Τρίτη 7 Μαΐου 2019

ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ: Πως οι Έλληνες μπορούν να αλλάξουν ολόκληρο τον πλανήτη – Συγκινητικές εικόνες στην Αργεντινή (ΒΙΝΤΕΟ)


Η «λύση» απέναντι στον σκοταδισμό είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ…
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
Η Αγγελική Παππά είναι καθηγήτρια και Ιδρύτρια του «i love dyslexia» (ILD), του πρώτου διεθνούς εξειδικευμένου χώρου ολιστικής διδακτικής των Αγγλικών για μαθητές με δυσλεξία και μαθησιακές ιδιαιτερότητες.
Στο ρεπορτάζ που θα δείτε, βρίσκεται στην Αργεντινή, όπου κατόρθωσε με μία μέθοδο, η οποία έχει ελληνική ρίζα να διδάσκεται για αρχή σε 500.000 παιδιά στην χώρα της Λατινικής Αμερικής.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΗ, ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ «ΕΚΡΑΓΟΥΝ» ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑ.
ΒΙΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΡΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters