Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Το 5G είναι φούρνος μικροκυμάτων

Οι τεχνικοί των δικτύων κινητής τηλεφωνίας αντιλαμβάνονται τις βιολογικές επιδράσεις της ακτινοβολίας μόνο με όρους ενέργειας σε συνάρτηση με την συχνότητα εκπομπής. Στη καλύτερη περίπτωση δέχονται την επίδραση στα βιολογικά συστήματα από την σκοπιά της θερμικής επαγωγής.

Επειδή ακόμα από το Ακαδημαϊκό κατεστημένο δεν είναι αποδεκτό (τους το απαγορεύουν με ποινή εξοστρακισμού) το φαινόμενο της ενδοεπικοινωνίας των κυττάρων και των οργανισμών γενικότερα με ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (βιοφωτόνια).
Κατά συνέπεια αδυνατούν ν’ αντιληφθούν και να κατανοήσουν την πρόκληση παρεμβολών στην ενδοεπικοινωνία των

Τι φοβούνται και δεν αφήνουν τους δημοσιογράφους να ρωτούν τον καθ. Τσιόδρα;

του Αλέξανδρου Γιατζιδη, διευθυντή σύνταξης medlabnews.gr iatrikanea
Όπως ήδη γνωρίζετε έχει από την 26η Φεβρουαρίου, όπου εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα κοροναϊού στην Ελλάδα, καθιερωθεί η καθημερινή ενημέρωση στην αρχή στις 12.00 και μετά στις 6:00 κάθε απόγευμα.
Όλη η Ελλάδα όλο αυτόν τον καιρό κάθεται να ενημερωθεί για τα γινόμενα με τον κοροναϊό από τον καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα και από τον υφυπουργό προστασίας του πολίτη κ. Νίκο Χαρδαλιά.

Jane Burgermeister: David and Goliath (Τζέην Μπέργκερμαϊστερ η οποία, μέχρι σήμερα, ήταν μια φιγούρα καλυμμένη από ένα πέπλο μυστηρίου. Δαβίδ και Γολιάθ )

«Μην αμφιβάλεις ποτέ ότι μια μικρή ομάδα σκεπτόμενων και αφοσιωμένων πολιτών μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Πραγματικά, είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να το κάνει.» Μάργκαρετ Μεντ (1901-1978)

«Ναι. Πιστεύω ότι αυτό είναι το σχέδιο, ο Π.Ο.Υ. έχει, απ’ ότι καταλαβαίνω, ήδη εφαρμόσει σε ένα βαθμό ένα λεπτομερές σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης. Αμέσως μόλις αποκτήσουμε τα νανοτσίπ μας με όλες τις πληροφορίες για την υγεία μας και την ασφάλεια υγείας που έχουμε και οτιδήποτε άλλο, θα μπορούν να μας παρακολουθούν

Νέα από την «Καταιγίδα» αυτό που έρχεται δεν σταματάει (VIDEO).

Είναι δυστυχώς πραγματικότητα. Οι στρατιώτες βγάζουν παιδιά, μωρά, από τα τούνελ και τις μυστικές βάσεις.

Ότι σας είχαμε γράψει και σε προηγούμενα άρθρα, είναι αλήθεια.

“Νεα Υόρκη αποκαλύψεις για τα κακοποιημένα παιδιά από την ΕΛΙΤ”

Το έγγραφο με την τεχνολογία αφανισμού και ελέγχου των Ελλήνων

Μητσοτάκης Τσιόδρας, προσπαθούνε να υποδουλώσουνε τον Έλληνα με την προηγμένη τεχνολογία τα νέας τάξης πραγμάτων.

Οι ανθέλληνες Μητσοτάκης και τα λοιπά μέλη της συμμορίας της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με τον σκυμμένο προδότη της ιατρικής Σωτήρη Τσιόδρα, που προσπαθεί εδώ και δύο μήνες να βγάλει όσους περισσότερους θανάτους, από κορωναϊό, αλλά δεν του βγαίνουν τα νούμερα, επιδιώκουν, να εφαρμόσουν αυτήν την τεχνολογία στους Έλληνες.

Η μεγάλη απάτη με το επίδομα του κορωναϊού.

Δείτε πως μας στήσανε το βρώμικο παιχνίδι ο ελεεινός Κούλης, με το έκτακτο βοήθημα για τις επιχειρήσεις.

Μεγάλη ευκαιρία για την «δεξιά» του Νεοταξίτη Κυριάκου Μητσοτάκη, να κλείσει τις επιχειρήσεις με πρόσχημα τα κριτήρια για το επίδομα του στημένου κορωναϊού !

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ 5G TELECOM

BENJAMIN FULFORD 20/4/2020

Από τη μεταφράστρια: πριν ξεκινήσετε την ανάγνωση του άρθρου, θα ήθελα παρεκκλίνοντας από τη συνήθειά μου να πω δυο λόγια.
Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια έντονη πληροφορική ομίχλη, καθώς και αυξημένη αρνητική ενέργεια. Οι ορατές και κυρίως αόρατες εντάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο είναι πολλές, θα έλεγα τεράστιες, δεδομένης της πρωτόγνωρης κατάστασης την οποία βιώνουμε συνολικά ως ανθρωπότητα.

Η Επικούρεια Τετραφάρμακος

«Οὐκ ἔστιν ἡδέως ζῆν ἄνευ τοῦ φρονίμως καὶ καλῶς καὶ δικαίως οὐδὲ φρονίμως καὶ καλῶς καὶ δικαίως ἄνευ τοῦ ἡδέως· ὅτῳ δὲ τοῦτο μὴ ὑπάρχει͵ οὐκ ἔστι τοῦτον ἡδέως ζῆν».
«Δεν είναι δυνατό να ζει κανείς ευχάριστα, αν δεν ζει φρόνιμα, ηθικά και δίκαια, όπως και δεν μπορεί να ζει φρόνιμα, ηθικά και δίκαια, αν δεν ζει ευχάριστα». Επίκουρος, Κύριαι δόξαι εδ.5
«..πᾶσαν αἵρεσιν καὶ φυγὴν ἐπανάγειν οἶδεν ἐπὶ τὴν τοῦ σώματος ὑγίειαν καὶ τὴν τῆς ψυχῆς ἀταραξίαν, ἐπεὶ τοῦτο τοῦ μακαρίως ζῆν ἐστι τέλος..». Επίκουρος, επιστολή προς Μενοικέα
Η Τετραφάρμακος αποτελεί την συμπύκνωση των κυριότερων διδασκαλιών του Επίκουρου σχετικά με το πώς να ζει ο άνθρωπος την ζωή του. Είναι γνωστή από κείμενο του Επικούρειου φιλοσόφου Φιλόδημου που διασώθηκε στην βίλα των παπύρων στο Ηράκλειο της Ιταλίας (σημ. Ercolano, αρχαίο Herculaneum) κι αναφέρει:

vaticannews: Πάπας στο κοινό την Ημέρα της Γης: απαιτείται κοινή δράση για την προστασία του «κήπου-σπιτιού μας»

Κρατώντας το εβδομαδιαίο γενικό κοινό του την 50ή Ημέρα της Γης την Τετάρτη, ο Πάπας Φραγκίσκος ζήτησε κοινή δράση και οικολογική μετατροπή που οδηγούν σε βαθύτερη αγάπη για το κοινό μας σπίτι και τους αδελφούς και τις αδερφές μας, ειδικά τους πιο ευάλωτους.

Μπιλ Γκέιτς για παγκόσμιο εμβολιασμό: «Νομίζετε ότι έχετε επιλογή; - Δεν έχετε καμία επιλογή»! ΒΙΝΤΕΟ


Bill Gates: «Θα εμβολιαστείτε ΟΛΟΙ θέλετε δεν θέλετε»
Τα λέει στα ίσα δεν χρειάζεται να κρυφτεί γιατί εμείς τα πρόβατα, δεν καταλαβαίνουμε αυτά που λέει.
Τον αναγκαστικό εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού για τον COVID-19 προανήγγειλε  ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters