Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Τι σημαίνει το κατηγορητήριο του Τραμπ

 

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δικάζεται με βάση σφραγισμένες κατηγορίες. Δεν είναι σαφές γιατί σφραγίζονται οι κατηγορίες. Φανταστείτε να συλλαμβάνετε κάποιον με βάση τις κατηγορίες που κρατούνται από το άτομο. Συμβαίνει στην Αμερική όπως συνέβη στη Σοβιετική Ένωση του Στάλιν.

Ίσως οι κατηγορίες να κρατηθούν μυστικές, ώστε τα μέσα ενημέρωσης να δυσφημήσουν τον Τραμπ αναφέροντας ότι η σύλληψή του «σχετίζεται με την υποτιθέμενη συμμετοχή του σε καταβολή

σιωπηλών χρημάτων και την επακόλουθη συγκάλυψη που περιλαμβάνει υποτιθέμενη σχέση με την πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων Στόρμι Ντάνιελς», σύμφωνα με το Sputnik International. αναφέρθηκε σήμερα το πρωί. Σημειώστε ότι το Sputnik είναι ρωσική υπηρεσία ειδήσεων και δεν αποτελεί μέρος της εκστρατείας των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης κατά του προέδρου Τραμπ. Όμως, καθώς οι κατηγορίες είναι σφραγισμένες, το Sputnik έχει μόνο τον απολογισμό του κατηγορητηρίου από τους ιθύνοντες των ΗΠΑ. Ο λογαριασμός είναι εντελώς ψευδής.

 

Ο Τραμπ δεν συλλαμβάνεται επειδή πλήρωσε χρήματα για εκβιασμό σε μια πορνοστάρ, η οποία είδε την ευκαιρία της για εκβιασμό όταν ο Τραμπ ανακοίνωσε ως υποψήφιος για την προεδρία. Καμία σχέση δεν έχει αποδειχθεί. Είναι σύνηθες φαινόμενο οι εκβιασθέντες να πληρώνουν για να αποφευχθεί η διαμάχη ότι τα ιδρυτικά θα μετατραπούν σε πραγματικότητα.

 

Η βασική κατηγορία εναντίον του Τραμπ είναι η ενορχήστρωση. Ένας μαύρος Δημοκρατικός εισαγγελέας της Νέας Υόρκης, που φημολογείται ότι είναι προστατευόμενος του Τζορτζ Σόρος που μισεί τον Τραμπ, ενός από τους χειρότερους εχθρούς της Αμερικής, ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ διέπραξε πλημμέλημα, όχι κακούργημα, αναφέροντας την πληρωμή ως νομική δαπάνη που χρεώθηκε στην εταιρεία του αντί για αναφέροντάς το ως συνεισφορά εκστρατείας. Αυτή είναι απλώς η γνώμη του εισαγγελέα, μια γνώμη που τροφοδοτήθηκε επιτυχώς σε ένα μεγάλο ένορκο. Είναι γνωστό ότι τα μεγάλα ένορκα είναι στόκος στα χέρια του εισαγγελέα.

 

Σύμφωνα με το νόμο αυτό θα ήταν πλημμέλημα που αντιμετωπίζεται με πρόστιμο. Αλλά ο εισαγγελέας υποθέτει επίσης ότι η πληρωμή έγινε εσκεμμένα εσφαλμένα προκειμένου να συγκαλυφθεί μια συνεισφορά στην εκστρατεία ως εταιρική δαπάνη. Αυτή η υπόθεση του εισαγγελέα είναι που μετατρέπει την κατηγορία σε ομοσπονδιακό κακούργημα.

Με άλλα λόγια, όλα είναι υπόθεση του εισαγγελέα. Το ερώτημα στο οποίο δεν μπορώ να απαντήσω είναι πώς μπορεί ένας εισαγγελέας να δικάσει ένα άτομο για ομοσπονδιακό έγκλημα;

 

Οι Δημοκρατικοί έχουν ξεφύγει με το «Russiagate», τις ψεύτικες παραπομπές, την «πύλη εξέγερσης», την «πύλη εγγράφων», την κάλυψη των κακουργημάτων της Χίλαρι Κλίντον, την καταστολή και τη λογοκρισία των καταδικαστικών πληροφοριών στο φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, τις κλεμμένες εκλογές και μια μεγάλη ποικιλία άλλων παραβιάσεων του νόμου και της δίκαιης διαδικασίας. Γνωρίζουν ότι οι θεσμοί θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν την επί 7χρονη επίθεσή τους στον Ντόναλντ Τραμπ.

 

Οι Ρεπουμπλικάνοι δεν είναι μαχητές. Ο έλεγχός τους στη Βουλή των Αντιπροσώπων είναι περιορισμένη εξουσία. Επιπλέον, το ρεπουμπλικανικό κατεστημένο θέλει να απαλλαγεί από τον Τραμπ όσο και οι Δημοκρατικοί. Ο Τραμπ είναι η επιλογή των απλών ανδρών και γυναικών που είναι ανίσχυροι.

 

Οι ηγέτες της Νότιας Αμερικής απάντησαν επισημαίνοντας ότι η σύλληψη ενός πρώην προέδρου σημαίνει ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται πλέον στην ίδια κατηγορία με τις Δημοκρατίες της Μπανάνας, όπου κάθε διάδοχος πρόεδρος συλλαμβάνει τον προκάτοχό του.

 

Η σύλληψη του Τραμπ έχει ως μοναδικό σκοπό να διαπιστωθεί για πάντα ότι η αμερικανική ελίτ που κυβερνά δεν θα ανεχθεί έναν Πρόεδρο που εκπροσωπεί τον λαό και όχι τον εαυτό τους. Αυτό, και μόνο αυτό, αφορά το κατηγορητήριο του Ντόναλντ Τραμπ.

 

ΜΕ ΚΥΝΗΓΆΝΕ ΕΠΕΙΔΉ ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΊΖΟΜΑΙ!

Ποιος είναι το Μάτι της Πρόνοιας; Ακολουθήστε τις γραμμές αίματος. Ξεκινήστε το ΡΟΛΟΙ. Κανείς δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει! ΚΑΝΕΝΑΣ! Q

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ:  https://amg-news.com/who-is-the-eye-of-providence-follow-the-bloodlines-start-the-clock-no-one-can-counter-this- κανένας-q/

 

 

 

Πηγή: https://amg-news.com/what-trumps-indictment-means/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters