Σάββατο 4 Μαΐου 2019

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΗ, ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ «ΕΚΡΑΓΟΥΝ» ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑ.
ΒΙΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΡΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΟΥ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ Ο ΟΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΕΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΕΣ ΤΟ ΟΡΘΟ ΜΗ ΝΟΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ.

1 Μαΐου. Happy Birthday Illuminati… και τα χαϊβάνια γιορτάζουν την Εργατική Πρωτομαγιά


 
Πρωτομαγιά ονομάζεται και η πρώτη μέρα του Μαΐου, η οποία είναι μέρα αργίας για πολλές χώρες του κόσμου.

Η Πρωτομαγιά είναι συνώνυμη με την Παγκόσμια Μέρα των Εργατών>, την ημέρα δηλαδή που
τιμούνται οι αγώνες του εργατικού κινήματος. Η πρώτη του Μάη, είναι μέρα ορόσημο για τους αγώνες του εργάτη.

Οι αιματοβαμμένες εξεγέρσεις των εργατών του Σικάγο στις αρχές Μάη του 1886, έγιναν ύστερα από επιτυχημένες διεκδικήσεις των εργατών στον Καναδά το 1872.

Τα 48 επιχειρήματα των χριστιανών απολογητών για την ιστορικότητα του Ιησού


 

Είναι πραγματικά εκπληκτικό πως η ιστορία δεν μας έχει δώσει ούτε μία διαβεβαίωση για τα ακριβή λόγια και έργα του Σωτήρα της ανθρωπότητας… Δεν υπάρχει καμία δήλωση σε όλη την ιστορία ότι κάποιος είδε τον Ιησού ή μίλησε μαζί του. Τίποτα στην ιστορία δεν είναι πιο συγκλονιστικό απο την σιωπή των σύγχρονων συγγραφέων για τα γεγονότα που περιγράφονται στα τέσσερα Ευαγγέλια.” (The Life of Christ, Frederic W. Farrar,Trinity College, Cambridge 1874)
“Οφείλουμε να ομολογήσουμε οτι δεν έχουμε καμία αξιόπιστη πηγή για τη ζωή του Ιησού Χριστού, πέρα απο τα εκκλησιαστικά γραπτά που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του 4ου αιώνα.” (Codex Sinaiticus, Dr Constantin von Tischendorf, British Library, London)

ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕΡΑ;;;;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΜΑΝΑ;;;;;;;;;


 

-«ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ»…. ΕΙΠΕ Ο ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΝΕΑΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ….
-ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕ …ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟΡΙΑ.
« ΕΓΩ ΜΠΑΜΠΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ…ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΟΥ;;; 

H NASA «εντόπισε» στη Σελήνη αυτά που περιέγραφε ο Λουκιανός; (βίντεο)

 
Ο ελληνικής καταγωγής Λουκιανός από τη Σαμοσάτα της Συρίας έζησε το 120 μ.χ. και στο βιβλίο του «Αληθινή Ιστορία» δίνει πληροφορίες που σε ξαφνιάζουν. "Πήγαινε με ένα καράβι που το πήρε ο αέρας για εφτά μερόνυχτα και την όγδοη ημέρα έφτασε στο φεγγάρι". (Τόσο κάνουν τα σύγχρονα διαστημόπλοια του ανθρώπου για να πάνε στο φεγγάρι).
"Μπήκε μέσα σ’ ένα πηγάδι που από πάνω είχε καθρέφτες και έβλεπε όλη τη γη". (Πρόκειται για υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο που ο άνθρωπος ακόμη δεν το έχει φτιάξει γιατί με αυτό έβλεπε και τους ανθρώπους στην γη).

Η απάτη των απολογητών για τις δήθεν αρχαιοελληνικές προφητείες για τον Χριστό

Πρόλογος
Διαβάζουμε σε αρκετούς χριστιανικούς απολογητικούς ιστότοπους, ότι οι αρχαίοι Έλληνες «προφήτευσαν» τον ερχομό του Ιησού. Δηλαδή, αυτοί οι άνθρωποι δεν αρκούνται μόνο στην υπεράσπιση των διαστρεβλώσεων στα ιουδαϊκά κείμενα, τα οποία άλλοτε «τεντώνουν» κι άλλοτε «κόβουν» από τα συμφραζόμενα, προκειμένου να τα κάνουν να μοιάζουν με δήθεν εκπληρωθείσες «προφητείες». Διαστρεβλώνουν επίσης και την αρχαιοελληνική γραμματεία. Η απάτη όμως γίνεται κατάδηλη με μια απλή ανάγνωση ολόκληρου του επίμαχου αποσπάσματος ή κεφαλαίου. Δυστυχώς, λίγοι είναι εκείνοι που μελετούν ώστε να έχουν δική τους άποψη. Οι περισσότεροι αρκούνται σε όσα τους προσφέρουν οι χριστιανικές ιστοσελίδες.


Προφητεύει ο Σωκράτης τον ερχομό του Χριστού; Προφητεύει ο Αισχύλος την λύτρωση και την κατάβαση του Μεσσία στον Άδη για την «σωτηρία»; Προφητεύει ότι ο Χριστός θα γεννηθεί από Παρθένο;

Ποιός ήταν ο Κάρανος, ο Γενάρχης των Μακεδόνων. Αυτά που Δεν Διδάσκονται στα Σχολεία

Στην ελληνική μυθολογία ο Κάρανος ήταν ο μυθικός γενάρχης του βασιλικού οίκου της Μακεδονίας. Ο Κάρανος αναφέρεται για πρώτη φορά από τον Θεόπομπο. Οι παραδόσεις όμως οι σχετικές με τη γενεαλογία του είναι ποικίλες και πολύ διαφορετικές μεταξύ τους. Συνήθως ο Κάρανος αναφέρεται ως ένας από τους γιους του Τημένου. Μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο Κάρανος πολέμησε με τους αδελφούς του για τη διαδοχή του στον θρόνο του Άργους. Αφού απέτυχε, απεφάσισε να βρει μία άλλη χώρα για να βασιλεύσει και απευθύνθηκε στο Μαντείο των Δελφών. Εκεί η Πυθία του έδωσε τον εξής χρησμό:

ΠΡΟΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!


ΠΡΟΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!! 

Η Αιγυπτος στην ουσια ηταν τμημα του Ελληνικου χωρου απο εποχες παναρχαιες, οταν δεν ειχαν εμφανιστει ακομη ανθρωποι στην Αιγυπτο και οι μονοι κατοικοι ηταν οι προ'ι'στορικοι Ελληνες.
Οι κατοικοι της Ελλαδος, αναγκασμενοι απο τη φυση τους απο χιλιετιων, λογω της αυξησεως του πληθυσμου τον οποιο το εδαφος αυτης δεν ηταν ικανο να θρεψει, ειχαν κανει πολλες αποικιες στα νησια και τις ακτες της Μεσογειου. Η σημερινη Αιγυπτος κατοικειτο και κατειχετο απο τους προ'ι'στοπικους Ελληνες αποικους προ της εμφανισεως των παλαιων Αιγυπτιων, δηλαδη πριν το 6.000 ή 4.000 π.Χ. Οι παλαιοι Αιγυπτιοι ηταν επιδρομεις απο τη Νουβια και μεσω μακρων αγωνων, κατορθωσαν να εκδιωξουν ή να υποταξουν τους παλαιους εκεινους Ελληνες, οι οποιοι κατειχαν την περιοχη που σημερα ονομαζεται Αιγυπτος. Η "Αιγυπτιακη σοφια" ηταν στην ουσια καταλοιπα των γνωσεων που οι εισβολεις αντεγραψαν απο τους εκδιωκομενους Ελληνες.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters