Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Jane Burgermeister: David and Goliath (Τζέην Μπέργκερμαϊστερ η οποία, μέχρι σήμερα, ήταν μια φιγούρα καλυμμένη από ένα πέπλο μυστηρίου. Δαβίδ και Γολιάθ )

«Μην αμφιβάλεις ποτέ ότι μια μικρή ομάδα σκεπτόμενων και αφοσιωμένων πολιτών μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Πραγματικά, είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να το κάνει.» Μάργκαρετ Μεντ (1901-1978)

«Ναι. Πιστεύω ότι αυτό είναι το σχέδιο, ο Π.Ο.Υ. έχει, απ’ ότι καταλαβαίνω, ήδη εφαρμόσει σε ένα βαθμό ένα λεπτομερές σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης. Αμέσως μόλις αποκτήσουμε τα νανοτσίπ μας με όλες τις πληροφορίες για την υγεία μας και την ασφάλεια υγείας που έχουμε και οτιδήποτε άλλο, θα μπορούν να μας παρακολουθούν μέσω δορυφόρων και ηλεκτρονικώνυπολογιστών, με ότι έχουν, για το υπόλοιπο της ζωής μας, ακόμα κι αν επιβιώσουμε από την πανδημία, από τον εμβολιασμό, τους πολέμους, τους λοιμούς και ούτω καθεξής. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα καταφέρουν να επιβάλουν μια Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση, αλλά και μια τεχνική υποδομή για να ελέγχουν τον καθένα από εμάς σε όλο τον πλανήτη.» Jane Burgermeister / 10-9-2009

Βιέννη, Αυστρία, 8 Σεπτεμβρίου 2009
Μπορείς να πατήσεις το Βίντεο για να ακούς την συνέντευξη ενώ ταυτόχρονα θα την διαβάζεις.



ΜΠΙΛ ΡΑΙΑΝ (ΜΡ): Είμαι ο Μπιλ Ράιαν από το project camelot. Βρίσκομαι στη Βιέννη στις 8 Σεπτεμβρίου του 2009. Τυχαίνει να βρίσκομαι στη Βιέννη επειδή επιστρέφω από ένα συνέδριο στην Πολωνία. Πριν λίγο γνώρισα την Τζέην Μπέργκερμαϊστερ η οποία, μέχρι σήμερα, ήταν μια φιγούρα καλυμμένη από ένα πέπλο μυστηρίου. [γέλια] Είναι μεγάλη μου χαρά που σε παρουσιάζω κατ’ εικόνα στον κόσμο εδώ, καθώς είμαι ο πρώτος άνθρωπος στην κοινότητα του Ίντερνετ που έφτιαξε ένα ολόκληρο μονοπάτι για να ανακαλύψει – κι εδώ θα κάνω ένα μικρό αστείο – «κατά πόσο υπάρχεις πραγματικά ή όχι.» Μπορώ πλέον να δείξω σε όλους ότι είσαι αληθινή. Ποια, αν μου επιτρέπεις να ρωτήσω, Τζέην, ήταν η αντίδρασή σου όταν συνειδητοποίησες πως έχεις μια ευκαιρία, ουσιαστικά, να δώσεις ένα μήνυμα στον κόσμο μπροστά στην κάμερα, κάτι που θα σε στηρίξω να κάνεις;

ΤΖΕΗΝ ΜΠΕΡΓΚΕΡΜΑΙΣΤΕΡ (ΤΜ): Λοιπόν, σ’ ευχαριστώ, Μπιλ, που έκανες τον κόπο να έρθεις μέχρι εδώ. Το μέρος είναι κάπως μακριά από τις συνηθισμένες διαδρομές εδώ στην Βιέννη. Είναι, παρόλα αυτά, ένα σημαντικό μέρος όπως αποδεικνύεται. Είναι το μέρος όπου η Μπάξτερ μόλυνε 72 κιλά υλικού εμβολιασμών με τον ιό των ζωντανών πτηνών, προκαλώντας σχεδόν με αυτόν τον τρόπο μια παγκόσμια επιδημία μόλις πριν από λίγους μήνες, τον Φεβρουάριο. (2008)

Αυτή η προσπάθεια να προκληθεί μια πανδημία απέτυχε εξαιτίας της επαγρύπνησης των ανθρώπων στην Τσεχία που την εντόπισαν σε έναν εργαστηριακό βιολογικό έλεγχο. Παρόλα αυτά, σήμερα προκύπτει ότι η Μπάξτερ εξακολουθεί να έχει ένα μεγάλο μέρος από εκείνα τα 72 κιλά ιού των πτηνών.

Εχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου απέχουμε ίσως μερικές εβδομάδες μέχρι η κυβέρνηση εδώ στην Αυστρία, αλλά και άλλες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, αποφασίσει να ξεκινήσει τον εμβολιασμό του κόσμου με το λεγόμενο εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων, για το οποίο έχουμε κάθε λόγο να φοβόμαστε ότι θα αποτελέσει μεγάλο κίνδυνο για την υγεία μας – κι ότι έχει σχεδιαστεί για να αποτελέσει μεγάλο κίνδυνο για την υγεία μας – ακόμα κι αν αυτό δεν έχει μολυνθεί με τον ιό των ζωντανών πτηνών, όπως θα μπορούσε να έχει συμβεί.

Επομένως, το μήνυμα που θέλω να δώσω στον κόσμο, αν μπορώ να δώσω κάποιο μήνυμα, είναι ότι ο χρόνος τελειώνει, ότι εμείς, όλοι μας, πρέπει πλέον να αναγνωρίσουμε την έκταση της απειλής και του κινδύνου που αντιμετωπίζουμε ατομικά και συλλογικά, κι ότι πρέπει να κάνουμε κάποια βήματα και να οργανωθούμε για να σταματήσουμε αυτό το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού το συντομότερο δυνατό.

ΜΡ: Όπως είπαμε, όταν κουβεντιάζαμε απλά πριν ξεκινήσουμε αυτή την μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη, έχεις μια τρομακτική αίσθηση ότι μας πιέζει ο χρόνος, έτσι δεν είναι; Αυτό είναι που σε καθοδηγεί πλέον.

ΤΜ: Δυστυχώς, είδαμε ότι, παρά τις αυξανόμενες σε αριθμό και ένταση διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ και τώρα και στην Ευρώπη, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το 29% των Γερμανών θα αρνηθεί κατηγορηματικά το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων. Παρά το γεγονός αυτό, οι κυβερνήσεις πιέζουν τις εξελίξεις αδυσώπητα. Ο Π.Ο.Υ. πιέζει, με τρομερή αποφασιστικότητα, αυτό το ανεπιθύμητο, άσκοπο και επικίνδυνο πρόγραμμα εναντίον μας και μάλιστα για να συμβεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ΜΡ: Αυτό που μου φαίνεται ενδιαφέρον είναι ότι εμείς, όπως κι εσύ, λαμβάνουμε αναφορές από όλο τον κόσμο κι απ’ ότι φαίνεται οι κυβερνήσεις σε κάθε χώρα του αναπτυγμένου κόσμου, και ίσως και κάποιες άλλες χώρες, μοιάζουν να προετοιμάζονται, λες και ακολουθούν βήμα προς βήμα αυτό το πράγμα. Πρόκειται για κάτι συντονισμένο, έτσι δεν είναι;

ΤΜ: Δεν υπάρχει αμφιβολία. Αν κοιτάξεις το νομικό πλαίσιο, θα δεις ότι όλοι ακολουθούν το ίδιο νομικό πλαίσιο. Είναι οι Διεθνείς Κανονισμοί για την Υγεία του 2005 που δίνουν στον Π.Ο.Υ. στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που εδρεύει στην Γενεύη, την δύναμη να ελέγξει τον τρόπο με τον οποίο οι κυβερνήσεις αντιδρούν απέναντι σε αυτήν την πανδημία – την οποία ο ίδιος ο Π.Ο.Υ. κήρυξε. Κάθε χώρα έχει λίγο ως πολύ το ίδιο Σχέδιο Πανδημίας, το οποίο παραδίδει την εξουσία στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το οποίο επιτρέπει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να αναλάβει τον έλεγχο της αστυνομίας και των υγειονομικών δυνάμεων. Κάθε χώρα θα ορίσει μια Επιτροπή Κρίσης που θα καθορίσει ποια κέντρα εμβολιασμού θα οργανωθούν, ποιες ομάδες θα γίνουν στόχοι εμβολιασμού και πάει λέγοντας. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι τόσο συντονισμένο και συγχρονισμένο, επειδή υπάρχει μία και μόνο αρχή από πίσω, κι αυτή είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ο ΟΗΕ και οι άνθρωποι που τον υποστηρίζουν: τα τραπεζικά καρτέλ και οι οικογενειακές δυναστείες, οι Ροκφέλερ και οι Ροθτσάιλντ.

ΜΡ: Ας κάνουμε λίγο πίσω σε αυτό το σημείο και, για τους ανθρώπους που παρακολουθούν αυτό το βίντεο και δεν γνωρίζουν ποια είσαι και για ποιο λόγο θα έπρεπε να συζητάμε εδώ στην Βιέννη, μπορείς να μας πεις λίγα πράγματα για το παρελθόν σου, τα πράγματα που μοιράστηκες μ’ εμένα προσωπικά; Για παράδειγμα, ούτε που ήξερα ότι ήσουν στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, πόσο καιρό βρίσκεσαι στην Βιέννη, τι κάνεις εδώ και λίγα πράγματα από το βιογραφικό σου. Πως βρέθηκες σε αυτό το σημείο; Κάποιες φορές θα πρέπει να ξυπνάς το πρωί και να κάνεις στον εαυτό σου την ίδια ερώτηση. [γέλια] Πως βρέθηκες εδώ;

ΤΜ: Λοιπόν, ο πατέρας μου είναι Αυστριακός και η μητέρα μου από την Ιρλανδία κι εγώ γεννήθηκα στην Ελβετία. Πήγα στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και σπούδασα Αγγλική λογοτεχνία και γλώσσα και λίγη φιλοσοφία κτλ. Ήρθα στην Αυστρία το 2000. Άρχισα να εργάζομαι εδώ ως συντάκτρια σε ένα ιατρικό επιστημονικό περιοδικό που ειδικευόταν στον διαβήτη. Παραιτήθηκα από εκεί με την θέλησή μου κι άρχισα να γράφω για τα ιατρικά μέσα ενημέρωσης: για το Ρόιτερς Χελθ, για το Μπρίτις Μέντικαλ Τζουρνάλ, για το Δε Σάιεντιστ, για το Νέιτσουρ και πάει λέγοντας, κι έτσι απέκτησα μια κατανόηση του ιατρικού τομέα και του τρόπου έρευνας σε αυτόν τον τομέα.

Εν τέλει πέρασα στην ανανεώσιμη ενέργεια επειδή πιστεύω ότι έχει τρομερές προοπτικές για την ανθρωπότητα, μέχρι που μια μέρα αυτόν τον χειμώνα ένας γείτονας μου έδειξε την αναφορά σε μια τοπική εφημερίδα που έλεγε ότι η Μπάξτερ είχε μολύνει το υλικό του εμβολιασμού κι ότι 36 άνθρωποι έπρεπε να εισαχθούν στο νοσοκομείο για να νοσηλευτούν προληπτικά για την γρίπη των πτηνών. Τότε, φυσικά, κατάλαβα ότι επρόκειτο για μια τρομακτική απειλή, κι αυτό διότι σε αυτού του είδους τις εγκαταστάσεις εφαρμόζονται οι κανονισμοί Βιοασφάλειας Επιπέδου 3, δεν μπορούσε να έχει συμβεί κατά λάθος.

ΜΡ: Επομένως, η εμπειρία που απέκτησες ως συντάκτρια ιατρικών θεμάτων σε βοήθησε αμέσως να συνειδητοποιήσεις ότι κάτι ασυνήθιστο και σημαντικό συνέβαινε εδώ. Σωστά;

ΤΜ: Βέβαια. Βέβαια. Ένοιωσα επίσης ικανή να το ερευνήσω και να καταθέσω μηνύσεις, κάτι που έκανα τελικά. Εξαιτίας αυτού του υπόβαθρου, είχα κάνει πολύ εργασία σε αυτόν τον τομέα κι έτσι ένοιωσα ικανή να το χειριστώ.

ΜΡ: Εντάξει. Τώρα, κάτι που θέλω πραγματικά να σε ρωτήσω έχει να κάνει με μια ερώτηση που είναι εύλογο να έχουν κάνει πολλοί άνθρωποι: Ποια είναι αυτή η γυναίκα και πως εμφανίστηκε από το πουθενά; Και το κατανοώ απόλυτα αυτό, επειδή ο κόσμος λέει το ίδιο και για εμάς, και κάποιες φορές αποκτά μια αίσθηση προάσπισης των κεκτημένων του. Λένε, για παράδειγμα: Μισό λεπτό, αυτό είναι το δικό μου πεδίο έρευνας ή για μισό λεπτό, εγώ ερευνώ αυτό το ζήτημα εδώ και 20 χρόνια. Από πού εμφανίστηκε αυτή η καινούρια; Λοιπόν, είχες συναίσθηση όταν άρχισες να γράφεις αυτά τα πράγματα ότι ο κόσμος θα έλεγε: Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο; Δεν έχουμε ξανακούσει το όνομά της.

ΤΜ: Πρέπει να είμαι ειλικρινής και να πω ότι μέλημά μου ήταν να προσπαθήσω να σταματήσω, και να δημοσιοποιήσω, αυτό που θεωρούσα ως μεγάλο έγκλημα και απειλή. Με απασχολούσε πολύ το ότι δεν υπήρχε δημοσιότητα, ότι δεν λαμβανόταν κανένα μέτρο από την Αυστριακή κυβέρνηση κι ότι η Μπάξτερ μπορούσε να διαθέσει αυτό το υλικό την αμέσως επόμενη ημέρα.

ΜΡ: Και θα έπρεπε να είναι πρωτοσέλιδο στις ειδήσεις σε όλο τον κόσμο.

ΤΜ: Βεβαίως.

ΜΡ: Ήταν απογοητευτικό, έτσι δεν είναι;

ΤΜ: Ήταν απογοητευτικό κι αυτό δημιουργούσε το ρίσκο να μπορούν να επαναλάβουν την ίδια τακτική και να προκαλέσουν το ξέσπασμα μιας πανδημίας. Επειδή εγώ η ίδια είχα συνειδητοποιήσει ότι τα μέσα ενημέρωσης ήταν απολύτως ελεγχόμενα, από τις εμπειρίες μου όταν δούλευα στα μέσα ενημέρωσης, δεν έκανα μεγάλη προσπάθεια να ειδοποιήσω τις εφημερίδες. Έστειλα το ρεπορτάζ, ή την περίληψή του, στην ΜπιΕμΤζέι. Ο αρχισυντάκτης δεν έδειξε ενδιαφέρον. Δεν με εξέπληξε ιδιαίτερα.

ΜΡ: Μιλάς για την Μπρίτις Μέντικαλ Τζουρνάλ.

ΤΜ: Ναι, για την οποία έχω δουλέψει. Η Δε Λάνσετ δεν έδειξε ενδιαφέρον. Το έστειλα στις Αυστριακές εφημερίδες – καμία αντίδραση. Το Προφίλ, ένα Αυστριακό περιοδικό, έγραψε μάλιστα ένα άρθρο συγκαλύπτοντας το σκάνδαλο της Μπάξτερ, παρά τις πληροφορίες μου. Προσωπικά, βρήκα ελάχιστες ευκαιρίες να σταματήσω αυτόν τον μηχανισμό, ή αυτό το φορτηγό που έμοιαζε να επιταχύνει προς το ξέσπασμα μιας πανδημίας. Έτσι κατέθεσα μηνύσεις με την ελπίδα να χώσω ένα κλαδί ανάμεσα στις ακτίνες των τροχών και να αναγκάσω την διεξαγωγή μιας έρευνας. Αυτό δεν το είχα ξανακάνει και…

ΜΡ: Είχες τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία για να το κάνεις; Επειδή εγώ δεν ξέρω καν πως κάνεις μήνυση εναντίον του οποιουδήποτε.

ΤΜ: Ναι, για να είμαι ειλικρινής, ένας δικηγόρος όντως μου είπε ότι έπρεπε να καταθέσω μήνυση και που έπρεπε να πάω και ποια ήταν η βασική νομοθεσία, επομένως είχα τουλάχιστον αυτές τις συμβουλές. Από την πλευρά της μητέρας μου στην οικογένεια, υπήρχαν μερικοί δικηγόροι, με αποτέλεσμα και η μαμά μου να γίνει πολύ καλή στην νομική επιχειρηματολογία και σε τέτοιου είδους πράγματα, γι’ αυτό αποφάσισα να του δώσω μια ευκαιρία. Δεν το είχα ξανακάνει ποτέ, αλλά σκέφτηκα ότι τουλάχιστον έπρεπε να το δοκιμάσω. Τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν εκεί. Το θέμα ήταν να τα παραθέσω ξεκάθαρα, κι αυτό έκανα και η αστυνομία όντως ξεκίνησε να ερευνά την υπόθεση.

ΜΡ: Μιλάς για την αστυνομία εδώ στη Βιέννη, σωστά;

ΤΜ: Ναι. Ναι. Απ’ ότι έχω καταλάβει τρία διαφορετικά αστυνομικά σώματα κάνουν έρευνες: η αστυνομία της Βιέννης, η αστυνομία του Κόρνεμπουργκ και η Μονάδα Προστασίας του Συντάγματος και Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας διενεργεί επίσης έρευνες – είμαι σίγουρη γι’ αυτό, επειδή με κάλεσαν εκεί για μια κατάθεση. Παρόλα αυτά, αυτό που με ανησυχεί είναι το γεγονός ότι δεν έχει γίνει τίποτα. Η κυβέρνηση συνεχίζει να πιέζει με το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού χρησιμοποιώντας τα εμβόλια της Μπάξτερ. Δεν εφαρμόζονται έλεγχοι ασφαλείας που να βεβαιώνουν ότι το υλικό δεν είναι μολυσμένο. Είναι τέτοια η κατάσταση λες και δεν κατέθεσα ποτέ μήνυση. Την περασμένη εβδομάδα, ο επικεφαλής της Μονάδας Προστασίας του Συντάγματος και Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας αναγκάστηκε να παραιτηθεί, απ’ ότι φαίνεται, και αντικαταστήθηκε από κάποιος που μοιάζει πιο πιστός στις δυνάμεις που θέλουν αυτό το πρόγραμμα εμβολιασμού να προχωρήσει.

Το ίδιο ισχύει και για την Αυστριακή Αστυνομία – ο επικεφαλής αντικαταστήθηκε από κάποιον που έχει επίσης συνεργαστεί στην καριέρα του με τις λεγόμενες εταιρίες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Έτσι, όλο και εντείνεται η αίσθησή μου ότι αυτοί οι μηχανισμοί της κυβέρνησης δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν αποτελεσματικά τον κίνδυνο και γι’ αυτό τώρα πρέπει να περάσουμε στην οργανωμένη αντίσταση των πολιτών ενάντια σε αυτά τα εμβόλια.

ΜΡ: Όμως, θα πρέπει να σε ενθαρρύνει και το γεγονός ότι παράλληλα με το μεταφορικό σου ξύπνημα εκείνο το πρωί, όταν είπες: Μισό λεπτό, τι πάει στραβά σε αυτή την εικόνα; Συμβαίνει κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει, πολύς κόσμος σε όλο τον πλανήτη το έχει συνειδητοποιήσει αυτό και έχει γίνει πολύ ενεργός. Θα πρέπει να σε ενθαρρύνει αυτό, έτσι δεν είναι;

ΤΜ: Βέβαια. Άλλωστε, η ανταπόκριση ήταν εκπληκτική και εκθετική. Είναι θαυμάσιο να βλέπεις την πρόοδο κάθε μέρα. Σήμερα άκουσα ότι η Ελληνική αστυνομία θα αρνηθεί, ότι έχει αρνηθεί επίσημα να κάνει το εμβόλιο- αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ορόσημο. Μιλάμε για την αστυνομική δύναμη από την οποία θα εξαρτηθεί η κυβέρνηση για να επιβάλει στους Έλληνες να κάνουν το εμβόλιο. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, οι Έλληνες δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, κι έτσι στο τέλος, η κυβέρνηση θα αναγκαστεί είτε να τους αναγκάσει, είτε να προσπαθήσει να τους τρομάξει, για να το πάρουν και να προκαλέσουν με δόλιο τρόπο μια πανδημία. Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα.

Στην Γερμανία, υπάρχει τεράστια αντίδραση και το ίδιο συμβαίνει και στην Γαλλία, για να μην αναφέρω τις ΗΠΑ, και με αυξανόμενους ρυθμούς, την Μεγάλη Βρετανία. Δυστυχώς οι ικανότητές μου στη γλωσσολογία είναι περιορισμένες. Δεν μιλώ Ισπανικά, ή κάποια άλλη γλώσσα, κι έτσι μπορώ μόνο να παρακολουθήσω, κι έχω ασχοληθεί μόνο με αυτά που συμβαίνουν σε χώρες που μιλούν κάπως τη δική μου γλώσσα, δηλαδή την Γαλλία, την Γερμανία και τις χώρες που μιλούν Αγγλικά.

ΜΡ: Εγώ μόλις επέστρεψα από την Πολωνία, όπου έδωσα μια διάλεξη για μια μεγάλη σειρά θεμάτων, ανάμεσα στα οποία και γι’ αυτό, σε ένα μεγάλο αριθμό πολύ συνειδητών και ανήσυχων ανθρώπων. Ένοιωσα να παίρνω θάρρος επειδή, ίσως σαν κι εσένα, δεν ήξερα τίποτα για το τι συνέβαινε στην Πολωνία. Ο κόσμος είναι πολύ, πάρα πολύ ανήσυχος. Έχουν απόλυτη συνείδηση ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκεί. Συζητιέται πολύ, και μόλις πριν από λίγο, σου έδειξα ένα έγγραφο που ετοίμασε ένας ιδιαίτερα αναγνωρισμένος Πολωνός γιατρός που λέει ότι αυτό είναι εντελώς πέρα από τους κανόνες, ότι δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί, ότι τα εμβόλια είναι πολύ πιθανό να έχουν μολυνθεί και ότι ολόκληρο το θέμα είναι επίπλαστο.

Υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτό το κύμα μεγαλώνει σε ολόκληρο τον κόσμο κι ότι ένα μέρος του προκλήθηκε από την δική του πολιτική πρωτοβουλία. Τώρα, για να κάνουμε λίγο πίσω, κάπου στην πορεία, κι αυτό μπορεί να σου φαίνεται ότι συνέβη πολύ παλιά, έχασες τη δουλειά σου – ίσως εξαιτίας αυτού του πράγματος – έτσι δεν είναι;

ΤΜ: Ναι, έτσι είναι. Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ ούτε καν να θυμηθώ πότε έγινε αυτό πλέον, αλλά νομίζω πως ήταν στα τέλη του Ιουνίου, ή στις αρχές του Ιουλίου, όπου με ενημέρωσαν πολύ τυπικά ότι οι αναφορές που ήταν προγραμματισμένο να γράψω δεν ήταν απαραίτητες. Από την στιγμή που δούλευα εκεί για δύο χρόνια σχεδόν χωρίς κανένα παράπονο, κι αφού δεν μου έδωσαν καμία εξήγηση, ήταν ξεκάθαρο για μένα ότι είχε σχέση με το γεγονός ότι είχα καταθέσει εκείνες τις μηνύσεις. Πήγα επίσης στην Αμερικανική πρεσβεία στην Βιέννη και κατέθεσα μήνυση στο Εφ Μπι Αϊ. Εν μέρει, ήταν μια συμβολική χειρονομία επειδή η φήμη του Εφ Μπι Αϊ δεν είναι, μάλλον και η καλύτερη.

ΜΡ: Αυτή η μήνυση που κατέθεσες, ήταν στο Εφ Μπι Αϊ ή κατά του Εφ Μπι Αϊ;

ΤΜ: Στο Εφ Μπι Αϊ.

ΜΡ: Δηλαδή, στην ουσία ζητούσες από το Εφ Μπι Αϊ να κάνει μια έρευνα.

ΤΜ: Ναι.

ΜΡ: Και την κατέθεσες στην Αμερικανική πρεσβεία εδώ στην Βιέννη;

ΤΜ: Ναι.

ΜΡ: Εντάξει. Τώρα, μερικοί άνθρωποι στην Αμερική προσπάθησαν να ακολουθήσουν την σειρά των εγγράφων και είπαν ότι δεν μπόρεσαν να βρουν αποδείξεις ότι όντως κατέθεσες την μηνυση. Υπάρχει πιθανότητα να μην έφυγε ποτέ από όποιο δωμάτιο βρισκόσουν όταν την κατέθεσες, στην Αμερικανική πρεσβεία;

ΤΜ: Δεν θα το έλεγα, επειδή έστειλα αντίγραφα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε διάφορα τμήματα του Εφ Μπι Αϊ, επειδή έχω συνειδητοποιήσει, στο μεταξύ, ότι υπάρχουν σε κάθε μηχανισμό αστυνόμευσης, αυτοί οι άνθρωποι που παρεμποδίζουν τις έρευνες. Έτσι, σκοπός μου ήταν όχι μόνο να την καταθέσω η ίδια εδώ στην Αμερικανική πρεσβεία, αλλά και να διαδώσω το θέμα και σε άλλα τμήματα του Εφ Μπι Αϊ σε όλες τις ΗΠΑ και νομίζω ότι την έστειλα σε περίπου δέκα ή δώδεκα.

ΜΡ: Εντάξει.

ΤΜ: Με διαβεβαίωσε επίσης μια πράκτορας που εργάζεται στην Αμερικανική πρεσβεία ότι η ίδια είχε στείλει τα έγγραφα που είχα καταθέσει με την επίσημη ταχυδρομική υπηρεσία, ή όπως κι αν λέγεται, στο αρχηγείο στην Ουάσινγκτον, κι έτσι είχα κι αυτή την διαβεβαίωση.

ΜΡ: Λογικά θα πρέπει να έχεις αριθμούς πρωτοκόλλου και κάποιου είδους απόδειξη παραλαβής ή κάποιο αντίγραφο.

ΤΜ: Όχι.

ΜΡ: Όχι;

ΤΜ: Θα είμαι ειλικρινής. Το Εφ Μπι Αϊ δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Τους τηλεφώνησα και με ενημέρωσαν ότι δεν είναι απαραίτητο ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Το θέμα είναι πως η έκταση των κατηγοριών μου ήταν μνημειώδης υπό την έννοια ότι λίγο ως πολύ θεωρώ ότι η Αμερικανική κυβέρνηση, οι φαρμακευτικές εταιρίες και τα τραπεζικά καρτέλ συνεργάζονται για να προωθήσουν ένα πρόγραμμα μαζικής δολοφονίας με την μάσκα της προσφοράς εμβολιασμού στους ανθρώπους. Με άλλα λόγια, θα ένοιωθα έκπληξη αν το χειρίζονταν όπως χειρίζονται τις φυσιολογικές μηνύσεις, καταλαβαίνεις, αν της έδιναν αριθμό πρωτοκόλλου και όλα τα υπόλοιπα. Και η Αυστριακή αστυνομία χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να δώσει στην υπόθεσή μου αριθμό πρωτοκόλλου.

ΜΡ: Εντάξει. Ο λόγος που ρωτάω είναι επειδή υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που προσπάθησαν να ακολουθήσουν τη σειρά των εγγράφων και είπαν ότι δεν μπορούν να βρουν αποδείξεις – στο Αμερικανικό σύστημα στο οποίο προσπάθησαν να βρουν αυτά τα πράγματα – ότι κατατέθηκε κάποια τέτοια μήνυση. Απλά αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποια απάντηση που να μπορούσες να δώσεις σε ότι αφορά στον αριθμό πρωτοκόλλου: εδώ πρέπει να κοιτάξετε, αυτά αναγράφονται.

ΤΜ: Όχι, δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

ΜΡ: Τίποτα τέτοιο;

ΤΜ: Την κατέθεσα. Έχω τις αποδείξεις ότι την έστειλα στο Εφ Μπι Αϊ. Έχω τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό που έκανε το Εφ Μπι Αϊ, δυστυχώς, είναι πέρα από τον έλεγχό μου. Αν δεν την κατέγραψαν, αν δεν της έδωσαν αριθμό πρωτοκόλλου, αν δεν την κατέθεσαν, όπως είναι καθήκον τους και απαίτηση να κάνουν, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα και δεν είμαι υπεύθυνη για τις παραλείψεις τους.

ΜΡ: Βεβαίως.

ΤΜ: Κι αυτό είναι όλο. Όποιος ζητήσει τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποδεικνύουν ότι την έστειλα στο Εφ Μπι Αϊ είναι ευπρόσδεκτος να τα πάρει. Με άλλα λόγια, πιστεύω ότι υπάρχουν μέχρι και στον παγκόσμιο ιστό κάπου, επομένως…

ΜΡ: Εντάξει. Μέχρι ένα σημείο, αυτό που έκανες έμοιαζε με μια συμβολική πράξη, εκτός του ότι όντως κατέθεσες μήνυση, η οποία στην πραγματικότητα… Με άλλα λόγια, δεν μιλάμε για μια πράξη που οι άνθρωποι συνηθίζουν να αναλαμβάνουν να εκτελέσουν. Επομένως, μιλάμε για μια πολύ έντιμη πράξη του τύπου Δαυίδ και Γολιάθ. Όμως, ήταν συμβολική και έδωσε θάρρος σε πολλούς ανθρώπους. Πιστεύεις ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε ανάλογα σε αυτό;


ΤΜ: Λοιπόν, πιστεύω ότι υπάρχει, όπως σημείωσες, μια αυξανόμενη αναγνώριση πως πρόκειται για μια απειλή κι ότι υπάρχουν αδιάψευστες αποδείξεις που δείχνουν ότι πρόκειται για μια απειλή.
Αυτό είναι κάτι που προσπάθησα να αναπτύξω στην μήνυσή μου, να εξηγήσει τα εμπειρικά στοιχεία της άποψής μου, ώστε ο κόσμος να τα διαβάσει και να δει για ποιο λόγο βγάζω αυτά τα συμπεράσματα – για να γίνει το ίδιο και με τους πράκτορες του Εφ Μπι Αϊ, με την αστυνομία και ούτω καθεξής.

Από την άλλη μεριά, δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτοί οι μηχανισμοί είναι εξαιρετικά διεφθαρμένοι, κι αν δεν ξεκινήσει κάποια έρευνα, αν η υπόθεση δεν πάρει κάποιο αριθμό πρωτοκόλλου, γίνεται όλο και πιο εμφανές με την πάροδο του χρόνου ότι ο κόσμος δεν μπορεί να στηριχτεί στην λεγόμενη αστυνομία και στα παρακλάδια της εφαρμογής του νόμου για να κάνουν την δουλειά τους και να τον προστατέψουν από αυτή την απειλή.

Αυτό είναι που γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο, το ότι δεν κάνουν τη δουλειά τους – το ότι τους παραδίδουν τα αποδεικτικά στοιχεία, το ότι δεν συλλαμβάνουν ανθρώπους που θα έπρεπε να έχουν συλλάβει, το ότι δεν σταματούν ολόκληρο το μηχανισμό αυτού του μαζικού προγράμματος εμβολιασμού, παρά τους κινδύνους. Επομένως, σε αυτό το σημείο, ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι το σύστημα της δικαιοσύνης και της επιβολής του νόμου δεν έχει να κάνει τίποτα πλέον με την δικαιοσύνη και με την επιβολή του νόμου, κι αυτό πρέπει να χτιστεί και να οριστεί από την αρχή. Πραγματικά, ολόκληρες κοινωνίες πρέπει να οριστούν από την αρχή, με βάση τον νόμο και την τάξη, την δικαιοσύνη, το Σύνταγμα, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για το μέλλον.

ΜΡ: Λίγο πριν σταθούμε μπροστά στην κάμερα εδώ, συζητήσαμε λίγο για το φαινόμενο των ΑΤΙΑ, για το οποίο ούτε καν προσποιείσαι ότι γνωρίζεις και δεν υπάρχει και λόγος να το κάνεις – είναι ένα εντελώς διαφορετικό ζήτημα. Με ρώτησες αν πιστεύω σε αυτού του είδους τις πληροφορίες, και φυσικά, η απάντηση είναι ότι όλοι μας πιστεύουμε – επειδή τις έχουμε ερευνήσει διεξοδικά.
Ομως υπάρχουν επίπεδα εξουσίας σε αυτά – όποια γραμμή έρευνας κι αν ακολουθήσει κάποιος σε αυτούς τους εναλλακτικούς τομείς, είτε πρόκειται για την εναλλακτική υγεία, για την θεραπεία του καρκίνου, για την ελεύθερη ενέργεια, για την απόκρυψη κάθε είδους πληροφορίας που σχετίζεται με δραστηριότητες της κυβέρνησης που εκτελούνται εδώ και πολύ καιρό, πολύ πριν βρεθούμε εμείς εδώ – ανακαλύπτεις ότι υπάρχει παρεμπόδιση στην οργάνωση των κυβερνήσεών μας, και των στρατών μας, και τον μυστικών υπηρεσιών μας. Θα ανακαλύψεις ότι οι πολίτες, αν προσπαθήσουν να κάνουν ερωτήσεις, απλά δεν οδηγούνται πουθενά. Θα πρέπει να είσαι πολύ επίμονος κι έπειτα υπάρχουν κάθε είδους ψυχολογικά μέτρα που εφαρμόζονται ενάντια σε οποιονδήποτε τολμήσει να υψώσει ανάστημα μπροστά στον Γολιάθ με τον τρόπο που το έκανες εσύ.

ΤΜ: Αυτό είναι σίγουρα αλήθεια. Είχα συνειδητοποιήσει ότι η δουλειά μου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ελεγχόταν συστηματικά από μια κεντρική ομάδα που είχαν οικονομικό ενδιαφέρον στο πετρέλαιο ή στην ανανεώσιμη ενέργεια, ή στην αποσιώπηση της ανανεώσιμης ενέργειας. Ομως, το καινούριο για εμένα ήταν η εσωτερική πληροφόρηση για την έκταση του ελέγχου που ασκείται και στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης. Όταν έκανα αυτό που έκανα, το οποίο ήταν να καταθέσω εκείνη την μήνυση, να δημοσιεύσω εκείνη την μήνυση, βρήκα τον εαυτό μου να δέχεται επιθέσεις και να κατηγορείται ότι δεν κατέθεσε την μήνυση, ότι δεν υπήρχε κάτι τέτοιο, με κάθε είδους ψέματα, και οι άνθρωποι που το έκαναν… Ηξερα πως έλεγαν ψέματα, επειδή είχαν τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην κατοχή τους τα οποία έδειχναν ότι την είχα καταθέσει. Τουλάχιστον στο Εφ Μπι Αϊ, έκανα αυτό που όφειλα. Δεν μπορώ να είμαι υπεύθυνη γι’ αυτά που κάνει το Εφ Μπι Αϊ.

Ετσι, ήταν ξεκάθαρο για μένα ότι αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούσαν στην πραγματικότητα να παρεμποδίσουν την δικαιοσύνη και να παρεμποδίσουν την αποκάλυψη και τις ενέργειες εναντίον αυτού του προγράμματος, κι ότι είχαν μάλλον τοποθετηθεί στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης εδώ και πολύ καιρό για να κατευθύνουν την προσοχή του κόσμου μακριά από την νομοθεσία, επιτρέποντας έτσι τα αχρείαστα προγράμματα μαζικού εμβολιασμού. Οι περισσότεροι άνθρωποι με τους οποίους έχω μιλήσει δεν το έχουν ακούσει ποτέ τους. Δεν έχουν ιδέα για τους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας και για το Εθνικό Πλάνο Πανδημίας που επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Κάποιος γνωστός μου έγραψε μέχρι και στο Υπουργείο Υγείας της Αυστρίας πρόσφατα και ζήτησε να μάθει για το θέμα και ένας δικηγόρος, ή κάποιος ανώτερος αξιωματούχος, μάλλον, του είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση οι Αυστριακοί να εξαναγκαστούν να κάνουν αυτό το εμβόλιο. Ομως ήταν προφανές ότι αυτός ο αξιωματούχος δεν είχε διαβάσει το Εθνικό Πλάνο Πανδημίας κι ότι δεν γνωρίζει τους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας, που ξεκαθαρίζουν απόλυτα ότι οι Αυστριακοί, στην περίπτωση που θα κηρυχτεί μια επείγουσα κατάσταση πανδημίας επιπέδου 6, πρέπει ν’ ακολουθήσουν τις εντολές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κι ότι τα δύο αυτά σχέδια, μπορούν όντως να αναγκάσουν τους ανθρώπους να κάνουν εμβόλια, αλλά και να μπουν σε καραντίνα.

Έτσι, το μέγεθος της άγνοιας των ανθρώπων σχετικά με αυτήν την κρίσιμη νομοθεσία μ’ εντυπωσίασε. Στην πραγματικότητα, δεν ήξερα γι’ αυτήν, μέχρι που έκανα την έρευνα και θα περίμενε κανείς ότι τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης θα μιλούσαν στον κόσμο γι’ αυτό εδώ και χρόνια και θα τους πληροφορούσαν γι’ αυτόν τον κίνδυνο. Όμως φαίνεται ότι δεν το έκαναν. Υπάρχει ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο κενό πληροφόρησης εδώ που πρέπει να καλυφθεί.

ΜΡ: Υπάρχουν πολλά ζητήματα ενδιαφέροντος στην ατζέντα των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης και σε ένα βαθμό, όπως όλα τα μέσα ενημέρωσης, αντιδρούν ανάλογα με το πιο σημαντικό θέμα της εποχής. Όμως, αντέδρασαν τελικά και υπάρχει ένας ενθουσιασμός για την συνειδητοποίηση και την κατανόηση, που μοιάζει πραγματικά να αγγίζει χώρους που δεν άγγιζε πριν από λίγο καιρό, επομένως κάτι κινείται πραγματικά εδώ, έτσι δεν είναι;

ΤΜ: Σίγουρα. Έτσι όπως το βλέπω, παρά τα εμπόδια, παρά όλες αυτές τις κωλυσιεργίες, τα νέα μαθεύτηκαν με ασυνήθιστη, απίστευτη ταχύτητα, κάτι που δεν θα πίστευα ότι θα μπορούσε να συμβεί ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια από τώρα. Υπήρξε απλά σχεδόν ένα ακατανόητο αλλά θαυμαστό είδος επικοινωνίας, κατά την άποψή μου, αν με καταλαβαίνεις.

ΜΡ: Αν το δεις αυτό σαν ένα παιχνίδι – και δεν χρησιμοποιώ αυτή την λέξη έτσι απλά για να την χρησιμοποιήσω – αν το δεις αυτό σαν ένα παιχνίδι, τότε πως είναι η κατάσταση στο παιχνίδι αυτή την στιγμή; Ποιες πιστεύεις ότι θα είναι οι επόμενες κινήσεις σε αυτό το παιχνίδι; Οι πολίτες στον κόσμο αρχίζουν να αφυπνίζονται περισσότερο απ’ ότι αναμενόταν; Ποια θα είναι πιθανώς η ανταπόκρισή τους; Μπορείς να φανταστείς τον τρόπο με τον οποίο «εκείνοι» – όποιοι κι αν είναι – σκέπτονται; Και τι μπορεί να κάνουν;

ΤΜ: Λοιπόν, πιστεύω ότι η ταχύτητα της αφύπνισης έχει αφήσει άναυδους αυτούς τους ανθρώπους και τους έχει κάνει εξαιρετικά νευρικούς και ανήσυχους. Έχουν βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο για την κατάρρευση της οικονομίας παράλληλα ή σε συγχρονισμό με το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού, το οποίο είναι σχεδιασμένο να σκοτώσει ή να προκαλέσει προβλήματα υγείας σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Έπειτα πιστεύω ότι έχουν σχέδια για λοιμούς και πολέμους και για διάφορα άλλα πράγματα, και για την τοποθέτηση χωρών υπό τον έλεγχο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Ηνωμένων Εθνών, κάτι που, πραγματικά, θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της πανδημίας… η ίδρυση μιας Ενιαίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Δεν πιστεύω ότι είναι ιδιαίτερα ευέλικτοι κι ότι μπορούν να δουν κάποιο τρόπο για να κάνουν πίσω τώρα και γι’ αυτό πιστεύω ότι πιέζουν τα πράγματα. Μέχρι που έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους να δώσουν αυτό το εμβόλιο στον πληθυσμό στα κρυφά και με μυστικότητα. Πιστεύω ότι θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν μια πανδημία με όποιο μέσο μπορούν μέσα στις επόμενες ημέρες, στις επόμενες εβδομάδες. Θα την προκαλέσουν στα σχολεία, αλλά και με ενέσεις στον κόσμο. Υπήρξε ένα περιστατικό με ένα Ελβετικό τρένο το οποίο μετέφερε φιαλίδια με την λεγόμενη γρίπη των χοίρων για να τα μεταφέρει υποτίθεται στο Εθνικό Κέντρο Επιδημιών, τα οποία εξερράγησαν πάνω στο Ελβετικό τρένο.

ΜΡ: Ήταν της γρίπης των πτηνών ή της γρίπης των χοίρων;

ΤΜ: Της γρίπης των χοίρων. Το συγκεκριμένο ήταν της γρίπης των χοίρων, τον περασμένο Απρίλιο κι εξαιτίας του ρίξαμε μερικές ματιές στις μεθόδους που είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν για να διαδώσουν την ασθένεια – ο λόγος για τον οποίο μεταφερόταν με τρένο από μόνος του είναι ένα πολύ, πάρα πολύ παράξενο περιστατικό. Και επιταχύνοντας αυτήν την πανδημία, κάνοντάς την πιο επιδημική, ελπίζουν να πανικοβάλλουν τον κόσμο για να κάνει το εμβόλιο, κάτι που θα κάνει την κατάσταση αληθινά καταστροφική και θα δικαιολογήσει τους αχρείαστους μαζικούς εμβολιασμούς. Νομίζω πως ελπίζουν ότι οι ιεραρχικοί μηχανισμοί στο συνήθειο της υποταγής θα είναι αρκετοί, στον πανικό και στην σύγχυση που θα προκληθεί, για να φτάσουν ως το τέλος του σχεδίου τους. Αυτό νομίζω ότι ελπίζουν και πιστεύουν.

ΜΡ: Το συνήθειο της υποταγής. Λατρεύω αυτόν τον όρο.

ΤΜ: Δυστυχώς, εμείς – όλοι εμείς – πρέπει να παρατηρήσουμε τους εαυτούς μας σε αυτό το σημείο και να τον ρωτήσουμε πόσο βαθιά μέσα μας έχουμε ενσωματώσει το συνήθειο του σεβασμού και της υπακοής χωρίς να δικαιολογείται πραγματικά και που πρέπει να δικαιολογηθεί… Πρέπει να επανακτήσουμε την αίσθηση της προσωπικής μας κρίσης και της εξάρτησής μας από αυτήν, αλλά και την θέλησή μας να αντιταχθούμε απέναντι σε ολοφάνερα διεφθαρμένες και εγκληματικές αρχές και να αρνηθούμε να τις ακολουθήσουμε.

Γι’ αυτόν τον λόγο πιστεύω πλέον πως αυτό που πρέπει να κάνουμε στην πραγματικότητα είναι ένα είδος οργανωμένης, ειρηνικής επανάστασης, για να πάρουμε πίσω επιτέλους τις κυβερνήσεις μας, να αποκαταστήσουμε τα νομικά μας συστήματα και τα συντάγματα μας, και να χτίσουμε από την αρχή τις οικονομίες μας, τα συστήματα υγείας και τα συστήματα εκπαίδευσης – και να βάλουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά στην φυλακή, μια για πάντα, για να μην μπορέσουν να συνεχίσουν να μας προκαλούν αυτή την ζημιά. Ακόμα κι εδώ στην Αυστρία, πιστεύω ότι τα νέα διαδίδονται κι ότι ο κόσμος θα αρνηθεί. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Με άλλα λόγια, η ελπίδα μου είναι η κυβέρνηση να φτάσει στο σημείο όπου οι αρνήσεις χωρίς την εκδήλωση βίας να είναι περισσότερο από αρκετές για να καταστρέψουν το συγκεκριμένο σχέδιο.

ΜΡ: Μερικοί άνθρωποι μας έγραψαν λέγοντας: Κοιτάξτε να δείτε, δεν πρόκειται να δείτε έναν αστυνομικό με όπλο να σας χτυπά την πόρτα συνοδευόμενος από ένα γιατρό με σύριγγα. Δεν έχουν τα μέσα για να το κάνουν. Πως, λοιπόν θα μπορούσαν να το επιβάλουν αν το ήθελαν; Πως θα μπορούσε να συμβεί; Ποιες θα ήταν οι κυρώσεις γι’ αυτούς;

ΤΜ: Λοιπόν, η Γαλλική κυβέρνηση δημοσίευσε ή απέστειλε, στους επικεφαλείς των τμημάτων ένα εσωτερικό έγγραφο 19 σελίδων που σκιαγραφεί αρκετά καθαρά την μέθοδό τους, κι αυτή υποθέτω ότι εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες. Θα οργανώσουν κέντρα εμβολιασμού έξω από νοσοκομεία και Γενικές Κλινικές. Κάποια από αυτά θα είναι φυλασσόμενα. Θα πουν στους ανθρώπους να πάνε εκεί, αρχικά με την θέλησή τους και στην συνέχεια θα τους τηλεφωνούν ή κάτι ανάλογο, λέγοντάς τους να παρουσιαστούν εκεί σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές. Οι άνθρωποι που δεν θα πάνε στο τέλος θα συγκεντρωθούν και θα αναγκαστούν να πάνε εκεί.

ΜΡ: Υπάρχουν τα μέσα για να γίνει πραγματικά κάτι τέτοιο; Επειδή αναφέρεσαι σε μεταφορά ανθρώπων και στον εξαναγκασμό τους και στην συγκέντρωσή τους και σε επικοινωνία με
εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και πολύ πιθανό σε πολύ περισσότερους από αυτόν τον αριθμό.

ΤΜ: Βεβαίως. Αν αρνηθεί τόσος πολύς κόσμος, θα είναι αδύνατο να γίνει. Αλλά εικάζουν ότι η πλειονότητα των ανθρώπων είτε θα πάει εκεί με την θέλησή της είτε, όταν δεχτούν το τηλεφώνημα από τις αστυνομικές αρχές, για παράδειγμα, οι οποίες θα τους λένε να εμφανιστούν εκεί, ή κάποια ειδοποίηση, θα πάνε εκεί με επιφύλαξη αλλά τελικά θα υπακούσουν στις εντολές αυτού του τηλεφωνήματος. Θεωρούν ότι η πλειονότητα του κόσμου, όταν θα λάβει αυτό το τηλεφώνημα από το πουθενά, όπως σχεδιάζεται να συμβεί στην Ελβετία, η αστυνομία θα χρησιμοποιήσει τον
τηλεφωνικό κατάλογο των ανθρώπων που ζουν στο καντόνι, θα τους τηλεφωνήσει και θα τους πει να πάνε στο κέντρο εμβολιασμού, οι περισσότεροι θα το κάνουν και στην ουσία θα υπάρχουν πολύ λίγοι που θα πρέπει να συγκεντρωθούν από την αστυνομία.

Νομίζω ότι έχουν ειδικές αστυνομικές δυνάμεις για την πανδημία. Δεν θα εξαρτηθούν ιδιαίτερα από την φυσιολογική αστυνομία για να κάνουν κάτι τέτοιο. Και έχουν την πεποίθηση, νομίζω, ότι μπορούν να την αφήσουν στην άκρη και να συγκεντρώσουν τους ανθρώπους. Παρόλα αυτά, αν αποδειχτεί ότι εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια αρνηθούν να πάνε εκεί, τότε δεν θα μπορούν να ολοκληρώσουν τον σκοπό τους. Γι’ αυτό είναι σημαντικό κάθε άνθρωπος ξεχωριστά να πει ΟΧΙ και να μην συναινέσει σε αυτό.


ΜΡ: Επομένως, μιλάμε για ένα πόλεμο προπαγάνδας ή για ένα παιχνίδι προπαγάνδας.

ΤΜ: Βεβαίως. Δεν έχουν τα μέσα. Εξαρτώνται από τους ανθρώπους να πάνε με την θέλησή τους σε αυτά τα κέντρα εμβολιασμού. Επίσης, εξαρτώνται από την δυνατότητά τους να κάνουν ένα τηλεφώνημα στον κόσμο λέγοντας ότι είναι εγκληματική ενέργεια να μην πάνε, πιέζοντας τον κόσμο ψυχολογικά να πάει. Επίσης, εξαρτώνται από ένα σχετικά μικρό αριθμό ανθρώπων που θα πουν: Όχι, θα μείνω στο σπίτι μου. Δεν θα πάω για κανένα λόγο, και θα περιμένουν από την αστυνομία να τους χτυπήσει την πόρτα και να τους σύρει έξω. Σε αυτό το σημείο, θα έχουν επαρκείς δυνάμεις, αν το κάνουν λίγοι άνθρωποι, για να μπορέσουν πραγματικά να περισυλλέξουν τον κόσμο με την βία από τα σπίτια του.

ΜΡ: Σίγουρα, ο φόβος και η ανησυχία για την προσωπική ασφάλεια του ανθρώπου είναι ένα σημαντικό κίνητρο. Περιμένεις ότι, όπως και το 1918, θα υπάρξει ένα δεύτερο κύμα της τωρινής γρίπης των χοίρων σε μια μεταλλαγμένη μορφή της που πραγματικά είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, συνοδευόμενο από πολύ κινδυνολογικές αναφορές στα μέσα ενημέρωσης, που θα δείχνουν ανθρώπους να πεθαίνουν και κηδείες και διάφορα άλλα, που θα τρομάξει τους ανθρώπους για να τους οδηγήσει στον εθελοντικό εμβολιασμό;

ΤΜ: Βέβαια. Ήδη συμβαίνει. Πιστεύω ότι οι επιστήμονες στον Καναδά εξέτασαν ανθρώπους που πέθαναν από την λεγόμενη γρίπη των χοίρων και βρήκαν ότι εκείνοι οι άνθρωποι έχουν πάθει ζημιά στους πνεύμονές τους, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είχαν τελικά τη γρίπη των πτηνών. Ομως, πώς εξηγείται αυτό; Με άλλα λόγια, κάποιος πρέπει να τους έδωσε την γρίπη των πτηνών. Επομένως, την απέκτησαν από κάπου και θα μπορούσε να είναι το είδος της μόλυνσης από υλικό εμβολιασμού που συνέβη εδώ στην Αυστρία, όπου το φυσιολογικό υλικό εμβολιασμού μολύνθηκε με τη γρίπη των πτηνών.

Αρα, έχουν ήδη ξεκινήσει και προσπαθούν να προκαλέσουν μια αληθινή επιδημική πανδημία. Το Κέντρο Ελέγχου Επιδημιών και ο Διεθνής Οργανισμός Υγείας έχουν πάψει να μετρούν ή να καταγράφουν αυτές τις περιπτώσεις, κι έτσι μπορεί αυτή την στιγμή να βλέπουμε τον πολλαπλασιασμό αυτών των επιδημικών περιπτώσεων στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Κάποια στιγμή τα μέσα ενημέρωσης θα επικεντρωθούν σ’ αυτό. Θα επικεντρωθούν στους απαίσιους θανάτους αυτών των ανθρώπων από τις τρύπες στους πνεύμονές τους κι από διάφορα άλλα, και σε αυτόν τον εξωθούμενο πανικό όταν θα ανοίξουν τα κέντρα εμβολιασμού.

Ο κόσμος θα λέει «Ωχ, αυτοί οι άνθρωποι που έλεγαν ότι έφταιγε το εμβόλιο έκαναν λάθος. Μας έλεγαν ψέματα. Στην πραγματικότητα ο αληθινός κίνδυνος είναι ο ιός.» Ο κόσμος που θα βρίσκεται μέσα στον φόβο και στην σύγχυση μπορεί να πιστέψει, ενδεχομένως, ότι όλα ήταν ψέματα για το εμβόλιο και θα τρέξουν να εμβολιαστούν, γεγονός που θα τους σκοτώσει και που θα δημιουργήσει έναν ακόμα πιο επιδημικό ιό.

ΜΡ: Ναι. Κάτι που συνειδητοποίησα μόλις πριν λίγο είναι ότι, για να μπορέσουν πραγματικά να σπείρουν κάτι τόσο επικίνδυνο σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού, δεν χρειάζεται να εμβολιάσουν τους πάντες. Να πω κάτι για να τονίσω αυτό το σημείο: αν εγώ δεν εμβολιαστώ, αλλά εμβολιαστείς εσύ και ο φίλος σου και μετά βρεθούμε όλοι μαζί για φαγητό και το συζητήσουμε, και πω εγώ «Ε, λοιπόν, εγώ είμαι καλά, δεν εμβολιάστηκα» εκείνη την ώρα κάτι μαγειρεύεται μέσα στα σώματά μας κι εγώ θα το κολλήσω μόνο και μόνο επειδή σας χαιρέτησα δια χειραψίας κατά την διάρκεια του φαγητού.

ΤΜ: Ακριβώς.

ΜΡ: Επομένως, δεν χρειάζεται να εμβολιάσουν τους πάντες, έτσι δεν είναι;

ΤΜ: Οχι. Με άλλα λόγια, πιστεύω ότι θα ήθελαν επίσης να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για να βάλουν στους ανθρώπους εκείνα τα νανοτσίπ. Εμφανίζονται όλο και περισσότερες αποδείξεις ότι η Μπάξτερ, αλλά και άλλες εταιρίες, σκοπεύει να βάλει αυτά τα νανοτσίπ μέσα στο εμβόλιο για την γρίπη των χοίρων. Και βέβαια ο Π.Ο.Υ. έχει ορίσει το νομικό πλαίσιο και το τεχνικό πλαίσιο για να εμβολιάσει τους πάντες. Έτσι, πιστεύω ότι έχουν ως στόχο την μέγιστη δυνατή κάλυψη. Αλλά για να σκοτώσουν ανθρώπους, δεν χρειάζεται να εμβολιάσουν τους πάντες.
Χρειάζεται απλά να εμβολιάσουν αρκετό κόσμο για να απελευθερώσουν αυτήν την πραγματική επιδημική πανδημία. Στο τέλος ο κόσμος απλά θα φορά την χειρουργική μάσκα του ή θα χρησιμοποιεί κολλοειδές ασήμι. Οι λογικοί άνθρωποι μπορεί ήδη να σκέπτονται να πάρουν αυτά τα μέτρα. Αν υπάρχει η απειλή ενός ιού, θα φορούν τις χειρουργικές τους μάσκες και θα ενισχύουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα με βιταμίνη C και…

ΜΡ: Και Δ3, νομίζω.

ΤΜ: Και Δ3. Έτσι, για να μπορέσουν να μειώσουν τον αριθμό των ατόμων που θα επιβιώσουν παίρνοντας αυτά τα μέτρα, πιστεύω ότι θα ήθελαν να εμβολιάσουν όσους περισσότερους μπορούν, επειδή αυτό θα σημαίνει ότι η ασθένεια θα πάει κατευθείαν στο αίμα και κανείς δεν θα μπορεί, ουσιαστικά, να κάνει τίποτα μόλις βρεθεί εκεί.

ΜΡ: Εντάξει. Επομένως, αυτό που υποστηρίζεις είναι ότι υπάρχουν δύο σενάρια σε αυτήν την υπόθεση. Όλα αυτά ακούγονται πολύ σκοτεινά και βλοσυρά, αλλά υπάρχει το σενάριο της γενοκτονίας και το σενάριο του απόλυτου έλεγχου, και μπορούν να εφαρμόσουν και τα δύο ταυτόχρονα.

ΤΜ: Ναι. Πιστεύω ότι αυτό είναι το σχέδιο. Ο Π.Ο.Υ. έχει, απ’ ότι καταλαβαίνω, ήδη εφαρμόσει σε ένα βαθμό ένα λεπτομερές σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης. Και αμέσως μόλις αποκτήσουμε τα νανοτσίπ μας με όλες τις πληροφορίες για την υγεία μας και την ασφάλεια υγείας που έχουμε και οτιδήποτε άλλο, θα μπορούν να μας παρακολουθούν μέσω δορυφόρων και ηλεκτρονικών υπολογιστών, με ότι έχουν, για το υπόλοιπο της ζωής μας, ακόμα κι αν επιβιώσουμε από την πανδημία, από τον εμβολιασμό, τους πολέμους, τους λοιμούς και ούτω καθεξής. Ετσι, με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα καταφέρουν να επιβάλουν μια Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση, αλλά και μια τεχνική υποδομή για να ελέγχουν τον καθένα από εμάς σε όλο τον πλανήτη.

ΜΡ: Ένας μεγάλος αριθμός δικτυωμένων ανθρώπων μας έχει πει επίσημα και ανεπίσημα πως όλη αυτή η υποδομή υπάρχει ήδη. Έχουν τις βάσεις δεδομένων. Έχουν πολλές πληροφορίες για τον περισσότερο κόσμο. Όλα αυτά τα κάνουν για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Είναι σαν το τελευταίο σπίρτο που θα ανάψει τη φωτιά, αν θέλεις. Ετσι, η ερώτηση που θα σου κάνω είναι, με βάση αυτά που γνωρίζεις – επειδή λογικά θα έχεις και ανθρώπους που σου γράφουν, υποθέτω εμπιστευτικά, για να σου δώσουν πληροφορίες.

ΤΜ: Δέχτηκα μερικά προσωπικά, εμπιστευτικά ηλεκτρονικά μηνύματα από ανθρώπους που λένε ότι συμφωνούν με αυτά που λέω, με τις κατηγορίες για βιοτρομοκρατία, αλλά εξαιτίας της θέσης τους, δεν μπορούν να βγουν και να το πουν ανοιχτά, και προφανώς, ούτε θέλω να δημοσιεύσω κάτι τέτοιο. Όμως, δεν είμαι χρυσωρυχείο μυστικών πληροφοριών. Το γεγονός είναι πως τα πάντα είναι ξεκάθαρα. Όλα είναι ξεκάθαρα αν διαβάσει κανείς τα Σχέδια Πανδημίας, αν διαβάσει κανείς τους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας και ούτω καθεξής.

Ο λόγος για τον οποίο ο κόσμος απορεί είναι επειδή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τραβούν συνεχώς μακριά την προσοχή από αυτά τα κρίσιμα στοιχεία ή τα παραλλάζουν, παραπληροφορώντας τον κόσμο για την φύση τους… λες κι αυτή η πανδημία είναι φυσική και προκαλείται από τους χοίρους – ενώ δεν έχει βρεθεί ποτέ σε χοίρους. Δεν είναι κάτι καινούριο, αυτή η γρίπη των χοίρων. Σύμφωνα με την Νιού Ίνγκλαντ Τζουρνάλ οφ Μέντισιν, υπάρχει ένα άρθρο του 2009 που καταγράφει ανάλογες περιπτώσεις σε ανθρώπους από το 2005. Τότε δεν εξαπλωνόταν. Δεν ήταν θανατηφόρα, ξέρεις. Άρα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι εκείνα που κάνουν πραγματικά τους ανθρώπους να απορούν, που παραπληροφορούν. Το μόνο που κάνω εγώ είναι να
παρατηρώ τα στοιχεία που κρύβονται πίσω από τα μέσα ενημέρωσης και να τα συσχετίζω, ώστε ο κόσμος να βλέπει την συλλογική εικόνα. Αυτό είναι όλο.

ΜΡ: Ποια είναι η χρονική κλίμακα, κατά τη γνώμη σου, από εδώ και πέρα. Σήμερα είναι 8 Σεπτεμβρίου 2009 και σκοπεύουμε να το αποκαλύψουμε μέσα στις επόμενες μέρες, αν τα καταφέρουμε καθώς ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός. Τι πιστεύεις ότι θα συμβεί καθώς προχωράμε προς την Πρωτοχρονιά;

ΤΜ: Λοιπόν, πιστεύω πως αυτές οι λίγες εβδομάδες είναι κρίσιμες για την ανθρωπότητα. Πιστεύω πως όλα τα σχέδια είναι έτοιμα για εφαρμογή ώστε να ξεκινήσουν τα κέντρα εμβολιασμού τον Οκτώβριο. Και πραγματικά, θα προσφέρουν στον κόσμο άδεια από τη δουλειά τους – σε πόλεις όπως η Βοστόνη, δύο ώρες νομίζω, άδεια άνευ αποδοχών για να πάνε και να κάνουν το εμβόλιο τους για την γρίπη των χοίρων. Στα παιδιά θα το προσφέρουν δωρεάν. Έτσι, όλα στην αρχή θα έχουν σκοπό να πειστεί ο κόσμος για να κάνει το εμβόλιο. Και πρέπει από τώρα να το σταματήσουμε αυτό! Πρέπει να διαβεβαιώσουμε ότι οι διαμαρτυρίες θα είναι αρκετά έντονες ώστε τα κέντρα εμβολιασμού να μην αρχίσουν να κάνουν ενέσεις στα παιδιά, στους εύπιστους, στους ανενημέρωτους κτλ, με μια αρρώστια που στην συνέχεια μπορεί να μεταδοθεί σε άλλα παιδιά που κάθονται στο σχολείο, στους γονείς τους και έπειτα σε άλλους συνάδελφους στην δουλειά.

ΜΡ: Αυτό είναι το τέλειο μέρος για να εξαπλωθεί, στα σχολεία, έτσι δεν είναι;

ΤΜ: Βέβαια. Δυστυχώς, ο στρατός είναι ένα ακόμα μέρος. Οι στρατιώτες είναι πολύ ευάλωτοι. Μοιάζει να είναι οι πρώτοι που θα εμπλακούν σε αυτούς τους αναγκαστικούς μαζικούς εμβολιασμούς. Επομένως, δεν έχουμε να χάσουμε ούτε ένα λεπτό. Θα είναι πολύ αργά όταν τελικά θα μας καλέσουν, όταν θα ξεκινήσουν οι αναγκαστικοί εμβολιασμοί και οι απαιτήσεις – που θα αποτρέπουν το θαύμα. Ως τώρα, δεν έχουν καταφέρει να προκαλέσουν την επιδημική πανδημία που ήλπιζαν. Τον Απρίλιο, πιστεύω πως ήλπιζαν πραγματικά ότι είχαν απελευθερώσει έναν ιό που θα μεταλλασσόταν και θα γινόταν πολύ επιδημικός, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Και ίσως να μην τα καταφέρουν ούτε αυτή τη φορά, αλλά όσο περισσότερο κόσμο εμβολιάσουν, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να εξαπολύσουν μια θανατηφόρο πανδημία. Θυμήσου ότι η Μπάξτερ έστειλε δύο κιλά ιού της γρίπης των ζωντανών πτηνών. Αυτά βρίσκονται ακόμα στην κατοχή της εταιρίας. Μπορεί να τοποθετηθούν σε εμβόλια εδώ κι αν κάθε Αυστριακός ή ένας στους δύο Αυστριακούς ή ένας στους τρεις Αυστριακούς κάνει εμβόλιο, θα διαδοθεί γρήγορα στην Γερμανία, στην Τσεχία, στην Σλοβενία, στην Πολωνία, και θα σκοτώσει πολλούς, πάρα πολλούς ανθρώπους.

ΜΡ: Κοίτα, διαδίδεται σχεδόν στιγμιαία τη σημερινή εποχή, αυτήν την εποχή των σύγχρονων μέσων μετακίνησης. Αυτό που εννοώ είναι ότι το 1918, ο κόσμος ταξίδευε με ατμόπλοια κι αυτό έχει αλλάξει πολύ σήμερα.

ΤΜ: Ναι, και ειδικά τα σχολεία και οι χώροι εργασίας και πάει λέγοντας. Πιστεύω ότι δεν έχουμε και τόσο πολύ χρόνο. Πιστεύω πως εκτιμούν ότι θα μπορέσουν να προχωρήσουν με τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς προς το τέλος της χρονιάς. Ισως σταδιακά κατά κάποιο τρόπο από τον Νοέμβριο, τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο. Όμως, πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσουμε ακόμα και τους εθελοντικούς μαζικούς εμβολιασμούς που ξεκινούν από τον Οκτώβριο.

ΜΡ: Επομένως, αυτό είναι το μήνυμά σου προς τον κόσμο; Επειδή κάποιοι άνθρωποι θα μας παρακολουθούν και θα λένε: Εντάξει, θα αγοράσω το κολλοειδές ασήμι μου και όλα τα άλλα και δεν πρόκειται να εμβολιαστώ και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Είναι όμως αυτό αρκετό;

ΤΜ: Λοιπόν, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι αρκετό επειδή βρισκόμαστε σε μία κατάσταση όπου, ακόμα κι αν έχεις κολλοειδές ασήμι και την χειρουργική σου μάσκα, ο γείτονάς σου μπορεί να εμβολιαστεί ή μπορεί να έρθεις σε επαφή με κάποιον στη δουλειά σου. Επομένως, είναι προς το συμφέρον όλων να προσπαθήσουν να μείνουν μαζί και να κάνουν πράγματα όπως να διαδηλώσουν έξω από τα κέντρα εμβολιασμού, να διαδηλώσουν για να βεβαιωθούν ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Δεν υπάρχει λόγος να τα κρατάμε ανοιχτά. Ή αν τα παιδιά πρέπει να πάνε σε αυτά τα σχολεία, θα πρέπει να τους δώσουμε χειρουργικές μάσκες και να πάρουμε κι άλλο λογικά μέτρα για να τα προστατέψουμε στο σχολείο από αυτούς τους ιούς.

Ετσι, πιστεύω πως όλοι πρέπει να φροντίσουμε τους διπλανούς μας επειδή, στο τέλος- τέλος, φροντίζουμε για το δικό μας συμφέρον όταν σταματάμε την πανδημία από το να ξεσπάσει και να επεκταθεί. Παρόλα αυτά, αν το μόνο που έχεις σκοπό να κάνεις είναι να αγοράσεις κολλοειδές ασήμι και μια χειρουργική μάσκα – δεν πειράζει, αρκεί να έχεις την θέληση, τότε, όταν σου δοθεί η διαταγή να εμβολιαστείς ή να μπεις σε καραντίνα, να αντισταθείς εκείνη την ώρα ή να αντιμετωπίσεις την πιθανότητα να κλειστείς φυλακή ή οτιδήποτε άλλο. Σε εκείνο το σημείο, θα έλεγα ότι είναι πλέον πολύ αργά.

ΜΡ: Τι υποστήριξη έχεις σε προσωπικό επίπεδο; Πως νοιώθεις; Επειδή μοιάζεις με ένα μοναχικό στρατιώτη που πολεμά εδώ στην Αυστρία, χωρίς κάποια επικοινωνία, τουλάχιστον στο επίπεδο της προσωπικής επαφής, με τον υπόλοιπο κόσμο – τι είναι αυτό που σε συντηρεί και σε κάνει να προχωράς μπροστά και σου δίνει την δύναμη να συνεχίζεις να πολεμάς; Επειδή δεν είναι εύκολο, έτσι δεν είναι;

ΤΜ: Κοίτα, οφείλω να πω ότι κοιτάζω τα αποδεικτικά στοιχεία και βλέπω ότι υπάρχει πραγματική απειλή και για μένα. Με άλλα λόγια, θα είμαι κι εγώ ένας από τους ανθρώπους που μπορεί να μολυνθεί από αυτόν τον πανδημικό ιό, που μπορεί να αναγκαστεί να κάνει αυτό το εμβόλιο. Θα έχω την στάμπα του εγκληματία αν δεν το κάνω κι αυτή η προοπτική δεν είναι και τόσο ευπρόσδεκτη. Δεν θέλω να περάσω με αυτόν τον τρόπο τον χρόνο μου, είτε άρρωστη είτε πρόωρα νεκρή από κάτι τέτοιο. Έτσι, με παρακινούν και τα προσωπικά μου κίνητρα, [γέλια] καθώς και η επιθυμία να δω κι άλλους ανθρώπους, φυσικά, απελευθερωμένους από αυτή την απειλή.

ΜΡ: Έχεις κάποια ομάδα που συνεργάζεται μαζί σου; Έχεις υποστήριξη στην οργάνωση και στην εφαρμογή του εγχειρήματος, συναισθηματική, οικονομική; Ή μήπως στην ουσία στέκεσαι εδώ μόνη στο στη Βιέννη;

ΤΜ: Ω, όχι. Δηλαδή, έχω τον Γιόχαν Μίκελσον στην Ελβετία που προσφέρθηκε να σηκώσει την ιστοσελίδα μου.

ΜΡ: Τον γνώρισα τις προάλλες. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος.

ΤΜ: Ναι. Κι έχει κάνει μια σπουδαία δουλειά κι έχει σηκώσει μια υπέροχη ιστοσελίδα. Και πολύς άλλος κόσμος με στηρίζει και μου στέλνει ηλεκτρονικά μηνύματα και πληροφορίες που ανεβάζω στην ιστοσελίδα μου. Εδώ στην Αυστρία, υπάρχει κάποιος που διαθέτει μια βάση δεδομένων με 140.000 διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο οποίος έχει αρχίσει να στέλνει πληροφορίες, ώστε ακόμα και οι Αυστριακοί να έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τι συμβαίνει. Επομένως, σίγουρα δεν νοιώθω μόνη.

Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, για παράδειγμα, έχω πολύ λίγες οικονομικές πηγές κι ότι λίγο ως πολύ πρέπει να προσπαθώ να αποφεύγω τις κακοτοπιές κι αυτό επηρεάζει το πόσο αποτελεσματική μπορώ να γίνω. Δεν μπορώ να καλύψω χώρες εκτός Ευρώπης ή να προσπαθήσω να κινήσω τις νομικές διαδικασίες που θα ήθελα, τα ασφαλιστικά μέτρα που θα ήθελα. Σε περιπτώσεις όπως η Αφρική ή η Λατινική Αμερική, δεν έχω λάβει καμία σημαντική οικονομική υποστήριξη για να βοηθήσω σε αυτή την μάχη. Ετσι έχω μόνο συγκεκριμένους ανθρώπους που μου στέλνουν σχετικά μικρά ποσά χρημάτων ή που μου προσφέρουν άλλα πράγματα, όπως ένα DVD ή κάτι αντίστοιχο, τα οποία, παρόλα αυτά, είναι πολύ, πάρα πολύ σημαντικά.

ΜΡ: Και μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μαζί σου κατευθείαν. Αν υπάρχει κάποιος που μας παρακολουθεί αυτή την στιγμή και που μπορεί να προσφέρει υλική βοήθεια, που βρίσκεται σε θέση να κάνει κάτι τέτοιο, μπορεί να σε βρει μέσα από την ιστοσελίδα σου, έτσι δεν είναι;

ΤΜ: Ναι. Μπορεί πολύ απλά να βρει την διεύθυνση του ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου. Αναμφίβολα μπορεί κανείς να με διακρίνει πολύ εύκολα, πιστεύω, αν κάποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου προσωπικά. Όμως μέχρι τώρα, δεν υπήρξε κάποιο ίδρυμα ή κάποιος πλούσιος άνθρωπος ή κάτι τέτοιο που να μου προσφέρει υποστήριξη. Και, δεν υποστηρίζω καν ότι πρέπει να προσφέρουν σε εμένα προσωπική υποστήριξη, αλλά δεν υπήρξε καμία σημαντική υποστήριξη για ασφαλιστικά μέτρα, ή για οποιαδήποτε από αυτές τις νομικές ενέργειες, ή για το κίνημα στο σύνολό του. Πρόκειται πραγματικά για ένα τοπικό κίνημα και είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις ότι έχει γίνει τόσο ισχυρό παρά την τόσο μικρή υποστήριξη.

ΜΡ: Κοίταξε, η δουλειά σου είναι πηγή έμπνευσης για πολλούς άλλους, θα μπορούσα να πω. Πιστεύω πως αυτό είναι ένα παράδειγμα του Δαυίδ και του Γολιάθ που δίνεις σε πολλούς ανθρώπους.
Εχεις ελπίδες; Είσαι αισιόδοξη ή μήπως όλο αυτό το πράγμα σε έχει καταβάλει, και σκέφτεσαι «Θεέ μου, άραγε όντως θα εξοντωθούμε όλοι;» ή μήπως πιστεύεις ότι είναι κάτι που όντως θα εξελιχθεί καλά, αλλά για το οποίο έχουμε να κάνουμε πολύ δουλειά ανάμεσα στο τώρα και στο τότε;

ΤΜ: Λοιπόν, η καρδιά μου μου λέει χωρίς αμφιβολία ότι θα εξελιχθεί καλά για την ανθρωπότητα. Το μυαλό μου κοιτάζει τα αποδεικτικά στοιχεία και με κάνει να ανησυχώ. [γέλια] Ξέρεις, δυστυχώς πιστεύω ότι όλοι πρέπει να παίξουμε τον ρόλο μας και να εξαρτηθούμε από τον καθένα ξεχωριστά πλέον. Οι μηχανισμοί της κυβέρνησης μας έχουν εγκαταλείψει. Στην ουσία στρέφονται εναντίον μας και προσπαθούν να μας καταστρέψουν. Εξαρτάται πραγματικά από τον καθένα ξεχωριστά πλέον να σηκώσει το ανάστημά του, να πει «Οχι» και να οργανωθεί για να διαγράψει αυτούς τους μηχανισμούς μια για πάντα και να ανοίξει τον δρόμο για μας, για τον καθένα ξεχωριστά, να αποκτήσει ένα καινούριο μέλλον με αξιοπρέπεια, με ελευθερία, στο οποίο θα μπορούμε να απολαύσουμε την ζωή μας απαλλαγμένοι από το άγχος. Απαλλαγμένοι από την ανησυχία, έτσι όπως είμαστε πλασμένοι για να ζούμε τις ζωές μας και να ανοίξει τον δρόμο για την επόμενη γενιά ώστε να έχει τις κατάλληλες, υγιείς ευκαιρίες, λογικές εργασιακές συνθήκες, αξιόλογα συστήματα εκπαίδευσης, και για την ανθρωπότητα συνολικά για να ξεκινήσει μια νέα εποχή απελευθερωμένη από αυτά τα τερατώδη σχέδια εναντίον της.

***

Οχι, δεν σκοπεύω να γράψω τίποτε σε σχέση με το σήμερα και την «πανδημία» της κορόνας. Οποιος έχει μυαλό ας το βάλει να δουλέψει.

Οι φωτογραφίες στο άρθρο είναι από την Βρετανική σειρά Utopia (2013–2014) που πραγματεύεται πολύ ρεαλιστικά αυτά που ανακάλυψε στην έρευνα της η δημοσιογράφος. Βέβαια στην σειρά δείχνει ότι ναι, ο Δαυίδ μπορεί να τα βάλει με τον Γολιάθ, αλλά το να τον νικήσει …απαιτείται επίπεδο Ημίθεου.

@ Ion Maggos / miastala.com /2009

www.theflucase.com είναι το site της αυστριακής δημοσιογράφου Jane Burgermeister, στο οποίο έχει ανεβάσει ολόκληρη την έρευνά της για τις παρενέργειες των εμβολίων, καθώς και τις κινήσεις (μηνύσεις κ.λπ.) στις οποίες προέβη.

http://legitgov.org/pandemic_action.html /Εδώ θα βρείτε όλα τα νέα που αφορούν τα εμβόλια. Παρενέργειες από εμβολιασμούς ανά τον κόσμο, χώρες που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν οι πολίτες τους, συλλογικές και μεμονωμένες κινήσεις κατά των εμβολιασμών κ.λπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters