Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Δέκα διάσημοι που ανήκουν στους Illuminati - Οι ίδιοι το κρατούν μυστικό, αλλά... (βίντεο)


Οι Illuminati είναι μια αδελφότητα πεφωτισμένων, η οποία ιδρύθηκε τον 18ο αιώνα στη Βαυαρία, με στόχο της την ανακάλυψη μυστικών, που θα τα αποκαλύψει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ..ΣΤΙΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 .

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ..ΣΤΙΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 .

- ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟ ΄΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ΄΄...

- ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΄΄ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ..

- Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ , ΕΧΕΙ ΄΄ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ΄΄ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΗΣ 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1843 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ" ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ


ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Ίων Δραγούμης: «Αν είμαστε ζωντανό γένος, δε θα κολλήσουμε στο πολιτικό σύστημα που μας κάθισαν. Το σύνταγμα και οι βουλευτές είναι μια αρρώστια. Δεν είναι η ζωή μας. Ή θα μας πεθάνη ή θα ψοφήση τέλος πάντων αυτή».
Ένας από τους κεντρικούς δρόμους των Αθηνών ονομάζεται οδός 3ης Σεπτεμβρίου του 1843 για να μας θυμίζει την αισχρή επέμβαση των άγγλων και του Ρότσιλντ στην ελληνική πολιτική.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters