Κυριακή 9 Απριλίου 2023

⚜️De Charlie Ward⚜️ Όταν ο Τραμπ. Έκανε την ομιλία του στο Mar-A-Lago. Οι σημαίες πίσω του ήταν 17. Δεν είχαν τις χρυσές φούντες γύρω τους.

The Charlie Ward

Όταν ο Τραμπ. Έκανε την ομιλία του Mar-A-Lago. Οι σημαίες που ήταν πίσω του ήταν 17 από αυτές. Δεν είχαν τις χρυσές φούντες γύρω τους.
Όταν κατέβηκε από το αεροπλάνο, ήταν παντού στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Υπήρχε ένα ασθενοφόρο που ήταν στην ουρά των αυτοκινήτων. Αυτό συμβαίνει μόνο με έναν εν ενεργεία πρόεδρο. Δεν έχεις ασθενοφόρο εκεί για πρώην πρόεδρο, είναι για υπηρετικό Τύπο.
Όταν τον είδαμε να φτάνει, η κάμερα έκανε ζουμάρισμα στις σκάλες του αεροπλάνου για να μπορείτε να τα βλέπετε όλα πολύ καθαρά. Το λεπτό που έφυγε, το λεπτό που μπήκε μέσα, το πανί και θόλωσε. Και είπα αμέσως ότι αυτός δεν είναι ο Ντόναλντ Τραμπ. Και ο τρόπος που κουνούσε δεν ήταν το κύμα του Ντόναλντ Τραμπ όταν εκείνος.
Όταν στη συνέχεια πήγε στο δικαστήριο όπως είχε διαταχθεί, νομίζω ότι ξεχώρισαν 38.000 αστυνομικούς στη Νέα Υόρκη εκείνη την ημέρα. Το οποίο κόστισε ένα αστείο χρηματικό ποσό. 8.000 από αυτούς πήραν το ρεπό. Τώρα, από πότε στην ιστορία, 8.000 αστυνομικοί πήραν το ρεπό. Το ονόμασαν μπλε κάθαρση, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Προφανώς έχει ένα νόημα.
Αν ακούσετε τον Cash, τον Patel, τον πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Rudy Giuliani, έχουν ξεκαθαρίσει ότι η εισαγγελία δεν έχει καμία απολύτως κατηγορία. Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο εκεί.
Ήταν αστυνομική επιχείρηση. Ήταν παγίδα. Και εκεί είναι τόσο απελπισμένοι. Να βγάλουν τον Τραμπ από το δρόμο για τις επόμενες εκλογές γιατί συνειδητοποιούν ότι, στην πραγματικότητα, άκουσα τον ηθοποιό Μπάιντεν ή ό,τι άλλο είπε νωρίτερα. Έχουμε 92% αμερικανική υποστήριξη. Είναι από δημοσκόπηση του CNN.
Δεν χρειάζεται να είστε επιστήμονας πυραύλων για να συνειδητοποιήσετε ότι ο κόσμος τώρα συναλλάσσεται, το εμπόριο της Σαουδικής Αραβίας, το εμπόριο της Ινδίας, το εμπόριο της Κίνας, το εμπόριο της Ρωσίας, το εμπόριο άλλων 40 χωρών, με ψηφιακό νόμισμα που υποστηρίζεται από περιουσιακά στοιχεία έναντι του δολαρίου ΗΠΑ.
Και η Ursula Gertrud von der Leyen λέγοντας ότι το ευρώ ήταν πολύ μεγάλο για να αποτύχει. Ήταν η υπέροχη στιγμή του Τιτανικού. Αυτά τα δύο νομίσματα, το ευρώ και το δολάριο, αναμφίβολα. 100% θα χρεοκοπήσει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και τα δύο νομίσματα θα αποτύχουν
Η κατάρρευση συμβαίνει ήδη, τα mainstream media εξακολουθούν να τρέχουν ψέματα μετά από ψέματα για να προσπαθήσουν να πείσουν τους πάντες ότι όλα είναι καλά. Αν προτιμάτε, σας απέσυραν τα χρήματά σας από το τραπεζικό σύστημα. Γι' αυτό σου λένε, δεν πειράζει. Γιατί θέλουν να πάρουν τα δικά τους πριν πάρετε τα δικά σας.
Γιατί ο δικηγόρος, ο δικηγόρος του Μπάιντεν πρόσφερε ξαφνικά αυτές τις πληροφορίες; Ότι πήρε ορισμένα έγγραφα και ορισμένα κουτιά που τα σπίτια τους. Οπότε δεν έχω ιδέα γιατί αποφάσισαν οι δικηγόροι να τον βάλουν σε αυτό, πέρα ​​από το γεγονός ότι είναι παντομίμα.
Ο Τζορτζ Σόρος εκβιάζεται. Μίλησα με ανθρώπους που με εκβίασαν και δεν θα αναφέρω τα ονόματά τους. Βρίσκονται σε ένα φρικτό μέρος. Βάζουν τον εαυτό τους σε θέση από απληστία τις περισσότερες φορές. Τώρα τους επιστρέφει και δεν είναι σε καλό μέρος.
Μιλήσαμε με ανθρώπους τις τελευταίες ημέρες στην Ευρώπη και στις πολιτείες, όλες οι σήραγγες έχουν αδειάσει και καθαριστεί και τι έχετε και αποσυναρμολογηθεί και πιστεύω ότι στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, τη Νότια Αφρική είναι το ίδιο. Νομίζω ότι το τελευταίο μέρος που καθαρίζουν αυτή τη στιγμή είναι το Ισραήλ. Και πολλα ΑΚΟΜΑ. Εχει πλάκα.
Αυτά τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από όσα ονειρευόμασταν ποτέ. Και θα σου πω τώρα. Συμβουλεύω ανεπιφύλακτα το κοινό μου να μην παρακολουθήσει τα βίντεο που σχετίζονται με αυτό γιατί είναι απίστευτα ενοχλητικό.
ΕΠΙΜΈΛΕΙΑ ΜΕΤΆΦΡΑΣΗΣ ΤΜΔ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters