1932421_805906339436191_452184726_n.jpg
«ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ....Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ.............ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.!!!!!!!!
Η διορισμένη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Ανατολής η οποία αποφάσισε την αμετάκλητη συγχώνευση ήταν:
Πρόεδρος: Ιωάννης Αθανασάκης
Εντεταλμένος Σύμβουλος: Στέφανος Δέλτα που ορίζεται Εντεταλμένος Σύμβουλος, με κύριο στόχο να διεκπεραιώσει τη συγχώνευση o oποίος αναπληρώνει τον Γενικό Διευθυντή Μ.Π. Καμάρα και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Ιωάννη Αθανασάκη.
Μέλη: Αλέξανδρος Σκουζές, Ιωάννης Δροσόπουλος, Άθως Ρωμανός, Γεώργιος Στρέιτ, Γεώργιος Ζαρίφης.
Ο Στέφανος Δέλτα, καταγόταν από μεγάλη Φαναριώτικη οικογένεια και ήταν ιδρυτής του Κολεγίου Αθηνών, μαζί με τον Εμμανουήλ Μπενάκη. Το 1895 παντρεύτηκε τη γνωστή λογοτέχνη Πηνελόπη Μπενάκη - Δέλτα και απέκτησαν μαζί τρεις κόρες: την Σοφία, σύζυγο Μαυροκορδάτου, την Βιργινία, αρχινοσοκόμο, σύζυγο του πολιτικού Αλεξάνδρου Ζάννα και γιαγιά του πολιτικού ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ και την Αλεξάνδρα, σύζυγο του κτηματία Αντώνη Παπαδόπουλου. 
Επι πλέον ο Γεώργιος Στρέιτ ήταν γιος του πρώην διοικητή της Εθνικής Τράπεζας και πρώτου διοικητή της Τράπεζας Ανατολής Στέφανου Στρέιτ. Ήταν παντρεμένος με την Ιουλία Καραθεοδωρή, από την Φαναριώτικη οικογένεια Καραθεοδωρή, της οποίας μέλος ήταν και ο Στέφανος Δέλτα (μητέρα του ήταν η Σοφία Καραθεοδωρή. Δισέγγονος του είναι ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ, πρώην Υπουργός Πολιτισμού στην Κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου και εξάδελφος του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
Ακόμη λοιπόν και πριν από 80 χρόνια, οι ίδιες οικογένειες που αναμιγνύονται στα πολιτικά δρώμενα της εποχής μας με αποτέλεσμα την εξαθλίωση της πατρίδας μας έπαιρναν μέρος στην μεγαλύτερη απάτη του 20ου αιώνα της Τράπεζας της Ανατολής.........

ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ; ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ !!!!! ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! 
ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.!!!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΦΥΠΝΙΣΗ - ΣΥΝΕΝΩΣΗ...Ε4
....................................................................................
1606922_1399024980361483_782914683_n.jpg
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΙΣ 22/2/2898...

Η ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
& Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 10 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤτΑ ΓΙΑ 1,5 ΔΙΣ 

 Όμως  οποιοσδήποτε έβγαλε αυτή την ηλίθια ανακοίνωση ξέχασε μερικά πράγματα. Ένα από τα πράγματα που ξέχασε είναι ότι οι μέτοχοι της Τράπεζας Ανατολής, δεν πληρωνόντουσαν σε δραχμές, πληρωνόντουσαν σε χρυσό, το οποίο είναι εγκυημένο από την Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας, η οποία βρίσκεται υπό διαχείριση από αυτό το τέρας επονόματι Ροθτσάιλντ. Λοιπόν, το πιο όμορφο πράγμα είναι ότι εννέα μήνες μετά μας πλησιάζει ο Προβόπουλος και ζητάει να αγοράσει δέκα μετοχές, που δεν έχουνε αξία, για 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ. Και φυσικά αυτά τα υποκείμενα νομίσανε ότι θα πάρουμε τα χρήματα, όμως έγινε το αντίθετο, κάναμε ένα βήμα πίσω και του λέμε «βρε, πριν εννέα μήνες μας είπες ότι δεν έχουν καμία αξία, τώρα δίνεις 1,5 δισεκατομμύριο για δέκα μετοχές; Πώς γίνεται αυτό το πράγμα;» Παιδιά σας λέω έγινε της κακομοίρας! Εν πάση περιπτώσει, λοιπόν, αυτή είναι περεταίρω επιβεβαίωση ότι όλα αυτά τα υποκείμενα, όλοι αυτοί οι ανθέλληνες, έχουν φοβερό πρόβλημα γιατί  για πρώτη φορά- και σας λέω έντιμα- για πρώτη φορά στα χέρια των Ελλήνων υπάρχουν αυτά τα φοβερά όπλα, τα χρηματοοικονομικά όπλα, και οι Έλληνες τα έχουν στρέψει αυτά τα όπλα εναντίων των ανθελλήνων, εναντίων των εχθρών μας, και δεν ξέρουν τι στο διάολο να κάνουν. Και το πρόβλημά τους κάθε μέρα που έρχεται μπροστά γίνεται όλο και πιο μεγάλο. 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΩΝ ROTHSCHILD 

Μετά στείλανε το πρωτοπαλίκαρό τους από το Βερολίνο και έγινε συνάντηση εδώ στην Αθήνα- θέλανε να συναντηθούμε στη Μαδρίτη- και δίνει εντολή ο κύριος Σώρρας και του λέει: «Θα ρθείς στην Αθήνα, θα συναντηθούμε κάτω από τον Παρθενώνα, και έτσι και μου πεις ένα αστείο, θα καλέσω αστροπελέκι από το Δία και θα σε κάνω κάρβουνο!» 
Όπως με ακούτε. Λοιπόν, έρχονται και το μόνο πράγμα που ήθελε αυτό το υποκείμενο να περάσει είναι και του λέει: «Κύριε Σώρρα σας παρακαλούμε μην κάνετε φασαρία, θα σας πληρώσουμε ό,τι χρήματα θέλετε». Και του λέει ο κύριος Σώρρας «Πες στο αφεντικό σου ότι αυτοί κάνουν φασαρία. Αυτή είναι η χώρα η δική μου και εμείς δεν κάνουμε φασαρία, αυτός κάνει φασαρία» και έρχεται η ερώτηση και τον ρωτάει: «Μα πόσα χρήματα θέλετε κύριε Σώρρα;» και του λέει ο κύριος Σώρρας: «Άκου, εγώ δεν είμαι καλός στα μαθηματικά, αλλά τρία πανεπιστήμια στην Αμερική μου λένε ότι η εκτίμηση των μετοχών αυτών είναι τόση, η οποία είναι μόνο στο κεφάλαιο των 35 εκατομμυρίων χρυσών γαλλικών φράγκων, ξεπερνάει το ποσό των 670 δισεκατομμυρίων  ευρώ η κάθε μία, και όταν πάρεις υπόψη σου όλα τα υπάρχοντα, ξεπερνάει τα 2 τρισεκατομμύρια 250 δισεκατομμύρια (2.250.000.000) η κάθε μετοχή!» και γυρίζει αυτό το υποκείμενο και λέει: «Μα κύριε Σώρρα αυτά είναι πολλά χρήματα!» και του λέει ο κύριος Σώρρας « Βρε κόπανε, βλέπεις πόσα μας έχεις κλέψει;!»  Όπως με ακούτε! 

............................................................................................
.......................................................................................
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ.ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

.......................................................................................................................
1234239_713074138718143_563468754_n.jpg
 ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ   
ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΠΡΥΣΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ   
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!  

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ!
ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ!   

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ!
ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ
ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
dimops.jpg