Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ :ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ Δ.Ε.Η.-ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ !!

Μαρίνα Λάτση
ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΔΡΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΩΦΕΙΛΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ.......

ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ ΣΤΟ KONTRA CHANEL 12-10-2016 ΑΠΟ SorrasT.V 


Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΄Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,,,

Artemis Sorras

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ [ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΗΜΑ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ]
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΝ ΩΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ [ ΕΝΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΚΛΕΨΙΕΣ ΑΣΥΣΤΟΛΕΣ ΨΕΥΔΗ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ]

ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΤΡΗΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ [ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ Η ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ????? ]

ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ.

ΕΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΑΧΙΣΤΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΜΗΜΑ ΟΧΙ ΠΕΝΤΕ Η ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΣΑΦΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ Ή ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΡΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΤΙ, ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ, ΑΥΤΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥΣ.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ(ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ)


ΔΕΙΤΕ:
http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/10/blog-post_50.html
ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
 


 Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚ. ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙΣ !!


Viky Charalambous
ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚ. ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ., ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ!
------------------------------------------------------------------------------------
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
ΘΕΜΑ:
ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ, ΠΑΡΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ, ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΑΦΕΡΕΓΓΥΕΣ, ΑΝΑΡΜΟΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΕΙΕΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΚΡΗΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΈΓΓΡΑΦΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΛΟΙΔΟΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΟΙ ΗΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ
ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΗΜΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ!!!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΖΕΣΗ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΛΩΣ "ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ" ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΗΣΟΥΝ - ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ - ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ!
ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΕΤΕ.
ΑΥΤΗ ΣΑΣ Η ΠΡΑΞΗ, ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΑΝ-ΗΘΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ...
ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΑΜΕΤΑΚΚΛΗΤΩΣ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΟΤΙ "ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"...
ΜΕ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΩΡΙΜΗ ΣΤΑΣΗ, ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ/ ΜΑΣ ΒΑΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΘ' ΗΣ ΕΞ' ΗΜΩΝ, ΕΙΤΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΙ’ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ.
ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΑΠΤΕΙ - ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΩΛΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΥΤΩΝ.
ΟΙ ΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΥΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ Η / ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΑ Η/ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΙΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΑ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ.
ΥΜΕΙΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΦΕΡΕΓΓΥΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ, ΘΕΩΡΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.
ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΕΔΩΣΕ, ( ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ" ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΟΥΦΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ) ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!
ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ - ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΣΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΆΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΔΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΥΛΙΚΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.
ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΠΑΡ’ ΗΜΩΝ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΕΞ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΚΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΣΩΡΕΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΗΤΟΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΤΗΣ ΦΘΟΡΑΣ ΞΕΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ, ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΕΡΓΩ ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ - ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ.

ΤΕΛΟΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ, ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ, ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΛΑ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΑΝΟΗΤΑ ΤΑ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΠΩ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥΘΕΝΑ?? 
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ 
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ????? 
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ?????????? ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. 
ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. 

ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΓΑΛΤΕ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ [ ΟΧΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΙΟΥ Η ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ Ή ΕΓΚΑΘΕΤΟΥ Η ΚΟΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥ ] ΑΛΛΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΑΣ. 
ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ. 
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕ ΨΕΥΔΟΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΩΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ. 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ????????? 
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΤΙΜΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ. 

ΕΤΣΙ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. 
ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΟΣΟ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ. 

Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΑΣ 950.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΕΧΑΣΕ. ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΕΛΕΤΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΤΕ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ. 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΤΙ ΤΟ 90% ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. 

ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ [ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΖΩΑΑΑΑΑΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΠΟΧΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ???? 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ??????? 
ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ???????????????????
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑ??????????ΕΕΕΕΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 

ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΔΙΕΤΑΖΑ ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ. 
ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΩΡΡΙΑΣΗ. 

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΚΕΨΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΕΝΩΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑ ΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΒΡΙΖΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
================================================
ME ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. . ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ,, ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ KAI ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ .....
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters