Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

QFS ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ - ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΗΣ NESARA/GESARA

από τον Peter B. Meyer

Μετά το σημερινό χρηματοπιστωτικό σύστημα που βασίζεται στο χρέος, το οποίο σύντομα θα εκλείψει οριστικά, θα τεθεί σε λειτουργία το κβαντικό σύστημα ανταλλαγής που φιλοξενείται στο QFS. Το κοινό θα γνωρίζει πότε θα συμβεί αυτό, με την παγκόσμια εφαρμογή του GESARA/NESARA.

GESARA σημαίνει Παγκόσμια Οικονομική Ασφάλεια και Μεταρρύθμιση, υπογεγραμμένη και από τα 209 κυρίαρχα έθνη του κόσμου, και είναι ο πιο καινοτόμος μεταρρυθμιστικός νόμος για τον πλανήτη Γη.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters