Γεωργαντζάς.jpgΨεκάστε τους! Καταστροφική επιδρομή κομματανθρώπων από την Ελλάδα στην Νέα Υόρκη!

Kαταστροφική είναι η μόλυνση του συνεκδήμου ελληνικού μας κόσμου στην περιοχή της Νέας Υόρκης, από την προσβολή που η κάθε Ελληνίς και ο κάθε Έλλην δεχόμαστε καθημερινά εδώ, από τους κομματανθρώπους των κομμάτων της κομματοκρατίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Σαν τις κατσαρίδες απλώνονται ανάμεσά μας, προσπαθώντας να εκμηδενίσουν την κάθε ελληνική μας αξία και αρχή, που εξακολουθεί να συνυπάρχει -έστω και αμυδρά- μέσα σε όλον τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Ο κυβερνήτης της εδώ πολιτείας πρέπει να παρέμβει άμεσα, καλώντας ίσως κάποιον 'εντομο-άνθρωπο' ή 'bugman', προκειμένου να ψεκάσουμε και να εξοντώσουμε τους καταστροφικούς εισβολείς. Μία φίλη μου, η οποία επιδίδεται στην εντομολογική ανάλυση των πολιτικών πραγμάτων, μου έστειλε την συνημμένη παράσταση, η οποία αποικονίζει την συνομοταξία των κομμάτων της κομματοκρατίας στην Ελλάδα, σε μία αντιστοιχία με την συνομοταξία των πλέον διαδεδομένων κατσαρίδων που σχετίζονται με τα ανθρώπινα ενδιαιτήματα.

Είναι γνωστόν βέβαια πως οι κατσαρίδες είναι έντομα της τάξης Blattaria ή Blattodea. Συνολικά υπάρχουν περίπου 4.500 είδη, εκ των οποίων περίπου 30 είδη σχετίζονται στενά με τα ανθρώπινα ενδιαιτήματα.

Ευτυχώς δεν έχουμε πιά και τόσα πολλά κόμματα στην Ελλάδα και στη Κύπρο, αλλά δεν απέχουμε και πολύ. Το πώς θα εντοπίσεις μία κατσαρίδα-κομματάνθρωπο είναι σχετικά απλό διότι, όπως ακριβώς οι περισσότερες κατσαρίδες, έτσι και οι κομματάνθρωποι, από την φύση τους αντιπαθούν το φως, γι' αυτό και σπάνια θα τους δείτε σε κοινή θέα, αλλά πάρα πολύ συχνά σε κάποια γιάφκα.

Ευοί Ευάν,

Νίκος Γεωργαντζάς

ΥΓ: Γιά περισσότερες πληροφορίες: http://broadwayexterminating.com/ και

Σχετ.: Καλούνται προοδευτικοί και αντιφρονούντες σε ανοικτό διάλογο.
Σάββατο 2 Μαρτίου, 2013. 4:00 απόγευμα στη διεύθυνση:

31-09 37th Street, Astoria (bet. Broadway & 31 Ave.)


Ή Ελλάς ή προσκυνάς!