Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

"Ξεκλειδώνουν" 400.000 πάπυρους από την αρχαία Ελλάδα! Εκπληκτική ανακάλυψη αποκαλύπτει τα μυστικά των αρχαίων Ελλήνων!

"Ξεκλειδώνουν" 400.000 πάπυρους από την αρχαία Ελλάδα! Εκπληκτική ανακάλυψη αποκαλύπτει τα μυστικά των αρχαίων Ελλήνων!
Βρέθηκαν 400.000 κομμάτια παπύρων γραμμένα από τους προγόνους μας και που με μια καινούργια μέθοδο μπορούν να διαβαστούν.

H έγκυρη βρετανική εφημερίδα Independent σε ένα άρθρο της έγραψε... "Eureka! Εκπληκτική ανακάλυψη αποκαλύπτει τα μυστικά των αρχαίων Ελλήνων".

Χιλιάδες χειρόγραφα που έως τώρα δεν μπορούσαμε να διαβάσουμε και που περιέχουν σπουδαία κείμενα της κλασσικής φιλολογίας τώρα μπορούν να διαβαστούν για πρώτη φορά με μια τεχνολογία που πιστεύεται ότι θα ξεκλειδώσει τα μυστικά των αρχαίων ελλήνων.

Μεταξύ των άλλων θησαυρών που έχουν ήδη ανακαλυφθεί από μια ομάδα επιστημόνων του Παν/μίου της Οξφόρδης υπάρχουν και άγνωστα έως τώρα έργα κλασσικών γιγάντων όπως ο Σοφοκλής, ο Ευριπίδης και ο Ησίοδος.

Αόρατη με το κοινό φώς, η ξεβαμμένη μελάνη γίνεται καθαρά ορατή κάτω από υπέρυθρο φώς, με τεχνικές ανάλογες με την επισκόπηση από δορυφόρους.

Τα κείμενα της Οξφόρδης αποτελούν μέρος ενός μεγάλου αριθμού παπύρων που βρέθηκαν στα τέλη του 19ου αιώνα σε έναν αρχαίο σκουπιδότοπο της ελληνο-αιγυπτιακής πόλης του Οξυρύγχου.

Απομένουν χιλιάδες κείμενα να διαβαστούν μέσα στην επόμενη δεκαετία, περιλαμβανομένων έργων του Οβιδίου και του Αισχύλου.

Υπάρχουν περίπου 400,000 κομμάτια παπύρων φυλαγμένα σε 800 κιβώτια στην Βιβλιοθήκη Sackler της Οξφόρδης και αποτελούν το μεγαλύτερο όγκο κλασσικών ελλήνων χειρογράφων του κόσμου.

Οι ακαδημαϊκοί χαιρέτησαν με ενθουσιασμό την νέα ανακάλυψη η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση κατά 20% των σωζόμενων ελληνικών έργων.

Μέσα στα έως τώρα άγνωστα κείμενα που κατόρθωσαν να διαβάσουν με την τεχνική αυτή, περιλαμβάνονται τμήματα της χαμένης από καιρό τραγωδίας «Επίγονοι» του Σοφοκλή, μέρος μιας χαμένης νουβέλας του έλληνα συγγραφέα Λουκιανού του 2ου αιώνα, άγνωστο κείμενο του Ευριπίδη, μυθολογική ποίηση του ποιητή Παρθένιου του 1ου αι. π.Χ, έργο του Ησίοδου του 7ου αι., και ένα επικό ποίημα του Αρχίλοχου, ενός διαδόχου του 7ου αι. του Ομήρου, που περιγράφει γεγονότα που οδήγησαν στον Τρωικό πόλεμο.

«Είναι τα πιο φανταστικά νέα.

Υπάρχουν δύο πράγματα εδώ. Το πρώτο είναι πόσο φοβερά επηρέαζαν τις επιστήμες και τις τέχνες οι Έλληνες. Το δεύτερο είναι...

πόσο λίγα από τα γραπτά τους σώζονται » λένε οι άγγλοι επιστήμονες...

Γελάει όλη η Ελλάδα μαζί σου Σαμαρά. Κοίτα τι έλεγες το 2012 για τη ΔΕΗ - ΒΙΝΤΕΟ


Του Στρατή Μαζίδη

«Δεν μπορούμε να σκοτώνουμε για ένα κομμάτι ψωμί μονάδες της ΔΕΗ», «είναι ζήτημα εθνικού συμφέροντος», «Ότι τώρα δίνουμε, αύριο θα το μετανιώνουμε ή θα το πληρώνουμε πολλαπλάσια» έλεγε ο Αντώνης Σαμαράς, ο υποστηρικτής του άλλου μείγματος πολιτικής, της άλλης Ελλάδας, της άλλης ανάπτυξης.

Ταυτόχρονα έδινε κι άλλες υποσχέσεις διαμαρτυρόμενος για τις υπέρογκες αυξήσεις στους λογαριασμούς.

Λοιπόν, Σαββατόβραδυ είναι, κωμωδία έχει (ή τραγωδία), ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ!

Κυρίες και Κύριοι, ο...ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!


 
freepen.gr

Μέχρι την ολική τυφλότητα έχουμε… δρόμο.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η Metron Analysis, σε ποσοστό 33,3% οι ερωτηθέντες απαντούν πως μας ψεκάζουν

Το υπόλοιπο 66,6% λοιπόν, φέρεται να υποφέρει από ολική τύφλωση. 

Το γεγονός αυτό, προκάλεσε έντονη ανησυχία στην ελληνική κυβέρνηση, αφού αν οι Έλληνες σταματήσουν να βλέπουν τηλεόραση, η χώρα δε θα σωθεί από τη χρεοκοπία και οι αριστερά θα εκτοξεύσει τους πυρηνικούς της πυραύλους στις χώρες του τρίτου κόσμου.

Από την άλλη, η επιστημονική κοινότητα της χώρας, θέλοντας να καθησυχάσει τους Έλληνες πολίτες, προέβη σε ανακοίνωση για το θέμα:

Το γεγονός πως το 66,6% των Ελλήνων εμφανίζει συμπτώματα τύφλωσης δε συνδέεται με κάποια οφθαλμολογική πάθηση, ούτε είναι κάτι νέο για εμάς. Οι Έλληνες ανέκαθεν ήταν τυφλοί ή ήθελαν να είναι τυφλοί για προσωπικούς τους λόγους.

Τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών, δε δείχνουν κάτι διαφορετικό από την έρευνα της Metron Analysis. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι ηλίθιοι.

Αυτή η πλειοψηφία:
βλέπει τους χημικούς αεροψεκασμούς ως μια γελοία θεωρία συνωμοσίας, παρότι μπορούν να παρατηρηθούν με γυμνό μάτι πιστεύει πως ο Αντώνης Σαμαράς και η συμμορία του θέλουν να σώσουν τη χώρα, παρότι οι ίδιοι τη χρεοκόπησαν και η οικονομική τους πολιτική έχει αποτύχει παταγωδώς, πίστεψε στο «λεφτά υπάρχουν» όταν ολόκληρη η Ευρώπη μιλούσε για χρεοκοπία, ακούει Πάολα, Καρρά και Βέρτη και βλέπει Μενεγάκη, Πρετεντέρη και Ευαγγελάτο. 

τρέχει σαν τον χαζό να δει τι κάνουν τα τσοκαρα σε σελίδες, που δεν έχουν καμιά σχέση με την ζωή τους, σελίδες αποβλάκωσης έχουν πολύ πέραση. και τα πάντα είναι συνωμοσίες! ακόμα και το γεγονός της .Χ.Α , ούτε τα αυτονόητα δεν βλέπει, άλλα κάθεται και πιστεύει ότι του λένε τα ΜΜΕ μαζί με μεγάλο σελίδες εδώ μέσα. λέει για φασισμό ενώ έχει κυβέρνηση που κάνει ότι τους πουν οι  Εβραίοι  ενάντια του Ελληνα,! μια χωρά προβάτων, που την πληρώνουν και αυτοί που δεν είναι,

Το ποσοστό «τυφλότητας» των Ελλήνων, είναι ανάλογο της έκθεσης τους σε δελτία ειδήσεων, πολιτικές εκπομπές και Λάκη Λαζόπουλο».
ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΟΛΑΣ !!!

Έτσι η Φωφάρα το παίζει υπουργός, ο Δημητράκης έγκριτος, η δικαιοσύνη θεόστραβη κοκ και εσύ χειροκροτείς τον πιτσαδόρο και τον πολωνοεβραίο που το  παίζει έλληνας και χορεύει ζεμπεκιές στους Τούρκους…
Φάε και τον Μανικετόκουμπο και σε δουλεύουν μέχρι και οι Αράπηδες


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/07/blog-post_6.html

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕ... ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΘΡΑΚΗΣ!!!


Οι καθηγητές του τμήματος ελληνικής φιλοσοφίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης που εδρεύει στην Κομοτηνή, αποφάσισαν στη γενική τους συνέλευση - και μάλιστα ομοφώνως να διαγράψουν τη λέξη «ελληνική» - προφανώς θα τους ενοχλεί και μετονομάζουν το «Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας» σε… «Τμήμα Φιλολογίας»!

Στο σκεπτικό τους αναφέρουν, ότι, «ο προσδιορισμός «ελληνικής» πριν από τη λέξη φιλολογία στην τρέχουσα ονομασία του Τμήματος δεν προσδιορίζει καμιά επί πλέον δεξιότητα…» και ότι « φαίνεται να είναι πλεοναστικός και σε ορισμένες περιπτώσεις παραπλανητικός και εσφαλμένος». Και αυτό, επειδή οι καθηγητές που διδάσκουν λατινική φιλολογία ή γλωσσολογία δεν σχετίζονται κατά κανένα τρόπο με τον προσδιορισμό «ελληνική» (Στο τμήμα υπηρετούν 24 καθηγητές από τους οποίους οι δύο έχουν γνωστικό αντικείμενο την λατινική φιλολογία).

Μάλιστα ετοίμασαν και το σχετικό σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που στέλνουν στον υπουργό Παιδείας, μάλλον του… υπαγορεύουν τι να κάνει, σύμφωνα με τη βούληση τους… Βεβαίως αναμένονται αντιδράσεις για την περίεργη αυτή απόφαση τους, σε μια ευαίσθητη για λόγους εθνικούς περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει το Συμβούλιο του « Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης», στο οποίο εστάλη η απόφαση της μετονομασίας του τμήματος φιλολογίας. ΄Ηδη υπήρξε αντίδραση απο το μέλος του Δ.Σ. του Δ.Π.Θ καθηγητή του Πολυτεχνείου και ακαδημαϊκό Αντώνη Κουνάδη, ο οποίος σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του Συμβουλίου του Δ.Π.Θ. κ. Γ. Παναγιωτόπουλο, (πρόεδρο ε.τ. του Συμβουλίου Επικρατείας), σημειώνει, ότι τα «τα επιχειρήματα της μετονομασίας δεν δικαιολογούν μία τέτοια μεταβολή» και εξηγεί τους λόγους, προσθέτοντας ότι «επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό και για λόγους εθνικούς ενόψει και του τόπου όπου εδρεύει το Τμήμα», ζητεί αναβολή της συζήτησης του, ώστε «να συγκεντρωθούν όλα τα αναγκαία στοιχεία ( π.χ. κανονισμοί συναφών τμημάτων-σχολών ΑΕΙ της χώρας) συμπεριλαμβανομένης και της εκθέσεως εξωτερικής αξιολόγησης που υπήρξε η αφορμή εγέρσεως του θέματος».


Τάσος Κοντογιαννίδης

 http://www.stoxos.gr/2014/07/blog-post_4419.html
 

Σώωωωωωωωωπα κάνει τέτοια πράγματα αυτό το παλληκάρι;


“ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΠΑΜΠΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ”-ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ

Σε μία σοβαρή αποκάλυψη για τον υπουργό Δικαιοσύνης και πρώην αεροπαγίτη Χαράλαμπο Αθανασίου προχωρά το HOT DOC που κυκλοφορεί, ύστερα από καταγγελία που έφτασε στην κατοχή της ερευνητικής ομάδας του περιοδικού, για ψευδή δήλωση πόθεν έσχες του υπουργού.

Η ίδια καταγγελία έφτασε το 2008 στο υπουργείο Δικαιοσύνης, αλλά παραπέμφθηκε στα …συρτάρια… και έκλεισε δίχως έλεγχο.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης όπως προκύπτει από την έρευνα, έχει αποκρύψει από το πόθεν έσχες του, 282 τ.μ. διαμερίσματος, δηλώνοντας μόλις 350 τ.μ. Έχει οικοδομήσει την πυλωτή του σπιτιού του και μάλιστα την εποχή που δίκαζε πολίτες για πολεοδομικές παραβάσεις, ενώ στο όνομα των παιδιών του εμφανίζονται ακίνητα και περιουσιακά στοιχεία, εποχή που δεν είχαν εισοδήματα αφού ήταν …φοιτητές. Το σημαντικότερο είναι ότι οι καταγγελίες που έγιναν το 2008 και διαβιβάστηκαν στον Άρειο Πάγο, αρχειοθετήθηκαν παρανόμως.

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου έχει ένα ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο έργο, κατά τη θητεία του στο υπουργείο Δικαιοσύνης με πλήθος τροπολογιών που έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στον κύκλο των δικαστικών και πολιτικών, καθώς αυτές οι τροπολογίες φαίνεται να εξυπηρετούν σε πολλές εκ των περιπτώσεων τους εγκληματίες με τα «λευκά κολάρα»…

Ο κ. Αθανασίου είναι ο υπουργός, ο οποίος δεν διαβίβασε στη Βουλή τη δικογραφία που περιέγραφε χρηματισμό του υπουργού Γιάννη Μιχελάκη, την κράτησε επί μήνες στο συρτάρι του και την επέστρεψε στον Άρειο Πάγο, δήθεν για νομικό έλεγχο, όταν την υπόθεση αποκάλυψε το HOT DOC.

Αυτή την φορά όμως η κριτική στο πρόσωπο του κ. Αθανασίου ξεπερνά την αμφιλεγόμενη πολιτικονομοθετική του δραστηριότητα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι δικαστικοί τον καταγγέλλουν για παρεμβατισμό τόσο όσο όταν ήταν δικαστικός, όσο και ως πολιτικός.

http://www.makeleio.gr/?p=121208 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/07/blog-post_4928.html

Πρόδρομα μαθήματα σιωνιστικού νεοναζιστικού καταναγκασμού, από τον γκαγκά Γ. Παπανδρέου.…


— ΓΑΠ: Να διδαχθούμε από το Ολοκαύτωμα.

— Αρκεί! Δίδαξες όπως έπρεπε…. τον συμφοιτητή σου και συγκάτοικο στη φοιτητική γκαρσονιέρα…. Τον Αντώνη Μπενάκη-Σαμαρά και ….σε ξεπέρασε!!!!

— ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

— ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
Χωρίς τσίπα, ποτέ, μα ποτέ, δεν αφιέρωσε δυο αράδες για τα εκατοντάδες ολοκαυτώματα που έχει υποστεί ο Ελληνικός λαός, ακόμα και από τους εβραίους…!

 
 
 http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/49521
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/07/blog-post_8598.html

Από την άνοιξη του 2015 θα υπάρξει πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με το σχέδιο του ΔΝΤ αφού στους σκλάβους δεν υπάρχει …ωράριο..


Μετατρέπουν την Αγία Κυριακή …σε… Αγία καθημερινή.

Ορίστηκαν οι περιοχές της χώρας στις οποίες θα λειτουργούν τα εμπορικά καταστήματα και τις Κυριακές, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Θα είναι τα ιστορικά κέντρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης και οι περιοχές Πικερμίου και Ραφήνας, Χαλκιδικής, Ρόδου, Κω, Σύρου, Μυκόνου και Σαντορίνης.

Η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση, είναι προαπαιτούμενη για τον επόμενο έλεγχο της τρόικας.

Επιπλέον, όλα τα καταστήματα θα λειτουργούν προαιρετικά ανεξαρτήτως μεγέθους, και χωρίς να απαιτείται απόφαση του οικείου αντιπεριφερειάρχη που μπορούν να τον γράψουν στους ..όρχεις τους. .

Από την άνοιξη του 2015 θα υπάρξει πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με το σχέδιο του ΔΝΤ αφού στους σκλάβους δεν υπάρχει …ωράριο..

Σημειώνεται ότι εκτός από τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, προς απελευθέρωση βαίνει και το ζήτημα των προσφορών και των εκπτώσεων. Έως τις 7 Οκτωβρίου 2014 ο υπουργός Ανάπτυξης θα πρέπει να έχει εκδώσει υπουργική απόφαση με την οποία θα θεσπίζεται Κώδικας Δεοντολογίας για την προστασία του καταναλωτή κατά τις προσφορές, τις εκπτώσεις και τις προωθητικές ενέργειες.
Υπενθυμίζεται ότι στο μνημόνιο αναφέρεται πως η επίμαχη υπουργική απόφαση για τις Κυριακές θα έπρεπε να εκδοθεί μέχρι σήμερα 7η Ιουλίου 2014.

Την αποχώρησή του από τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τη Δευτέρα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ)εκφράζοντας τη διαφωνία του με το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές.

"Το σύγχρονο τουριστικό προφίλ της πρωτεύουσας δεν μπορεί να υπάρξει με κλειστά καταστήματα τις Κυριακές, αυτό δεν γίνεται σε καμία ευρωπαϊκή πόλη" είχε δηλώσει πάντως στον σταθμό μας ο αρχιμαλάκας πρόεδρος του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) αλλά δεν μας λέει εάν θα μείνει και τον χειμώνα ανοικτός για τους ιθαγενείς. 



 http://ixnos.blogspot.gr/
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/07/2015.html

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑLPHA BANK

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Alpha Bank εντοπίσαμε στα μέλη του, τον κ. SHAHZAD A. SHAHBAZ. Δηλώνεται ως σύμβουλος επενδύσεων. Μάλιστα, είναι και μέλος στην επιτροπή Διαχειρίσεως Κινδύνων !!! Γίνεται αντιληπτό ότι εκπροσωπεί εκείνο τον μεγαλομέτοχο με την κελεμπία, τον πατροκτόνο, που αγόρασε και κάτι νησιά στο Ιόνιο, όπου και σουλατσάρει. Εδώ ακριβώς κολάει το«Άμα δεις τι κουβαλάω μέσα στο δισάκι μου τότε νά “ρθεις να χτυπήσεις το παραθυράκι μου», του μοναδικού Τόλη. Κύριε  SHAHBAZ τι κουβαλάει το δισάκι σου; Η υπόθεση Parmalat χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα χρηματοοικονομικά σκάνδαλα παγκοσμίως, με πολλές προεκτάσεις στον πολιτικό αλλά και στο χώρο της Μαφίας. Η Bank of America διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην απάτη των δις που ξεπλύθηκαν σε φορολογικούς παραδείσους. Ο επικεφαλής του οικονομικού τμήματος της Bank of America στο Μιλάνο, Luca Sala... είχε καρφώσει εκείνη την εποχή στις δικαστικές αρχές, τον προϊστάμενο του, επικεφαλής της περιφερειακής εταιρικής και επενδυτικής τραπεζικής της Bank of America στο Λονδίνο. Τι έγραφε το Reuters;
….Former Parmalat finance director Alberto Ferraris told investigators on Jan. 8 that Shahzad Shahbaz, Bank of America’s London-based head of regional corporate and investment banking, helped Sala place the debt, according to a transcript of the questioning obtained by Reuters…..
Ο Shahbaz ήταν το αφεντικό της Bank of America στο Λονδίνο.
Ναι ναι, ο σύμβουλος επενδύσεων που μας παρουσιάζει η Alpha είναι το ίδιο πρόσωπο με το αφεντικό της Bank of America στο Λονδίνο.
ΠΩ ΠΩ, ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ !!!
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/07/lpha-bank.html

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ (ΥΒΡΙΔΙΚΟ) ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;



Το φαινόμενο της απαγωγής ανθρώπων από οντότητες ξένες προς τη Γη (εξωγήινων; … ενδεχομένως), είναι ένα θέμα που αποκρύβεται επισταμένως και συνήθως στέλνει τα θύματα αυτών των απαγωγών … στο ψυχιατρείο.
Έτσι ο Καθηγητής της Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ John Mack αποφάσισε να ερευνήσει ο ίδιος το θέμα.

Ο John Mack (σκοτώθηκε σε ατύχημα του 2004) είχε επίσης υπηρετήσει στην Αμερικανική Αεροπορία και είχε ασχοληθεί με τις ψυχολογικές επιπτώσεις που έχουν φαινόμενα τα οποία βιώνονται μαζικά από χιλιάδες ανθρώπους, όπως ο Ψυχρός Πόλεμος.

Υπήρξε ακόμη διευθυντής του προγράμματος PEER (Πρόγραμμα για την Έρευνα των Ασυνήθιστων Περιστατικών) που στόχο είχε να μελετήσει οποιοδήποτε ανεξήγητο φαινόμενο, και να προσφέρει ψυχολογική στήριξη σε ανθρώπους που έχουν πάθει σοκ από μια ανεξήγητη ή παραφυσική εμπειρία.

O John Mack έφερε στην επιφάνεια το αίνιγμα των εξωγήινων εμφυτευμάτων. Συζήτησε με περισσότερους από διακόσιους ανθρώπους που είχαν απαχθεί,ομολογώντας απερίφραστα ότι κανένας από αυτούς δεν ήταν ψυχικά διαταραγμένος και ότι οι εμπειρίες τους ήταν αληθινές. Δηλώνοντας ότι οι εμπειρίες τους ήταν αληθινές, ο John Mack εννούσε ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν βιώσει κάτι πολύ παράξενο το οποίο δεν ήταν όνειρο, και το οποίο συνοδευόταν με «συμπτώματα» στο ίδιο τους το σώμα, π.χ. κοψίματα και σημάδια που δεν εντάσσονταν σε κάποια κατηγορία ψυχοσωματικών φαινομένων.
Επίσης τα άτομα αυτά εξαφανίζονταν για κάποιο χρονικό διάστημα και μάλιστα υπήρχαν μαρτυρίες που πιστοποιούσαν αυτές τις εξαφανίσεις. Επιπλέον, πολλά απ’ αυτά τα άτομα δεν είχαν ιδιαίτερη σχέση με την UFO-λογία και μοιραία δεν είχαν ποτέ τους ακούσει κάτι σχετικό με απαγωγές από εξωγήινους. Τέλος πολλοί από αυτούς ήταν παιδιά δύο ή τριών ετών.

Παρακολουθείστε στο παρακάτω βίντεο χειρουργική αφαίρεση εξωγήινων εμφυτευμάτων και ανάλυση αυτών των ευρημάτων:
 


 Πού αποσκοπούν όμως αυτές οι απαγωγές; Γιατί χρειάζεται να βάλουν στο σώμα των ανθρώπων ένα τσιπ; …Μήπως για να τους έχουν διαρκώς υπό έλεγχο αφού τους θεωρούν πειραματόζωα;

Προσκομίζοντας τώρα ένα διαφορετικό στοιχείο, επικεντρωνόμαστε σ’ ένα άρθρο του Χρήστου Βαγενά με τίτλο: ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό NEXUS τεύχος 12

«Δύο περίπου μίλια κάτω από το Archuleta Mesa στον ινδιάνικο καταυλισμό Jicarilla των Apache στο Dulce του New Mexico των ΗΠΑ, βρίσκεται το αδιαμφισβήτητα πιο αινιγματικό από τα υπάρχοντα συγκροτήματα υπόγειων εγκαταστάσεων: Πρόκειται για τον χώρο όπου σύμφωνα με τις πολυάριθμες μαρτυρίες του προσωπικού, των ερευνητών και των κατά καιρούς απαχθέντων, στεγάζεται το κύριο εργαστήριο Βιο-γενετικής της Αμερικανικής Κυβέρνησης, σε συνεργασία με τους Γκρίζους εξωγήινους. Συγκεκριμένα, στο ‒τουλάχιστον‒ επταόροφο υπόγειο συγκρότημα έχουν μεταφερθεί και φυλάσσονται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, υβρίδια ανθρώπων-εξωγήινων, τα οποία προέκυψαν από γενετικά πειράματα των εξωγήινων με τους ανθρώπους που είχαν πέσει θύματα απαγωγών. Ενδεικτική είναι η μαρτυρία μέλους του προσωπικού της βάσης που βρέθηκε στον 6ο (υπόγειο) όροφο (abovetopsecret.com/pages/dulce.html)
“…Έχω δει πλάσματα με πολλά πόδια, τα οποία μοιάζουν σαν διασταυρώσεις ανθρώπων με χταπόδια. ερπετοειδείς ανθρώπους και τριχωτά πλάσματα με ανθρώπινα χέρια και φωνές μωρών…” Σύμφωνα με την μαρτυρία του εργαζόμενου Thomas C… , στην εγκατάσταση στεγάζονται περισσότεροι από 18.000 Γκρίζοι, έχοντας ως τόπο διαμονής τον 5ο (υπόγειο) όροφο. Στους υπόλοιπους ορόφους της εγκατάστασης γίνονται πειράματα με το ανθρώπινο ενεργειακό σώμα, τα όνειρα, και την τηλεπάθεια, με σκοπό όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, τη χειραγώγηση του ανθρώπινου είδους».

Το ερώτημα όμως είναι: Αυτά τα όντα είναι όντως εξωγήινοι ‒όντα δηλαδή από άλλους πλανήτες; Ή μήπως είναι κάτι άλλο;
Τα τελευταία χρόνια πολλοί σοβαροί ερευνητές, καταλήγουν στο συμπέρασμα, ότι αυτά τα όντα δεν προέρχονται από άλλους πλανήτες ‒τους οποίους προφανώς, χρησιμοποιούν απλώς σαν βάσεις/ορμητήρια‒ αλλά είναι εξωδιστατικά όντα. Δηλαδή όντα άλλων διαστάσεων.
Αυτά λοιπόν τα όντα, φτιάχνουν υβρίδια…
Παρακολουθήστε το βίντεο με τις δηλώσει του Dr. David Jacobs με Ph.D στην Έρευνα Απαγωγών (Ph.D Abduction Researcher)

Αυτά τα όντα έχουν μια πολύ μεγάλη ευκολία, άλλοτε να είναι ορατά και άλλοτε να παραμένουν αόρατα.
Δώστε προσοχή στον 5:41 λεπτό του βίντεο που ακολουθεί, στο σημείο που λέει:
«…Παραπέμφτηκε για εξετάσεις και ο γιατρός βρήκε ένα καρδιακό ρυθμό παρόμοιο με αυτόν ενός μωρού, αλλά μωρό δεν μπορούσε να ιδωθεί» … μετά όμως η Ιταλίδα απέβαλε αυτό το εξωγήινο έμβρυο.

Όπως φαίνεται στο (5:11) λεπτό, και αυτή έχει εμφύτευμα στον εγκέφαλό της!

Φυσικά η δικαιολογία που αυτά τα όντα δίνουν για τις πράξεις τους, είναι ότι το είδος τους κινδυνεύει και γι’ αυτό προβαίνουν σ’ αυτές τις γενετικές παρεμβάσεις!
Όμως αυτή η δικαιολογία, δεν ξεκαθαρίζει ουσιαστικά το θέμα. Επειδή αν αυτό ακριβώς που λένε, ιδωθεί από μια άλλη οπτική γωνία, δίνει μια τελείως (μα τελείως) διαφορετική εικόνα. …
Μέσα από την μεγάλη απάτη που υφαίνουν, σε άλλη περίπτωση δηλώνουν διαφορετικά:

Ο Erich Von Däniken, λέει στο βιβλίο του Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ:
«Οι άσχημοι παράνομοι εξωγήινοι, προείπαν στα θύματα της απαγωγής τους, για μια επερχόμενη καταστροφή. Δήλωσαν ότι αυτή είναι ο κύριος λόγος για τις πράξεις τους. Το ευχάριστο στην όλη ιστορία είναι πάντως, ότι η ανθρώπινη φυλή πρόκειται να επιζήσει, έστω και σαν υβρίδιο που θα σχηματισθεί ανάμεσα σε αυτούς και εμάς».
Το ερώτημα όμως είναι, γιατί το ανθρώπινο γένος θα πρέπει να αποκτήσει διαφορετικό σώμα;

Ποιους εν τέλει θέλουν να σώσουν; Εμάς ή τους εαυτούς τους; … Μήπως τελικά η δική μας «σωτηρία» είναι στην πραγματικότητα η διασφάλιση της δικής τους; Μήπως υπάρχει «κάτι» που μας συνδέει μ’ αυτά τα όντα; Η λύση που τελικά επιχειρούν θα είναι «σωτηρία» για τον Άνθρωπο; Ή μήπως η ολοκληρωτική παγίδευσή του; …Φοβάμαι πως ΟΧΙ. …Θα είναι ο απόλυτος ΟΛΕΘΡΟΣ.

Περισσότερες λεπτομέρειες, αναλύσεις και επεξηγήσεις επί του θέματος, στο βιβλίο «ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ». .canyoustandthetruth.com/

Το είδαμε:http://1greek.wordpress.com
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/07/blog-post_8486.html

ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

Είναι φανερό πλέον ότι οι παγκοσμιοποιητικές δυνάμεις της Δύσης θέλουν να προκαλέσουν παγκόσμια σύρραξη, προκειμένου να βγει η Ρωσία από την μέση αλλά να ελεγχθεί και το αχανές κράτος της Κίνας. Αυτό παραδέχθηκε ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών των Η.Π.Α., Paul Craig Roberts, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην «Φωνή της Ρωσίας», δηλώνοντας ότι κέντρα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού πιέζουν για πόλεμο εναντίον Ρωσίας και Κίνας. Ποιο κανάλι στην Ελλάδα, άραγε μετέδωσε την συγκεκριμένη δήλωση;
Οι λόγοι που παρουσιάζονται είναι οικονομικοί, προκειμένου μέσω ενός παγκοσμίου πολέμου το δολάριο να κερδίσει το χαμένο έδαφος απέναντι στο ρούβλι και το γουάν αλλά και οι υπερχρεωμένες Η.Π.Α. να σταματήσουν να χρωστούν στην Κίνα. Στην πραγματικότητα όμως το όλον ζήτημα έχει να κάνει με την εδραίωση ενός κέντρου εξουσίας στον πλανήτη κατά τα αμερικανικά πρότυπα, κάτι που εμποδίζεται κυρίως από την Ρωσία του Πούτιν.
Έτσι μια ενδεχόμενη εξαγωγή της αμερικανικής κρίσης χρέους στον υπόλοιπο κόσμο, θα οδηγήσει τα πράγματα σε γενικευμένη σύρραξη στον πλανήτη. Άλλωστε ο αμερικανικός μισθοφορικός στρατός μπορεί να διεξάγει πόλεμο ακόμα και μετά από χρεοκοπία των Η.Π.Α., καθότι χρηματοδοτείται από πολυεθνικές της παγκόσμιας διαπλοκής.
Ήδη, όπως βλέπετε τα μέτωπα στην Ευρασία ανοίγουν το ένα μετά το άλλο, με τελευταίο την κλιμάκωση μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης. Στην Αν. Ουκρανία η Ρωσία δέχεται πιέσεις από τους ρωσικούς και ρωσόφιλους πληθυσμούς να επέμβει με «ειρηνευτικές δυνάμεις», μετά και από το νέο έγκλημα πολέμου και τον θάνατο 150 ατόμων στην πόλη Νικολάγεβκα, όπου οι δυνάμεις του ναζιστικού καθεστώτος του Κιέβο εξαπέλυσαν επίθεση.
Τα περιθώρια στενεύουν λοιπόν για όλους. Η Ρωσία δεν πρόκειται να αντιμετωπιστεί με διπλωματικά μέσα. Μέχρι στιγμής το Κρεμλίνο έχει σταθεί επιτυχώς απέναντι στις προκλήσεις της Δύσης και συνεχίζει να ανεβάζει το παγκόσμιο πρεστίζ του, μετά και από την διαγραφή του κουβανικού χρέους στην Σοβιετική Ένωση. Αντίθετα στην Ουάσινγκτον χάνουν όλο και περισσότερο διπλωματικό έδαφος και πλέον η λύση του πολέμου φαντάζει όλο και πιο αναγκαία στα κέντρα, στα οποία αναφέρθηκε ο Roberts. Ένας πόλεμος όμως που ίσως δεν φέρει το επιθυμητό στους παγκοσμιοποιητές αποτέλεσμα.
ΠΗΓΗ

Έσφαξαν ολόκληρο νοσοκομείο και “γιατρούς χωρίς σύνορα”. Έχουν εκτοπίσει / κατασφάξει 1 εκ. ψυχές, αλλά είναι ισλαμιστές οπότε οι “ανθρωπιστικές οργανώσεις” δεν βγάζουν άχνα…

Κουβέντα για τη νέα σφαγή από τους ισλαμοφασίστες στην μαρτυρική Κεντροαφρικανική δημοκρατία. Η HRW του Σόρος που χρηματοδοτείται από χρηματοδότες της Αλ Κάιντα, η Unicef και όλος ο συφερτός, δεν δίνει δεκάρα για τα σφαγμένα μωρά στην CAR, όπως δεν δίνει δεκάρα για τα 18,000 σφαγμένα παιδιά της Συρίας σε τουρκικό έδαφος. Γίνονται φράγκα για τους “ανθρωπιστές”…
Είκοσι δύο άνθρωποι, μεταξύ τους τρία μέλη της οργάνωσης Γιατροί χωρίς Σύνορα (MSF), σκοτώθηκαν σε επίθεση σε νοσοκομείο στη Νάνγκα Μπογκίλα, 450 χλμ. βορείως της πρωτεύουσας Μπαγκί από μέλη της πρώην ανταρτικής οργάνωσης Σελέκα, δήλωσε σήμερα αξιωματικός της αφρικανικής δύναμης Misca. “Ένοπλοι των πρώην Σελέκα και Φουλάνι επιτέθηκαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου σε νοσοκομείο που λειτουργεί με την υποστήριξη της ανθρωπιστικής οργάνωσης στην περιοχή Νάνγκα Μπογκίλα, σκοτώνοντας τουλάχιστον 22 ανθρώπους, ανάμεσά τους τρεις Κεντροαφρικανούς που εργάζονταν στη MSF, ενώ…
τραυμάτισαν ακόμη δέκα”, δήλωσε ο αξιωματικός.
Οι Γιατροί χωρίς Σύνορα Ολλανδίας επιβεβαίωσαν τον θάνατο των τριών συνεργατών τους. “Το μόνο πράγμα που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ο θάνατος τριών μελών του προσωπικού μας στη Νάνγκα Μπογκίλα”, δήλωσε χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες ο Σαμουέλ Ανριόν, εκπρόσωπος της οργάνωσης στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.
Σύμφωνα με τον αξιωματικό της Misca, “η επίθεση σημειώθηκε ενώ πραγματοποιείτο συνάντηση τοπικών εκπροσώπων και εργαζομένων της MSF. Οι δράστες αρχικά άνοιξαν πυρ εναντίον μιας ομάδας ανθρώπων σκοτώνοντας τέσσερις και μετά κατευθύνθηκαν στο νοσοκομείο όπου σκότωσαν άλλους 15. Άρπαξαν υπολογιστές και πολλά ακόμη υλικά σπάζοντας τις πόρτες των γραφείων πιθανόν ψάχνοντας για χρήματα”.
ΠΗΓΗ

Έκτακτη Επικαιρότητα: Γιατί επιστράτευσαν τους εργαζόμενους της ΔΕΗ και δεν έβαλαν να δουλεύουν οι Μονάδες των ιδιωτών;


Η κυβέρνηση αποφάσισε την επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ. Τι πρωτότυπο, θα έλεγε κανείς! Ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει ασφαλώς την περίοδο διακυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου ως μια “μαύρη” περίοδο στην ιστορία της χώρας, ως μια περίοδο όπου το Σύνταγμα έγινε “λάστιχο” και η διακυβέρνηση ασκείται με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, επιστρατεύσεις, θερινά τμήματα με επιλεγμένους βουλευτές, κατά κανόνα διαδικασίες κατεπείγοντος στη Βουλή, κρατική βία και αυταρχισμό, ένα μέρος του Κοινοβουλίου πίσω απ’ τα κάγκελα, τους δικαστικούς να αποφασίζουν ότι σχεδόν το μόνο που είναι αντισυνταγματικό είναι η μείωση των δικών τους μισθών και την κυβερνητική εκπρόσωπο να λέει ότι “Στη Δημοκρατία οι νόμοι και οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να τυγχάνουν του σεβασμού όλων”, την ίδια στιγμή που αρνείται να εφαρμόσει την απόφαση του Δικαστηρίου για τις καθαρίστριες, για τους υπαλλήλους της ΕΡΤ, ακόμα και για το κυνήγι. Ο επιλεκτικός σεβασμός των αποφάσεων των Δικαστηρίων κατά το δοκούν, μόνο σε δημοκρατική πολιτεία δεν παραπέμπει.
Είναι βέβαιο ότι στα διεθνή πανεπιστήμια η κατάσταση στην Ελλάδα του σήμερα θα δώσει ένα τεράστιο πεδίο εκπόνησης μεταπτυχιακών και διδακτορικών διατριβών στο πεδίο των πολιτικών επιστημών και του Δικαίου. Και δεν θα είναι και πολύ …
κολακευτικά για τους κυβερνώντες.
Όπως βλέπουμε στο διάγραμμα, που είναι από τον ιστότοπο του ΑΔΜΗΕ, το “φοβερό” ύψος του φορτίου αιχμής, που είχε να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση επιστρατεύοντας τους εργαζόμενους της ΔΕΗ, ήταν μόλις 6850MW στις 10 το βράδυ. Όταν πριν την κρίση, το 2007, το σύστημα αντιμετώπιζε φορτία αιχμής στα επίπεδα των 11.000MW! Όταν μετά το 2007 έχουν προστεθεί στο ηλεκτρικό σύστημα -και πληρωθεί πανάκριβα απ’ τους καταναλωτές- μερικές χιλιάδες MW από ΑΠΕ ιδιωτών, όχι της ΔΕΗ, αυξάνοντας σημαντικά την εγκατεστημένη ισχύ!
Η “απελευθέρωση” της ηλεκτρικής ενέργειας ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια, με το Ν. 2773/1999 (κατ’ άλλους μάλιστα ξεκίνησε πολύ νωρίτερα, το 1996 ή το 1990). Μετά από 15 χρόνια “απελευθέρωσης” της ηλεκτρικής ενέργειας, γίνεται επιστράτευση εργαζομένων για φορτίο αιχμής μόλις 6850MW; Ποια είναι τα όρια της ξεφτίλας; Αλλά υπάρχουν κι άλλα, πολύ πιο περίεργα, διαβάστε παρακάτω.
Όπως βλέπουμε στο ΦΕΚ της επιστράτευσης, ο πρωθυπουργός έλαβε υπόψη του “την υπ’ αριθμ. 3908/5−7−2014 εισήγηση του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής”. Πολύ θα θέλαμε να τη δούμε αυτή την εισήγηση, για να δούμε τι λέει ο Μανιάτης για τα 6850MW. Καθόσον, αμέσως μετά, το ΦΕΚ μιλάει για “Την επιτακτική ανάγκη αποτροπής των απειλούμενων δυσμενών συνεπειών της παρατεινόμενης απεργίας των εργαζομένων στις εταιρίες ΔΕΗ ΑΕ, ΑΔΜΗΕ Α.Ε. και ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που έχει προκαλέσει σοβαρή διαταραχή στην κοινωνική ζωή της χώρας, ενέχει σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια τάξη και δημόσια υγεία λόγω της παρατεινόμενης αδυναμίας ομαλής ηλεκτροδότησης της Χώρας και της εξ αυτής έκθεσης των καταναλωτών και ιδίως των ευπαθών ομάδων πληθυσμού σε σοβαρούς κινδύνους υγείας”. Κι όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά γίνονται με τη ζήτηση αιχμής στα 6850MW! Μήπως τίθεται θέμα “ψευδούς βεβαίωσης” για το Μανιάτη; Αλλά εδώ έχουν κάνει το Σύνταγμα “λάστιχο”, πού να ψάχνεις “ψευδή βεβαίωση” και ψύλλους στ’ άχυρα!
Το 6850MW ήταν πρόβλεψη, με τη μπλε γραμμή στο διάγραμμα, ενώ το πραγματικό φορτίο είναι η κόκκινη γραμμή, που ακολουθεί και, όπως λέει το διάγραμμα, ενδέχεται να μην είναι απολύτως ακριβές.
Ωστόσο, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, την ώρα που όλες οι τηλεοράσεις έδειχναν το Ολλανδία-Κόστα Ρίκα (ή, ίσως, το “Φιλίες & Έρωτες” για όσους δεν ενδιαφέρονται για ποδόσφαιρο), το διάγραμμα έλεγε ότι η μέγιστη ζήτηση διαμορφώθηκε σε 6.780,83 MW. Σύμφωνα με τα “Δεδομένα Πραγματικού Χρόνου“, έφτασε στα 6791MW.
Άντε λοιπόν, όσο και να μην είναι απόλυτα ακριβή τα νούμερα, να έφθασε η πραγματική ζήτηση στο ύψος της αρχικής πρόβλεψης, στα 6850MW.
Θα πει ίσως κάποιος καλόπιστα “Μα, το Σάββατο είναι κάποιες βιομηχανίες κλειστές, είναι όλες οι υπηρεσίες κλειστές, είναι μειωμένη η ζήτηση”. Σωστό;
Ναι, αλλά μόνο κατά ένα μέρος, αφού τα ΣαββατοΚύριακα του Ιουλίου αυξάνεται αντίστοιχα η ζήτηση της τουριστικής βιομηχανίας.
Στο διπλανό διάγραμμα βλέπουμε τη ζήτηση της Δευτέρας 30 Ιουνίου, με τη βραδινή αιχμή της ζήτησης (κόκκινη γραμμή) στα επίπεδα των 7145MW, μόλις 295MW ψηλότερα. Πόσο θα διαφέρει η ζήτηση τη Δευτέρα 7 Ιουλίου σε σχέση με τη Δευτέρα 30 Ιουνίου; Απειροελάχιστα μάλλον. Η οικονομική κρίση έχει μειώσει τη ζήτηση κι όσο success story και να ονειρεύονται οι ΣαμαροΒενιζέλοι, η ζήτηση του ηλεκτρισμού είναι αδιάψευστος μάρτυρας της κατάστασης. Όπως μάλιστα βλέπετε στο διάγραμμα, τις ώρες που υπάρχει ηλιοφάνεια είχαμε (στις 30 Ιουνίου) μεγάλη περίσσεια ενέργειας (οι πράσινες στήλες στο διάγραμμα). Λόγω των πολλών Φ/Β, έχουμε τις μεσημεριανές ώρες μεγάλο πλεόνασμα ενέργειας. Πόσο μας κοστίζει το πλεόνασμα; Δείτε τις απελπιστικά ψηλές τιμές, που δίνει το ΥΠΕΚΑ στον πίνακα του Ν. 4254/2014. Και βέβαια πληρώνουμε ενέργεια η οποία δεν χρειάζεται στο σύστημα, η ζήτηση είναι πολύ πιο χαμηλή τις ώρες της ημέρας! Ενέργεια χρειαζόμαστε στις 10 το βράδυ, αλλά τα Φ/Β είναι μηδενικά όταν σκοτεινιάσει!
Τα Φ/Β τα πληρώνουμε πανάκριβα, αλλά, τουλάχιστον, είναι παρόντα στο διάγραμμα του ΑΔΜΗΕ. Εκείνα που είναι παντελώς απόντα είναι τα αιολικά! Αιολικά που υπογράφει ο Μανιάτης αβέρτα, δημιουργώντας χωρίς λόγο αναταραχή σ’ ολόκληρη τη χώρα. Η απεργία της ΔΕΗ ξεγύμνωσε την ΑΠΕτζήδικη απάτη. Πού είναι τα αιολικά σου, Μανιάτη;
Κατά σύμπτωση, στις 4/7, μια μέρα πριν την επιστράτευση, εκδόθηκε από το ΛΑΓΗΕ το “Συνοπτικό Πληροφοριακό Δελτίο ΑΠΕ& ΣΗΘΥΑ – Μάιος 2014“. Πόσες είναι οι ΑΠΕ στο διασυνδεμένο σύστημα, που επηρεάζει η απεργία της ΓΕΝΟΠ; Τα αιολικά 1540MW, τα μικρά υδροηλεκτρικά 220MW, το βιοαέριο-βιομάζα 47MW, τα Φ/Β πάρκα 2074MW και τα Φ/Β σε στέγες 350MW. Συνολικά 4231ΜW αν τα προσθέσει κανείς. Στην πραγματικότητα όμως; Διαβάστε πιο κάτω!
Ποια ήταν τα έκτακτα μέτρα που ζήτησε στις 2/7 ο ΑΔΜΗΕ, ενόψει της απεργίας, κηρύττοντας στις 3/7 “πορτοκαλί συναγερμό“;
Α) Να σταλεί επιστολή στην ΔΕΗ, στην οποία θα επισημαίνονται οι ελάχιστες απαιτήσεις παραγωγικού δυναμικού ανά γεωγραφική περιοχή της χώρας και ανάλογα με τον τύπο των Μονάδων.
Οι μονάδες αυτές, σύμφωνα με το Capital, είναι :
- 1300MW θερμική ισχύς & 550MW υδροηλεκτρική ισχύς στο Βόρειο Σύστημα (Δυτική, Κεντρική, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη).
- 600MW θερμική ισχύς & 100MW υδροηλεκτρική ισχύς στο Νότιο Σύστημα (Θεσσαλία, Στερεά Ελλαδα, Πελοπόννησος), με 255MW θερμικά & 60MW υδροηλεκτρικά στην Πελοπόννησο.
- 750MW υδροηλεκτρική ισχύς στη Δυτική Ελλάδα (Ηπειρος-Αιτωλοακαρνανία)
Είδατε πουθενά να αναφέρονται αιολικά ή Φ/Β; Πουθενά!
Β) Να υλοποιηθούν εισαγωγές ηλεκτρικής ενέργειας από τα βόρεια σύνορα της χώρας, κατ’ ελάχιστον 1400 MW και εξαντλώντας την διαθεσιμότητα από τους όμορους διαχειριστές, κάνοντας χρήση πέραν των εμπορικά διαθέσιμων και των εκτάκτων εισαγωγών (emergency).
Όπως είδαμε στον ΑΔΜΗΕ, έγιναν εισαγωγές κυρίως από Βουλγαρία, Σκόπια & Τουρκία, λίγες από Αλβανία αλλά όχι και από Ιταλία. Οι εισαγωγές ήταν μεταξύ 1200-1300MWh, με μέγιστη τιμή 1303MWh στις 18:00. Δεν τηρήθηκε δηλαδή το “κατ’ ελάχιστον 1400″, οι ανάγκες ήταν κατά τι μικρότερες.
Γ) Να σταλεί επιστολή στους Ανεξάρτητους Ηλεκτροπαραγωγούς, όπως μεγιστοποιήσουν την παραγωγική τους ικανότητα για όσο διάστημα απαιτηθεί.
Το κατά πόσο υλοποιήθηκε θα το δούμε πιο κάτω.
Δ) Να ζητηθεί από τις ενεργοβόρες βιομηχανίες της Υψηλής και Μέσης τάσης να μειώσουν την απορροφούμενη ισχύ.
Καταρχήν τα λιγνιτωρυχεία της ΔΕΗ, ο μεγαλύτερος καταναλωτής υψηλής τάσης, είναι εκτός λειτουργίας, λόγω της απεργίας.
Ε) Να ζητήσει από τον ΔΕΔΔΗΕ την διακοπή των αντλιοστασίων των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ), ιδιαίτερα κατά τις ώρες αιχμής του φορτίου.
Οι ώρες λειτουργίας των αντλιοστασίων μπορούν ενδεχομένως να μεταφερθούν στις ώρες που υπάρχει πλεόνασμα ηλιακής ενέργειας, αυτό θα το δουν οι ΤΟΕΒ.
Εκείνο όμως που είδαμε και κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ο “Προγραμματισμός Κατανομής Μονάδων” του ΑΔΜΗΕ για το Σάββατο 5/7, (βλ. διάγραμμα), που η απεργία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Βλέπουμε λοιπόν ότι οι ΑΠΕ (RENEWABLES) λαμβάνονται υπόψη σε επίπεδα 350-1020MW και όλες οι ιδιωτικές μονάδες φυσικού αερίου πλην δυο (Alouminio & Protergia) ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, λαμβάνονται μηδενικές! Οι μονάδες HERON1, HERON2, HERON3, HERON CC, Elpedison Θεσσαλονίκης, Elpedison Θίσβης, Motoroil και Korinthos Power εμφανίζονται στον πίνακα ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ, όπως ακριβώς και οι λιγνιτικές, που δεν λειτουργούν λόγω απεργίας. Ο ΑΔΜΗΕ ζήτησε να μεγιστοποιηθεί η παραγωγική ικανότητα των ιδιωτικών μονάδων, οι ιδιωτικές μονάδες ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, η κυβέρνηση αναφέρει κινδύνους για τη δημόσια τάξη και δημόσια υγεία, οι εργαζόμενοι επιστρατεύονται. Ποιος θα μας εξηγήσει τι συμβαίνει εδώ; Κάτι δεν διαβάζουμε σωστά στο Excel; Ή μήπως υπάρχει ένα τέλειο “στήσιμο”, να εμφανίσουν τεχνητή έλλειψη ενέργειας, για να σπάσουν την απεργία;
Στον “Προγραμματισμό Κατανομής Μονάδων” του ΑΔΜΗΕ για την Κυριακή 6/7, που φυσιολογικά θα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη η απεργιακή κινητοποίηση και δεν θα έχουν προλάβει να επιδοθούν από νωρίς τα Φύλλα Επιστράτευσης, βλέπουμε ότι οι ΑΠΕ (RENEWABLES) λαμβάνονται υπόψη σε επίπεδα 240-320MW, ενώ οι ιδιωτικές μονάδες φυσικού αερίου (HERON1, HERON2, HERON3, Elpedison Θεσσαλονίκης, Protergia & Motoroil) ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, λαμβάνονται μηδενικές. Οι Μονάδες HERON CC, Elpedison Θίσβης και Korinthos Power δουλεύουν απ’ το βράδι για 5, 11 & 13 ώρες αντίστοιχα και μετά σταματούν. Στις ώρες της βραδινής αιχμής φορτίου μπαίνουν πολλές λιγνιτικές μονάδες, (εφαρμόζεται η επιστράτευση). Ο ΑΔΜΗΕ ζήτησε να μεγιστοποιηθεί η παραγωγική ικανότητα των ιδιωτικών μονάδων, αλλά βλέπουμε εντελώς περιορισμένη λειτουργία των ιδιωτικών Μονάδων, οι περισσότερες ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ και κατά τα λοιπά έγινε επιστράτευση των εργαζομένων της ΔΕΗ επειδή υπάρχουν κίνδυνοι για τη δημόσια τάξη και τη δημόσια υγεία; Και πώς οι ΑΠΕ ξαφνικά μειώνονται τόσο πολύ, ενώ θα υπάρχει ηλιοφάνεια; Το ερώτημα παραμένει: ποιος θα μας εξηγήσει τι συμβαίνει εδώ;
Τα λινκς τεκμηρίωσης βρίσκονται στο http://greeklignite.blogspot.gr/2014/07/blog-post_6.html και στο Facebook, στη διεύθυνση Greeklignite!

http://www.katohika.gr/2014/07/giati-epistrateusan-tous-ergazomenous-tis-dei-kai-den-evalan-na-douleuoun-oi-monades-ton-idioton.html

Αρπάζουν τις περιουσίες των Βορειοηπειρωτών και ο Μπένι συναινεί να μπει η Αλβανία στην ΕΕ


Οργανωμένη επίθεση εξαφάνισης δέχεται ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός από το αλβανικό κράτος και στο πλαίσιο αυτής της... στρατηγικής εντάσσεται και η εκστρατεία πληθυσμιακής αλλοίωσης περιοχών, όπως η Χειμάρρα, όπως και η κατεδάφιση ακινήτων Βορειοηπειρωτών, παρότι έχουν κατασκευασθεί με όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις και άδειες.

Το τεράστιο αυτό θέμα που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός στην Αλβανία έφεραν στη Βουλή έξι βουλευτές με ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Εξωτερικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Βενιζέλο, ο οποίος, ενώ γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Βορειοηπειρώτες, όχι μόνο δεν κάνει τίποτε για να τους προστατεύσει, αλλά αντίθετα συναίνεσε στην έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων για την είσοδο της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς κανέναν όρο. Και συγκεκριμένα δεν απαίτησε ως προϋπόθεση του ελληνικού «ναι» την υπογραφή συμφωνίας για την ΑΟΖ -θέμα για το οποίο, ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει η Αλβανία, στη συνέχεια έκανε πίσω-, την εγκατάλειψη των περί «Τσάμηδων» και των διεκδικήσεων τύπου... Τσαμουριάς, τον σεβασμό των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στη Βόρειο Ήπειρο και τον τερματισμό του καθεστώτος τρομοκρατίας και αυθαιρεσίας απέναντί της. Τίποτε από όλα αυτά δεν «πήρε» η Ελλάδα. Έδωσε δωρεάν το εισιτήριο για την ΕΕ στα Τίρανα!
Στην ερώτηση που υπογράφουν οι βουλευτές της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης, Ιωάννης Πασχαλίδης, Κώστας Σκρέκας, Γιάννης Καράμπελας και Μακρή - Θεοδώρου Ελένη και ο Μιχάλης Κασσής του ΠΑΣΟΚ, αφού επισημαίνουν ότι η Ελλάδα σταμάτησε το βοήθημα των 300 ευρώ που δινόταν τα τελευταία χρόνια στους υπέργηρους Βορειοηπειρώτες, με αποτέλεσμα την πλήρη εξαθλίωσή τους, αναφέρουν:
«1. Οι περιουσίες των Βορειοηπειρωτών που κρατικοποιήθηκαν (κατασχέθηκαν ουσιαστικά) χωρίς αποζημίωση από το ολοκληρωτικό καθεστώς του Χόντζα (συνέχεια του οποίου στην προς αυτούς συμπεριφορά είναι όλες οι μετά το 1990 αλβανικές κυβερνήσεις, σύμφωνα με τα όσα μας έχουν καταγγελθεί) δεν αποδόθηκαν στους πραγματικούς αρχικούς ιδιοκτήτες. Αλβανικές Επιτροπές, κατευθυνόμενες από τις εκεί υπηρεσίες, δίνουν επιλεκτικά σε «ημετέρους» Αλβανούς, Κοσοβάρους και Τσάμηδες τις πολύτιμες παραθαλάσσιες και λοιπές μεγάλης αξίας εκτάσεις των ελληνικής καταγωγής κατοίκων της Βορείου Ηπείρου, οι οποίοι εξαναγκάζονται σε απομάκρυνση από τις πατρογονικές τους εστίες. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση της Χειμάρρας και της γύρω περιοχής, η οποία αλλοιώνεται πληθυσμιακά βάσει σχεδίου κατά τα πρότυπα της εκδιώξεως του ελληνικού πληθυσμού από την Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και την Τένεδο, κατά παράβαση της Συνθήκης της Λωζάννης.
2. Τα ακίνητα Βορειοηπειρωτών που κατασκευάστηκαν με όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις και οικοδομικές άδειες, σύμφωνα με τα όσα μας μεταφέρθηκαν, κατεδαφίζονται αιφνιδιαστικά, χωρίς προειδοποίηση ή αιτιολογία, όπως συνέβη πρόσφατα στο παραδοσιακό Άνω Κεπαρό και συνεχίζεται στον παραθαλάσσιο τουριστικό οικισμό. Αντίθετα, εντελώς παράνομα, χωρίς καμία άδεια, κτίσματα Κοσοβάρων και Τσάμηδων, που μεταφέρονται βάσει σχεδίου από τον Βορρά για την πληθυσμιακή αλλοίωση της Χειμάρρας και της ευρύτερης περιοχής της, αφήνονται ανέπαφα. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση του κτίσματος της οικογένειας Γκούμα, που, σύμφωνα με δημόσιες καταγγελίες, απειλείται με κατεδάφιση, χωρίς καμία αιτιολογία, και τούτο λόγω της εχθρότητας τοπικού βουλευτή, ο οποίος ορκίστηκε δημόσια να καταστρέψει οικονομικά κάθε Χειμαρριώτη που δεν απαρνείται την ελληνική καταγωγή του».
Και καταλήγουν, ζητώντας από τον υπουργό Εξωτερικών να απαντήσει:
«Σε ποιες ενέργειες προέβη το ΥΠΕΞ κατά την τελευταία πενταετία για την αποτροπή των ως άνω ανθελληνικών ενεργειών του αλβανικού κράτους και για την προστασία των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών;», ενώ θέτουν και το ερώτημα: «Γιατί η Ελλάδα πρωτοστατεί για την ένταξη της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση όταν συμβαίνουν ή υποθάλπονται από το επίσημο κράτος τέτοιες μαφιόζικες και εγκληματικές ενέργειες; Θα θέσει επίσημα τα ζητήματα της ελληνικής μειονότητας στα ευρωπαϊκά όργανα;».
ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Πηγή: www.himara.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/07/blog-post_9254.html

ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΕΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ;

ΕΝΤΡΟΜΟΣ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΜΑΡΑ!

Τρόμος έχει καταλάβει την συμμορία Παπανδρέου μετά και την δημοσιοποίηση της έκθεσης που αποδεικνύει την  χάλκευση τον στοιχείων και την εσκεμμένη διόγκωση του ελλείμματος του 2009.

Το βρώμικο σχέδιο φυγάδευσης των ηθικών αυτουργών του εγκλήματος φαίνεται να ναυαγεί μετά και το τρίτο κατά σειρά δημοσίευμα, της RealNews που αφαιρεί κάθε διάθεση από “ευάλωτους” δικαστικούς να συμμετέχουν.


Είναι δεδομένο πως όποιος πλέον τολμήσει να “παίξει” με την τέλεση του καθήκοντος του, θα συνθλιβεί στο γύρισμα του τροχού που ήδη έχει ξεκινήσει.

Το μόνο ειλικρινές στην ανακοίνωση Παπανδρέου, είναι η εμμονή του στο “λεφτά υπάρχουν”. Και έχει απόλυτο δίκιο. Λεφτά υπάρχουν γι’ αυτούς που εξόντωσαν τον λαό και την πατρίδα. Λεφτά υπάρχουν για το παλάτι του Ραγκούση ή του Παπακωνσταντίνου με την μαϊμού πισίνα.

Λεφτά υπάρχουν, στους λογαριασμούς των εξαδέλφων Παπακωνσταντίνου, στην ελβετική εταιρεία του Παπανδρέου, στις οφσόρ εταιρείες των καταζητούμενων συνεταίρων του.

Πως είναι άραγε δυνατόν, σε μια χώρα που οι πολίτες  ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΑΝ, αυτοί που τους ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΑΝ να έχουν
 θησαυρίσει και να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι;
Διαχειριστές σε τυροπιτάδικο να ήταν, ήδη θα κατηγορούντο   για απιστία.

Σπεύδει λοιπόν η συμμορία στο τελευταίο αποκούμπι της, τον Αντώνη Σαμαρά! Καλώντας τον να τραβήξει το αυτί σε αυτούς   που ζητούν εξεταστική!

Και εδώ έρχεται το άλλο μεγάλο ερώτημα: Όταν μια συμμορία με υπόδικους, απαιτεί από τον Σαμαρά να την καλύψει τον κρατά από κάπου; Τους έχει υποχρέωση;

Απλούστατα ξέρουν ότι ο Σαμαράς θα σκεφτεί ότι μετά από αυτούς θα έρθει και η δική του σειρά!

Πάντως, μετά και από την σημερινή απάντηση του Παπανδρέου όπου αναλώνεται σε συνωμοσιολογίες, ενώ στην παράθεση αριθμών απαντά με δημοσιεύματα και …διαρροές, η εξεταστική για το μνημόνιο καθίσταται επιτακτική ανάγκη για την εθνική επιβίωση.

Είναι ο συνεκτικός κρίκος που θα δομήσει την επόμενη κυβέρνηση, αντί του υφιστάμενου “σεβασμού στο μνημόνιο”.

Η συμμορία θα πρέπει να τιμωρηθεί όχι μόνον για παραδειγματισμό, αλλά και για να υπάρξει νομική πλέον απεμπλοκή από το σπιράλ θανάτου που  έβαλε  την χώρα για να  θησαυρίσουν οι κύκλοι που την έφεραν στην εξουσία.

Μόνον ένα νέο Γουδή θα επουλώσει τις πληγές της εθνικής τραγωδίας που ζήσαμε αυτά τα μαρτυρικά χρόνια.

http://oimos-athina.blogspot.gr/2014/07/blog-post_7.html
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/07/blog-post_7762.html?

Γιατί ο Σοβιετικός ηγέτης Νικήτα Χρουστσόφ είχε πει: «Τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος» «περιπολούν» γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα ;. Άραγε τι εννοούσε;

Τσαλατζερ και Κολούμπια καταστράφηκαν . Με το όνομα Απόλλων πήγαν οι Αμερικανοί στο φεγγάρι και με το όνομα κόσμος οι ρώσοι έκαναν περιστροφές στην γη. Στην Μυθοδια Έλληνα βαλαν να τραγουδήσει (παπαθανασιου) από τις στήλες του Ολυμπίου Διός. Στηλαν το τραγουδι στον Άρη.

Ποιος θα το ακούσει; Και γιατί δεν το κάνανε στην Αμερική και ξόδεψαν τόσα λεφτά; Γιατί η ΝΑΣΑ διαβάζει αρχαία ελληνικά και γιατί στο κατεστραμμένο ufo του Ροσγουελ βρέθηκε πινακίδα με ελληνικά γράμματα; Γιατί πολλά ufo έχουν το σύμβολο του κηρύκειου και το διπλό Ε ; Γιατί αγρογλυφικα έχουν το Δ που είναι μόνο ελληνικό και τους μαιάνδρους; Γιατί στην σελήνη και στον Άρη βρέθηκαν ελληνικά γράμματα; Μήπως είναι αλήθεια αυτά που λένε ότι στο φεγγάρι βρήκαν καταστραμμένο διαστημόπλοια με ελληνικά γράμματα; Έχουμε σχέση εμείς με τους εξωγήινους;
Κάτω αγρογλυφικο με το Δ και μαιάνδρους.


 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/07/blog-post_3.html

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΟΥ ...ΔΕΙΤΕ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ-ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ Η ωμή αλήθεια γύρω από την εκμετάλλευση των ανθρώπινων κοινωνιών από τους εξουσιαστές που, μέσα στους αιώνες, αυτοπροσδιορίζονται ως "ιδιοκτήτες της ανθρωπότητας" (χωρίς αυτό να αποτελεί κανενός είδους υπερβολή).


Μια σύντομη αφήγηση της εξέλιξης των ανθρώπινων κοινωνιών, δοσμένη με τρόπο τέτοιο, ώστε να καταφέρει να "αφυπνίσει" ακόμα και τον πιο πειθήνιο και "δουλικό" υπηρέτη του συστήματος.
 

Κεντρικός στόχος του βίντεο είναι να δείξει πως αυτό που μας πλασάρουν ως ελευθερία είναι μια αόρατη φυλακή, μια κατάσταση διαρκούς εκμετάλλευσης της ανθρώπινης δημιουργικότητας (που παράγει κέρδη και εξουσία για τα μεγαοαφεντικά του πλανήτη) και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική ελευθερία. Αλλά αν δεν συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε ελεύθεροι, είναι αδύνατο να διεκδικήσουμε την ουσιαστική μας απελευθέρωση
 
Ακούστε με μεγάλη προσοχή αυτά που αναφέρονται στο βίντεο και διαδώστε το

 Ελευθερία είναι να ξέρεις τι θες, αν ξέρεις τι θες ξέρεις και που θέλεις να πας, ως επόμενο σε κάνει να συνειδητοποιείς που είσαι και στην συγκεκριμένη περίπτωση... 
Αλλά για να ξέρεις τι θες πρέπει πρώτα απ όλα να έχεις τον ελεύθερο χρόνο να το καταλάβεις, αλλά όταν ο άνθρωπος δουλεύει όλη μέρα και δεν έχει χρόνο να κάνει ούτε τα βασικά πράγματα, πως να συνειδητοποιήσει τι θέλει; Καταντάει και αυτός ένα πρόβατο στο κοπάδι, που στον ύπνο του βλέπει όνειρα από ένα χαμένο μονοπάτι.

Νομίζουμε ότι είμαστε ελεύθεροι, ότι ορίζουμε τις ζωές μας, ωστόσο, το μόνο που κάνουμε είναι να ζούμε τις ζωές που κάποιοι άλλοι προγραμμάτισαν για εμάς, ακριβώς όπως προγραμμάτισαν ότι θα έπρεπε να τις ζήσουμε..

Όσοι μεγάλωσαν στη δεκαετία του '70, θα θυμούνται καλά ότι κάποτε αρκούσε να δουλεύει ένας σε ένα σπίτι για να μη λείπει τίποτα, ότι οι μητέρες μας, θυμόντουσαν να μας αναζητήσουν μόνο την ώρα του φαγητού (γιατί ήξεραν ότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για εμάς), ότι ο καθημερινός άνθρωπος τραγουδούσε μελοποιημένη ποίηση (Ελύτη, Ρίτσο κλπ, και όχι τα δουλικά σκουπίδια που μας σερβίρουν σήμερα "θα μαι καλό παιδί, θα κάνω ό,τι πεις" κ.α.), ότι οι γονείς μας άφηναν τα κλειδιά στην εξώπορτα, γιατί η μόνη τους ανησυχία ήταν να μην τα χάσουν ή κλειστούν απέξω..

Στην αρχαία Αθήνα οι Αθηναίοι πολίτες ήταν σαν τους σημερινούς ελεύθερους επαγγελματίες και αν δούλευαν για κάποιον δεν το έκαναν ποτέ πάνω από 2 χρόνια γιατί μετά ένιωθαν ότι "σκλαβοποιόντουσαν". Οι σκλάβοι ήταν σαν τους μισθωτούς!

Ενώ πλέον στην εποχή που ζούμε η μόνη φράση που περιγράφει αυτό που είμαστε σήμερα είναι (από την εισαγωγή του Γενναίου Νέου Κόσμου του Χάξλεϊ): "Οι δούλοι που αγαπούν τη δουλεία τους".

Όσο βαρύ και αν ακούγεται, τη ζωή μας την έχουν κλέψει.. πρόκειται για τους ίδιους κύκλους ανθρώπων που φρόντισαν να μεταμορφώσουν την πιο δημιουργική ανθρώπινη ενασχόληση, την εργασία, στη σύγχρονη μορφή υποδούλωσης που περιγράφει το επόμενο βίντεο και που πολύ σωστά αποκαλούμε στα ελληνικά "δουλειά" (δουλεία)...

 Όμως από που ξεκινάνε όλα αυτά; Μα φυσικά από την παιδεία των πολιτών και κυρίως την εκπαίδευση που υποχρεωτικά δίνουν στα νέα παιδιά.

Δυστυχώς όμως το "παιδομάζωμα" στη σύγχρονη εκδοχή του ονομάζεται δημόσια εκπαίδευση...

Αν υπάρχει μία λύση για όλα τα προβλήματα (κοινωνικά, οικονομικά, πολιτισμικά, περιβαλλοντικά κ.α.) που αντιμετωπίζουμε ως ανθρωπότητα και έθνος, τότε αυτή είναι σίγουρα η παιδεία. Όχι όμως αυτή η παιδεία που όλοι γνωρίζουμε...

Αυτό που αποκαλούμε σήμερα δημόσια εκπαίδευση, από τα γεννοφάσκια του, δεν ήταν τίποτε άλλο από έναν καλοφτιαγμένο μηχανισμό βιομηχανικής παραγωγής υπηκόων για τα μεγαλοαφεντικά του πλανήτη.

Η ουσιαστική παιδεία έχει ως αφετηρία την Πλατωνική ρήση "χρή τον ελεύθερον ελευθέρως μανθάνειν" (ο ελεύθερος πρέπει να μαθαίνει ελεύθερα) και έχει σκοπό την απελευθέρωση των απεριόριστων δυνατοτήτων του ανθρώπου.



Η απάθειά μας σε οτιδήποτε γίνεται γύρω μας και μας αφορά, θα μας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή! Τα σχολεία δεν πρέπει να είναι αποθήκες νέων ανθρώπων αλλά χώροι σπουδής, δημιουργίας, πνευματικής αναζήτησης και κοινωνικοποίησης με σκοπό την σωστή ανάπτυξη του ατόμου και την ομαλή ένταξή του στο κοινωνικό σύνολο.

Δυστυχώς, τα πράγματα στην ελληνική δημόσια εκπαίδευση είναι ακόμα χειρότερα... Προσωπικά, έχω διαπιστώσει με φρίκη ότι 8 στους 10 "εκπαιδευτικούς" αποδέχονται ή ενθαρρύνουν τη ρουφιανιά στα παιδιά... Θεσμοί όπως τα ολοήμερα αποτελούν στην ουσία πάρκιν ψυχών, όπου τα παιδιά μαθαίνουν πως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας είναι η προστακτική και η άσκηση λεκτικής βίας... Όσο για τα βιβλία ή τις συνθήκες "διαπαιδαγώγησης", ούτε λόγος..

Τα 2 βίντεο που ακολουθούν ανήκουν στον εξαιρετικό LeftLibertarian και είναι πραγματικά συγκλονιστικά, γιατί μας δείχνουν αυτό που θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι, όχι μόνο τα σχολεία, αλλά ο κόσμος μας γενικότερα...

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ (Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)



Το πιο σημαντικό εργαλείο που χρησιμοποιείτε για να κρατάει τον κόσμο υπό έλεγχο και τους εμποδίζει να αφυπνιστούν είναι η Τηλεόραση!

Είναι το πιο διεισδυτικό υπνωτιστικό και προπαγανδιστικό εργαλείο που ανακαλύφτηκε ποτέ! Διδάσκει τους ανθρώπους τι να σκέπτονται και Όχι πως να σκέπτονται. Έχει δώσει στους ανθρώπους μια εντελώς ψεύτικη αντίληψη για την κοινωνία μας.

Στη σημερινή κοινωνία οι άνθρωποι περνάνε όλο και περισσότερο χρόνο στα σύγχρονα ΜΜΕ. Τηλεόραση, κινηματογράφος, ίντερνετ, βιντεοπαιχνίδια...

Ξένες προς εμάς εικόνες και μουσικές έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, Κι όμως τούτα σου προμηθεύουν μια έκταση πληροφοριών που δέχεσαι ενσυνείδητα ή υποσυνείδητα στο μυαλό σου. Η πληροφορία στην κοινωνία παρατάσσεται από ήθη και ιδανικά και στη διαφορά ανάμεσα στο λάθος και το σωστό στον τρόπο που οι κοινωνίες και οι οικονομίες πρέπει να είναι δομημένες και σερβίρεται ενώπιών σου κάθε μέρα.

Η Αλήθεια Σχετικά με την Τηλεόραση

 Τα μίντια παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της άποψης σου για τον σημερινό κόσμο και ό,τι άλλο υπάρχει έτσι ώστε κάθε μέσο που έχει τον έλεγχο της πληροφορίας έχει και την δυνατότητα να επηρεάσει και να δασκαλέψει ολόκληρο τον πληθυσμό στον τρόπο που κάποιοι θέλουν ο κόσμος να σκέφτεται.

Χρησιμοποιούν την βιομηχανία ψυχαγωγίας-διασκέδασης για να θέσουν το μυαλό της ανθρωπότητας στον δικό τους τρόπο σκέψης.
 Είτε φανερά είτε υποσυνείδητα!!!
Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι πολλοί αλλά ο στόχος ο ίδιος : Να σου επιβάλλουν τα πιστεύω τους, την ιδεολογία τους, τα σχέδιά τους, με τέτοιο τρόπο που τελικά αρχίζεις να τα σκέφτεσαι όλα ως δικά σου.

Είναι πολύ εύκολο να βρεις αποδείξεις για όλα τα παραπάνω. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ερευνήσεις και να βρεις σε ποιους ανήκουν και ποιοι διοικούν τα ΜΜΕ.
 
Θα βρεις ότι είναι του ίδιου τύπου εξουσιαστικές μειονότητες και οικονομικά καρτέλ που κουμαντάρουν τις ζωές μας.

Διοικούν και κινούν τα νήματα των βιομηχανιών της μουσικής του κινηματογράφου, των τηλεοπτικών παραγωγών, της πορνογραφίας και γενικά της πρόσκαιρης διασκέδασης με μοναδικό σκοπό να σε κατηχήσουν δια μέσου του ελέγχου του νου...

  
Νομίζεις ότι είναι τυχαίο πως ο ίδιος όμιλος ανθρώπων είναι αυτοί οι λίγοι που έχουν όλο τον πλούτο και την εξουσία στα χέρια τους? Καθόλου ειδικά αν συνειδητοποιήσεις ότι η επιβίωσή τους εξαρτάται από το αν θα υποστείς πλύση εγκεφάλου και από το αν θα κατηχηθείς.

Μπορεί μια ελεύθερα σκεπτόμενη και καλά δομημένη κοινωνία να κυβερνάται από τυράννους? Προφανώς όχι γι'αυτό εκτός από το να σε κατηχούν με τις ιδέες και τις απόψεις τους επινόησαν και εφάρμοσαν ένα μοχθηρό σχέδιο : Να σπείρουν την διαφθορά και την διχόνοια στην κοινωνία.

Γιατί μια διεφθαρμένη κοινωνία που μετατρέπεται σε χαμένη είναι πολύ εύκολο να την κυβερνήσεις. Γιατί? Γιατί κάποιος που δεν πιστεύει τίποτε μπορεί να υποστηρίξει και να ασπαστεί τα πάντα!

 Η εξέλιξη και τελικά η ηθική κατάπτωση των ειδώλων-αστεριών θα έπρεπε να είναι μια ένδειξη των σχεδίων εκείνων που κρύβονται πίσω από τις πονηρές βιομηχανίες.

 Ιστορικά ο έλεγχος και η χειραγώγηση της κοινής γνώμης είναι το κύριο όπλο των εξουσιαστών για να αποκτήσουν τον έλεγχο χωρών και πολιτών.
 
Μόλις έχουν τον έλεγχο των κυβερνώντων και πολιτικών μιας χώρας οι νόμοι και η πολιτική δομή της χώρας μπορεί να αλλάξουν για να ωφεληθεί η ατζέντα τους.
Η μεγαλύτερη απειλή για τα σχέδια όλων αυτών που οργανώνουν τα παραπάνω, μεγαλύτερη ακόμη και από έναν στρατό ή έναν νόμο είναι η απειλή ενός μυαλού που σκέφτεται ελεύθερα και ανεξάρτητα. Για να αποβάλλουν αυτήν την απειλή και να πετύχουν τον στόχο τους έστησαν το πιο ισχυρό σχέδιο που επινοήθηκε ποτέ : Τον απόλυτο έλεγχο κάθε πτυχής της ανθρώπινης ζωής. Της δικής σου ζωής!
 
Τα όπλα που χρησιμοποιούν εναντίων σου είναι μέσα στο ίδιο σου το σπίτι και ψυχαγωγούν εσένα και τα παιδιά σου και σταδιακά σε κατηχούν χωρίς εσύ καν να το συνειδητοποιήσεις


Πώς Λειτουργεί η Τηλεόραση - Πλύση εγκεφάλου μέσω της τηλεόρασης.

  
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ : Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Η πληθώρα των πληροφοριών που δέχονται οι τηλεθεατές σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τους κάνει να χαζεύουν την οθόνη με βλέμμα κενό, καθισμένοι στον καναπέ έτοιμοι να βυθιστούν σε λήθαργο.

 Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ


 ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!


  
ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ (ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ)


ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Μια σημαντική και επί της ουσίας πολιτική ομιλία του Ρον Πολ, ο οποίος είναι από τους ελάχιστους έντιμους πολιτικούς της Αμερικής.

Έκανε οδυνηρή για τη χώρα του αυτοκριτική, εκστομίζοντας αλήθειες, και επικρίνοντας αυστηρά και αδίστακτα τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, το υπάρχον σύστημα, την Παγκοσμιοποίηση, και τα αποτελέσματα αυτής.

Πολλά φυσικά από αυτά που επισημαίνει ισχύουν και για την κυβερνητική διαδρομή άλλων «πολιτισμένων» χωρών της Δύσης.
Τα ίδια άλλωστε έλεγε και ο Κένεντι και μάλιστα μπροστά σε κάμποσα εκατομμύρια κόσμο ότι δηλαδή κουμάντο κάνουν άλλοι και όχι ο λαός.

Αναμενόμενη η δολοφονία του. Κρίμα

Ο αγαπημένος πρόεδρος των αμερικανών, ο οποίος δολοφονήθηκε όχι μόνο για τις επαναστατικές του ιδέες περί ελευθερίας της βουλήσεως του ατόμου, αλλά και γιατί ξεσκέπασε και προσπάθησε να διαλύσει την τοκογλυφική Federal Reserve Bank που ληστεύει τον αμερικανικό λαό.

Η δολοφονία αυτή ήταν παραδειγματισμός για τους υπόλοιπους Προέδρους/Πρωθυπουργούς ανά τον κόσμο.....

 Aναφορικά με το αν κάποιοι διεθνείς τραπεζικοί, εταιρικοί και αριστοκρατικοί κύκλοι ασκούν εξουσία στον δυτικό κόσμο ή όχι, νομίζω το πράγμα είναι αυταπόδεικτο..

Tο μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι να ρίξει μια ματιά στα ονόματα που κρύβονται πίσω από τις μεγάλες πολυεθνικές (πχ φαρμακευτικές, πετρελαϊκές κλπ), το συμβούλιο Ηνωμένων Εθνών και τα "παρακλάδια" του (π.χ. Unesco), τους διεθνείς οργανισμούς και τις παγκόσμιες ομοσπονδίες και ενώσεις και κάθε σύστημα εξουσίας γενικότερα, για να αναγνωρίσει τα ίδια στερεότυπα ονόματα των τραπεζικών και αριστοκρατικών τζακιών της Ευρώπης και της Αμερικής, τα οποία μάλιστα δεν μπαίνουν καν στον κόπο να αποκρύψουν τις αποκρυφιστικές τους καταβολές και τις συγγένειές τους (π.χ. ο μπους είναι απόγονος του σατανιστή Αλιστερ Κρόουλεϋ και ξάδελφος της βασίλισσας της αγγλίας, ενώ ο ομπάμα είναι ξάλελφος του Ντικ Τσέϊνι κ.α.).. αυτά είναι πλέον πασίγνωστα και, για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχουν πολλοί τόμοι βιβλιογραφίας πάνω στο αντικείμενο..
 

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και κάθε κόμμα είναι εταιρία, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον δυτικό τουλάχιστον κόσμο.
 

Εταιρία είναι και η κυβέρνηση, όπως και ΚΑΘΕ κυβέρνηση οι οποίες ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ δικό τους χρήμα, αλλά το ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ από τους ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ τοκογλύφους
 

Ακολουθεί κορυφαία παρουσίαση της εγκληματικής πρακτικής των διεθνών αρπακτικών του "καπιταλισμού της καταστροφής"και της "εσχάτης προδοσίας" που έχει συντελεστεί τους τελευταίους μήνες και στη χώρα μας...
 (από το Ντοκιμαντέρ "Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου")

 ΔΝΤ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

Πως οι Διεθνείς Τραπεζίτες ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία μέσω αυτών των δύο οργανισμών.

Υπάρχουν 2 τρόποι υποδούλωσης ενός λαού. ο ένας είναι ο ένοπλος πόλεμος, αλλά αυτός είναι ορατός και ο επιτιθέμενος στο τέλος χάνει. Ο άλλος είναι ο σύγχρονος τρόπος, είναι ύπουλος, μουλωχτός, και λέγεται ΧΡΕΟΣ!!

Παρακάτω ο δημιουργός του περίφημου Ντοκιμαντερ Μoney Monsters αναλύει την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης, τον τελικό στόχο και τις επιδιώξεις μιας ολιγαρχίας που επιδιώκει στην τελική τον οικονομικό ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ αφανισμό των λαών.

Πραγματικά είναι μια παρουσίαση που πρέπει να μας βάλει όλους να σκεφτούμε στα σοβαρά, να εστιάσουμε στην ατζέντα και τις προθέσεις μιας ελίτ ΑΝΤΙ-ανθρώπων, και να πάψουμε να τρωγόμαστε για επιμέρους ζητήματα μεταξύ μας, που η ίδια η ελίτ πετάει στο τραπέζι για να σπέρνει διχογνωμίες μεταξύ ομάδων-εθνοτήτων-ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

H νέα υπερδύναμη, η παγκόσμια οικονομική ελίτ των ολίγων ελέγχει όλες τις κεντρικές τράπεζες, τα χρηματιστήρια, τις κυβερνήσεις, τα μμε, το χολιγουντ, τα ορυκτά, όλες τις σημαντικές πολυεθνικές εταιρίες και βιομηχανίες, τους παγκόσμιους οργανισμούς και στρατούς του νατο. H νέα τάξη είναι η δικτατορία των τραπεζιτών και των αρπακτικών κερδοσκόπων της αμερικανικής και ευρωπαϊκής ελίτ που τους ακολουθεί. Αυτός ο πλανητικός φασισμός όλους τους υπόλοιπους τους χρειάζεται μόνο ως εγκεφαλοπλυμένους σκλάβους.

Οι κύκλοι αυτοί της εξουσίας και του χρήματος, χρησιμοποιούν, μέσα στους αιώνες, ακόμα και τα ίδια σύμβολα, σε διάφορες παραλλαγές οπότε η αναγνώρισή τους καθίσταται πανεύκολη υπόθεση για κάποιον που είναι "πονηρεμένος"...

 Ένα ακόμη δείγμα του τρόπου με τον οποίο οι πολυεθνικές κάνουν κουμάντο στη ζωή μας, απειλώντας την ελευθερία μας είναι και το βίντεο που ακολουθεί...

Η εταιρία Serco είναι ήδη ισχυρότερη από τα περισσότερα κράτη του πλανήτη, καθώς εκτός από το πυρηνικό οπλοστάσιο της Αγγλίας ελέγχει και πολλούς άλλους νευραλγικούς τομείς (π.χ. μεταφορές, κρατητήρια, κέντρα μετανάστευσης, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας, εκπαίδευση κ.α.) κρατών όπως η Αγγλία, η Αυστραλία και οι Η.Π..Α.

Βγαλμένο μέσα από τους χειρότερους εφιάλτες του Όργουελ, το απολυταρχικό ιδεώδες του νεοφιλελευθερισμού σε όλο του το μεγαλείο. Πώς οι κυβερνήσεις μαζί με τον εθνικό πλούτο μεταβιβάζουν και την αυτοκυριαρχία των κρατών τους στις πανίσχυρες πολυεθνικές.

 Η έκφραση "μας έχουν τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί", μοιάζει υπερβολικά λίγη για να περιγράψει την πιο καλοστημένη απάτη όλων των εποχών.

Ακούστε με προσοχή τα όσα λέγονται στο παρακάτω κλιπάκι κινουμένων σχεδίων. Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχουμε ιδέα ακόμα για όλα αυτά, όμως η θεωρία πίσω από τον νομικό "αχυράνθρωπο" είναι πολύ σοβαρή και έχει να δείξει ακόμα και δεδικασμένα (κυρίως σε χώρες, όπως οι ΗΠΑ και η Αυστραλία).

Όπως εξηγούν οι θεωρητικοί του "αχυρανθρώπου", ως βιολογικές οντότητες είμαστε ελεύθεροι και κανένας νόμος δεν μπορεί να μας αγγίξει χωρίς τη συγκατάθεσή μας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι θεμελιωτές των δυτικών νομικών πλαισίων φρόντισαν ώστε με την έκδοση του πιστοποιητικού γέννησής μας να δημιουργείται μια νομική οντότητα (αχυράνθρωπος), από την οποία προκύπτουν και όλες μας οι νομικές υποχρεώσεις - όμως, αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ...

Προκειμένου να μας παραπλανήσουν οι νομικές αρχές, ώστε να αναλάβουμε, ως βιολογικές οντότητες, την ευθύνη για τον "αχυράνθρωπό" μας, έχουν εισάγει στη νομική διάλεκτο μια σειρά λεκτικών όρων (σε κάθε γλώσσα), και πρακτικών, που ουσιαστικά αποσπούν τη συγκατάθεσή μας εν αγνοία μας.

Σύμφωνα με την εν λόγω θεωρία, κανένας δικαστής π.χ. δεν έχει το δικαίωμα να καταδικάσει έναν κατηγορούμενο, αν δεν σηκωθεί όρθιος ενώπιον του δικαστηρίου, αποδεχόμενος, με αυτόν τον τρόπο, ως βιολογική οντότητα την ταύτισή του με τη νομική οντότητα που κατηγορείται για κάποιο νομικό παράπτωμα.

 Οι κάθε είδους "παπαγάλοι" αποτελούν τον πιο σημαντικό μηχανισμό επιβολής του συστήματος. Ο εκπληκτικός Ντέιβιντ 'Αικ, στέκεται μπροστά από το αγγλικό κοινοβούλιο στο Γουεστμινστερ και μας εξηγεί (με όλη τη θεατρικότητα που τον διακρίνει) τον τρόπο με τον οποίο το σύστημα χρησιμοποιεί τις λεγόμενες "μορφές αυθεντίας" (authority figures) για τη χειραγώγηση των μαζών. 

Ακριβώς όπως οι ηθοποιοί, έτσι και οι γιατροί, καθηγητές, δημοσιογράφοι, πολιτικοί κ.α. φορούν τα κουστούμια του ρόλου τους και μας επαναλαμβάνουν σαν παπαγάλοι αυτά που κάποιοι άλλοι τους είπαν να μας πουν (τις ατάκες του ρόλου τους), σαν να ήταν η αδιαμφισβήτητη αλήθεια.

Και δυστυχώς, εμείς είμαστε από παιδιά εκπαιδευμένοι να τους ακούμε χωρίς ποτέ να τολμούμε να τους αμφισβητήσουμε, γιατί έτσι λειτουργούν οι μορφές αυθεντίας στη συνείδησή μας...

 Το θέμα όμως δεν είναι τι κάνουν αυτοί, αλλά το τι κάνουμε εμείς, και για αυτό πιστεύω ότι το παρακάτω βίντεο είναι ένα πάρα πολύ καλό πρώτο βήμα...

Είναι αδύνατο να βγούμε από τη φυλακή όσο δεν γνωρίζουμε ότι είμαστε φυλακισμένοι, και τα παρακάτω βίντεο μας αποκαλύπτουν τη φυλακή...

Τέλος, αναφορικά με το τι πρέπει να κάνουμε, νομίζω η απάντηση έχει ήδη δοθεί από έναν πραγματικό γίγαντα της παγκόσμιας διανόησης, τον Noam Chomsky, ο οποίος εξηγούσε ότι πρέπει να διεκδικήσουμε βήμα - βήμα την ελευθερία μας (expanding the walls of the cage), έτσι ώστε να κάνουμε το αποφασιστικό βήμα της απελευθέρωσής μας μόνο όταν θα είμαστε αρκετά ώριμοι, δυνατοί και συνειδητοποιημένοι, ώστε να "επιβιώσουμε" χωρίς αφεντικά.

Η ανυπακοή μας απέναντι σε κάθε μορφής κοινωνική αδικία, αυθαιρεσία και κατάχρηση εξουσίας πρέπει να είναι σταθερή, χωρίς οργή, συναισθηματικές εκρήξεις, βία και κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά να αποτελεί ευθεία προέκταση του είναι μας...

Την ίδια στιγμή που θα έχουμε νικήσει κάθε φόβο θα είμαστε ελεύθεροι.. και να το ξέρετε, αυτό είναι που τρέμουν.

  
Η Εμμονή για τα Χρήματα


 Prison Planet - Πλανήτης Φυλακή

Παρακάτω θα δείτε μερικά από αυτά που ήδη έχουν σχεδιάσει και επιφυλάσσουν για μας στο εγγύς μέλλον αν δεν πάψουμε να συμμορφωνόμαστε. Αν δεν πάψουμε να συναινούμε σιωπηλά. Ένας υπαρκτός εφιάλτης που δεν πρέπει να μας φοβίζει, πρέπει να μας κάνει αποφασισμένους να τον ξορκίσουμε. Το οφείλουμε σε μας, στην ανθρωπότητα, μα πάνω απ'όλα το οφείλουμε στα παιδιά μας!

 Δυστυχώς όλα αυτά έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται με τη συγκατάθεσή μας, γιατί, όπως και να το κάνουμε, η μη άρνηση είναι κατάφαση.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί διαιωνίζονται όλα αυτά τα στραβά σε κάθε δραστηριότητα της κοινωνικής μας ζωής, και μάλιστα με την ανοχή και τη συνενοχή όλων μας;

Το πείραμα των 5 πιθήκων αποτελεί ίσως την πιο ξεκάθαρη εξήγηση για όλα αυτά τα αρρωστημένα φαινόμενα, για τα οποία έχουμε τόσες φορές σκεφτεί ότι "δεν τα χωράει ο νους μας"...

Παρακολουθήστε το πολύ προσεκτικά και προβληματιστείτε...

Ακολουθώντας την τεχνική που παρουσιάζεται στο βίντεο, οι 5 πίθηκοι του πειράματος όχι μόνο αποβάλλουν την πιο φυσική τους συνήθεια (δηλ. τη θέλησή τους να φάνε μια μπανάνα) αλλά και επιτίθενται με μεγάλη μανία σε οποιονδήποτε άλλο πίθηκο διανοηθεί να κάνει αυτό που οι ίδιοι δεν τολμούν.

Στο συγκεκριμένο πείραμα "κοινωνικής μηχανικής", θα βρείτε τον λόγο, για τον οποίο π.χ. οι γιατροί χρησιμοποιούν εμβόλια και τοξικά μέταλλα όπως ο υδράργυρος και ο μόλυβδος στις "θεραπείες" τους, οι εκπαιδευτικοί ασκούν μια σειρά εκβιασμών στους μαθητές κάνοντάς τους ανελεύθερους, οι πολιτικοί λαδώνονται και κάνουν ρουσφέτια, οι δημοσιογράφοι υπηρετούν τα γνωστά διαπλεκόμενα συμμφέροντα κλπ:

Ο λόγος είναι απλός: "Γιατί έτσι γινόταν πάντα"...

Ως πότε όμως;
  
Τέλος στο παρακάτω βιντεάκι μπορείτε να δείτε πως το πείραμα κοινωνικής μηχανικής με τους πιθήκους βρίσκει εφαρμογή στις δικές μας κοινωνίες όπου ο άνθρωπος κάτω από την πίεση της μάζας δεν λειτουργεί φυσιολογικά και με βάση τα θέλω του αλλά "εξαναγκάζεται" να κάνει σχεδόν παράλογα πράγματα!


ΠΗΓH



Το διαβάσαμε από το:  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/10/blog-post_7397.html#ixzz36mY3aax2
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/07/blog-post_9849.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters