζωή τους από τις ίδιες τους τις εφευρέσεις.

Πολλοί είναι οι επιστήμονες που είναι αποφασισμένoι να…θυσιάσουν ακόμη και τη ζωή του για το πάθος και την ανακάλυψή τους.

Ελληνική υπογραφή σε σημαντική ανακάλυψη: Βρήκαν το νευρωνικό αποτύπωμα της συνείδησης στον εγκέφαλο!


Πώς μπορεί κανείς να ξεχωρίσει αν έχουν συνείδηση άνθρωποι που βρίσκονται σε κατάσταση αναισθησίας και αδυναμίας επικοινωνίας;

Τη δυσκολία αυτή έρχεται να αντιμετωπίσει μια νέα επιστημονική έρευνα, με επικεφαλής μια Ελληνίδα ερευνήτρια της διασποράς, που έκανε ένα σημαντικό βήμα για την ανακάλυψη της νευρωνικής «υπογραφής» της συνείδησης στον εγκέφαλο.

Εθνικό έγκλημα δια χειρός Τσίπρα – Σκοπιανοί παραδίδουν μαθήματα «Μακεδονικής» γλώσσας σε Έλληνες! – Ξεπούλησαν τα πάντα

Η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών δημιουργεί εξελίξεις εις βάρος του Ελληνισμού και δια χειρός Τσίπρα δημιουργούνται ήδη τετελεσμένα.
Η Ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο μένει ατάραχη και άπραγη, αλλά τόλμησε να παραδώσει όχι μόνο το ένδοξο όνομα της Μακεδονίας μας, αλλά και την γλώσσα σε έναν λαό που μέχρι πριν λίγους μήνες δεν είχε ταυτότητα.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ


ΦΕΚ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 4.000.000 ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ

ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΔΟΛΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΩΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ «ΕΚΛΕΙΣΕ»

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ … ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΟΤΙ ΚΟΜΠΙΝΑ & ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ… ΕΘΝΙΚΗ & ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΒΟΥΛΗ …



ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΟΤΙ ΚΟΜΠΙΝΑ & ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.

Ανακοίνωση διόρθωσης σφάλματος στην ανακοίνωση της εκπροσωπήσεως της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Τράπεζα της Ανατολής Ανώνυμος Εταιρεία» και δ.τ. «Banque d’ Orient/Orientbank».
Στην ανακοίνωση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Τράπεζα της Ανατολής Ανώνυμος Εταιρεία» και διακριτικό τίτλο «Banque d’Orient/Orientbank», που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 633/29.05.2018 (τεύχος ΠΡΑΔΙΤ) στο θέμα 10, στη σελίδα 05 στην Α’ στήλη, στους στίχους 23 έως και 27 εκ των άνω στην τρίτη παράγραφο διορθώνεται το εσφαλμένο:
«Επομένως για το διάστημα από 7-12-1954 μέχρι και την 31-12-2013 με την δυνατότητα παρατάσεως του χρονικού διαστήματος αυτού για πέντε (5) επιπλέον έτη.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΒΙΑΘΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟ


Στο βιβλίο "Λεβιάθαν" κατά τον Χομπς, ο άνθρωπος είναι ένα κτήνος και από την φύση το κτήνος είναι σε μία σύγκρουση με τα υπόλοιπα κτήνη-ανθρώπους, αυτή η κατάσταση πολέμου είναι συνεχιζόμενη μεταξύ τους. Ο τρόπος για να ξεπεραστεί αυτή η διαρκής και ατέρμονη σύγκρουση μεταξύ των κτηνών δεν είναι άλλος από το να δημιουργηθεί ένα κοινωνικό συμβόλαιο και μεταξύ των μελών της, όπου δημιουργείται το κράτος που είναι το μυθικό τέρας της Βίβλου ο Λεβιάθαν, όπου σαν επιδιαιτητής επιλύει κάθε διαφορά και επιφέρει την πολυπόθητη ειρήνη μεταξύ των κτηνών.

ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ
ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ  ΛΕΤΕ
ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΑΙ ΟΤΙ :
διαθέτεις κεφάλαια τρισεκατομμυρίων ευρώ
(τα οποία προέρχονταν κατά τους ψευδείς ισχυρισμούς σου
ΕΔΩ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΗΔΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Ρώσος βιολόγος: «Ο θάνατος του ανθρώπου αρχίζει από το στομάχι- Πώς θα καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καλά» (βίντεο)

Ο Ρώσος βιολόγος και νομπελίστας Elie Metchnikoff είχε δηλώσει ότι «Ο θάνατος αρχίζει στο παχύ έντερο» και το τελμηριώνει με μία ανάλυση που δεν αφήνει αμφιβολία για την ορθότητά της.

Το πεπτικό σύστημα -το στομάχι και τα έντερα- κάνει το μεγαλύτερο μέρος του έργου της μετατροπής της τροφής σε καύσιμα και θρεπτικά συστατικά για το σώμα.

ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΤΕΡΑΣ ΝΕΚΡΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ "ΛΕΒΙΑΘΑΝ" ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

"ΛΕΒΙΑΘΑΝ" ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ "ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!!!

<ο Χομπς δημιουργεί ένα τέχνασμα, τον Λεβιάθαν, το Κράτος, είτε με τη μορφή της απόλυτης μοναρχίας, είτε με τη μορφή της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι αυτό το Κράτος έχει το μονοπώλιο της βίας και της απόλυτης εξουσίας.>

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters