Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑLPHA BANK

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Alpha Bank εντοπίσαμε στα μέλη του, τον κ. SHAHZAD A. SHAHBAZ. Δηλώνεται ως σύμβουλος επενδύσεων. Μάλιστα, είναι και μέλος στην επιτροπή Διαχειρίσεως Κινδύνων !!! Γίνεται αντιληπτό ότι εκπροσωπεί εκείνο τον μεγαλομέτοχο με την κελεμπία, τον πατροκτόνο, που αγόρασε και κάτι νησιά στο Ιόνιο, όπου και σουλατσάρει. Εδώ ακριβώς κολάει το«Άμα δεις τι κουβαλάω μέσα στο δισάκι μου τότε νά “ρθεις να χτυπήσεις το παραθυράκι μου», του μοναδικού Τόλη. Κύριε  SHAHBAZ τι κουβαλάει το δισάκι σου; Η υπόθεση Parmalat χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα χρηματοοικονομικά σκάνδαλα παγκοσμίως, με πολλές προεκτάσεις στον πολιτικό αλλά και στο χώρο της Μαφίας. Η Bank of America διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην απάτη των δις που ξεπλύθηκαν σε φορολογικούς παραδείσους. Ο επικεφαλής του οικονομικού τμήματος της Bank of America στο Μιλάνο, Luca Sala... είχε καρφώσει εκείνη την εποχή στις δικαστικές αρχές, τον προϊστάμενο του, επικεφαλής της περιφερειακής εταιρικής και επενδυτικής τραπεζικής της Bank of America στο Λονδίνο. Τι έγραφε το Reuters;
….Former Parmalat finance director Alberto Ferraris told investigators on Jan. 8 that Shahzad Shahbaz, Bank of America’s London-based head of regional corporate and investment banking, helped Sala place the debt, according to a transcript of the questioning obtained by Reuters…..
Ο Shahbaz ήταν το αφεντικό της Bank of America στο Λονδίνο.
Ναι ναι, ο σύμβουλος επενδύσεων που μας παρουσιάζει η Alpha είναι το ίδιο πρόσωπο με το αφεντικό της Bank of America στο Λονδίνο.
ΠΩ ΠΩ, ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ !!!
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/07/lpha-bank.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters