Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ο Αρχαίος Ελληνας Ηρωας, με όχημα το Χάρβαρντ, ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο!

Harvard
Ο Αρχαίος ελληνικός πολιτισμός, αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι μπορεί να ξεπεράσει τα στενά σύνορα της χώρας μας και να ταξιδέψει μέχρι την άκρη του κόσμου.
Ο Αρχαίος Ελληνας Ηρωας”, μία από τις θρυλικές παραδόσεις του μαθήματος “The Ancient Greek Hero” στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, το οποίο διδάσκεται συνεχώς από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 και έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή μαθήματα θα παρέχεται μέσω της εκπαιδευτικής υπηρεσίας που ονομάζεται HarvardX δωρεάν από τις 13 Μαρτίου δωρεάν το μάθημα στο διαδίκτυο.
“Ο Αρχαίος Ελληνας Ηρωας” διδάσκεται από τον Γκρέγκορι Νάγκι,
καθηγητή Κλασικών Σπουδών και Συγκριτικής Λογοτεχνίας στο Harvard και διευθυντή του Center for Hellenic Studies στην Ουάσιγκτον. Το μάθημά του στο διαδίκτυο θα συνοδεύεται μάλιστα _δωρεάν επίσης_ από τη διαδικτυακή έκδοση του νέου βιβλίου του “The Ancient Greek Hero in Twenty – Four Hours”. Να σημειωθεί, ότι ήδη έχουν εγγραφεί χιλιάδες ενδιαφερόμενοι από όλο τον κόσμο. Για να εγγραφείτε στο HarvardX μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνσή του. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Ancient Greek Hero course. Το υλικό του μαθήματος θα είναι διαθέσιμο (δωρεάν) στις 13 Μαρτίου ενώ οι συζητήσεις σε φόρουμ θα ξεκινήσουν νωρίτερα.
http://www.news.gr

Πηγή: Καλά Νέα
Σύνδεσμος στην Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters