Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ


ΦΕΚ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 4.000.000 ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ

ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΔΟΛΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΩΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ «ΕΚΛΕΙΣΕ»


ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΡΑΤΗΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Η «ΚΛΕΙΣΤΗ» ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΥΓΚΑΛΕΙ «ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ» ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018







ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ





Nikos Theodoropoulos προς 
ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΟΤΙ ΚΟΜΠΙΝΑ & ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ. 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ 633/29-5-2018 Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Α ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ Ο ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ & ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Γ.Σ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ) 
ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΙΣΤΟ ΤΙΤΛΟ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΚΑΤΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 20 ΗΜΕΡΕΣ (ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟ) . 
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, 6 ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΣΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΤΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΕΙΤΕΛΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Γ.Σ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΕΣΜΕΤΖΟΓΛΟΥ. 

ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΙΑΤΙ Ο Α ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ Ο ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ Γ.Σ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΣΕΣΜΕΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, 
ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΤΗΡΗΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ , ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΩΝ. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ? Ή ...............ΠΙΝΕΙ..........ΚΕΡΝΑΕΙ? 
Ο Β ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΑΛΛΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΟΛΩΝ ΤΡΙΣ+.!! 
ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΧΜΜΜΜΜΜ....................

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο



ΜΥΣΤΗΡΙΟ!! Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 1956.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
https://www.facebook.com/photo.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters