Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΛΩΝΩΝ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ - ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΑΣΤΕΡΙΑ - ΜΕΡΟΣ 1, 2, 3. Βίντεο


Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚOΣ ΛOΓΟΣ ΠIΣΩ ΑΠO ΤΗΝ ΑΠOΦΑΣΗ ΤΟΥ CDC ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛAΒΕΙ ΤΟ ΕΜΒOΛΙΟ COVID ΣΤΟ ΠΡOΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟY ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

"Δεν πρόκειται ποτέ να διαθέσουν στην αγορά ένα εμβόλιο, δεν πρόκειται να επιτρέψουν στον κόσμο να έχει πρόσβαση σε ένα εμβόλιο, ένα εγκεκριμένο εμβόλιο, χωρίς να έχουν προστασία ευθύνης.

Τώρα, το εμβόλιο για έγκριση επείγουσας χρήσης, έχει προστασία ευθύνης σύμφωνα με τον νόμο Prep Act και τον νόμο Cares Act. 

Εφόσον τα παίρνετε για χρήση έκτακτης ανάγκης, δεν μπορείτε να τους μηνύσετε. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters