Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΦΡΙΚΗ! Ξεσκέπασαν την μεγαλύτερη εταιρία εκτρώσεων! Πουλάει ανθρώπινα μέλη για ενισχυτικά γεύσης και καλλυντικά! Ποια είναι η σχέση της με τα Ελληνικά σχολεία…

Μία πρώην διευθύντρια της Planned Parenthood (της μεγαλύτερης εταιρίας παροχής αμβλώσεων στην Αμερική) την χαρακτηρίζει ως ‘δαιμονική’, προσθέτοντας ότι «Δεν υπάρχει άλλη λέξη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτό που λαμβάνει χώρα εκεί!»

Η Ramona Trevino διεύθυνε υποκατάστημα ‘παραπομπής αμβλώσεων’ της Planned Parenthood στο Sherman του Τέξας. [Δηλαδή κάτι σαν ενδιάμεσο κατάστημα που προωθεί τους ενδιαφερόμενους στις κλινικές αμβλώσεων της εταιρίας.]

Ακούστε και φρίξτε:Το Μεγάλο ψέμα του όρκου του Μ. Αλεξάνδρου στην Ώπη1

 
Ο «όρκος», που δεν είναι κείμενο του 324 π.Χ., αλλά πολύ μεταγενέστερο, του 1951 μ.Χ., πήρε σάρκα και οστά στο έργο του Χρήστου Ζαλοκώστα «Μέγας Αλέξανδρος: Ο πρόδρομος του Ιησού». 
Ο Ζαλοκώστας, ως φαίνεται, βάση λογοτεχνικής αδείας, πήρε αφορμή από μία πρόταση του Πλούταρχου («Περί της Αλεξάνδρου τύχης η αρετής») και στην σελίδα 235 του βιβλίου του, προσθέτοντας, αφαιρώντας, κόβοντας και ράβοντας από διάφορα αρχαία κείμενα, εντελώς κατά το δοκούν, δημιουργεί από μόνος του αυτόν τον περίφημο δήθεν όρκο, τον οποίον αποδίδει στον Αλέξανδρο.

Η Συνέντευξη των Wilcock και Goode που Κανείς ΔΕΝ θέλει να Μάθετε (video)


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Στις 10 Σεπτεμβρίου 2001 ο υπουργός Άμυνας Donald Rumsfeld ανακοίνωσε ότι τα 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια δεν μπορούσαν να ληφθούν υπόψη στο πλαίσιο των δαπανών του Υπουργείου Άμυνας. Την επόμενη μέρα το γραφείο του αναλυτή του προϋπολογισμού του Πενταγώνου καταστράφηκε στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.

Ρίχνει μια Χούφτα Αλάτι έξω από την Πόρτα του Σπιτιού της. Ο Λόγος;


Οι άνθρωποι, για εκατοντάδες χρόνια, χρησιμοποιούν το αλάτι στα σπίτια τους για σκοπούς καθαρισμού. Υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι έχουν στηριχθεί σε αυτό το καταπληκτικό συστατικό για την απολύμανση και τον καθαρισμό του σπιτιού τους. Το αλάτι δεν έχει καμία τοξική επίδραση.

Σήμερα, αγοράζουμε το αλάτι σε πολύ χαμηλή τιμή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να το χρησιμοποιούμε χωρίς σκέψη για αυτούς τους σκοπούς.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters