Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

QFS ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ - ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΗΣ NESARA/GESARA

από τον Peter B. Meyer

Μετά το σημερινό χρηματοπιστωτικό σύστημα που βασίζεται στο χρέος, το οποίο σύντομα θα εκλείψει οριστικά, θα τεθεί σε λειτουργία το κβαντικό σύστημα ανταλλαγής που φιλοξενείται στο QFS. Το κοινό θα γνωρίζει πότε θα συμβεί αυτό, με την παγκόσμια εφαρμογή του GESARA/NESARA.

GESARA σημαίνει Παγκόσμια Οικονομική Ασφάλεια και Μεταρρύθμιση, υπογεγραμμένη και από τα 209 κυρίαρχα έθνη του κόσμου, και είναι ο πιο καινοτόμος μεταρρυθμιστικός νόμος για τον πλανήτη Γη.


Το πρόγραμμα ευημερίας GESARA βασίζεται σε πολύτιμα κεφάλαια, όπως το Παγκόσμιο Καταπιστευματικό Ταμείο Saint Germain. Ο Sanctus Germanus (Άγιος Γερμανού) είναι ο εμπνευστής και προαγωγός των καινοτομιών, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών και του Διαδικτύου.

Το ταμείο αυτό περιέχει πολύτιμα μέταλλα και νομίσματα αξίας άνω των τεσσάρων δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, δηλαδή ένα δολάριο με σαράντα μηδενικά. Οι παγκόσμιοι διαχειριστές του Saint Germain ενώνονται και διαχωρίζονται από τα παγκόσμια ταμεία διακανονισμού και τους παγκόσμιους λογαριασμούς ασφάλειας.

Όταν οι άνθρωποι πρέπει να φροντίσουν μόνο για τις ανάγκες επιβίωσής τους, η παροχή πνευματικών μηνυμάτων δεν τους φέρνει τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται για να βγουν από τη μιζέρια τους. Οι διατάξεις του GESARA είναι μνημειώδους εμβέλειας και αντιπροσωπεύουν ριζικές μεταρρυθμίσεις για τον πλανήτη Γη, οι οποίες θα ξεκινήσουν μόλις ο νόμος θεσπιστεί και επισημοποιηθεί. Όταν οι άνθρωποι γνωρίζουν αυτές τις μεταρρυθμίσεις, θα έχουν κίνητρο να συμμετάσχουν ανάλογα με τις ικανότητές τους.

Καμία άλλη αλλαγή δεν μπορεί να συμβεί στα σημερινά οικονομικά παγιδευμένα έθνη μέχρι να ακυρωθεί και να εξαλειφθεί το δόλιο χρέος προς τις Κεντρικές Τράπεζες και όλα τα άλλα τραπεζικά ιδρύματα. Όλες οι τράπεζες που συμμετέχουν σε αυτό το απατηλό σύστημα θα ελεγχθούν και όλα τα κλεμμένα περιουσιακά στοιχεία θα κατασχεθούν για να επιστραφούν στον λαό. Οι άνθρωποι έχουν εμπλακεί σε ψεύτικους πολέμους και χρέη σε όλη την ιστορία.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το κλείσιμο όλων των κεντρικών τραπεζών δεν θα προκαλέσει την κατάρρευση των αγορών συναλλάγματος, ομολόγων ή μετοχών. Αυτά τα τρία ελέγχονται επί του παρόντος από το Ταμείο Σταθεροποίησης Συναλλάγματος μέσω συναλλαγών από την πίσω πόρτα του ESF και του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ. Είναι σαφές ότι το ΕΚΤ ελέγχει όλες αυτές τις "ελεύθερες" πλέον αγορές.

Η συμμορία έχει επιτύχει μέχρι στιγμής να επιβάλει καθυστερήσεις στην προτεινόμενη αλλαγή με πολλά μέσα, όπως η δολοφονία ανθρώπων με επιρροή που ήταν υπέρ της άμεσης θέσπισης των διατάξεων του GESARA και του QFS, απειλές θανάτου στις οικογένειες των Εργατών του Φωτός και στους ίδιους τους εργαζόμενους, διπλοί πράκτορες στις τάξεις των Εργατών του Φωτός και τρομοκρατικές επιθέσεις.

Η δολοφονία του προέδρου Κένεντι το 1963 ήταν μια εγχώρια τρομοκρατική ενέργεια, όπως και η καταστροφή των τριών πύργων του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Ο χρυσός για την κάλυψη των νέων νομισμάτων QFS ήταν αποθηκευμένος στο υπόγειο των πύργων του WTC και είχε κλαπεί από την τότε συμμορία. Το κτίριο 7 ήταν το κέντρο των επιχειρήσεων στις 9/11.

Κανείς δεν γνωρίζει πόσες χιλιάδες τόνους κλεμμένου πολεμικού χρυσού έχει συσσωρεύσει η CIA, πιο συγκεκριμένα η Barrick Gold Corporation του George HW Bush, αλλά είναι αρκετοί για να γείρουν την ισορροπία της παγκόσμιας ιδιοκτησίας χρυσού προς την Αμερική. Αυτός ο χρυσός ελέγχεται από παγκοσμιοποιημένους τραπεζίτες που δανείζουν χρήματα και πωλούν όπλα στους ίδιους τους εχθρούς που υποκρίνονται ότι πολεμούν.

Αυτό το σύστημα εξαλείφει την Κεντρική Τραπεζική, την Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων, την IRS και τις φορολογικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, Inc. που ανήκουν στο Βαθύ Κράτος, δηλαδή τη Χαζαρική Σκιώδη Κυβέρνηση, και πολλά άλλα.

Όταν διακηρυχθεί, το GESARA θα εισάγει τις ακόλουθες αλλαγές:

- Διαγραφή όλων των χρεών από πιστωτικές κάρτες, υποθήκες και άλλες τραπεζικές οφειλές που προκύπτουν από παράνομες τραπεζικές και κυβερνητικές δραστηριότητες. Πολλοί το αποκαλούν αυτό "ιωβηλαίο" ή πλήρη διαγραφή του χρέους.
- Κατάργηση του φόρου εισοδήματος.
- Η δημιουργία και εφαρμογή ενός ενιαίου συντελεστή 15% σε νέα μη απαραίτητα είδη, ο οποίος θα αποτελεί το μοναδικό έσοδο για την κυβέρνηση. Με άλλα λόγια, δεν θα φορολογούνται ούτε τα τρόφιμα και τα φάρμακα ούτε τα αγαθά, όπως τα παλιά σπίτια, τα αυτοκίνητα κ.λπ.
- Αυξημένες παροχές για τους ηλικιωμένους.
- Επιστροφή του συνταγματικού δικαίου της γης σε όλα τα δικαστήρια και τα νομικά όργανα.
- Επαναφορά της αρχικής τροπολογίας σχετικά με τους τίτλους ευγενείας.
- Προετοιμασία νέων προεδρικών και βουλευτικών εκλογών εντός 120 ημερών από την ανακοίνωση της GESARA.
- Μια προσωρινή κυβέρνηση θα άρει τις εθνικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και θα αποκαταστήσει το συνταγματικό δίκαιο.
- Εποπτεία των εκλογών για την αποτροπή παράνομων δραστηριοτήτων από ομάδες συμφερόντων.
- Η δημιουργία ενός νέου κρατικού νομίσματος που θα υποστηρίζεται από χρυσό, ασήμι και πολύτιμα μέταλλα, όπως η πλατίνα, τερματίζοντας τη χρεοκοπία των εθνών.

- Απαγόρευση της πώλησης αρχείων πιστοποιητικών γέννησης ως τίτλων ιδιοκτησίας από το Υπουργείο Μεταφορών.
- Εισαγωγή ενός νέου τραπεζικού συστήματος θησαυροφυλακίου σύμφωνα με το Σύνταγμα.
- Κατάργηση του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος και όλων των άλλων κεντρικών τραπεζών στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, οι τράπεζες αυτές θα μπορούν να λειτουργούν παράλληλα με το Υπουργείο Οικονομικών για ένα έτος.
- Αποκατάσταση του οικονομικού απορρήτου.
- Επανακατάρτιση όλων των δικαστών, γιατρών και δικηγόρων στο συνταγματικό δίκαιο και την πραγματική υγειονομική περίθαλψη.
- Παύση όλων των επιθετικών στρατιωτικών ενεργειών από τις κυβερνήσεις και το ΝΑΤΟ παγκοσμίως.
- Καθιέρωση της ειρήνης σε όλο τον κόσμο.
- Αποδέσμευση πρωτοφανών πακέτων πρόνοιας με χρηματικά ποσά για ανθρωπιστικούς σκοπούς.
- Αποδέσμευση περισσότερων από 6.000 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για τεχνολογίες που έχουν αποκρυφτεί από το κοινό με το πρόσχημα της εθνικής ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων ελεύθερης ενέργειας, της αντιβαρύτητας, των μηχανών θεραπείας συχνοτήτων, του διαδικτύου υψηλής ταχύτητας HaLow-fi που συνδέει όλους τους ανθρώπους στον πλανήτη.
- Εξάλειψη όλων των σημερινών και μελλοντικών πυρηνικών όπλων στον πλανήτη Γη.

Αυτή η νέα εποχή εγκαινιάζεται με μια έγχυση μεγάλης αφθονίας. Αυτή η ευημερία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επιμονή των εξωγήινων συμμάχων μας και στις λαμπρές στρατηγικές τους μέσω των Αναληφθέντων Κυρίων. Κατάφεραν να φέρουν στον πλανήτη μας ένα νέο οικονομικό και νομισματικό σχέδιο, στόχος του οποίου είναι η μεγάλη αφθονία για όλους την κατάλληλη στιγμή.


Άρθρο του Peter B. Meyer - 17 Μαΐου 2022

Αναθεωρημένο από το www.fisicaquantistica.it
Πηγή: https://italiafotoshow.blogspot.com/2022/05/programma-di-benessere-globale-gesara.html

https://www.fisicaquantistica.it/spiritualita/programma-di-prosperita-e-benessere-globale-gesara

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters