Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ??????? ΤΙΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ??????? ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΠΩΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΣΧΩΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΝΟΜΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ

Κατ΄ αποκλειστικότητα
Παραμάγαζο του FBI, της CIA και του NSA

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Ανυπακοή των Γάλλων αστυνομικών, δεν εκτελούν τις εντολές των ανωτέρων τους – Στηρίζουν τα «κίτρινα γιλέκα» – Βίντεο


Κλιμακώνεται η κρίση στη Γαλλία. Αστυνομικοί σε νέο βίντεο-ντοκουμέντο δείχνουν να αγνοούν τις εντολές των ανωτέρων τους και να δίνουν χώρου στους διαδηλωτές.

Οι αστυνομικοί προέρχονται από τον λαό και είναι λογικό να αντιδρούν. Η βία και η καταστολή είναι υπέρμετρη. Ο Μακρόν μόνο με την βία μπορεί πλέον να πνίξει το κίνημα που έχει δημιουργηθεί στη Γαλλία.
Πριν λίγο μάλιστα οι αστυνομικοί έκαναν χώρο στους νοσοκομειακούς διαδηλωτές στο Παρίσι.
Δείτε βίντεο:

Κρίσιμες ώρες για Μακρόν: Συγκάλεσε συμβούλιο ασφαλείας – Στο «χορό» και οι μαθητές με άγριο ξύλο & καταλήψεις σχολείων

Πολύ πιο άσχημη είναι η κατάσταση στην Γαλλία για τον Ε.Μακρόν ο οποίος αναζητεί εσπευσμένα μια προβοκάτσια για την κήρυξη στρατιωτικού νόμου ώστε να ανακοπεί το διογκούμενο κύμα εξέγερσης εναντίον του.
Ο Γάλλος Υπουργός Οικονομικών αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Eurogroup για να σπεύσει στη Γαλλία όπου ο Ε.Μκαρόν συγκάλεσε εκτάκτως κυβερνητική σύσκεψη για λήψη μέτρων.

Το Ισλάμ «εξαφανίζει» τους Καλάς: Χάνονται οι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Άρθρο αφιερωμένο στους Καλάς του Πακιστάν, στους απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δημοσίευσε η Washington Post. Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, οι Καλάς βρίσκονται στα πρόθυρα της εξαφάνισης εξαιτίας της «εισβολής» του σουνιτικού Ισλάμ στην κοιλάδα τους και του φόβου που οδηγεί πολλά από τα μέλη της φυλής στον εξισλαμισμό.

Ο.Υ.Α. Μασόνοι και πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών διδάσκουν και διαφεντεύουν τη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας της ΕΛ.ΑΣ . Τι θα κάνει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ;



Βόμβα μεγατόνων από την ομάδα χάκερ Anonymous Greece που αποκαλύπτει με έγγραφα ένα δίκτυο επιστημόνων, παραγόντων και δημοσιογράφων να εργάζονται σε νευραλγικά πόστα στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΜΚΟ πράκτορα Integrity Initiative (Πρωτοβουλία Ακεραιότητας) ήτοι , του “μακρύ χεριού” του Foreign and Commonwealth Office-FCO ,

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ΕΝΟΧΟ μυστικό της κανέλας

Όλο και περισσότερο ακούμε για τις ευεργετικές ιδιότητες της κανέλας.

Πράγματι η κανέλα είναι ένα μπαχαρικό πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά, αντιβακτηριδιακό και αντιφλεγμονώδες. Μειώνει την κακή χοληστερόλη LDL, βοηθά στον διαβήτη μειώνοντας τη γλυκόζη στο αίμα. Αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην πρόληψη δημιουργίας θρόμβων. 

«Σε Ψηλό Βουνό» (Ριζίτικο) “En las montañas”

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΡΤΙΟΣ 2018

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1/12/2902 (φωτοβίντεο)

ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ «ΘΑΝΟΥ ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ».

ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΛΑΜΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ.

ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ – ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΤΗΚΑΝ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ – Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ – ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΤΗΚΑΝ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ – Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Έλληνες, δείτε ποιοι πραγματικά είστε και ποιους πρέπει να πολεμήσετε! Ψηλά το κεφάλι!
Να δείτε και ΕΔΩ και ΕΔΩ και φυσικά στην εκπομπή του Mr V ΕΔΩ.


Η κατασκευή των πρώτων Ελληνικών φορητών Όπλων και βαλλιστικών Πυραύλων από την ΧΡΩ.ΠΕΙ. Η θωράκιση της χώρας αξιοποιώντας την εγχώρια πολεμική βιομηχανία που… δεν έγινε.

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ;; ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ

Tsigkas Nikos
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...
WEB TV "ΤΡΙΑΙΝΑ"



https://www.facebook.com/webtvtriaiana/videos
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters