Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Η γενετικά τροποποιημένη πρωτεΐνη «Magneto» ελέγχει εξ αποστάσεως τον εγκέφαλο και τη συμπεριφορά

Η νέα μέθοδος «Badass» χρησιμοποιεί μια μαγνητισμένη πρωτεΐνη για την ενεργοποίηση των εγκεφαλικών κυττάρων γρήγορα, αναστρέψιμα και μη επεμβατικά

Ερευνητές στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει μια νέα μέθοδο για τον έλεγχο των εγκεφαλικών κυκλωμάτων που σχετίζονται με πολύπλοκες συμπεριφορές ζώων, χρησιμοποιώντας γενετική μηχανική για τη

ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΕΛΑΣ!!!

Ένα μαύρο σύννεφο βρίσκεται πάνω μας και ακόμα δεν έχει ξεσπάσει η θύελλα...

1- Το κτίριο της τράπεζας Antaj στη Γάζα καταστράφηκε ολοσχερώς από πύραυλο.

2-Στο Λονδίνο χιλιάδες άνθρωποι ξεχύθηκαν στους δρόμους υπέρ της Γάζας...

3- Τεράστια έκρηξη έγινε σε αγωγό πετρελαίου στο Bashkir στην Ρωσία.

4- Γινεται τεράστια αναζήτηση για να εντοπιστεί ο Ρώσος γιατρός Alexander Murakhovsky ο οποίος έχει εξαφανιστεί από τις 5 Μαίου και ήταν ο γιατρός υπεύθυνος για την θεραπεία του αρχηγού της αντιπολίτευσης της Ρωσίας και έχουν χαθεί τα ίχνη του.

5- Το ιστορικό θέατρο Acre κάηκε από ρουκέτες που χτύπησαν το ιστορικό κτίριο.

6-Η Ιρλανδία δέχθηκε κυβερνοεπιθέσεις και υποκλοπή αρχείων των νοσοκομείων όπου το σύστημα αναγκάστηκε να αναβάλει τα προκαθορισμένα ραντεβού σύμφωνα με δηλώσεις του HSE.

7-Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης προσπάθησε μέσω τηλεόρασης να πείσει τους πολίτες για το τσίμπημα του μεταλλικού κουνουπιού με αντάλλαγμα τηγανιτές πατάτες και χάμπουργκερ.

8- Ο πρίγκιπας Χάρρυ δήλωσε σε συνέντευξη ότι η ζωή του στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ήταν σαν το Truman Show και ότι έφυγε για να διαφυλάξει την οικογένειά του.

9- Ο κυκλώνας Tauktae έχει προκαλέσει τεράστιες ηλεκτρικές καταιγίδες και απίστευτες πλημμύρες στην Ινδία.

10- Αιγυπτιακά ασθενοφόρα μπήκαν στη Λωρίδα της Γάζας μέσω του περάσμα του Rafah για να μεταφέρουν τραυματίες στα νοσοκομεία της Αιγύπτου.

11- Ισχυρές καταιγίδες και πλημμύρες χτυπούν τη Wuhan, Suzhou και τη Σανγκάη όπου υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες και τεράστιες υλικές ζημιές.

12- Δύο εργάτες σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε σε έκρηξη που σημειώθηκε στο φράγμα Kerr στην περιοχή Τάλσα στην Οκλαχόμα. Επίσης μια τεράστια αμερικανική σημαία διακοσμεί τώρα το φράγμα Hoover.

13- Αναμένεται η παραίτηση του πρωθυπουργού της Αυστραλίας.

14- Τεράστιες πλημμύρες στο Μεξικό στις περιοχές Metepec, Veracruz, Querétaro και Guadalajara.

15- Κυβερνοεπιθέσεις δέχθηκε η ισπανική κυβέρνηση, η Ισλανδία και πολλές διεθνές εταιρίες.

16- Σεισμό 6.5 έγινε στην Ινδονησία η οποία ταλαιπωρείται από τις μεγάλες πλημμύρες.

17- Το κτίριο της κεντρικής τράπεζας της Παλαιστίνης καταστράφηκε ολοσχερώς από πύραυλο.

18- Ο πρόεδρος Μπολσονάρο της Βραζιλίας έστειλε ένα νομοσχέδιο στο Κογκρέσο για να βελτιωθεί η ασφάλεια των εκλογών για τις προεδρικές εκλογές του 2021. Δήλωσε ότι χωρίς εκτυπωμένα ψηφοδέλτια και φυσική παρουσία των ψηφοφόρων δεν θα υπάρξουν εκλογές.

19- Τεράστιες πλημμύρες στο Ναϊρόμπι, στο Τατζικιστάν, στη Σαουδική Αραβία, Βενεζουέλα και πολλές χώρες ακόμη.

20- Το FBI άνοιξε ξανά τον φάκελο με τον θάνατο του Kurt Cobain και κάνει έρευνες, ο Cobain ο οποίος είχε καταγγείλει την κακοί διαχείριση των καναρινιών από συγκεκριμένες ομάδες στο Χόλιγουντ.

21- Ο πύργος Al-Jalaa που φιλοξενεί διάφορα διεθνής μέσα ενημέρωσης έχει καταστραφεί ολοσχερώς μετά από επιθέσεις με Drones.

22- Ο Υπουργός Υγείας της Ελβετίας βρίσκεται υπό διερεύνηση για χειραγώγηση των πραγματικών στοιχείων της φακ...δημίας.

23- Στις 4.6.2021 ο λαός της Κούβας θα δει τις αποδείξεις με τα εγκλήματα της κυβέρνησης από το 1960, θα γνωρίσουν την ομάδα των απελευθεροτών της Κούβας και θα δουν με αποδείξεις όλα τα περιουσιακά στοιχεία που κατασχέθηκαν από τους ηγέτες της χώρας που φτάνουν στα 210 δισεκατομμύρια δολάρια.
Τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την αναμόρφωση της χώρας και την εξάλειψη της πείνας.
Θα γίνει ζωντανή μετάδοση και μπορεί ο υπόλοιπος κόσμος να παρακολουθήσει από διάφορες πλατφόρμες...


ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΦΩΤΟ




Το Βατικανό και η σκοτεινή μητέρα

Λίζα Ρενέ
Πρόλογος : Όπως πολλοί από εμάς γνωρίζουμε καλά, τις τελευταίες εβδομάδες συναντάμε πολυδιάστατο πνευματικό πόλεμο που μεταφράζεται στην επιφάνεια της γης ως παραπληροφόρηση και μυστικές στρατιωτικές επιχειρήσεις. Αυτός ο πόλεμος εμπλέκεται στις στρατηγικές της μάχης του τελικού παιχνιδιού ενάντια στη σκιώδη κυβέρνηση και τις οργανώσεις της, που έχουν τεθεί υπό την καθοδήγηση των παγκοσμιοποιημένων ελεγκτών ή των οικογενειών της οικογένειας των αιμοσφαιρίων. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters