Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Ο Τραμπ παίρνει τον έλεγχο της FED - Οδηγεί το δρόμο για άλλες χώρες να ακολουθήσουν - Michael Tellinger

Λάβετε υπόψη ότι δεν θα λάβουμε ποτέ μια ευθεία απάντηση από τα κύρια μέσα ενημέρωσης σχετικά με αυτό, αυτή είναι η μεγαλύτερη καταστροφή για την τραπεζική ελίτ σε 250 χρόνια, θα κάνουν τα πάντα για να αποκρύψουν τις πληροφορίες, να ελαχιστοποιήσουν την έκθεση του κοινού και να υποτιμήσουν τη σημασία . 
Κάντε τη δική σας έρευνα, υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να το δείξετε ξεκάθαρα στις μάζες. 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: «Η Ελλάδα Τελεί Υπό Ξένη Κατοχή, Λεηλατείται ως Αποικία των Ιδιωτικών Τραπεζών»


«Μένοντας στην Ε Ε και χρησιμοποιώντας το ευρώ δεν υπάρχει η παραμικρή προοπτική ανόρθωσης για την Ελλάδα»

Η Ελλάδα Πρέπει να Εγκαταλείψει την Ευρωζώνη για να Ανακτήσει την Εθνική Κυριαρχία της
Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς
Η αμερικανική προφανώς ιστοσελίδα Truthout.org, εδημοσίευσε προ ημερών συνέντευξη του καθηγητή Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς στον κ. Μιχαήλ Νευραδάκη, που αναφέρεται στην Ελλάδα και στις προσεχείς αμερικανικές εκλογές.

Έφτασαν οι Καινούργιες Ταυτότητες | ΔEΙΤΕ τι θα Πάθουμε Χωρίς Αυτές…

Έφτασαν οι Καινούργιες Ταυτότητες | ΔEΙΤΕ τι θα Πάθουμε Χωρίς Αυτές…

Καθημερινά παρατηρούμε να προωθούν το τσιπάρισμα, το οποίο ήδη πραγματοποιείται σε κάποιες χώρες, όχι όμως υποχρεωτικά. Εδώ στην χώρα μας είναι έτοιμοι να το επιβάλλουν με τις καινούργιες ταυτότητες και μάλιστα με κόστος για τον πολίτη.

Το σύστημα δηλαδή, κερδίζει καθώς επιβάλει την πώληση αλλά ταυτοχρόνως επιβάλλει τον απόλυτο έλεγχο.

Προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα πως υπάρχουν οφέλη, ενώ όταν ο κόσμος αρνηθεί, θα τον υποχρεώσουν να σφραγιστεί.

Πώς όμως θα το πετύχουν αυτό?

Όσοι δεν έχουν τσιπάκι, δε θα μπορούν να αγοράσουν και να πουλήσουν τίποτα! Ούτε καν τρόφιμα. Επίσης θα απαγορευτεί η ενοικίαση σπιτιών και καταστημάτων, ενώ δε θα μπορούμε να κάνουμε την παραμικρή συναλλαγή με τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, την εφορία και κάθε οικονομικό φορέα. Επιπλέον θα πρέπει να ξεχάσουμε οποιουδήποτε είδους ιατρική περίθαλψη, αφού θα μας απαγορευτεί η πρόσβαση σε ασφάλεια, νοσοκομεία και φαρμακεία. Μάλιστα όσοι δε θα φέρουν το τσιπάκι θα αντιμετωπίζονται σαν κοινοί εγκληματίες.
Θα είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσουν όσοι δεν έχουν λάβει το σφράγισμα. Ως αποτέλεσμα, ένας μεγάλος αριθμός όσων αντιστέκονται να υποχωρούν και τελικά να λάβουν το σφράγισμα, καθώς θα λυγίσουν από τις κακουχίες.

Δείτε το φιλμάκι που βρήκαμε για εσάς. Θα καταλάβετε πραγματικά που μας πάνε. Θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο.

Ο απόλυτος έλεγχος




Σχετικά με τις καινούργιες ταυτότητες και την συνήθη δικαιολογία των τρομοκρατών που χρησιμοποιούν για να εισβάλουν παντού, σε κάθε χώρα. Να αιχμαλωτίσουν και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στην παγκοσμιοποίηση που έφτιαξαν γι αυτούς….



https://papagiakoumos.blogspot.com

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ!

Μύθοι περί ασφαλών φυτοφαρμάκων-Andre Leu



Μύθοι περί ασφαλών φυτοφαρμάκων

Andre Leu: Κατέρριψε τους «Μύθους περί ασφαλών φυτοφαρμάκων»


Χρησιμοποιώντας επιχειρήματα που άντλησε μετά από συστηματική μελέτη του παγκόσμιου πλούτου έγκριτων επιστημονικών περιοδικών, ο αυστραλός βιοκαλλιεργητής André Leu και συγγραφέας του βιβλίου «Οι μύθοι περί ασφαλών φυτοφαρμάκων», απέδειξε ενώπιον κοινού, με αδιάσειστα στοιχεία, πως οι ισχυρισμοί εταιρειών και ελεγκτικών αρχών για συνιστώμενες δόσεις χημικών σκευασμάτων στις αγροτικές καλλιέργειες απέχουν μακράν της ασφαλούς χρήσης, με βασικά θύματα τις πιο ευαίσθητες ηλιακές ομάδες του πληθυσμού όπως τα έμβρυα, τα νεογνά και τα παιδιά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ!


Δείτε το σχετικό βίντεο ...

Ναι, πειραματίζονται με τον καιρό.



Ναι πειραματίζονται με τον καιρό.

Για να μεταβάλλουν την ατμόσφαιρα,


την ιονόσφαιρα, την μαγνητόσφαιρα.

Πληκτρολογήστε

us-patent-4686605

για να μάθετε μόνοι σας.


Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ DARK PLAN OF BILL GATES ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ

Ο Μπιλ Γκέιτς έχει διπλασιάσει τον στόχο του να εγκαταλείψει τον πλανήτη, χρησιμοποιώντας τον παραπλανητικό Orwellian να μιλάει σε ένα νέο βίντεο για να κάνει τους αφελείς οπαδούς του να πιστεύουν ότι «κάνοντας τους ανθρώπους πιο υγιείς, μπορούμε να μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό».


Μην κάνετε κανένα λάθος, όταν ο Γκέιτς μιλά για «να κάνει τους ανθρώπους πιο υγιείς» για αυτό που πραγματικά μιλάει είναι να επιβάλει την υποχρεωτική διάθεση του εύρους των πειραματικών εμβολιασμών του . Τα ίδια εμβόλια που έχουν ήδη προκαλέσει μαζική αποστείρωση και θάνατο σε πολλές ηπείρους.

Ξέσπασμα Νοσοκόμας της Νεβάδας στη Νέα Υόρκη: Το COVID ΔΕΝ σκοτώνει ανθρώπους – δολοφονούνται οι άνθρωποι μέσα στα νοσοκομεία(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Μια νοσοκόμα που έχει ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να βοηθήσει στη θεραπεία ασθενών με COVID-19 βγήκε δημόσια, περιγράφοντας τη φρίκη που βλέπει στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι ασθενείς.
Η Nicole Sirotek αναφέρεται ότι είναι από τη Νεβάδα και εξέφρασε τις απογοητεύσεις της σε μια εκπομπή στο Facebook Live, προφανώς την Κυριακή, 3 Μαΐου. Το βίντεο και η σελίδα του στο Facebook φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί από το Facebook τη Δευτέρα το πρωί, αν και το βίντεο έχει εμφανιστεί αλλού.

Ο πόλεμος λογικής και παράνοιας


«Είσαι ένα ψεγάδι στο σχέδιο, Γουίνστον. 
Είσαι μια κηλίδα που πρέπει να σβηστεί. 
Δεν σου είπα μόλις τώρα πως διαφέρουμε από τους διώκτες του παρελθόντος; 
Δεν ικανοποιούμαστε με μιαν αρνητική υποταγή, ούτε ακόμα και με την πιο ταπεινή υποταγή. Οταν στο τέλος θα μας παραδοθείς, αυτό πρέπει να γίνει με την δική σου θέληση. 
Δεν καταστρέφουμε τον αιρετικό όσο μας αντιστέκεται. Οσο μας αντιστέκεται, δεν τον καταστρέφουμε ποτέ. Τον προσηλυτίζουμε, κυριεύουμε την ψυχή του, τον αναπλάθουμε. 
Εξαλείφουμε κάθε κακό και κάθε ψευδαίσθηση από μέσα του. 
Τον παίρνουμε με το μέρος μας, όχι μόνο φαινομενικά, αλλά πραγματικά με την ψυχή και το μυαλό του. Προτού τον σκοτώσουμε τον κάνουμε δικό μας.» 1984, Τζ. Οργουελ
***
Αυτές τις παράξενες μέρες, της καραντινάτης ζωής μας, το κόλλημα με το διαδίκτυο έχει πάρει διαστάσεις επικές! 
Όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται, πόσο κινδυνεύουν, πότε θα βγούμε από τα σπίτια, ποιος προκάλεσε όλο αυτό το μακελειό η φύση, ξέφυγε από εργαστήριο, έχουμε βιολογικό πόλεμο ή μια ακόμα επιδημία κλπ. κλπ.

Ανάμεσα σε τοξίνες και δηλητήρια


«Αυτόν που ήταν γεννημένος από χάλκινη ρίζα φλαμουριάς και ζούσε ανάμεσα στους ημίθεους ανθρώπους στην Ευρώπη, ο γιος του Κρόνου τον όρισε να είναι φύλακας του νησιού, τριγυρνώντας τρεις φορές με τα χάλκινα πόδια του την Κρήτη. Το σώμα του όλο και τα πόδια του ήταν χάλκινα κι αδιάσπαστα, μόνο η σύριγγα του τένοντα του κάτω στα σφυρά του είχε αίμα, κι αυτό το μέρος ένας λεπτός υμένας το κρατούσε κι ήταν το όριο της ζωής του και του θανάτου του». -Απολλώνιος ο Ρόδιος- Αργοναυτικά
«Δώσε μου την δύναμη να προκαλέσω έναν πυρετό και θα θεραπεύσω όλες τις ασθένειες» Παράκελσος (1493-1541)

Εκατοντάδες χρόνια πριν οι χρόνιες παθήσεις σπάνιζαν. Στα τέλη του δέκατου αιώνα, μόλις 5 στα 100 πάσχοντα άτομα υπέφεραν από χρόνια πάθηση. Σήμερα το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο 90%!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters