Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Η Κύπρια Ευρωβουλευτής Κα Ελένη Θεοχάρους καλεί τον Βενιζέλο να παραιτηθεί (βίντεο)


Σε παραίτηση καλεί τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Ευάγγελο Βενιζέλο η Ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους, με αφορμή τη γραπτή δήλωση που εξέδωσε εναντίον της μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε λόγω ερωτήματος που κατέθεσε η ίδια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Μιλώντας στις Τομές Στα Γεγονότα, έντονα ενοχλημένη, έκανε λόγο για ανευθυνότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου, λέγοντας ότι η ίδια αμφιβάλλει ακόμα και αυτή τη στιγμή αν ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας έχει μελετήσει το έγγραφο που υπέβαλε ο Μελβούτ Τσαβούσογλου το οποίο χαρακτηρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία ...  εκλιπούσα.... ΒΙΝΤΕΟ>>
«Θέλω να τονίσω ότι στο όνομα της συνεργασίας των κυβερνήσεων Κύπρου και Αθηνών απέκτησε το θράσος ο κ. Βενιζέλος να συγγράψει το ανοσιούργημα το οποίο παρουσιάσατε πριν από λίγο», είπε χαρακτηριστικά, χαρακτηρίζοντας τα όσα αναφέρει η δήλωση Βενιζέλου ανοησίες.
«Δεν απάντησε στο απλό και σαφέστατο ερώτημα που έθεσα ενώπιον του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Δεν είμαι υποτακτική του κυρίου Βενιζέλου. Είμαι υπόλογη έναντι του κυπριακού λαού και ρωτούσα τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Προεδρεύουσας χώρας και είχε υποχρέωση να απαντήσει», είπε χαρακτηριστικά λέγοντας ότι τίθεται μείζον ζήτημα ευθυνών και του κυρίου Σαμαρά, ο οποίος κατά την άποψη της οφείλει να παύσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να εκφράσει την ενόχληση του, δηλαδή μέσω ρηματικής διακοίνωσης, διερωτήθηκε γιατί ποτέ η Ελλάδα δεν έχει κάνει μια ρηματική διακοίνωση όταν τα τούρκικα αεροπλάνα πετάνε πάνω από την Αττική και ο τουρκικός στόλος περιπλέει το Σούνιο και ο Νταβούτογλου επισκέπτεται την Κύπρο.
«Έκανε ρηματική διακοίνωση για ένα δικαίωμα που ίσχυσα καθηκόντος μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.Θα ενημερωθούν και οι αρχές του κοινοβουλίου για το αν μπορεί να δέχεται τέτοια επίθεση ένας ευρωβουλευτής», είπε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείσα αν η ίδια είναι ενοχλημένη από τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, απάντησε ότι η ίδια δεν είχε κανένα πειρασμό όταν ζήτησε να μάθει γιατί δεν υπήρχε απάντηση για τον «θάνατο της κυπριακής δημοκρατίας».
Πάντως πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι οι σχέσεις Θεοχάρους-Σαμαρά είναι άριστες παρά το ζήτημα που δημιουργήθηκε με τον Υπουργό Εξωτερικών της χώρας.
 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/07/blog-post_9162.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters