Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Spiegel: Σε λίγο η Ελλάδα θα μας στείλει την Τρόικα

 
Η ελληνική οικονομία για πρώτη φορά μετά τη μεγάλη κρίση αναπτύσσεται με ρυθμούς υψηλότερους από την αντίστοιχη γερμανική, έχουν τελειώσει πλέον τα παλαιά γυμνάσια ενός Σόιμπλε, σχολιάζει ο Γερμανός οικονομολόγος και αναλυτής Τόμας Φρίκε.
«Και μετά η Ελλάδα θα μας στείλει την Τρόικα…», είναι ο τίτλος άρθρου ενός Γερμανού οικονομολόγου στην ηλεκτρονική έκδοση του Der Spiegel, ο οποίος έχοντας αναφερθεί συχνά κατά το παρελθόν στην ελληνική κρίση, σήμερα σπεύδει να εξετάζει την κατάσταση με ένα σχόλιο μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Ενώ η άλλοτε ένδοξη βιομηχανία μας οδεύει πιο βαθιά προς την κρίση, η ελληνική οικονομία ανθεί όλο και περισσότερο. Μα είναι δυνατόν;».

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ 13/4/2903 (βίντεο)

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ 13-4-2019
ΟΜΙΛΗΤΕΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ, ΕΦΗ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΟΥ, ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters