Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Charlie Ward: "Αποκαλύφθηκε κυβερνητική απάτη δεκαετιών!!! Ο Τζορτζ Σόρος εκτέθηκε: Εγκέφαλος πίσω από δεκαετίες κυβερνητικής απάτης και καταστροφής

 

Σε έναν κόσμο γεμάτο διαφθορά και εξαπάτηση, ένα όνομα εμφανίζεται σταθερά ως ενορχηστρωτής του χάους και της χειραγώγησης: George Soros. Μέσα από δεκαετίες μυστικών επιχειρήσεων, ο Σόρος έχει ασκήσει την επιρροή του για να διαπράξει κυβερνητική απάτη, να απελευθερώσει εγκληματίες στις κοινότητές μας και να αποσταθεροποιήσει τις κοινωνίες παγκοσμίως. Αυτό το αποκαλυπτικό βιβλίο εμβαθύνει στις σκοτεινές μηχανορραφίες του Σόρος και της γενιάς του, αποκαλύπτοντας τη συγκλονιστική αλήθεια πίσω από την κακόβουλη ατζέντα τους.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters