Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Μεγάλη φορολογική μεταρρύθμιση, GESARA και τέσσερις δυνάμεις του σκότους

Οι δηλώσεις GESARA γίνονται πράγματι σε αρκετές χώρες.

Καθώς το SWIFT έχει τελειώσει και η μετατροπή του νομίσματος πηγαίνει καλά,

είναι μάλλον καιρός να το δημοσιοποιήσουμε.

Φαίνεται ότι το δολάριο ΗΠΑ δεν χρησιμοποιείται πλέον στο εμπόριο.

Το ίδιο ισχύει και για τα κυριότερα fiat νομίσματα, όπως τα ευρώ, οι λίρες και τα γεν. Αντί για το άχρηστο Fiat Dollar, οι Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται να έχουν αρχίσει να τυπώνουν χαρτονομίσματα με κανόνα

⚜️De Charlie Ward⚜️ Όταν ο Τραμπ. Έκανε την ομιλία του στο Mar-A-Lago. Οι σημαίες πίσω του ήταν 17. Δεν είχαν τις χρυσές φούντες γύρω τους.

The Charlie Ward

Όταν ο Τραμπ. Έκανε την ομιλία του Mar-A-Lago. Οι σημαίες που ήταν πίσω του ήταν 17 από αυτές. Δεν είχαν τις χρυσές φούντες γύρω τους.
Όταν κατέβηκε από το αεροπλάνο, ήταν παντού στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Υπήρχε ένα ασθενοφόρο που ήταν στην ουρά των αυτοκινήτων. Αυτό συμβαίνει μόνο με έναν εν ενεργεία πρόεδρο. Δεν έχεις ασθενοφόρο εκεί για πρώην πρόεδρο, είναι για υπηρετικό Τύπο.
Όταν τον είδαμε να φτάνει, η κάμερα έκανε ζουμάρισμα στις σκάλες του αεροπλάνου για να μπορείτε να τα βλέπετε όλα
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters