Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Πώς "έδεσαν" την Ελλάδα - Μέχρι το 2010 όλο το χρέος ήταν σε... δραχμές!


Ένα τεράστιο εθνικό σκάνδαλο σε σχέση με το εθνικό χρέος, ένα πραγματικό έγκλημα αποκαλύπτεται τώρα ότι συντελέστηκε με την πρώτη σύμβαση του Μαίου του 2010 και τείνει να ολοκληρωθεί τώρα με την δανειακή σύμβαση που έχουν συμφωνήσει να την υπογράψουν όλα τα κόμματα πλη ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ: Η μετατροπή του είδους του νομίσματος αποπληρωμής του χρέους, από "εθνικό νόμισμα", αόριστα, σε... ευρώ!

Κάτι που έγινε σαφές όταν μιλώντας στην Βουλή ο πρωθυπουργός Λ.Παπαδήμος για τα πιθανά αποτελέσματα της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ είπε την φράση «Και το δημόσιο χρέος θα είναι εκπεφρασμένο σε ευρώ’’ δηλαδή ότι εάν βγούμε από το ευρώ στα αρνητικά της όλης υπόθεσης θα πρέπει να προστεθεί και το ότι ενώ θα έχουμε π.χ. δραχμές ως εθνικό νόμισμα, θα πρέπει να πληρώνουμε σε ευρώ!

Σε καμία δανειακή σύμβαση όμως μέχρι τον Μάϊο του 2010 δεν υπήρχε αυτός ο όρος. Μέχρι τότε όλες οι δανειακές συμβάσεις που είχε συνάψει τότε το ελληνικό δημόσιο για το σύνολο του ποσού των 300 δις. ευρώ ανέφεραν ότι θα αποπληρωθούν βάσει του ελληνικού δικαίου και με … εθνικό νόμισμα. Που όταν είχαν συναφθεί ήταν σε δραχμές και εν συνεχεία σε ευρώ.

Δεν απέκλειε τίποτα να επιστρέψουμε στην δραχμή ή εν πάση περιπτώσει να βγούμε εκτός ευρωζώνης και να επιστρέψουμε τα δάνεια στο νέο εθνικό νόμισμα. Χαρακτηριστικό είναι ότι τον Μάϊο του 2010, το δάνειο το οποίο έπρεπε να αποπληρωθεί είχε συναφθεί το 1981 και βέβαια είχε συναφθεί σε … δραχμές.

Άρα οποιοδήποτε ήταν το εθνικό νόμισμα την ημέρα της αποπληρωμής με αυτό θα γινόταν η αποπληρωμή του χρέους.

Εκτός και … αν μια ελληνική (;) κυβέρνηση θα αντάλλασσε τα παλαιά ομόλογα με νέα, για τα οποία όχι μόνο θα υπάρχουν εγγυήσεις δημόσιας περιουσίας, αλλά και όρος με τον οποίο οποιαδήποτε νομισματική μεταβολή δεν θα αγγίξει τα συγκεκριμένα ομόλογα, τα οποία θα πληρώνονταν με το νόμισμα στο οποίο έγινε η δανειακή σύμβαση.

Πριν λίγο καιρό σε τηλεοπτική εκπομπή στο MEGA ένας Βρετανός δικηγόρος που συμμετείχε στην δανειακή σύμβαση του 2010 αποκάλυψε ότι η υπαγωγή του συνόλου του δημόσιου χρέους της σύμβασης του Μαΐου του 2010, έγινε υπό το Βρετανικό δίκαιο το οποίο αναφέρεται ρητά σε χρέος που πρέπει να πληρωθεί σε ευρώ και αυτό αποτελούσε πρόταση “καλής θέλησης” της κυβέρνησης ΓΑΠ, προκειμένου έτσι να δηλώσει στους πιστωτές της, ότι “η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να εξοφλήσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της προς τους πιστωτές της”!

Και τα 110 δισ. της τότε δανειακής σύμβασης από τα 300 δισ. του συνολικού χρέους έχασαν τον προσδιορισμό «αποπληρωτέα σε εθνικό νόμισμα» και απέκτησαν τον προσδιορισμό «αποπληρωτέα σε ευρώ»!

Αλλά το έγκλημα δεν σταματά εδώ: Και στη νέα δανειακή σύμβαση που πρόκειται να υπογραφεί αντικαθίσταται με την λέξη «ευρώ» η φράση «εθνικό νόμισμα». Το οποίο, όπως είπαμε σήμερα είναι το ευρώ, αλλά αύριο δεν ξέρεις ποιο θα είναι. Και άλλο να πληρώνεις π.χ. σε δραχμές και άλλο σε ευρώ, ως γνωστόν…

Η έκδοση των ομολόγων διέπονται από το ελληνικό δίκαιο οπότε σε περίπτωση επιστροφής στην δραχμή το ελληνικό δίκαιο θα αποφάσιζε σε ποιο νόμισμα θα γινόταν η αποπληρωμή τους και σε περίπτωση μη αποπληρωμής ποια περιουσιακά στοιχεία θα μπορούσαν να εκποιηθούν.

Με την νέα όμως σύμβαση για το κούρεμα τα νέα ομόλογα θα διέπονται από το αγγλικό δίκαιο με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Κάποια απάντηση σε αυτά υπάρχει; Και ερωτούμε τη Ν.Δ. αρχικά και δευτερευόντως το ΛΑΟΣ (δευτερευόντως λόγω μεγέθους Κ.Ο.), αν θεωρήσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη διαπράξει το δικό του έγκλημα.


Καθώς Έλληνες μπλόγκερ επιτίθενται στην κυβέρνηση, τα ονόματά τους καταζητούνται

Μια χώρα η οποία ταλανίζεται από οικονομική κρίση, απεργίες, διαδηλώσεις και ταραχές αποτελεί πρόσφορο έδαφος για μπλογκ, ωστόσο υπάρχει σε εξέλιξη κίνηση για υπονόμευσή τους, σύμφωνα με επικριτές.
Του Άντι Νταμπίλης για τους Southeast European Times στην Αθήνα – 17/11/11

Η μπλόγκερ Θεοδώρα Οικονομίδη αναφέρει πως δεν είναι βέβαιη για το αν υπάρχει σχέση μεταξύ του μπλογκ της, The Irate Greek, το οποίο καταφέρεται οδυνηρά εναντίον της....
κυβέρνησης, και τα τερτίπια του υπολογιστή της, ή εάν η αστυνομία που εμφανίστηκε ξαφνικά στη γωνία του σπιτιού της κάνει απλά περιπολία.

"Δεν πιστεύω πως έχω πέσει θύμα χάκερ, ακόμα", ανέφερε στους SETimes. Μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να αποκαλύψει τα στοιχεία της πριν από μερικούς μήνες, η Οικονομίδη ήταν μια από την αυξανόμενη "λεγεώνα" ανώνυμων Ελλήνων μπλόγκερ που κατακρίνουν καθημερινά την κυβέρνηση για την οικονομική κρίση, τα μέτρα λιτότητας και την αστυνομική βαρβαρότητα εναντίον διαδηλωτών, όπως πιστεύουν.
Ήταν τόσο συνεχές που τον Αύγουστο, ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου ανέφερε πως η Ελλάδα θα καταστήσει πιο αυστηρούς τους νόμους της για το διαδίκτυο και τα ΜΜΕ, και συνέταξε νέο νόμο ο οποίος διευκολύνει τον εντοπισμό ανώνυμων μπλόγκερ, τους οποίους χαρακτήρισε ως άτομα τα οποία έχουν την τάση για βίαιες ενέργειες εναντίον πολιτικών, οι οποίοι έχουν διασυρθεί σε τέτοιο βαθμό που φοβούνται το ενδεχόμενο επίθεσης.
"Δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλοι κουκουλοφόροι στο διαδίκτυο", ανέφερε ο Παπαϊωάννου. "Στα χέρια λίγων, το διαδίκτυο έχει αποτελέσει εργαλείο λασπολογίας, απειλώντας τις ζωές συμπολιτών", πρόσθεσε. Υπάρχουν περίπου 55.000 μπλόγκερ στην Ελλάδα που μπορούν να στραφούν σε άλλα μέσα, όπως ηλεκτρονικές πλατφόρμες όπως το Facebook, πίνακες μηνυμάτων, το Twitter, ή άλλα φόρουμ όπου οι ταυτότητές τους είναι κρυφές.
Ο Παπαϊωάννου συνέστησε επιτροπή για να καθοριστεί εάν οι συκοφάντες πολίτες μπορούν να αναγκαστούν να γνωστοποιούν τις ταυτότητές τους μέσω των Παρόχων Υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) και της Google. Ζήτησε από τα ΜΜΕ να συζητήσουν εθελοντικά το ενδεχόμενο να παραιτηθούν των κανονιστικών δικαιωμάτων τους, ωστόσο είχε ως αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση ενός εκ των μελών της επιτροπής, του δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη της εφημερίδας Καθημερινή, ο οποίος έγραψε, "Οποιαδήποτε απόπειρα εντοπισμού των μπλόγκερ ή λογοκρισίας ακόμα και του χειρότερου είδους μπλογκ...είναι καταδικασμένη να αποτύχει...η παγκοσμιοποίηση του διαδικτύου, δημιουργεί το μεγαλύτερο παρανομαστή ελευθερίας".
Η ιδέα ήρθε πριν από μερικούς μήνες όταν συνελήφθησαν δυο άνδρες στη Θεσσαλονίκη επειδή κόλλησαν αφίσες οι οποίες χαρακτήριζαν τον τότε Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου "Καταζητούμενο", για επιβολή περικοπών σε μισθούς, αυξήσεις φόρων και μείωση συντάξεων στους Έλληνες, με αντάλλαγμα το πρώτο δάνειο διάσωσης ύψους 109 δισ. ευρώ ώστε να μη χρεοκοπήσει η χώρα.
Τον προηγούμενο μήνα, η αστυνομία συνέλαβε αρκετά άτομα επειδή ανάρτησαν αντικυβερνητικά πανό σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Η Ελλάδα απαιτεί επίσης από όσους αγοράζουν κάρτες κινητής τηλεφωνίας να προσκομίζουν τα δελτία ταυτότητάς τους, σε προσπάθεια, όπως τη χαρακτήρισαν οι Αρχές, να αποτραπεί η χρήση ανώνυμων τηλεφώνων για σχεδιασμό ή διάπραξη εγκλημάτων.
Η Οικονομίδη ανέφερε πως αποτελούν κυβερνητικές προσπάθειες για έλεγχο των πολιτών, όχι των συσκευών τους. "Δεν αποτελεί δικτατορία καθώς κάτι τέτοιο θα σήμαινε κατάργηση των θεσμών, ωστόσο υπάρχει μια μετατόπιση προς τον αυταρχισμό...Θέλουν να εκφοβίσουν το λαό", ανέφερε.
Η Μαρία Αδαμοπούλου, δικηγόρος η οποία εργάζεται σε κυβερνητική επιτροπή, δήλωσε στους SETimes πως "Δεν ήταν ποτέ πρόθεση του υπουργού ή οποιουδήποτε στην επιτροπή να απαγορεύσει την ελευθερία της έκφρασης ή να καταργήσει την ανωνυμία των μπλόγκερ", αλλά να υπάρξει ένα μέσο ώστε να ενεργούν ενάντια σε συκοφαντίες και εγκλήματα που διαπράττονται μέσω ή με τη βοήθεια του διαδικτύου.
"Υπάρχει κατάλογος εγκλημάτων για τα οποία οι ISP μπορούν να παρέχουν ιχνηλάτηση και το όνομα του ατόμου που έχει δημιουργήσει τη δυσφήμηση. Μπορείς να βρίζεις και να κάνεις ό,τι θες και να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία, και αυτό είναι που θέλουμε να ρυθμίσουμε", πρόσθεσε.
Όταν ο Παπαϊωάννου έβαλε στο στόχαστρο τους μπλόγκερ, η Οικονομίδη τον λοιδόρησε. "Δεν περνάς αρκετή ώρα online. Αν το έκανες, θα γνώριζες πως η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο, στην Ελλάδα και αλλού, έχει να κάνει με κάθε είδος άσκοπων πραγμάτων: μαγειρική, κηπουρική, κατοικίδια, φίλους, φίλες, ωροσκόπια, πορνό, κτλ. Στην πραγματικότητα, πολύ λίγα έχουν να κάνουν με την πολιτική, και ακόμα λιγότερα με προτροπές για πολιτική βία", έγραψε.
Βετεράνος σε διεθνείς προσπάθειες για βοήθεια σε πρόσφυγες, η οποία έχει εργαστεί σε μέρη όπως το Σουδάν, τα Παλαιστινιακά Εδάφη και σύντομα στη Σομαλία, ανέφερε πως μετά από αυτές τις επικίνδυνες περιοχές δεν πρόκειται να εκφοβηθεί από Έλληνες αξιωματούχους. "Εδώ είναι Ελλάδα, όχι Κίνα, ούτε Συρία -- ακόμα".
Χρησιμοποιεί το μπλογκ της για να ερευνά, πεισματικά, θέματα όπως οι πολυτελείς αμοιβές και τα επιδόματα κοινοβουλευτικών μελών που επικύρωσαν μεγάλες περικοπές μισθών και αυξήσεις φόρων σε εργαζομένους, συνταξιούχους και φτωχούς, εξοργίζοντας τους πολιτικούς, και προσθέτει πως δεν πρόκειται να σταματήσει.
Η Κατίτζα Ροντρίγκες, διευθύντρια διεθνών δικαιωμάτων στο Electronic Frontier Foundation που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, το οποίο έχει στόχο να προστατεύει τα ψηφιακά δικαιώματα των χρηστών του διαδικτύου, δήλωσε στους SETimes πως "Η κυβέρνηση πρέπει να προστατεύει τα δικαιώματα προσωπικού απορρήτου των μπλόγκερ και το δικαίωμά τους να εκφράζουν τις απόψεις τους ανώνυμα. Ανώνυμες και ψευδώνυμες εκφράσεις επιτρέπουν στα άτομα να εκφράζουν αντιλαϊκές απόψεις, ειλικρινείς παρατηρήσεις και άλλες καταγγελίες που δεν έχουν ακουστεί".
Η Ροντρίγκεζ ανέφερε πως υπάρχουν και άλλοι λόγοι που κάποιοι χρειάζεται να διατηρήσουν μυστική την ταυτότητά τους, όπως κοινοποιητές δυσλειτουργιών, οι οποίοι φοβούνται μην απολυθούν.
"Μπορούν να κοινοποιήσουν νέα τα οποία οι επιχειρήσεις θα προτιμούσαν να αποσιωπήσουν", μια προσωπική αντιστοιχία σε αυτό που η Οικονομίδη ανέφερε πως ανώνυμοι Έλληνες μπλόγκερ προσπαθούν να πράξουν εναντίον μιας κυβέρνησης στην οποία εναντιώνονται. Η Αδαμοπούλου ανέφερε πως η Ελλάδα είναι σύμφωνη με το νόμο της ΕΕ. "Θέλουμε να αποτρέψουμε οποιονδήποτε καλύπτεται από την ανωνυμία για να πραγματοποιήσει συκοφαντικά σχόλια χωρίς συνέπειες", αν και το ποιος μπορεί να ορίσει τι είναι συκοφαντικό δεν είναι σαφές.
Ανταπαντά η Ροντρίγκεζ: "Η αποκάλυψη ενός ανώνυμου ομιλητή δεν πρέπει να γίνει απλά και μόνο επειδή το θέλει η κυβέρνηση".

http://xnewscom.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_5335.html

Ποιος θα δώσει την λύση… Τσαουσέσκου;

“Ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν ένα καταστροφικό σενάριο και αυτό γιατί σε μια τέτοια περίπτωση η Ελλάδα θα επέστρεφε σε μια δραχμή υποτιμημένη κατά 60%, ενώ τα χρέη της θα εξακολουθούσαν να είναι σε ευρώ” είπε ο Zαν Κλοντ Γιούνκερ σε συνέντευξή του προς την εφημερίδα General Anzeiger της Βόννης που δημοσιεύεται σήμερα. 

Δηλαδή θεωρεί τελειωμένο γεγονός την αντικατάσταση του ελληνικού δικαίου με το αγγλικό για τα ομολόγα.

Ωστόσο, δημοσιεύματα των Financial Times, Rueters, Wall Street Journal καθώς και εκθέσεις πανεπιστημίων και νομικών εταιριών επιβεβαιώνουν πως η Ελλάδα μπορεί να πληρώσει το χρέος της σε δραχμές με βάση το ισχύον δίκαιο και διαψεύδουν τον Γιούνκερ. Γιατί όμως ο πρόεδρος του Eurogroup δε λέει την αλήθεια;

Γιατί αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα της ελληνικής κρίσης, σύμφωνα με το οποίο η χώρα αν επιστρέψει στη δραχμή θα καταστραφεί. Αυτό θα συμβεί εάν το μεταφέρουν οι προδότες που κυβερνούν, στο αγγλικό δίκαιο και δεν το καταγγείλουν ως επαχθές.  

Τα λένε περί καταστροφής χωρίς ντροπή Έλληνες πολιτικοί και αξιωματούχοι της Τρόικας για να μη διανοηθεί κάποιος απρόβλεπτος..τρελός και να ασκήσει η χώρα τα μεγαλύτερα δικαιώματα της, δηλαδή να προκαλέσει αναδιάρθρωση του χρέους τη μόνη της σβήνοντας ένα μεγάλο ποσοστό του ή να το αποπληρώσει σε δραχμές, μεταφέροντας τις απώλειες στις τράπεζες και όχι στους πολίτες.

Ωστόσο, αν η δοτή κυβέρνηση συνεργασίας προχωρήσει τη συμφωνία της προδοτικής και ανθελληνικής κυβέρνησης Παπανδρέου και μετατρέψει το δίκαιο που θεσπίζει τα ελληνικά ομόλογα από ελληνικό σε αγγλικό, χωρίς να προλάβουμε να τους ..κρεμάσουμε, τότε το δικαίωμα αυτό θα έχει χαθεί και ο Γιούνκερ πλέον θα έχει πει την αλήθεια. 
 http://ixnos1.blogspot.com
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/11/blog-post_2285.html

Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΠΕΓΛΙΤΗ, ΣΥΝΙΣΤΑ… ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…!!!

ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ…!!!

Όσα αποκαλύπτουν σήμερα τα «επικαιρα» συνιστούν αναπόφευκτα…Εθνική Προδοσία..!!! Σχέδιο των κκ. Παπανδρέου και Μπεγλίτη για την αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων, αποκαλύπτουν:
Στο χείλος της καταστροφής κατάφερε, μέσα σε
δεκαπέντε μόλις ημέρες, να σύρει τις Ένοπλες Δυνάμεις ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Μπεγλίτης, προωθώντας με πραξικοπηματικό τρόπο και κόντρα στα Γενικά Επιτελεία την κατάργηση ολόκληρων στρατιωτικών σχηματισμών και την απόσυρση κύριων μονάδων μάχης από την ενεργό υπηρεσία, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την άμυνα και την....
ασφάλεια της χώρας.
Ποτέ –κατά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες τουλάχιστον– οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας δεν έφτασαν τόσο κοντά στη διάλυσή τους όσο το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τις 17 έως τις 31 Οκτωβρίου, όταν και η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ επιχείρησε να επιβάλει στο Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) μια νέα Δομή Δυνάμεων στο στράτευμα, το εισηγητικό σημείωμα της οποίας φέρνουν σήμερα στο φως της δημοσιότητας τα «Επίκαιρα».
Επρόκειτο για μία εισήγηση που προκάλεσε έντονη ανησυχία και αναταραχή στο σύνολο σχεδόν της στρατιωτικής ηγεσίας, η οποία διέκρινε πίσω από τις αλλαγές που προωθούσε τον τεράστιο κίνδυνο πλήρους αποδιοργάνωσης και αποσυντονισμού του στρατεύματος, σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα εξαιτίας τόσο της οικονομικής κρίσης όσο και της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο και την Κύπρο…!!!
Μη ξεχάσει ο Υπουργός κ. Αβραμόπουλος να ζητήσει την γνώμη του αναπληρωτή του Γ.Γεωργίου του ΛΑΟΣ, ( εκείνου πού ως Ευρωβουλευτής αποκάλεσε τα Σκόπια ως…ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) διότι έως ότου… συσκεφθεί με τον «εαυτόν» του, θα έχει λήξει η θητεία της παρούσης Κυβέρνησης και θα έχει απενοχοποιηθεί το έγκλημα ….
Να δείτε ότι το τεράστιο αυτό Εθνικό Θέμα δεν θα “παιξει” στα Μ.Μ.Ε….!!!

http://cretanpatriot.wordpress.com/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_7709.html

7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, μας ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ κάτι;



 
Σε πολλά blog και site βρίσκουμε αντίστροφες μετρήσεις που στην συντριπτική πλειοψηφία τους αφορούν την 21/12/2012 (οπότε και πιθανολογείται να γίνει κάτι σύμφωνα με τις κατά καιρούς προφητείες που κυκλοφορούν).
Ωστόσο, υπάρχουν, τουλάχιστον δύο, οι οποίες έχουν να κάνουν με την 7η Δεκεμβρίου του 2011. Μάλιστα, η μία σχετίζεται με τους Ιλουμινάτι και η άλλη το ότι οι άνθρωποι πρέπει να ξυπνήσουν. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για φάρσα κάποιων. Φήμες θέλουν τα ρολόγια αυτά να λειτουργούν εδώ και πολλά χρόνια.
Το είδαμε εδώ και, με την σειρά μας, σας παραπέμπουμε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Ίσως, έχετε κάποια ιδέα:
Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα

http://www.illuminati.org/

Εκεί θα βρείτε μια κατάμαυρη σελίδα.....Πατήστε ctrl+A....

Εναλλακτικά,πηγαίνετε στην ιστοσελίδα:
Εκεί θα βρείτε άλλη μια κατάμαυρη σελίδα.....Πατήστε ctrl+A....

Ενημερώστε μας, αν ξέρετε κάτι.

Δείτε το βίντεο-Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7

ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Χρόνια τώρα παρατηρούμε στην ατμόσφαιρα επί καθημερινής βάσεως τους αεροψεκασμούς που γίνονται από αεροπλάνα αγνώστων στοιχείων και μυστηριώδους προελεύσεως και όλοι αναρωτιούνται σε τι αποβλέπουν οι αεροψεκασμοί αυτοί και από ποιον πραγματοποιούνται.

Το μυστήριο λύθηκε από την πρόσφατη συντριβή αεροπλάνου στην Αμερικανική Ναυτική βάση στη Σάντα Μόνικα που έφερε χημικά για αεροψεκασμούς άγνωστης συνθέσεως που στοχεύουν τους ανθρώπους των περιοχών που ψεκάζουν.
Το εν λόγω αεροπλάνο γλίστρησε εκτός αεροδρομίου και πήρε φωτιά σχηματίζοντας μια λίμνη που έμοιαζε ασημένια και δεν κάηκε, επιβεβαιώνοντας ότι αυτό μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς όπως ισχυρίζονται πολλοί ειδικοί.

Οι αεροψεκασμοί που γίνονται κατά χρονικά διαστήματα στην ατμόσφαιρα της Χώρας μας και όχι μόνο αποβλέπουν όπως μας γνωρίζουν οι Σύμμαχοι μας να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα την ψυχολογία και γενικά την υγεία των αεροψεκασμένων περιοχών. Η συντριβή του αεροπλάνου στην Ναυτική βάση της Σάντα Μόνικα που έφερε τα χημικά δεν μας λύνει το μυστήριο για ποιο λόγο μας δημιουργούν τους αεροψεκασμούς. Η έμπειρη εξειδικευμένη επιστήμονας Ρόζαλιντ Πήτερσον που έκανε εκτεταμένες έρευνες για τους αεροψεκασμούς που ψεκάζουν αυθαίρετα χώρες χωρίς τη συναίνεση των πολιτών παρουσίασε το θέμα σε ειδικό ντοκιμαντέρ αναλυτικά με πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία. Τα πειράματα ποικίλουν όπως και τα χημικά και τα σωματίδια στην ατμόσφαιρα.

Η όψη του ουρανού αλλάζει σημαντικά στις μέρες μας εν σχέσει με την δεκαετία του 70. Η έρευνα στις υδάτινες πηγές έδειξε την ύπαρξη αρκετών στοιχείων βλαβερά για την υγεία των ανθρώπων αλλά και των ζώων και φυτών που προέρχονται από τους αεροψεκασμούς, αυτών των ειδικών αεροπλάνων.
Η 3ΔΑΕ, η εταιρεία που αναλαμβάνει και εκτελεί τους αεροψεκασμούς εκπονεί τέτοια προγράμματα (μετατροπής καιρού) χρησιμοποιώντας την μέθοδο άμεσης διεισδύσεως με ιωδιούχο άργυρο και ξηρό πάγο από αεροσκάφη που στοχεύουν την περιοχή και τον σωστό χρόνο ώστε να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα οι αεροψεκασμοί αποτελούν για την Ελλάδα ένα μέσο που φαντάζει ως επιβολή ποινής από τους μεγάλους Συμμάχους μας που μας μεταχειρίζονται ως πολίτες κατωτέρας τάξεως και οι αρμόδιοι της Κυβερνήσεως  ας μας απαντήσουν υπεύθυνα σε τι αποβλέπουν οι αεροψεκασμοί που γίνονται με απόλυτη μυστικότητα και σε υψόμετρο 37 χιλ. ποδών. Αλλοι επιστήμονες μας ειδοποιούν ότι οι αεροψεκασμοί αποτελούν μέρος της Παγκοσμιοποιήσεως και την απαρχήν μειώσεως της Εθνικής μας κυριαρχίας.

Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες οι αεροψεκασμοί στην ατμόσφαιρα αποτελούν ανησυχία για τους πολίτες που βλέπουν τα αεροπλάνα αυτά ν’ αφήνουν τα δηλητηριώδη αυτά προγράμματα μετατροπής του καιρού όπως μας γνωρίζει η 3ΔΑΕ που τα πραγματοποιεί.


http://www.agioritikovima.gr/2011-07-14-22-28-56/3813

Οι ΗΠΑ του Ομπάμα εξαπλώνουν την δύναμη τους σε όλο τον κόσμο και ζαλίζουν τη Ρωσία και την Κίνα

Νέες εκθέσεις που προέκυψαν από το Κρεμλίνο σήμερα από την Σύνοδο Κορυφής Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC) στη Χαβάη δηλώνουν ότι τόσο οι Ρώσοι όσο και οι Κινέζοι διπλωμάτες είναι «έκπληκτοι» από την είδηση ότι ο Βραβευμένος με Νόμπελ Ειρήνης πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, διέταξε την ανάπτυξη αμερικάνικων δυνάμεων τόσο στη Νιγηρία όσο και στην Αυστραλία σε αυτό που περιγράφουν ως το σχέδιό του για να καταλάβει ολόκληρο τον κόσμο για χάριν των παλιόφιλων – καπιταλιστών υποστηρικτών του.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις αυτές, στρατιωτικές πηγές της Νιγηρίας έχουν επιβεβαιώσει το σχέδιο του Ομπάμα για την ανάπτυξη αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων στη χώρα τους σε μια ακόμη επέκταση του «Σκιώδους Πολέμου» του Πενταγώνου σχετικά με το σχέδιο ανάληψης του ελέγχου της αφρικανικής ηπείρου και των περιοχών αυτών με τα τεράστια αποθέματα πετρελαίου και ορυκτών πόρων, ενώ επίσης, σχεδιάζει την ανακήρυξη κατά την επερχόμενη επίσκεψή του στην Αυστραλία της ανάπτυξης δύναμης Αμερικανών πεζοναυτών για να αποκρούσει αυτό που οι Αμερικανοί καλούν «απειλή της Κίνας».
Με περισσότερα από 900 αμερικάνικες στρατιωτικές βάσεις και στις επτά ηπείρους, και με ένα αμυντικό προϋπολογισμό που υπερβαίνει όλων των άλλων μαζί των εθνών του κόσμου, Ρώσοι διπλωμάτες προειδοποιούν ότι αυτές οι πρόσφατες αναπτύξεις στην "λωρίδα της αρκούδας" δείχνουν τις πραγματικές προθέσεις του Ομπάμα τις οποίες χαρακτηρίζουν ως τίποτα λιγότερο μία «ολοκληρωτική παγκόσμια κυριαρχία».
Για να καταλάβουμε τα πραγματικά κίνητρα του Ομπάμα, λένε οι εκθέσεις αυτές, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι οι πιο ισχυροί τραπεζίτες της Δύσης οι οποίοι του έχουν δώσει περισσότερα χρήματα από οποιονδήποτε πολιτικό, σε οποιαδήποτε χώρα, στη σύγχρονη ανθρώπινη ιστορία ξεπερνώντας κατά πολύ τα εκατομμύρια που δόθηκαν στη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ από Αμερικάνους Ευρωπαίους βιομηχάνους, με επικεφαλής τον πρώην παππού του Αμερικάνου πρόεδρου Τζορτζ Μπους, γερουσιαστή Πρέσκοτ Μπους, ο οποίος κατηγορήθηκε για εγκλήματα στο πλαίσιο του Νόμου περί Εμπορίας με τους Εχθρούς κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Αντιλαμβανόμενος την άνοδο μίας αναδυόμενης αμερικανικής δικτατορίας με επικεφαλής τον Ομπάμα, ο πρωθυπουργός Πούτιν την περασμένη εβδομάδα εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της Δύσης που περιέγραψε ως "αλαζονικές παγκόσμιες δυνάμεις", οι οποίες δεν θα σταματήσουν σε τίποτα προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους, και επιφυλάσσοντας ιδιαίτερη καταδίκη τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο για την παραβίαση του ψηφίσματος των Ηνωμένων Εθνών κατά της Λιβύης που τώρα βρίσκει το ΝΑΤΟ να βρίσκεται υπό έρευνα από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) για τα πολλά εγκλήματα πολέμου που διέπραξε.
Η Κίνα, επίσης, την περασμένη εβδομάδα χλεύασε τις ΗΠΑ λέγοντας ότι είναι ελεγχόμενες από κολακευμένους (fawning) πολιτικούς ηγέτες που επιδιώκουν την επανεκλογή τους οποίοι έχουν δημιουργήσει ένα «πολιτισμό του ‘έχω δικαίωμα’», όπου έχει αυξηθεί στο αμερικανικό κοινό η εξάρτηση από την γενναιοδωρία της κυβέρνησης, και κατά το άνοιγμα του APEC ασχολήθηκε με μια «ανταλλαγή δυστροπίας» με τις ΗΠΑ πάνω από ένα νέο προτεινόμενο Σύμφωνο Εμπορίου Ειρηνικού.
Όχι μόνο στη Ρωσία και την Κίνα υπάρχουν φόβοι για την αύξηση του Ομπάμα, αλλά και το μέλος του Κογκρέσσου των ΗΠΑ, και υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2012, Ron Paul, προειδοποίησε την περασμένη εβδομάδα ότι η "προεδρία Ομπάμα είναι στα πρόθυρα του να γίνει δικτατορία" και ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ Stephen Breyer, περαιτέρω προειδοποίησε ότι το καθεστώς Ομπάμα ήταν στα πρόθυρα της δημιουργίας μιας «οργουελικού τύπου κυβέρνησης».
Σχετικά με τις Ηνωμένες Πολιτείες του Ομπάμα είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ποτέ άλλοτε στη σύγχρονη ιστορία η ηγέτιδα οικονομική δύναμη στον κόσμο δεν γνώρισε ένα έλλειμμα τέτοιων επικών διαστάσεων, όπως η Αμερική που τώρα βιώνει και που οδηγεί στην γρήγορη συνολική οικονομική κατάρρευση τους, και με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ( ΕΚΤ) να προειδοποιεί σήμερα ότι λίγα μπορεί να κάνει για να σώσει την Ευρωζώνη, αυτό το καταστροφικό γεγονός μπορεί πολύ καλά να έχει ήδη προκαλέσει την Dagong Global Credit Rating, επικεφαλής του μεγαλύτερου πρακτορείου αξιολογήσεων της Κίνας, να προειδοποιήσει για μια άλλη πιστοληπτική υποβάθμιση πίστωσης των ΗΠΑ.
Δυστυχώς για τον αμερικανικό λαό, τίποτα από όλα αυτά τα γεγονότα δεν επιτρέπεται να γνωρίζουν, λόγω των "mainstream" μέσων ενημέρωσης που δεν τους τα λένε, καθώς σωρεία άρθρων τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ασχολούνται με τις λεπτομέρειες για την ερωτική ζωή του Προεδρικού υποψηφίου Herman Cain, (φωτο) ενώ την ίδια στιγμή: 1.) Μόνο 3 μεγάλα δίκτυα κάλυψαν την αποστολή στρατευμάτων των ΗΠΑ στην Ουγκάντα. 2.) Μόνο 1 μεγάλο δίκτυο ειδήσεων κάλυψε το σκάνδαλο του καθεστώτος Ομπάμα αποστολής όπλων στα καρτέλ όπλων του Μεξικού. 3.) κανένα μεγάλο δίκτυο δεν κάλυψε την 8η μεγαλύτερη χρεοκοπία στην ιστορία των ΗΠΑ της MF Global όπου ο CEO ήταν κορυφαίος σύμβουλος του Ομπάμα, και πρώην CEO της Goldman Sachs, και πρώην Δημοκρατικός κυβερνήτης του New Jersey John Corizine. 4.) Κανένα μεγάλο δίκτυο δεν κάλυψε το σκάνδαλο Solyndra (αμερικάνικη εταιρία παραγωγής φωτοβολταϊκών) που επέτρεψε 500 εκατομμύρια δολάρια από χρήματα Αμερικανών φορολογουμένων να χαθούν από την παρέα του καθεστώτος Ομπάμα.
Και στο, ίσως, πιο κατάφωρο παράδειγμα του πόσο χαμηλά έχει πέσει στις ΗΠΑ η "mainstream" δημοσιογραφία ήταν η πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ABC News Network που παρουσιάζει ο George Stephanopoulos ο οποίος επιτέθηκε στον Herman Cain για το ‘σεξουαλικό σκάνδαλο’ ... ο «ίδιος» George Stephanopoulos, που όταν ήταν κορυφαίος βοηθός του Προέδρου Μπιλ Κλίντον επαίνεσε τα "mainstream" ΜΜΕ που κράτησαν μυστικό από τον αμερικανικό λαό αυτό που γνώριζαν ....
Σε μια χώρα της οποίας ο Πρόεδρος, που είναι πρώην καθηγητής του συνταγματικού δικαίου, μπορεί να ορκιστεί ότι θα τηρεί το Σύνταγμα και στη συνέχεια να περνάει την κάθε στιγμή προσπαθώντας να σκάψει τάφο του, και ο οποίος τώρα έχει γίνει κατήγορος, δικαστής και ένορκος στις στοχευμένες δολοφονίες κάθε Αμερικάνου πολίτη που θα επιλέξει, μπορεί κανείς να δει καθαρά γιατί η Κίνα τώρα επιδιώκει να προστατεύσει τον τεράστιο πλούτο της σε πετρέλαιο στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας και για ποιο λόγο ο Πούτιν έκανε έκκληση για μία Ευρασιατική Ένωση για να προστατευθεί το ενεργειακό μέλλον της Ρωσίας.
Αυτό που μένει να δούμε είναι εάν ο Ομπάμα και οι ισχυροί δυτικοί τραπεζίτες που τον υποστηρίζουν μπορούν να πετύχουν τα σχέδιά τους για να καταλάβουν όλο το κόσμο χωρίς μπλέξουν όλους μας σε ολοκληρωτικό πόλεμο ... η ιστορία λέει ότι δεν μπορούν να το κάνουν... σίγουρα ο χρόνος θα δείξει.
 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

http://www.katohika.gr/2011/11/blog-post_6988.html

Ο Πάνος Καμμένος ξετινάζει τον Παπακωνσταντίνου!

Με μήνυση απειλεί ο Παπακωνσταντίνου τον Καμμένο
Την ανάκληση των αναφορών που έκανε από το βήμα της Βουλής ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τις οποίες ο κ.Παπακωνσταντίνου εργαζόταν στο παρελθόν στην Goldman Sachs, ζήτησε σήμερα με επιστολή του προς τον βουλευτή ο υπουργός Περιβάλλοντος.
Ο υπουργός κάνει λόγο για προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμισης, για την οποία όπως αναφέρει υπάρχουν ποινικές συνέπειες, ενώ επαναλαμβάνει ότι τα όσα ελέχθησαν από τον κ. Καμμένο ανήκουν περισσότερο σε περιθωριακά blogs, παρά στην αίθουσα της Βουλής.
Στο κείμενο της επιστολής, ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρει τα εξής:
«Στην ομιλία σας στη Βουλή την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, πέρα των άλλων που είπατε, αναφέρατε για εμένα ότι δήθεν εργάστηκα στην Goldman Sachs. Η ακριβής φράση σας ήταν "μιλάει για το τρίπτυχο
Σαρκοζί, Ντράγκι, Μόντι, το δίκτυο της Goldman Sachs στην Ευρώπη. Σε αυτή την εταιρεία βέβαια εργαζόταν και ο κ. Παπακωνσταντίνου παλαιότερα".
Όπως είπα και στη Βουλή, όλοι αντιλαμβάνονται ότι όλα όσα είπατε ανήκουν περισσότερο σε περιθωριακά blogs, παρά στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.
Όμως, επειδή για όλα υπάρχει και ένα όριο, σας ζητώ δημόσια δήλωση ανάκλησης όσων αναφέρατε από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων για δήθεν εργασία μου στην Goldman Sachs, δεδομένου ότι συνιστούν προφανή προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμισης εκ μέρους σας για την οποία υπάρχουν και ποινικές συνέπειες εκ του νόμου. Παρακαλώ για τις ενέργειές σας».

Πηγή

......................................

Ο Καμμένος απαντάει στον Παπακωνσταντίνου

Προς: τον Υπουργό Περιβάλλοντος,
Ενέ
ργειας και Κλιματικής Αλλαγής

κύριο Γιώργο Παπακωνσταντίνου
Aθήνα, 18 Νοεμβρίου 2011 

Κύριε Παπακωνσταντίνου,
σε απάντηση της επιστολής της 17ης Νοεμβρίου 2011 με αριθ. πρωτ. ΕΜΠ 86, σας απαντώ τα κάτωθι :

  1. Πράγματι στη Βουλή την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011 κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης αναφέρθηκα σε εσάς και είπα ότι εργαστήκατε στην εταιρεία Goldman Sachs.

  1. Χαίρομαι ιδιαίτερα που το θεωρείτε εξευτελιστικό και συκοφαντικό να εργάζεται κάποιος σε τράπεζα που αποκαλείται τράπεζα οικονομικών δολοφόνων. Δεν νομίζω να χαίρεται το ίδιο και ο Πρωθυπουργός.

  1. Λυπάμαι που θα σας βάλω στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να στραφείτε κατά του πολιτικού σας προϊστάμενου αρχηγού του ΛΑΟΣ που σας έδωσε την στήριξή του για να συνεχίσετε να εργάζεστε ως Υπουργός, διότι ο κ. Γ. Καρατζαφέρης πρόεδρος του ΛΑΟΣ, στις 1-6-2011 σε συνέντευξη του στο περιοδικό CRASH και στον εκδότη του Γιώργο Τράγκα, στη σελίδα 31 σας αναφέρει ως πρώην υπάλληλο της Goldman Sachs και μάλιστα λέει ότι «στο παρελθόν δουλέψατε στην Goldman Sachs και εφαρμόσατε την πολιτική της».
    Πιθανώς να αναφέρεται στα cds.

  1. Κατόπιν των ανωτέρω κι επειδή για όλα υπάρχει ένα όριο, όπως λέτε κι εσείς στην επιστολή σας, απαιτώ δημόσια δήλωση αναιρέσεως όσων αναφέρετε στην επιστολή σας, δεδομένου ότι συνιστούν πρωτοφανή προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμισης εκ μέρους σας για την οποία υπάρχουν συνέπειες εκ του νόμου.

  1. Τηλεφωνήστε στον κύριο Αλαφούζο στη Νέα Μάκρη, να σταματήσει την αήθη επίθεση εναντίον μου από τον ΣΚΑΙ.
  1. Αν θέλετε να ζητήσετε συγνώμη από τον πολιτικό σας προϊστάμενο κύριο Γ. Καρατζαφέρη, τηλεφωνήστε από το τριψήφιο τηλέφωνο σας στους συναδέλφους σας κ.κ. Γεωργιάδη και Βορίδη για να ζητήσετε ακρόαση.
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Ανεξάρτητος Βουλευτής Β΄Αθηνών

Πηγή

http://alfeiospotamos.blogspot.com/2011/11/blog-post_3034.html

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ CHEMTRAILS?

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που για πρώτη φορά διάβασα και έμαθα για τους χημικούς αεροψεκασμούς, τα chemtrails, όμως ακόμη θυμάμαι την πρώτη μου αντίδραση:

είχα θυμώσει που κάποιοι έχουν το θράσος να μας κρύβουν τον ήλιο! Με ποιό δικαίωμα κάνουν κάτι τέτοιο!?... σκεφτόμουν και οργιζόμουν με το απάνθρωπο θράσος τους...

Τότε δεν γνώριζα σχεδόν τίποτε για όλα αυτά, όμως η διαίσθηση μου και μόνο μου είχε δώσει άμεσα τη σωστή απάντηση... 

Τα τελαυταία χρόνια στέκομαι πλέον ιδιαίτερα στο ζήτημα του ήλιου και της ευεργετικής επίδρασης του στη ζωή και έχω γράψει αρκετές φορές, πως αν κάτι το καταφέρνουν με τα chemtrails "πολύ καλά" είναι να μας στερούν τον ήλιο. Πολύ πριν μας δηλητηριάσουν με όλα τα κατάλοιπα των ψεκασμών που εισπνέουμε και κατακριμνίζονται στη Γη έχουν ήδη προσβάλει την υγεία μας στερώντας μας τη βασική για τη Ζωή μας βιταμίνη D που παράγει ο οργανισμός μας κατά τη διάρκεια της ημέρας με τη βοήθεια του ήλιου.

Βέβαια την προσλαμβάνουμε και από την τροφή μας, όμως με τίποτε αυτές οι ποσότητες δεν επαρκούν και δεν καλύπτουν τις ανάγκες μας...

Αν μελετήσει κανείς τις λειτουργίες του σώματος μας που συνδέονται με τη βιταμίνη D γίνεται σαφές πόσο επικίνδυνοι είναι αυτοί που εκτελούν τους χημικούς αεροψεκασμούς και μας τη στερούν μαζικά.  Το γεγονός πως το κλίμα του πλανήτη μας έχει γίνει ψυχρότερο κατά την τελευταία δεκαετία -με τη συστηματική εκτέλεση των αεροψεκασμών- είναι μονάχα μια "παρενέργεια" τους... καθώς μπλοκάρουν την ηλιακή ακτινοβολία σε πλανητικό επίπεδο...

Αυτό που θα έπρεπε να έχει ξεσηκώσει κάθε ζωντανό οργανισμό στον πλανήτη είναι η θανάσιμη "αδιαφορία" (ή σκοπιμότητα?) των εκτελεστών του προγράμματος αεροψεκασμών που σκοτώνουν την ίδια τη ζωή αποκόπτοντας τη από το ζωοδότη ήλιο...

Αυτό είναι το πιο προφανές σημείο της δράσης τους και δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να κατανοήσει τις επιπτώσεις. Με λίγη παρατήρηση και με σωστή σύνδεση όλων των γνωστών παραμέτρων βγαίνουν και τα συμπεράσματα και αυτά τα έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές μέχρι σήμερα. Με το βίντεο όμως που ακολουθεί έχουμε πλέον και αριθμούς και στοιχεία από την ιατρική κοινότητα, η οποία κρούει των κώδων του κινδύνου όσων αφορά τηνέλλειψη της βιταμίνης D που σαν "νέα μάστιγα" καλπάζει με αυξανόμενο ρυθμό κατά την τελευταία δεκαετία και οδηγεί σε διάφορες ασθένειες τους ανθρώπους...



Συνδέστε και τα παρακάτω και θα κατανοήσετε το μέγεθος της εγκληματικής δράσης αυτών που αποφάσισαν και σκορπούν παντού chemtrails: 
Αναλογιστείτε επίσης το εξής: ο άνθρωπος είναι ικανός να ζήσει ακόμη και μόνο με τον ήλιο- δίχως τροφή!
Επιπλέον, γνωρίζοντας την πολυεπίπεδη ωφελιμότητα του ήλιου, ειδικά όσων αφορά τη συνείδηση μας αξίζει να δουμε και τα παρακάτω, κατανοώντας τι πραγματικά θέλουν να εμποδίσουν με τα chemtrails.

πηγη

 

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/11/chemtrails_18.html

Είστε σίγουροι για το ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;


ΟΠαπαδήμος; Ο Παπανδρέου; Ο Σαμαράς; 
ΟΧΙ. Την Ελλάδα την κυβερνά, ο...
Παπασαμαράς!
από το taxalia
http://apneagr.blogspot.com/2011/11/blog-post_1847.html#ixzz1e4oH3EPu
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/11/blog-post_1819.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters