Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Κος ΜΕΝΕΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών «Ανέλαβε Μάχιμη Αποστολή» …να ετοιμάσει το Hot-Spot !!!!!


Την ώρα που η Πατρίδα μας είναι στα Όρια του πολέμου , άσχετο αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμη οι Πολιτικοί που επιμένουν να δέχονται όλους τους «ταλαίπωρους» της γης  και να τους Κομίζουν , να τους ταΐζουν και να τους χρηματοδοτούν & με 400 ευρώ το μήνα!


ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ "Κ@Λ$ΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ" ΣΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΣΤΗΝ… ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ! ΦΩΤΟ.

Σημαντική επίσκεψη στην Δημοκρατία της Μογγολίας πραγματοποίησε ο Τούρκος πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, σε επιβεβαίωση της αναζήτησης της ρίζας των Τούρκων που προήρθαν απ την κεντρική Ασία και με τις ορδές τους προωθήθηκαν προς την Δύση....

Κι όμως ο Αριστοτέλης ανακάλυψε πρώτος την Θεωρία της Σχετικότητας

Κι όμως ο Αριστοτέλης ανακάλυψε πρώτος την Θεωρία της Σχετικότητας Αποσπάσματα από τον Αριστοτέλη - «Της των δε ενόντων ρευστήν δύναμιν, εις κραταιάν θέσιν ισοκλίνουσα παν εν τη δομή των σμικρών μορίων πλέγμα ουσίας μέγεθος έστι τάδε: η της μάζης πολλαπλότητα εν διαδοχή, δις, μετά μεγέθους τριών μυρίων μυριάδων τριπλών ποδών προς την μονάδα του χρόνου».

ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Τον Μάιο βγαίνουν τα αποτελέσματα των περίφημων stress test των κατ ευφημισμόν ΄΄ελληνικών΄΄ τραπεζών, τα οποία θα καταδεικνύουν ότι το έλλειμμα τους ή αλλιώς ΄΄κεφαλαιακή επάρκεια΄΄, βρίσκεται σε επίπεδο πιο βαθύ απο την άβυσσο του Ειρηνικού Ωκεανού .

ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΕΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ

Το Σπήλαιο Νυμφολήπτου, γνωστό και ως Σπήλαιο Πανός και Σπήλαιο Αρχέδημου, είναι σπηλιά στις νότιες πλαγιές του Υμηττού. Βρίσκεται στο λόφο Κρεβάτι σε υψόμετρο 260 μέτρων στα βόρεια της Βάρης σε μικρή απόσταση από το μικρό σπήλαιο Συκιά.
Είναι πιο εύκολα προσβάσιμο από τη Βούλα και το δρόμο που συνεχίζει μετά το κοιμητήριο. Το σπήλαιο αποτελεί σημαντικό αρχαιολογικό χώρο καθώς το εσωτερικό του είναι διακοσμημένο από τον Θηραίο γλύπτη Αρχέδημο, τον 5ο αιώνα π.Χ..
Στον Υμηττό,  φιλοξενείται ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σπήλαια του ελλαδικού χώρου. Πρόκειται για το σπήλαιο του Νυμφολήπτου γνωστό και ως Σπήλαιο Πανός αλλά και Σπήλαιο Αρχέδημου.

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;

Jacqueline de Romilly 
…Κατ’ αρχήν κινδυνεύουμε να ξεχάσουμε ότι ο άνθρωπος που εξύμνησαν οι Έλληνες ήταν ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος. Αγαπούσε τη ζωή και τις γιορτές, τα συμπόσια, τον έρωτα, τη δόξα. Μερικοί συγγραφείς μίλησαν γι’ αυτό περισσότερο από άλλους: ό­πως ο Ησίοδος, οι λυρικοί, ο Αριστοφάνης. Από τον Όμηρο όμως ως τα χορικά των τραγωδιών, αυτή η πλευρά δεν λείπει ποτέ. Πρέπει να το θυμίσουμε έντονα -διότι κατ’ αρχήν αυτό είναι η εκπληκτική γοητεία της ελληνικής λογοτεχνίας, υστέρα διότι μια τέ­τοια αγάπη για τη ζωή ανυψώνει περισσότερο το τίμημα του πάθους για να την εννοήσουμε, να την κατακτήσουμε και να υψωθούμε από τα συγκεκριμένα αυτά θέλγητρα προς μία σκέψη αρμονική προς αυτά. Η μίξη αυτών των δύο καθιστά την Ελλάδα μοναδική.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters