Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Μυστικό έγγραφο αποκαλύπτει ότι την Παρασκευή 23 Μαρτίου....

Σάλο έχει προκαλέσει μυστικό έγγραφο που βρίσκεται στα χέρια Αμερικανών τραπεζιτών και φωτογραφίζει την Παρασκευή 23 Μαρτίου ως την ημέρα χρεοκοπίας της Ελλάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του αμερικανικού blog "The Slog" κορυφαίοι Αμερικανοί τραπεζίτες έχουν στα χέρια  τους το ακριβές χρονοδιάγραμμα για τις επικείμενες εξελίξεις στην Ελλάδα.
Τίτλος του εν λόγω δημοσιεύματος ""Greek default exclusive: Senior US bankers given explicit timetable for Athens default".

Σύμφωνα με το εν λόγω έγγραφο έχει ήδη αποφασιστεί πως την Παρασκευή 23 Μαρτίου και οι τρεις μεγάλοι οίκοι αξιολόγησης, S&P,  Moody's και Fitch, θα ανακοινώσουν την υποβάθμιση της Ελλάδας σε καθεστώς χρεοκοπίας (default).
"H Eλλάδα επίσημα θα υποβαθμιστεί σε καθεστώς χρεοκοπίας και από τους τρεις οίκους αξιολόγησης στις 23 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο που θα ακολουθήσει, οι λογαριασμοί σε όλες τις ελληνικές τράπεζες θα παγώσουν, ενώ θα ακολουθήσει ανακοίνωση - λεπτομερής - λήψης έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης της κατάστασης, προκειμένου να αποτραπεί η μαζική φυγή των καταθέσεων", τονίζεται στο εν λόγω έγγραφο...


Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/23_16.html

Καταργούν τους μεσάζοντες και στην Αθήνα

Καταργούν τους μεσάζοντες και στην Αθήνα
Εθελοντές οργανώνουν μεγάλο παζάρι κάθε Κυριακή στον Νέο Κόσμο

Και στον Νέο Κόσμο εθελοντές καταργούν τους μεσάζοντες που ανεβάζουν τις τιμές ακόμη και των αγαθών πρώτης ανάγκης στα ύψη και κάθε Κυριακή θα τα πωλούν σε τιμές πολύ κοντά σε εκείνες του παραγωγού.


Ως  χορηγός επικοινωνίας επελέγη το blog
www.neoskosmos-athens.blogspot.com, που από καιρό υιοθετεί και πρωταγωνιστεί σε εκστρατείες πάταξης της ακρίβειας. Το blog το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει υιοθετήσει το σύνθημα «Χτυπάμε την κρίση», οι διαχειριστές του οποίου προσπαθούν να πείσουν τους επιχειρηματίες της περιοχής να κάνουν εκπτώσεις και προσφορές ανάμεσα σε άλλα και την εκστρατεία αλληλεγγύης «Το πιάτο της αγάπης». 
Καταργούν τους μεσάζοντες και στην Αθήνα

Οι παραγγελίες θα δίνονται ηλεκτρονικά και κατά τη συνάντηση της Κυριακής οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν τις προμήθειές του απ´ευθείας από τους παραγωγούς σε συσκευασίες των 5 κιλών...

Περισσότερες λεπτομέρειες –και ακριβείς τιμές θα δοθούν σύντομα. Αυτή τη στιγμή οι εθελοντές βρίσκονται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων για εξασφάλιση μεγάλων ποσοτήτων (σε λάδια, όσπρια, κοτόπουλα και κρασιά) από τους παραγωγούς...


Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις ποσότητες που επιθυμεί να αγοράσει κάποιος στο e-mail pparatiritis@yahoo.com. Στην ίδια διεύθυνση μπορούν να απευθύνονται και οι παραγωγοί με τις προσφορές τους.
 
 
 http://trikalagr.blogspot.com
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_2623.html 

Το κόμμα Π.Καμμένου "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" θορύβησε ήδη το παραπαίον πολιτικό-εκδοτικό κατεστημένο

Έχουν τρελαθεί τελικά οι γκαλοπατζήδες με τα ποσοστά που χτυπάει το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Αυτή η προοπτική έχει θορυβήσει
και το εκδοτικό-επιχειρηματικό κατεστημένο το οποίο εκτιμά ότι ο Καμμένος δεν "ελέγχεται" και ήδη έχει σημάνει συναγερμός. (Σχετικά με το νέο κόμμα μείνετε συντονισμένοι στο ιστολόγιό μας...)

Πάντως όπως όλα δείχνουν το πολιτικό τοπίο στην Ελλάδα σε λίγους μήνες θα είναι αγνώριστο...

Σας παραθέτουμε εδώ, το πρώτο live chat του Καμμένου με πολίτες μέσω του Twitter! Είναι πάρα πολύ καλό, να έχουμε ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ τις πρώτες δηλώσεις του νέου - πλέον - αρχηγού λαικού κόμματος, προς γνώσιν και μόνον!
Γιατί τα γραπτά...μένουν!
Πάνος Καμμένος: Καλημέρα σε όλους

yiorgosk: Πάνο Καλημέρα.
Thanasis K: Καλημέρα σας κ.Καμμένε
vasiliskal: καλημερα σας
andreas@!: kalimera
nikmavridis: kalimera
nasos: kalimera kali arxi elpizo na doume kati diaforetiko
Παντελής Νάστος: Καλή επιτυχία, Πρόδρε!!!

Πάνος Καμμένος: Τελειώδσαν τα κόμματα της μεταπολίτευσης, οι πρόεδροι ανήκουν στο παρελθόν και στα κάδρα

eleni: Καλή αρχή Πάνο
nikos: καλημετα Πανο, γερος και δυνατος παντα
Duke: καλημερα !
anastasia: Καλημερα ανεξαρτητη Ελλαδα
radioroll: καλημέρα Πάνο
holgap: Καλή αρχή στον αρχηγό της νέας Φιλικής Εταιρείας! Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ στα ονόματα που θα πλαισιόσουν το κίνημα. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ξεκίνησε!
Πάνος Καμμένος: τα ονόματα των υποψηφίων θα τα επιλέγετε εσείς, η άμεση δημοκρατία προστατεύει το αύριο από τους αρουραίους του παρελθόντος
ΑΝΤΖΕΛΑ: Ποιο είναι το όνομα του κόμματος?
spyderrp7: Για ποιο λόγο πρέπει να υπογράψουμε? Και πόσο σημαντικό πρακτικά είναι να μαζευτούν πολλές υπογραφές? Είναι συμβολικό ή έχει κάποια ουσία?

Πάνος Καμμένος: Εάν θέλετε υπογράφετε για να είστε συνιδρυτες, η ουσία είναι ότι από τους πολίτες που θα υπογράψουν την ιδρυτική διακήρυξη θα προκύπτουν τυχαία εκείνοι που θα έχουν τον οικονομικό έλεγχο αλλά και θα επιλέγουν επώνυμα τους υποψηφίους τοθυ κινήματος

jenna78: Καλημέρα και ελπίζω μια νέα μέρα να ξημερώσει για την ΕΛΛΑΔΑ μας Πάνο
ria spanou: καλημερα Ανεξαρτητοι Ελληνες !!!!
KOSMAS: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΝΟ Η ΒΕΡΟΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
giannis_g4: ελπιζω πανο να μην δουμε μια νεα εκδοση τις ΝΔ...εισαι η μοναδικη καθαρη ελληνικη φωνη αυτη την στιγμη στην πολιτικη σκηνη...καλη επιτυχια!

Πάνος Καμμένος: Δε ξεκινάμε να κάνουμε υποκατάστημα κανενός παλαιού κόμματος, εόιμαστε ΠΟΛΛΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και χτίζουμε το αύριο χωρίς παλαιά υλικά

christos1908: Καλημέρα. Τι διαφορετικό θα κάνετε;
azamar: Καλημέρα Κε Καμμένε, συγχαρητήρια και ή8ε οι νοήμονες να συμπαρασταθούν στην προσπαθειά σας.
panayiotis: και η Θεσσαλονίκη θα έλεγα μαζί σου
Τόλης: Καλημέρα σε όλους του ανεξάρτητους!!!!!
vakjohn: ΠΑΝΟ Η ΛΑΚΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
alexandros: Καλή αρχή και καλή επιτυχία απο Πολύγυρο
markos: καλημερα, και η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ειναι μαζυ σου
Michalis: Kαλημέρα! Καλή αρχή...ενημέρωστε μας παρακαλώ για τις εγγραφές μελών. Θα μπορούμε να εγγραφούμε ηλεκτρονικά; Υπάρχει ιστοσελίδα;

Πάνος Καμμένος: Ο νόμος απαιτεί πρωτότυπη υπογραφή, γιάυτό λέμε ταχυδρομείο

Μαριος Παπαδοπουλος: Κ η Εδεσσα Μαζι σου Πανο...
θωμάς Τακλάνης: η θεσσαλονικη μαζι σου
elfis1968: καλημερα κε πανο καλο κουραγιο η ευβοια μαζι σας..
badassmfs: Καλημερα
lakis_a: Και η Σουηδία είναι μαζί σου! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ!
nehlena: ΚΑΙ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
nikolas: πανο καλημερα
amas: Kαλημέρα Πανο από Κάλυμνο καλή επιτυχία
nodas: Καλημέρα Πάνο, ελπίζω να είσαι το κάτι διαφορετικό, αυτό που θα μας δώσει έστω λίγο ψυχική ανάταση... που υπογράφουμε
stenos: Καλή σας ημέρα και σας ευχομαι ότι καλύτερο για το νέο σας ξεκίνημα. Τι εγγυήσεις δίνετε στους Έλληνες ότι δεν είστε μια απο τα ίδια και οτι δεν εκμεταλεύστε απλά την όλη κατάσταση. Ποιά είναι η θέση σας, για την διαφθορά την φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή
Η συνέχεια εδώ

Νέο κόμμα από Κατσέλη - Καστανίδη

Όλα δείχνουν, πως είναι οριστικό. Εκεί συγκλίνουν και διασταυρωμένες πληροφορίες του Newsbomb.

Φαίνεται, ότι η Λούκα Κατσέλη κι ο Χάρης Καστανίδης οριστικοποίησαν την απόφασή τους να ιδρύσουν νέο κόμμα, με αναφορές αντιμνημονιακές, «κοινωνικές» και πατριωτικές.

Η απόφαση ελήφθη σε διαδοχικές συσκέψεις που είχαν τη βδομάδα που τελείωσε, μαζί με περίπου 15 εκ των πρόσφατα διαγραφέντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, επειδή είτε καταψήφισαν το νέο μνημόνιο, είτε απείχαν της ψηφοφορίας.

Η ανακοίνωση αναμένεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να γίνει τις επόμενες μέρες.
Μάλιστα έχει κατ’ αρχήν αποφασιστεί, επειδή εφόσον οι εκλογές πραγματοποιηθούν στις 29 Απρίλη ή στις 6 Μάη (που είναι και η πιθανότερη ημερομηνία) δεν θα προλάβουν αντικειμενικά να κάνουν ιδρυτικό συνέδριο, μέχρι τότε να είναι προσωρινή πρόεδρος η Λούκα Κατσέλη και αρχηγός της Κ.Ο. ο Χ. Καστανίδης.
Διότι αμέσως μόλις συγκροτηθεί το νέο κόμμα και ανακοινωθεί στον Άρειο Πάγο, θα κάνουν και Κ.Ο., αφού μπορούν σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής, εφόσον έχουν από 10 βουλευτές και πάνω. Και θα τους έχουν, αφού προσδοκούν να έχουν τουλάχιστον 12.

Στο νέο κόμμα εκτός της Λ. Κατσέλη και του Χ. Καστανίδη θα συμμετέχουν επίσης οι βουλευτές Μίχος, Κασσάρας, Τριανταφυλλόπουλος, Τεκτονίδου, Κυριακοπούλου, Θεοδωρίδης κ.α.

«Παίζει» και το όνομα του βουλευτή Μιχελογιαννάκη,αλλά αυτός βρίσκεται σε συζητήσεις και με τη ΔΗΜΑΡ του Φ. Κουβέλη και δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι θα πράξει τελικά.

Επίσης στις συσκέψεις πήρε μέρος και η Μαρ. Ξενογιαννακοπούλου, η οποία βρίσκεται σε δίλημμα, αν θα προσχωρήσει στο νέο κόμμα ή αν θα απέχει απ’ τις επόμενες εκλογές.

Επίσης η Βάσω Παπανδρέου φαίνεται ότι μάλλον προσανατολίζεται να μη λάβει μέρος στις εκλογές που έρχονται.

Θα συμμετέχουν ακόμα στο υπό ίδρυση κόμμα πολλοί γνωστοί συνδικαλιστές, καθώς και γνωστοί πανεπιστημιακοί και άνθρωποι του πνεύματος.

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_7552.html

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ




 

http://www.youtube.com/watch?v=uOt2W8wyTw0&feature=youtu.be


http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_8080.html

Η πραγματική πυρηνική απειλή για τον πλανήτη

Οι εντάσεις, οι απειλές, καθώς και ο κίνδυνος μιας αμερικανοϊσραηλινής επίθεσης στο Ιράν, κλιμακώνονται επικίνδυνα.
Σύμφωνα με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, το Ιράν αποτελεί σοβαρή απειλή για την ανθρωπότητα, επειδή εμπλουτίζει ουράνιο, και (όπως ισχυρίζονται) επιδιώκει την κατασκευή πυρηνικών όπλων.
Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος Ομπάμα, «όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι», προσθέτοντας πως η χώρα του θα κάνει ότι είναι δυνατόν, προκειμένου να εμποδίσει το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.
Τα πυρηνικά όπλα είναι επικίνδυνα, άσχετα σε ποιανού τα χέρια βρίσκονται. Το Ιράν αποτελεί ένα θεοκρατικό καταπιεστικό, και αντιδραστικό καθεστώς, που θέλει οπωσδήποτε να επεκτείνει την επιρροή του, αλλά και την θέση του μέσα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.


Αφού  όμως η Αμερική και το Ισραήλ, ανακίνησαν το ζήτημα των πυρηνικών όπλων, καλό θα ήταν να εξετάσουμε ποιος ακριβώς είναι αυτός που συνιστά την πραγματική παγκόσμια πυρηνική απειλή.
Η Αμερική ξοδεύει για στρατιωτικές δαπάνες $687.105.000.000, χωρίς να υπολογίζονται τα έξοδα των πολέμων στο Ιράκ, και στο Αφγανιστάν.

Αντίστοιχα, το Ιράν ξοδεύει $7.044.000.000. Εκατό φορές δηλαδή λιγότερα από την Αμερική.
Οι ΗΠΑ διατηρούν 737 στρατιωτικές βάσεις σε 132 χώρες, από τις 190 συνολικά που ανήκουν στον ΟΗΕ. Όλες μαζί οι αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στο εξωτερικό, μπορεί να είναι ίσως και χίλιες!
Το Ιράν, από τη πλευρά του, δεν έχει καμία στρατιωτική βάση εκτός συνόρων.
Οι ΗΠΑ διαθέτουν περίπου 5.113 ενεργές και ανενεργές πυρηνικές κεφαλές, και περίπου 3.500 που έχουν αποσυρθεί, και που πρόκειται να αποσυναρμολογηθούν. Στις 5.113 κεφαλές, συμπεριλαμβάνονται 1.790 στρατηγικές, περίπου 500 επιχειρησιακά τακτικές, και 2.645 ανενεργές.
Το Ισραήλ εκτιμάται  ότι διαθέτει κάπου μεταξύ 75 και 200 πυρηνικές κεφαλές.
Πόσες διαθέτει το Ιράν; Καμία!


Ναι, αλλά το Ιράν δεν παραβίασε τις υποχρεώσεις του, που απορρέουν από την συνθήκη περί  μη διάδοσης των πυρηνικών όπλων (NPT);
Σύμφωνα με τους Ιρανούς, όχι. Αλλά εν πάση περιπτώσει, τι γίνεται με το Ισραήλ, που αρνείται να υπογράψει την εν λόγω Συνθήκη, και που δεν επιτρέπει σε κανέναν να προχωρήσει σε ελέγχους των πυρηνικών του εγκαταστάσεων; Το 2009, η  Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) ζήτησε από το Ισραήλ να ενταχθεί στη Συνθήκη NPT, και να επιτρέψει στους επιθεωρητές της  να επισκεφτούν τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις. Το Ισραήλ αρνήθηκε κατηγορηματικά, με την στήριξη μάλιστα των ΗΠΑ.

Ποια είναι η μοναδική χώρα που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ πυρηνική βόμβα; Οι ΗΠΑ, και μάλιστα δυο φορές, τον Αύγουστο του 1945, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο 150.000-240.000 ανθρώπων.
Ακόμη και αργότερα, οι ΗΠΑ «χρησιμοποίησαν» τα πυρηνικά τους όπλα.  Σύμφωνα με τον πρώην αναλυτή του πενταγώνου  Daniel Ellsberg, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι, εντελώς κρυφά από τον λαό τους, χρησιμοποίησαν την απειλή των πυρηνικών όπλων, αρκετές φορές, σε περιπτώσεις διευθέτησης διεθνών κρίσεων κλπ.

Κάποιοι θα μπορούσαν να ισχυριστούν, ότι άσχετα αν η Αμερική διαθέτει χιλιάδες πυρηνικά όπλα, οι ηγέτες της είναι λογικοί άνθρωποι, που αποφεύγουν τις συγκρούσεις, ενώ οι αντίστοιχοι Ιρανοί είναι παράλογοι και ασταθείς φρενοβλαβείς, τους οποίους δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε. Όπως άλλωστε δήλωσε ο Ομπάμα το 2009: «η σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει σε ελάχιστους ανθρώπους, με μεγάλο θυμό, να δολοφονήσουν αθώους σε μια πελώρια κλίμακα».


Ποιοι είναι αυτοί οι λίγοι, που μπορούν να προκαλέσουν έναν πυρηνικό Αρμαγεδδώνα;
Σύμφωνα πάλι με τον Daniel Ellsberg, στις δεκαετίες του 1950 και 1960, οι Αμερικανοί είχαν προετοιμάσει σχέδια για περίπτωση πυρηνικού πολέμου, βάσει των οποίων θα καταστρέφονταν οριστικά οι περισσότερες πόλεις, και θα έχαναν τη ζωή τους οι περισσότεροι κάτοικοι του βόρειου ημισφαίριου! Ο συνολικός αριθμός των θανάτων, όπως τον είχαν υπολογίσει οι στρατιωτικοί επιτελάρχες της Ουάσιγκτον, θα έφτανε τα 600 εκατομμύρια! Εκατό ολοκαυτώματα δηλαδή. Και αυτό, μόνο σε περίπτωση πολέμου με την ΕΣΣΔ, και τη Κίνα…

Το 1969, ο τότε πρόεδρος Richard Nixon, παραλίγο να ξεκινήσει πυρηνικό πόλεμο, αποφασίζοντας συνειδητά ότι καλό θα ήταν,  οι αντίπαλοι των ΗΠΑ να τον θεωρούσαν αρκετά τρελό, προκειμένου να ενδώσουν στις αμερικανικές θελήσεις.

Το 1984, ο Ronald Reagan, είχε «αστειευτεί» λέγοντας «αγαπητοί μου συμπατριώτες, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω, ότι ψηφίστηκε σήμερα νομοθέτημα, βάσει του οποίου η Ρωσία τίθεται εκτός νόμου, για πάντα. Ξεκινάμε τους βομβαρδισμούς σε πέντε λεπτά»!


Παράλληλα, σύμφωνα με τον  Amitabh Pal, είχε πει κάποτε, πως καλωσορίζει τον Αρμαγεδδώνα και το τέλος του κόσμου… Το 1980, στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του ευαγγελιστή Jim Bakker, ο Reagan δήλωσε πως «η δική μας γενιά μπορεί  να είναι αυτή που θα ζήσει τον Αρμαγεδδώνα»!
Σήμερα τι γίνεται; Η κυβέρνηση του Ομπάμα δεν είναι αυτή που αποσύρει τα πυρηνικά όπλα, και τα αφαιρεί από τους στρατιωτικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ; Μάλλον όχι. Μπορεί το μέγεθος του αμερικανικού πυρηνικού οπλοστασίου να μειώθηκε κάπως, αλλά παραμένει άκρως επικίνδυνο, και κεντρικό σημείο της γενικότερης αμερικανικής στρατηγικής.

Το τελευταίο στρατηγικό αμυντικό σχέδιο των ΗΠΑ (2012), αναφέρει: «Θα αναπτύξουμε πυρηνικές δυνάμεις, που σε οποιαδήποτε περίπτωση θα αντιμετωπίσουν κάποιον αντίπαλο, με την προοπτική της καταστροφής του».

Επίσης, ο προτεινόμενος, για το 2013, προϋπολογισμός του Ομπάμα, συμπεριλαμβάνει δαπάνες ρεκόρ όλων των εποχών, σε σχέση με τα αμερικανικά πυρηνικά όπλα.
Οι αντιδραστικοί Ισλαμιστές φονταμενταλιστές είναι γενικά παράλογοι, και αδιαφορούν για την ανθρώπινη ζωή. Το ίδιο όμως είναι κι αυτοί που ηγούνται της Αμερικής, με μια μόνο διαφορά: Ότι αυτοί, έχουν την δυνατότητα να εξαπολύσουν την απόλυτη κόλαση, αφού διαθέτουν πάμπολλα πυρηνικά όπλα.

Οποιαδήποτε πυρηνική επίθεση θα ήταν παράλογη, και ανήθικη. Οι ηγέτες όμως των ΗΠΑ έχουν σαν βασικό τους κίνητρο την παγκόσμια κυριαρχία, την εκμετάλλευση, και την καταπίεση.
Το καπιταλιστικό, ιμπεριαλιστικό τους σύστημα, τροφοδοτείται από τη βία, και την απειλή της χρήσης της. Αυτός είναι και ο λόγος που οι Αμερικανοί απαιτούν να έχουν το μονοπώλιο της δυνατότητας εξαπόλυσης πυρηνικού ολέθρου.




Του Larry Everest
Global Research

 http://www.antinews.gr/2012/02/25/149189/

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_3433.html

ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ (ΚΟΜΜΑΤΑ+ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ) - ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ~ΞΥΠΝΑ!

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΟΛΑ...ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ:ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ,ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ,ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ....
Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
ΚΑΙ Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ...
ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ..ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ..ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ..
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ..ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ...

δειτε απλα την ορκομοσια του παπουλια...
λεει...χαρακτηριστικα:
τα εθνικα συνορα θα περιοριστουν(ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ)
και τα δικαιωματα του πολιτη θα καταπατηθουν..(ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ)
OΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΧΘΡΟΣ..
ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ..!

ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ!
ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ-ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ!
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ!
 
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_739.html

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.


Ο «ανθρωπισμός» του Βρετανικού Δικαίου από τα πρώτα της βήματα μετά την απελευθέρωση. Το «Βρετανικό Δίκαιο» ήταν αυτό που υποδούλωσε το νέο ελληνικό κράτος με τα τοκογλυφικά δάνεια μέσα στους αιώνες.
 Το «Βρετανικό Δίκαιο» των ιμπεριαλιστών εξέθεσε την Ελλάδα και την οδήγησε στις λανθασμένες αποφάσεις του αμφιλεγόμενου διοικητή Σμύρνης Νικολάου Στεργιάδη και στις εμμονές για τη συνέχιση της εκστρατείας στην ενδοχώρα της Ανατολίας. 
Το «Βρετανικό Δίκαιο» απέρριψε το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης, το χειμώνα του 1940, για την έναρξη της συμμαχικής αντεπίθεσης από τη χώρα μας με την υποστήριξη της ακμαίας γεωργίας και βιομηχανίας της χώρας. 
Το «Βρετανικό Δίκαιο» έπεισε τον βασιλέα Γεώργιο Β’ να μεταφέρει την ακέφαλη κυβέρνηση του 1941 και τον χρυσό της Ελλάδος στην υπό βρετανική επιρροή Αλεξάνδρεια, σκηνοθετώντας την παράδοση της Ελλάδος στους Ναζί. Το «Βρετανικό Δίκαιο» κατέστειλε την εθνική ανταρσία υπερήφανων στελεχών του τότε Βασιλικού Ναυτικού στην Αλεξάνδρεια το 1943, με δοτά στρατοδικεία και άλλες απρέπειες εις βάρος της αξιοπρέπειας των Ελλήνων αξιωματικών, υπαξιωματικών και ναυτών.
 Το Βρετανικό Δίκαιο ήταν αυτό που ισοπέδωσε τον Πειραιά στα περιβόητα «Πατσιφικά», όταν γυναικόπαιδα πέθαιναν από τα Βρετανικά κανόνια για να πάρει ο φίλος του Ρότσιλντ, Δαϋίδ Πατσίφικο τα «οφειλόμενα». Το «Βρετανικό Δίκαιο» αιματοκύλισε την Αθήνα τον Δεκέμβριο του 1944 όταν ο συνταγματάρχης Σκόμπυ αντικατέστησε την ελληνική κυβέρνηση και λειτούργησε ως έπαρχος αποικίας, οδηγώντας τη χώρα στον παραλογισμό και την αδελφοκτονία του Εμφυλίου.
Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα υπάρχουν… Το «Βρετανικό Δίκαιο» δεν επέτρεψε τη διαλεύκανση της υποθέσεως δολοφονίας του δημοσιογράφου Πολκ στη Θεσσαλονίκη το 1948. Το «Βρετανικό Δίκαιο» οδήγησε την Ελλάδα στις αγκάλες του θείου Σαμ το 1951, στην παράδοση χέρι με χέρι από τον Σκόμπυ στον Πιουριφόϋ και την «πονηρή» εκτέλεση του Μπελογιάννη με έξι συντρόφους του κατόπιν ενεργειών του στρατοδίκη Γεωργίου Παπαδόπουλου… 
Το «Βρετανικό Δίκαιο» όμως ήταν και αυτό που οδηγούσε μαθητούδια Ελληνόπουλα της Κύπρου στα βασανιστήρια και την αγχόνη. Το «Βρετανικό Δίκαιο» αιματοκύλισε τον αγώνα της ΕΟΚΑ για Ένωση της Κύπρου με τη μητέρα Ελλάδα το 1955 και έπεισε τις ηγεσίες των Αθηνών και της Λευκωσίας για τα τετελεσμένα του 1959 στη Ζυρίχη.

  
newsbomb.gr
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_3254.html

Όλοι Σύνταγμα, να σταματήσουμε την τρόικα και τα φάρμακα-δολοφόνους!

Η οργισμένη αντίδραση μιας «αγανακτισμένης» μητέρας, που καλεί σε ξεσηκωμό προκαλώντας σάλο στο Internet. 

Ήταν επόμενο να συμβεί. Ο νέος νόμος για την Υγεία θα συναντούσε την οργή των απελπισμένων πολιτών.

Μετά τη δραστική μείωση των εισοδημάτων μας, μετά την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας, έρχεται και ένα ακόμη πλήγμα, αυτή τη φορά στο πιο πολύτιμο αγαθό: την υγεία μας.

Τα social media (facebook, twitter), που πάντοτε έχουν τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά, γίνονται το πεδίο όπου διοργανώνεται η λαϊκή αυτή αντίδραση.

Με πρωτοβουλία μιας αγανακτισμένης μάνας που φοβάται ότι τα φάρμακα που κρατούν στην ζωή το παιδί της θα αντικατασταθούν από άλλα, αμφίβολης ποιότητας, οργανώνεται την Τρίτη, στις 6 το απόγευμα, συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος ώστε να αποτραπεί η ψήφιση της διαβόητης διάταξης περί συνταγογράφησης βάσει δραστικής ουσίας.

Ολόκληρο το κείμενο-προσκλητήριο, όπως αναρτήθηκε σήμερα το πρωί στη σελίδα του facebook με τίτλο «Όχι στα φάρμακα - δολοφόνους που προωθεί η Τρόικα & η κυβέρνηση» (όποιος ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή, μπορεί να δει τη σελίδα εδώ: http://on.fb.me/xG9URF) έχει ως εξής:

«Ολοι την Τρίτη στο Σύνταγμα – Όχι στα φάρμακα-δολοφόνους!

Μας έκοψαν τους μισθούς. Μας έκοψαν τις συντάξεις. Τώρα θα ψοφάμε και σαν τα σκυλιά στα νοσοκομεία.

Χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία, χάσαμε την αξιοπρέπειά μας, τώρα χάνουμε και την υγεία μας.

Η τρόικα θέλει να μας ταΐζει φάρμακα-δολοφόνους, που ποιος ξέρει σε ποια βρόμικα υπόγεια του Πακιστάν φτιάχνουν με χώμα και ασβέστη.

Και όλα αυτά, για να πληρώσουμε τα σπασμένα, τα κλεμμένα των πολιτικών μας, που αφού τα έκαναν βίλες και κότερα, ό,τι περίσσεψε το έστειλαν στις τράπεζες του εξωτερικού. Τα λαμόγια οι πολιτικοί, που δεν τολμάνε να διαπραγματευτούν ούτε για την υγεία των φτωχών και εξαθλιωμένων Ελλήνων.

Ως πότε θα καθόμαστε αποχαυνωμένοι στον καναπέ μας;

Ολοι την Τρίτη, στις 6μμ, στο Σύνταγμα!


Να αντισταθούμε στα σχέδια της τρόικας για την υγεία των παιδιών μας!

Την ώρα που θα ψηφίζουν τη θανατική μας καταδίκη μέσα στη Βουλή.

Μία αγανακτισμένη μάνα»

Όποιος ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή, μπορεί να δει τη σελίδα εδώ: http://on.fb.me/xG9URF

Τι όμως προβλέπει ο νέος νόμος και γιατί προκαλεί τόση οργή; Σύμφωνα με τις επιταγές της τρόικας, οι φαρμακοποιοί θα παρέχουν στον ασθενή το πιο φθηνό φάρμακο της παγκόσμιας αγοράς και όχι αυτό που αποδεδειγμένα έχει ευεργετικά αποτελέσματα. Συνέπειες αυτής της πρακτικής θα είναι οι εξής τρεις:

1. Αμφιβόλου ποιότητας φάρμακα, κατασκευασμένα σε χώρες του Τρίτου Κόσμου, όπως το Μπαγκλαντές, η Ινδία και το Πακιστάν, θα κατακλύσουν την ελληνική αγορά, αντικαθιστώντας τα επιτυχημένα ελληνικά γενόσημα.

2. Οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες, που παράγουν τα γενόσημα που χρησιμοποιούνται σήμερα σε μεγάλο ποσοστό, δε θα γλιτώσουν το λουκέτο. Περισσότερες 30.000 οικογένειες εργαζομένων στον κλάδο και σε συνδεδεμένες επιχειρήσεις θα περάσουν στην ανεργία από τη μία ημέρα στην άλλη.

3. Το οικονομικό όφελος από την πρακτική αυτή θα είναι εξαιρετικά βραχυπρόθεσμο, αφού σύντομα οι ξένες πολυεθνικές που θα εισάγουν τα φάρμακα από τον Τρίτο Κόσμο θα καταστούν μονοπώλιο και θα αυξήσουν στη συνέχεια τις τιμές τους, όπως εξυπηρετούν εκείνες. Και, βεβαίως, επειδή το κράτος θα χάσει τεράστια ποσά λόγω του θανάτου της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, ενός από τους λιγοστούς κλάδους που βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης και αποφέρει κάθε έτος μεγάλα έσοδα στο Δημόσιο από φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.

Πρακτικά, η ρύθμιση για τη δραστική ουσία δεν επιτρέπει στον φαρμακοποιό να πουλήσει στον Έλληνα ασθενή κανένα άλλο φάρμακο, παρά μόνο το απολύτως φθηνότερο. Άσχετα με τις ποιοτικές προδιαγραφές, τον τόπο παραγωγής και τις όποιες παρενέργειες! Είναι μια επιθυμία της Τρόικας ώστε να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα μεγάλων ξένων φαρμακοβιομηχανιών.

Και ενώ, θεωρητικά, η διάταξη περνάει για να μειωθεί η δημόσια δαπάνη για τα φάρμακα, τελικά τα έσοδα του Δημοσίου θα συρρικνωθούν αντί να αυξηθούν, λόγω της καταστροφής της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, της απώλειας θέσεων εργασίας και, φυσικά, του επικίνδυνου μονοπωλίου που θα δημιουργηθεί.
 
 
 http://the-true-here.blogspot.com

"Εμφύλιος" για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες.Μανιάτης εναντίον επιστημόνων

"Προφανώς όσοι εύχονται να αποτύχει η εθνική προσπάθεια αξιοποίησης των υδρογονανθράκων της χώρας, επειδή οι ίδιοι δεν παίρνουν τις αμοιβές που έχουν ζητήσει με εκβιαστικό τρόπο από το υπουργείο, έχουν κάθε λόγο να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα".

  


Τη δήλωση αυτή έκανε απόψε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Μανιάτης, απαντώντας σε ανακοίνωση του Ελληνικού Ινστιτούτου Υδρογονανθράκων(ΕΛΛΙΝΥ) που διαφώνησε με την πολιτική του υπουργείου στις έρευνες.

   



Το Ινστιτούτο καταλογίζει μεταξύ άλλων στο ΥΠΕΚΑ άρνηση συνεργασίας με έμπειρους και δοκιμασμένους επί πολλά χρόνια επιστήμονες του πετρελαίου, αδυναμία παροχής στοιχείων και συνεργασίας με ξένες εταιρείες ενώ στη λανθασμένη όπως υποστηρίζει πολιτική στον τομέα των ερευνών εντάσσει και τις δηλώσεις για "διακεκαυμένες ζώνες" στη χώρα.

   

Ο υφυπουργός ΠΕΚΑ έδωσε στη δημοσιότητα επιστολές του ΕΛΛΙΝΥ προς το υπουργείο "με τις οικονομικές τους απαιτήσεις που δεν ικανοποιήσαμε, χωρίς κανένα επιπλέον σχόλιο ιδιαίτερα σχετικά με τον προσβλητικό τρόπο που γίνεται αναφορά στην ανιδιοτελή προσφορά άνω των 30 Ελλήνων καθηγητών ΑΕΙ και εμπειρογνωμόνων που συμμετέχουν στις ομάδες εργασίας του ΥΠΕΚΑ. Εμείς, τονίζει ο κ. Μανιάτης, επιλέξαμε ως συμβούλους όχι το ΕΛΛΙΝΥ, αλλά όπως και η Κύπρος , την BEICIP FRANLAB, θυγατρική του Γαλλικού Κρατικού Ινστιτούτου Πετρελαίου.

   

Ο υφυπουργός ανακοίνωσε επίσης ότι χθες κατατέθηκε στο υπουργείο η πρώτη προσφορά για τις σεισμικές έρευνες σε Ιόνιο και νότια της Κρήτης από μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου. "Μέχρι τις 2 Μαρτίου, που είναι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών, μάλλον θα έχουμε κι άλλες δυσάρεστες για ορισμένους, αλλά ευχάριστες για την Ελλάδα, εκπλήξεις", καταλήγει ο κ. Μανιάτης.

   



 http://www.onalert.gr
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_8601.html

Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Εκείνον τον καιρό έψαχνα να βρω κάτι που είχα χάσει (αν το βρω, ίσως σωθώ — ίσως σωθεί κι η ανθρωπότητα)Τ.ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ.

Νομίζουν πως δε ξέρουμε κι όμως ξέρουμε...
Νομίζουν πως δε θα 'ρθει κι όμως, θα το φέρουμε...
Καθήσατε καιρό ψηλά, καιρός να πέσετε
Εμένα μου έλαχε ν' αγαπήσω τον τόπο μου όπως τον αγαπάτε κι εσείς. Να τι είναι που μας ενώνει απόψε όλους εδώ πέρα. Η αγάπη μας για την Ελλάδα. Βέβαια, υπάρχουν πολλοί τρόποι ν' αγαπά ένας λαός τη χώρα του. Αλλά για τον ποιητή, πιστεύω, υπάρχει μόνον ένας: ν' ανήκει σ' ολόκληρο το λαό του. Πάνω από τις διαιρέσεις και τις διχόνοιες, ο ποιητής να στέκει και ν' αγαπά όλον τον λαό του, ν' ανήκει, το ξαναλέω, σ' όλο τον λαό του. Δεν γίνεται αλλιώς. Η πατρίδα είναι μία.
Είμαστε οι μόνοι σ' ολόκληρη την Ευρώπη που έχουμε το προνόμιο να λέμε τον ουρανό "ουρανό" και τη θάλασσα "θάλασσα" όπως την έλεγαν ο Όμηρος και ο Πλάτωνας πριν δυόμισι χιλιάδες χρόνια. Δεν είναι λίγο αυτό. Η γλώσσα δεν είναι μόνον ένα μέσον επικοινωνίας. Κουβαλάει την ψυχή του λαού μας κι όλη του την ιστορία και όλη του την ευγένεια.
Οδυσσέας Ελύτης.
Επισήμανση του Ελύτη -ότι η γλώσσα είναι ένας φορέας ήθους που, αν δεν τον υπακούσεις, θα τιμωρηθείς...
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
Αρχίζετε από οποιοδήποτε σημείο της πρώτης στήλης και συνεχίζετε προχωρώντας σε οποιαδήποτε φράση της δεύτερης, έπειτα της τρίτης και τέλος της τέταρτης. Θα έχετε έτσι μυριάδες συνδυασμούς.

Η ξύλινη γλώσσα έχει δύο χαρίσματα: αφενός επιτρέπει στον ομιλητή να μιλήσει χωρίς την παραμικρή προετοιμασία, αρκεί να ξέρει καμιά σαρανταριά κλισέ, και αφετέρου δεν επιτρέπει αντιρρήσεις, αφού κανείς δεν καταλαβαίνει τι λέει ή τι σκέφτεται ο ομιλών.


ΛΟΓΟΣ ΑΛΟΓΟΣ...ΑΛΛΑ ΒΑΘΥΣ...

Το κίνημα των πολιτών γεννήθηκε.
Η Παναγιά να είναι βοηθός και προστάτης.
Πάνος Καμμένος


ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΥΛΙΝΗ...

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ 
 
http://pistos788.blogspot.com/

"Μια μπάσταρδη γενιά φιδιού,αυτή μας κυβερνάει" - Όλη η αλήθεια σε 4 λεπτά (Video)

Την περασμένη Τετάρτη , όταν στην Αθήνα ο λαός αφαιρούσε με τον πιο σαφή και εντυπωσιακό τρόπο το δικαίωμα στους σφετεριστές της εξουσίας να λένε πως είναι νόμιμη κυβέρνηση,και στους φανερούς και κρυφούς συνοδοιπόρους τους να καμώνονται τους λαϊκούς εκπροσώπους, η καθηγήτρια Νίνα Γεωργιάδου και εκπρόσωπος της Β' ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου,έδινε ένα γερό χαστούκι στους προδότες και τίναζε μακρυά το λερό χαλί με το οποίο σκέπαζαν τόσα χρόνια τις συνειδήσεις μας.

Εκτός απο το Video που είδαμε στο φιλικό μας ιστολόγιο  oimos-athina , παραθέτουμε και απομαγνητοφώνηση αυτής της σπουδαίας ομιλίας, με την ευχή  να αποτελέσει πηγή έμπνευσης σε όλους όσους έχουν αφήσει τα διάφορα καθάρματα και τους προδότες να συρρικνώσουν Ελληνική ψυχή και το φρόνημά τους.


Κάλυμνος Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

"Πατρίδα μας δεν είναι οι εντολές των τοκογλύφων.
Πατρίδα μας είναι ο τόπος μας 
και τα παιδιά μας, το ψωμί τους , η ελπίδα τους και το δικαίωμά τους να ονειρεύονται. "


Απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, υπάλληλοι των τοκογλύφων, ξεπουλητάδες, αγοραίοι πολιτικάντηδες, δωσίλογοι, μεταποιητές  ελπίδων και αγώνων, κηφήνες, πλασιέ λεσχών, οίκων και άλλων συναφών επεξεργαστηρίων  δουλείας, κουτοπόνηροι  μεγαλοσυνδικαλιστικαράδες,καλοταϊσμένοι μεσάζοντες,μπουκωμένοι μικροδιαννοητές, μισθωμένοι δημοσιογραφούντες, ντοπαρισμένοι μισθοφόροι, παλαμακιστές οπαδοί με το αζημίωτο, θρασσίμια κουκουλοφόροι, κρανοφόροι σαδομαζοχιτές, μια μπάσταρδη γενιά φιδιού, εθνικοί σκουπιδιαραίοι , όπως τους ονόμαζε ο  Ντίκενς.



Αυτοί μας κυβερνούν, αυτοί ξεπουλάνε τον τόπο, αυτοί ορίζουν σήμερα την ...

εξαθλίωση των ανθρώπων  του μόχθου, αυτοί τσακίζουν τα φτερά και τις ελπίδες των νέων ανθρώπων, αυτοί επιβάλλουν την βαθιά θλίψη  των απόμαχων της δουλειάς.


Δική τους πατρίδα τα φουαγιέ της Ντόϊτσε Μπανκ, τα πεζοδρόμια της Γουώλ  Στρήτ, ο προθάλαμος  της Λέσχης  Μπίλντεμπεργκ, η αίθουσα αναμονής της Γκόλτμαν Σακς, οι διάδρομοι του οίκου Μούντυς, τα στούντιο  των καναλιών, τα ακριβά φαγάδικα, οι εξώστες του Μεγάρου Μουσικής και παρεμπιπτόντως  ο καφενές του  Όθωνα που στην  κάλπικη δημοκρατία τους  το βάφτισαν "Κοινοβούλιο".


Ακόμα κι αυτά υποθήκευσαν στο όνομα ενός χρέους, που από το 1990  έχει αποπληρωθεί μιάμιση φορά.



Η χώρα μας ξεπουλήθηκε, το μνημόνιο , η δανειακή σύμβαση, το μεσοπρόθεσμο, και η συμφωνία της 21ης Ιουλίου, αποτελούν ντροπιαστικά  σύμφωνα παράδοσης.



Οι εργαζόμενοι γίναμε πειραματόζωα  εξαθλίωσης των εργασιακών σχέσεων, ισοπέδωσης του κόστους της δουλειάς μας, θύματα μιας φορομπηχτικής υστερίας και σάκκοι του μπόξ για τον κατασταλτικό  μηχανισμό, με απλά λόγια: φτώχεια , ξύλο και  απόγνωση.



Από όλα αυτά κρατείστε την καταγγελία των δασκάλων στο 7ο διαμέρισμα Αττικής:



 "Οι μικροί μαθητές  λιποθυμούν στο σχολείο απ΄την πείνα, γιατί  ο πατέρας απολύθηκε η μάννα είναι άνεργη και το ψυγείο άδειο.'Ενα παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο γιατρός διέγνωσε, με όση ντροπή μπορεί  να διαθέτει  σήμερα ένας άνθρωπος, υποσιτισμό!"

Την ίδια στιγμή που το λίπος γουργουρίζει ακόμα και στη φωνή του αντιπροέδρου  και του ειδικού επί  των οικονομικών.



Όμως εμείς, τα εκατομμύρια των εργαζόμενων, των άνεργων, των παιδιών, των  απόμαχων της δουλειάς, δεν είμαστε  υπήκοοι της Τρόϊκας, ούτε μετανάστες στην ίδια μας τη χώρα, δεν οφείλουμε καμία νομιμοφροσύνη σε ανδρείκελα και δωσίλογους,δεν οφείλουμε καμία νομιμοφροσύνη σε αυτούς  που βουτάνε  το υστέρημα του συνταξιούχου και αφήνουν  το φοροφυγά να πλουτίζει.


Πατρίδα μας δεν είναι οι εντολές των τοκογλύφων, πατρίδα μας είναι ο τόπος μας και τα παιδιά μας, το ψωμί τους ,η ελπίδα τους και το δικαίωμά τους να ονειρεύονται.



Εμπρός για παλλαϊκό ξεσηκωμό, εμπρός τώρα για τη μεγάλη ανατροπή.




klassikoperiptosi

http://www.katohika.gr/2012/02/4-video.html

Διαταγή ΥΠΕΘΑ: Τα μαχητικά ΞΑΝΑ πάνω από το Καστελόριζο!


Ποιος θα το περίμενε από την επίσκεψη του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, ότι η είδηση που θα προέκυπτε θα συνδεόταν με την εντολή του υπουργού στα πληρώματα των μαχητικών αεροσκαφών και την ηγεσία να ξαναρχίσουν τις υπερπτήσεις πάνω από το Καστελόριζο!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι τόσο καιρό, στο πλαίσιο της ηλίθιας και αυτοκαταστροφικής πολιτικής της αποφυγής των πάντων που θα μπορούσαν να ενοχλήσουν την Τουρκία, τα μαχητικά μας δεν περνούσαν πάνω από το ελληνικό νησί. Και όσο και να φαίνεται σε εμάς που μένουμε στην ηπειρωτική Ελλάδα παράξενο ή ακόμα και αδιανόητο, η διέλευση ελληνικών μαχητικών στα ακριτικά μας νησιά γεμίζει τις καρδιές των Ακριτών μας με σιγουριά και με μια γαλήνη πως, ότι και να συμβεί, υπάρχουν κάποιοι που ξημεροβραδιάζονται έχοντας στο μυαλό την ασφάλειά τους και πως κάθε επιθετική ενέργεια θα συνεπάγεται τεράστιο κόστος.


Όπως προέκυψε από την επίσκεψη Αβραμόπουλου στο Καστελόριζο, η σχέση του υπουργού με το ακριτικό νησί είναι πολύ στενή, αφού δεν περίμενε να γίνει υπουργός Εθνικής Άμυνας για να πηγαίνει, διατηρώντας σταθερές σχέσεις μαζί του διαχρονικά. Μόνο «μπράβο» αξίζουν όλα αυτά, ασχέτως του αν αλλού μπορεί να συμφωνεί κανείς με τον υπουργό. Κατά τα άλλα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τόνισε σε κάθε λόγο του στο νησί, ότι όλοι οι Έλληνες πρωταρχικό μέλημα έχουν ώστε να μην επιτρέψουν η σφοδρή οικονομική κρίση να μετατραπεί και σε κοινωνική… Πώς να διαφωνήσεις; Μακάρι να ληφθούν σύντομα και οι κατάλληλες αποφάσεις «σημειακής» τουλάχιστον ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων διότι τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά…

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος λοιπόν, επισκέφθηκε χθες τα φυλάκια στις νήσους Ρω και Στρογγύλη, καθώς και το στρατόπεδο «Λοχία Σάββα Νικολάου» στη νήσο Μεγίστη, αλλά και το Δημαρχείο Μεγίστης. Στην επίσκεψή του συνοδευόταν από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, τον Αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Ζιαζιά και τον Διοικητή ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγο Γεώργιο Σοφιανίδη.



Στην ομιλία του προς το προσωπικό της Διοίκησης Άμυνας Νήσου Μεγίστης ο κ. Αβραμόπουλος, μεταξύ άλλων, επεσήμανε:

«Αυτή την ώρα η πατρίδα μας υποφέρει, περνάει δύσκολες στιγμές. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ και σε τίποτα αυτή η οικονομική κρίση να αγγίξει την κοινωνία μας και πάνω από όλα την πατρίδα μας, την εθνική μας ακεραιότητα, την ανεξαρτησία μας… Περίπου ένα μήνα πριν αναλάβω τα καθήκοντά μου ως Υπουργού Εθνικής Αμύνης, είχα βρεθεί και πάλι εδώ. Τότε είχα κάνει μία δήλωση. Είχα πει ότι εμείς οι Έλληνες δεν θα επιτρέψουμε η οικονομική κρίση να μετατραπεί σε εθνική… Εδώ στο Καστελόριζο είναι που διακυβεύονται όχι μονάχα τα μεγάλα εθνικά μας θέματα, όπως αυτά διασταυρώνονται και συνδυάζονται με το νησί, αλλά και τα διεθνώς κατοχυρωμένα οικονομικά συμφέροντα της χώρας.

»Αυτές τις ώρες που η πατρίδα μας διέρχεται μία δύσκολη κρίση, σε μία μεταβατική περίοδο, υπάρχει, και το επαναλαμβάνω σε κάθε ευκαιρία, η άλλη Ελλάδα. Η Ελλάδα του καθήκοντος, του χρέους και της τιμής. Αυτή την Ελλάδα εσείς υπηρετείτε και όταν περάσουν τα χρόνια θα λέτε και θα αφηγείστε ότι στις δύσκολες στιγμές που πέρναγε η πατρίδα μας, σας αναλογούσε ένα μέρος αυτής της μεγάλης συλλογικής ευθύνης και προσπάθειας, να κρατηθεί αυτή η πατρίδα όρθια και υπερήφανη. Αυτή την άλλη Ελλάδα τιμούμε σήμερα με την παρουσία μας όλοι εδώ και η οποία εκφράζεται και εκπροσωπείται από εσάς που υπηρετείτε τη θητεία σας, αλλά και τους αξιωματικούς μας που έχουν αφιερώσει όλη τους τη ζωή στην υπηρεσία αυτού του ανώτερου και υπέρτατου αγαθού που είναι η Δημοκρατία, η εθνική μας αξιοπρέπεια, η εθνική μας ακεραιότητα και ανεξαρτησία.

»Θέλω να σας μεταφέρω εκ μέρους της ελληνικής Πολιτείας πρώτα από όλα την ευγνωμοσύνη της γιατί υπάρχετε και γιατί είστε εδώ. Να διαβεβαιώσουμε για μία ακόμα φορά το νησί και τους κατοίκους ότι η Ελλάδα, η πατρίδα, είναι εδώ με τις Ένοπλες Δυνάμεις της και με σύσσωμο και ενωμένο τον πολιτικό κόσμο της χώρας. Γιατί το Καστελόριζο για εμάς δεν είναι απλά ένα νησί. Είναι ένα σύμβολο που μας εμπνέει, που μας κατευθύνει και που μας οδηγεί.

»Δεν είμαστε εδώ για να εκπέμψουμε κανένα μήνυμα απειλητικό προς κανέναν. Αντίθετα, είναι ευκαιρία για να περάσουμε ένα μήνυμα στην άλλη πλευρά, που είμαι βέβαιος αυτή την ώρα παρακολουθεί τη δική μας επίσκεψη εδώ. Να τους πούμε ότι αυτή η χώρα είναι φιλειρηνική και δημοκρατική. Είναι χώρα που σέβεται τους γείτονες και το ίδιο απαιτεί και από αυτούς. Ο αμοιβαίος σεβασμός ανοίγει δρόμους συνεννόησης και συνεργασίας. Αυτό ζητούμε, γιατί αυτό και εμείς στέλνουμε ως μήνυμα. Από την άλλη μεριά, όμως, είμαστε όρθιοι, σταθεροί, έτοιμοι να προασπίσουμε, αν χρειαστεί, αυτή τη γη που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας. Και το Καστελόριζο είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της εθνικής στάσεως».


Καλωσορίζοντας τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας στο Δημαρχείο Μεγίστης, ο Δήμαρχος, Παύλος Πανηγύρης ανέφερε:
«Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, κύριε υπουργέ, για την αγάπη που έχετε δείξει διαχρονικά στο Καστελόριζο, αυτό το ακριτικό μέρος, που από τότε που ήσασταν Δήμαρχος, μας υιοθετήσατε. Ακόμα τα σημάδια σας είναι φανερά στο νησί από αυτοκίνητα, από το παρκινγκ που κάνατε. Εκτός της αγάπης σας μας βοηθήσατε και υλικά. Να ξέρετε ότι η αγάπη μας για εσάς είναι μεγάλη, γιατί αυτό που κάνατε και κάνετε μέχρι σήμερα είναι χωρίς αντάλλαγμα. Δηλαδή ούτε υποψήφιος είσαστε στη Δωδεκάνησο για να έρχεστε κάθε μέρα και ιδιωτικά και από το μετερίζι του Υπουργού ή του Δημάρχου της Αθήνας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την πρωτοβουλία και την εντολή που δώσατε στα παιδιά, αυτούς τους ιπτάμενους που παλιά ερχόντουσαν και ξαφνικά κόπηκαν τα αεροπλάνα, τα ελληνικά αεροπλάνα που περνούσαν πάνω από το νησί μας και μας έδιναν κουράγιο.

Ξανάρχισαν οι πτήσεις, κύριε Υπουργέ, χάρη σε εσάς, χάρη στην εντολή σας. Ξέρετε αυτό σημαίνει πάρα πολλά για εμάς. Όταν μας παίρνουν τηλέφωνο από τη Σούδα ή από όπου αλλού φεύγουν τα αεροπλάνα αυτά και μας λένε ότι θα πετάξουν σε 20 λεπτά, σε μισή ώρα, ο κόσμος αυτό περιμένει. Βγαίνει έξω από τα σπίτια, τα μαγαζιά και περιμένει να περάσουν αυτά τα αεροπλάνα. Ένα παράπονο κύριε Υπουργέ που θέλω να πω, είναι ότι εκτός από εσάς, δεν έχουμε δει κανένα άλλο πολιτικό πρόσωπο να έρθει στο Καστελόριζο ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες».

Ο Δ. Αβραμόπουλος επιδίδοντας στον Δήμαρχο Μεγίστης το θυρεό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, τόνισε:

«Σήμερα, που το Καστελόριζο επανέρχεται στην πρώτη γραμμή του εθνικού ενδιαφέροντος, πολύ ορθά αναφέρθηκες στην παρουσία του ελληνικού στρατού εδώ. Στις υπερπτήσεις των πολεμικών μας αεροσκαφών, που δυναμώνουν το φρόνημα των κατοίκων και θυμίζουν ότι το Καστελόριζο είναι η ίδια η Ελλάδα. Αγαπητέ Δήμαρχε, μην έχεις καμιά αμφιβολία ότι αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Οι κάτοικοι πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς και σίγουροι, όπως πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς και σίγουροι οι Έλληνες πολίτες. Το Καστελόριζο θα είναι πάντα ασφαλές μέσα στην αγκαλιά της Ελλάδας και την καρδιά των Ελλήνων.


»Είναι το σημείο που δοκιμάζεται καθημερινά και κρίνεται, όπως είπα πρωτύτερα, η αντοχή, το σθένος, η ικανότητα της ελληνικής πολιτείας να φυλάει τα σύνορα, να προστατεύει τους κατοίκους και τις περιουσίες τους, να διασφαλίζει την ειρήνη και την ασφάλεια. Επαναλαμβάνω όμως για μια ακόμα φορά ότι η παρουσία μου εδώ δεν έρχεται να εκπέμψει κανένα μήνυμα απειλητικό προς κανέναν. Είναι μήνυμα σιγουριάς και ασφάλειας, αλλά και ένα μήνυμα φιλίας και ειρήνης με τους γείτονές μας. Όμως πρέπει αυτή να εδράζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και στο σεβασμό του διεθνούς δικαίου και των διεθνώς παραδεδεγμένων αρχών. Αυτές οι εξελίξεις έκαναν το Καστελόριζο να έχει επίσης μια άλλη ουσιαστική και συμβολική διάσταση. Να έχει να κάνει με τα διεθνώς κατοχυρωμένα οικονομικά συμφέροντα της χώρας. Μην έχετε καμία αμφιβολία, αγαπητέ μου Δήμαρχε, αλλά και όλοι όσοι αυτοί τη στιγμή παίρνουν αυτό το μήνυμα από εμένα, ότι αυτή η γενικευόμενη και όλο περισσότερο πιεστική οικονομική κρίση σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουμε περιθώρια για να μετατραπεί σε εθνική.

»Και οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας έχουν και τη δύναμη και το σθένος και τις υποδομές και το φρόνημα για να πράξουν το καθήκον τους, εφόσον αυτό χρειαστεί. Η Πολιτεία έχει φροντίσει όλα αυτά τα χρόνια με θυσίες του ελληνικού λαού να έχει δώσει στις Ένοπλες Δυνάμεις μια από τις καλύτερες υποδομές. Είναι οργανωμένος ο ελληνικός στρατός και γενικότερα οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Είναι έτοιμος και εκείνο που εμείς σήμερα ως Κυβέρνηση αυτής της χώρας, στη δύσκολη αυτή στιγμή διασφαλίζουμε, είναι το αξιόμαχό του, πάνω από όλα όπως είναι ψυχή και το φρόνημα. Η ψυχή και το φρόνημα, αγαπητέ μου Δήμαρχε, έχει να κάνει με τα ίδια τα στελέχη, αλλά και με τους στρατιώτες μας. Απευθύνθηκα πριν από λίγο και δεν σου κρύβω ότι συγκινήθηκα, όταν επισκέφθηκα και τη Στρογγύλη και τη Νήσο Ρω, αλλά και το τάγμα εδώ και είδα τη ματιά τους. Γιατί εκεί καταλαβαίνει κανείς και νιώθει τι μήνυμα του στέλνει ο Έλληνας στρατιώτης. Να είμαστε λοιπόν πολύ περήφανοι για το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων. Και το νησί όλο και περισσότερο χάρη και στην αγάπη όλων σας, που μέσα σε πνεύμα συνεννόησης και αλληλεγγύης πρέπει να συνεχίσετε να το κρατάτε όρθιο και όλοι εμείς να φροντίζουμε με τη σειρά μας να το βοηθούμε στα δύσκολα, αλλά και στα καλά του».

http://www.defence-point.gr/news/?p=38504
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_6492.html

Αγία Γραφή αναμένεται να προκαλέσει σάλο

Αγία Γραφή αναμένεται να προκαλέσει σάλο
Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Ερτογρούλ Γκουνάι, επιβεβαίωσε ότι ανακαλύφθηκε αρχαία Αγία Γραφή, ηλικίας 1.500 ετών. Είναι γραμμένη στη μητρική γλώσσα του Ιησού Χριστού, στην αραμαϊκή. Η δερματόδετη Βίβλος κατασχέθηκε από αστυνομικούς στη διάρκεια επιχείρησης εξάρθρωσης κυκλώματος λαθρεμπορίου στο νότο της χώρας και είναι σε σχετικά καλή κατάσταση.


Οι ειδικοί θεωρούν ότι αυτό το πολύτιμο αυτό κειμήλιο, η αξία του οποίου εκτιμάται στα 17 εκατ. ευρώ, διατηρήθηκε ως τις μέρες μας επειδή είναι φτιαγμένο από ειδικά επεξεργασμένο δέρμα.
Η Αγία Γραφή κηρύχθηκε αμέσως αντικείμενο πολιτιστικής κληρονομιάς και φυλάσσεται στο Εθνογραφικό Μουσείο της πρωτεύουσας Άγκυρας.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το Βατικανό έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Τα ΜΜΕ της Τουρκίας μεταδίδουν ότι η Αγία Έδρα έχει ήδη ζητήσει από την κυβέρνηση να στείλει εμπειρογνώμονες προκειμένου να εξετάσουν το κειμήλιο, αν και η πρεσβεία του Βατικανού στην Άγκυρα αρνήθηκε σήμερα ότι έχει υποβληθεί επισήμως σχετικό αίτημα.

Όπως είναι επόμενο, έχουν ξεκινήσει ήδη οι εκτιμήσεις και οι εικασίες. Ορισμένοι λένε ότι η Βίβλος αυτή ενδέχεται να αποτελεί αντίγραφο του "Ευαγγελίου του Αποστόλου Βαρνάβα". Άλλωστε τα τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν την είδηση με τίτλους όπως "Το Ευαγγέλιο του Βαρνάβα προσελκύει το ενδιαφέρον του Βατικανού".

Εάν αυτό ισχύει τότε βρισκόμαστε μπροστά σε μία εξαιρετική ανακάλυψη καθώς το "Ευαγγέλιο του Βαρνάβα", που θεωρείται πως το έγραψε ο φερώνυμος μαθητής του Ιησού, ο οποίος πιθανότατα ανήκε στον ευρύτερο κύκλο των 70 Αποστόλων, περιγράφει τη ζωή του Ιησού Χριστού και λέγεται πως είναι καταγεγραμμένο σε δύο, μόνο, χειρόγραφα, ένα ιταλικό κι ένα ισπανικό, τα οποία ανάγονται αμφότερα στα τέλη του 16ου αιώνα μ.Χ.

Να σημειωθεί πάντως πως θεωρείται ψευδεπίγραφο από την πλειοψηφία των χριστιανών και μουσουλμάνων ακαδημαϊκών, καθώς πολλές από τις διηγήσεις του έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που περιγράφει η εγκεκριμένη από τους Πατέρες της εκκλησίας Καινή Διαθήκη.


news247.gr

Στρατιωτικές και παραστρατιωτικές δυνάμεις ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ



Είναι γνωστή πλέον η πλανητική στρατηγική της «μετάλλαξης» του ελληνικού στρατού σε προτεκτοράτο του ΝΑΤΟ, γενικότερα η στρατηγική της μετατροπής του ελληνικού κράτους σε προτεκτοράτο της Νέας Τάξης.
 
Είναι γνωστό, επίσης, ότι η ευρω-χούντα θωρακίζεται με την κατασκευή μηχανισμών καταστολής και με στρατιωτικές ταξιαρχίες για το πνίξιμο των λαϊκών εξεγέρσεων.
Για τη συγκρότηση, συστηματοποίηση και ενεργοποίηση αυτών των μηχανισμών τρομοκρατίας και καταστολής διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ
  Τον περασμένο Αύγουστο έγινε και νόμος του κράτους η ΥΠΟΤΑΓΗ του ελληνικού στρατού

στο «Συντονιστικό Κέντρο Ειδικών Επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ» (NSCC).

Το σχετικό νομοσχέδιο εγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής, με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ., σαν «Μνημόνιο κατανόησης» της κυβέρνησης με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Πυρήνα και κορμό των NSCC, αποτελούν οι αμερικανικές Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων!!!!!

Η κεντρική θέση αυτού του «Μνημονίου κατανόησης» είναι τούτη: ως «έθνος - πλαίσιο» του NSCC ορίζονται οι ΗΠΑ.

Σκοπός: Η άμεση σύνδεση των ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων με τις δυνάμεις των ειδικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ.

Στόχος αυτών των «ειδικών επιχειρήσεων» είναι οι «ασύμμετρες απειλές», η στοχοποίηση των λαών, η καταστολή των λαϊκών εξεγέρσεων, η εκπαίδευση «εθελοντών» (παρακρατικών στρατών), η χαλύβδινη θωράκιση των καθεστώτων…

ΣΗΜΕΡΑ επιτείνεται στην Ελλάδα και εντατικοποιείται η οικοδόμηση ενός δικτύου στρατιωτικών και παραστρατιωτικών δυνάμεων υπό την αιγίδα του πλανητικού «έθνους-κράτους» («αυτό της Νέα Τάξης): Τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ!!!

Πολύ αποκαλυπτικό και λεπτομερειακό είναι το ρεπορτάζ του σημερινού «Ριζοσπάστη»:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6716282&publDate=25/2/2012

Διαβάζουμε μεταξύ άλλων και τούτο: «Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη δυνατότητα συμμετοχής και μη ΝΑΤΟικών χωρών, καθώς και διεθνών οργανισμών, αλλά και μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ), “οι οποίες συμμετέχουν σε δραστηριότητες του ΝΑΤΟ ή σε ΝΑΤΟικές επιχειρήσεις της NSCC”».

Εδώ ανοικτά ομολογείται και νομιμοποιείται «η συνεργασία με πράκτορες, παρακρατικές δυνάμεις, αλλά και εταιρείες ιδιωτικών μισθοφορικών στρατών «παροχής πολεμικών υπηρεσιών», όπως ήδη γίνεται στον πόλεμο του Ιράκ…».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το κεφάλαιο: «Σεμινάριο για παραστριωτικούς»:

«Το παραπάνω πλαίσιο έρχεται να «κουμπώσει» με την ενεργοποίηση διαφόρων παραστρατιωτικών ομάδων που φέρουν τη σφραγίδα των «Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων», η συνδρομή των οποίων άλλωστε θεσμοθετείται μέσω του παραπάνω μνημονίου περί συμμετοχής της Ελλάδας στο «Συντονιστικό Κέντρο Ειδικών Επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ (NSCC)»».

Πολλά τέτοια «σεμινάρια γίνονται στην Ελλάδα με τους κουκουλοφόρους, τους αλλοδαπούς μισθοφόρους, τις επιδοτούμενες «αντιρατσιστικές» ΜΚΟ, καθώς και με το πλήθος των προβοκατόρων, των «τρομοκρατών» και των εμπρηστικών «συμμοριών»…


 http://resaltomag.blogspot.com/2012/02/blog-post_25.html
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_6605.html

Σε μετρητά και εξοπλισμό Εξωδικαστικός συμβιβασμός μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και Siemens



Αθήνα: Στα 200 εκατ. ευρώ (σε χρήματα και σε είδος) φαίνεται να κλείνει ο εξωδικαστικός συμβιβασμός με τη Siemens αναφορικά με τα σκάνδαλα της γερμανικής εταιρείας στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τα Νέα Σαββατοκύριακο, η Siemens έστειλε στην ελληνική κυβέρνηση σχετική σύμβαση, την οποία μελετά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και θα την οποία θα εισηγηθεί στο επόμενο Υπουργικό Συμβούλιο, την Τρίτη.
Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες, η Ελλάδα θα εισπράξει πλην των μετρητών και εξοπλισμό έργων, τα οποία έχουν μείνει πίσω μετά την αποκάλυψη των σκανδάλων και το πάγωμα των συμβάσεων.

Εκτιμάται ότι ο εξοπλισμός περιλαμβάνει και εκείνον που αφορά τη σηματοδότηση των επεκτάσεων του Μετρό προς Ελληνικό και Χαϊδάρι.

Πηγή: news.in.gr
http://www.philenews.com/el-gr/

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/02/siemens.html

Ετσι εξηγείται γιατί την σημαία στα Ιμια την πήρε ο ... αέρας!

Μόλις προχθές έγραφα το άρθρο που αποδείκνυε περίτρανα την διγλωσσία και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των υψηλών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, αφού άλλα αποτελούν τις αξίες και ιδανικά του κόμματος και αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος και άλλα πράττουν τα υψηλόβαθμα αυτά στελέχη, που δυστυχώς έχουν σοβαρό αντίκτυπο, σε όλους εμάς τους κατοίκους αυτής της χώρας.


Μόλις προχθές γράφτηκε και όμως ήρθε χθες ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, αλλά και χρόνια βουλευτής (βολευτής εάν προτιμάτε) ο κ. Πάγκαλος να μας επιβεβαιώσει στον απόλυτο βαθμό, την εγκυρότητα και αναγκαιότητα άμεσης εφαρμογής της ιατρικής διαπίστωσης των ειδικών ψυχιάτρων, ότι πάρα πολλοί πολιτικοί, που καθορίζουν την μοίρα αυτής της χώρας, της πατρίδας μας (για όσους εντέχνως το ξεχνούν), πως χρήζουν ΑΜΕΣΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.

Ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας σε άπταιστα γαλλικά σε ξένο σταθμό, ομολόγησε ότι ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ της απώλειας της Εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας μας, συμπληρώνοντας, ότι πάντοτε αισθανόταν Ευρωπαίος και όχι Έλληνας. (Αυτό ίσως εξηγεί και την ρήση του, στην κρίση των ΙΜΙΩΝ «ας πούμε ότι φύσηξε ο αέρας και πήρε την σημαία»).

Ένας εκ των πολιτικών που καθορίζει χρόνια τώρα την τύχη αυτού του τόπου, με τις εκάστοτε κυβερνητικές θέσεις, είτε ως υπουργός Εξωτερικών, είτε ως αντιπρόεδρος κυβέρνησης, είτε ως αντικαταστάτης Πρωθυπουργός, ο άνθρωπος λοιπόν αυτός, δηλώνει με θρασύτητα, ότι ΠΑΝΤΟΤΕ πίστευε πως η χώρα μας, δεν θα πρέπει να κατέχει εθνική υπόσταση, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

Το λέει έτσι απλά και δεν κινείται καμιά διαδικασία, καθαίρεσής του, από το θρόνο που καλοκάθεται χρόνια τώρα.

Κανείς από την σημερινή κυβέρνηση δεν μπήκε στον κόπο να τον απαλλάξει από το «θλιβερό καθήκον» υπεράσπισης της χώρας μας, από το «θλιβερό καθήκον» του Αντιπροέδρου της χώρας μας. Κανείς υπεύθυνος δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει εάν τα λεγόμενα του, άπτονται αδικημάτων προδοσίας της χώρας, αφού δηλώνει επίσημα ως Αντιπρόεδρος ότι αμφισβητεί τα ΕΘΝΙΚΑ μας σύνορα και το δημοκρατικό δικαίωμα μας (αυτό που παλεύει και διεκδικεί ακόμη και η πιο μικρή χώρα στον κόσμο) για την ΕΘΝΙΚΗ ανεξαρτησία μας, το δικαίωμα να επιλέγουμε μόνοι μας, ως κράτος την μοίρα μας και όχι να δίνουμε το δικαίωμα αυτό στον κάθε ξενόφερτο «νταβατζή». Εξάλλου όπως αναγράφεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος το οποίο στηρίζει ο κ. Πάγκαλος, του ΠΑΣΟΚ, στην επίσημη ιστοσελίδα, αναφέρεται ρητώς ότι «Εθνική ανεξαρτησία. είναι η πίστη μας σε μια Ελλάδα της αυτοπεποίθησης. Αυτό σήμαινε πάντα το «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Σήμαινε και σημαίνει το δικαίωμα, ο Ελληνικός λαός να επιλέγει ο ίδιος τη μοίρα του, όχι το δικαίωμα να επιλέγει πάτρωνα.

Που είναι λοιπόν τα αρμόδια όργανα, της κυβέρνησης (Πρωθυπουργός), της Ελληνικής Βουλής (Πρόεδρος), του κόμματος (Πρόεδρος ; που να βρεθεί ;), για να ελέγξουν την πιθανότητα προδοτικής συμπεριφοράς από πλευράς κ. Πάγκαλου, κάτι που αν μη τι άλλο, δεν συνάδει με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, δεν συνάδει με την ιδιότητα του Βουλευτή, με την ιδιότητα ενός ανθρώπου που καθορίζει (μαζί με άλλους βέβαια) την πορεία και τις δυνατότητες της χώρας μας, της πατρίδας μας.

Αντίθετα αυτές οι αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, αλλά και οι κατά καιρούς δηλώσεις-βόμβες που κάνει ο προαναφερόμενος, συνάδουν απόλυτα με την ιδιότητα του «Εφιάλτη» της αρχαιότητας, του «Πήλιου Γούση» στην περίοδο της Τουρκοκρατίας και εκάστοτε προδότη που άνοιγε κατά καιρούς της Κερκόπορτα σε κρίσιμες εθνικές στιγμές.

Αφού λοιπόν κ. Πάγκαλε διαφωνείτε με την ισχύουσα Ελληνική νομοθεσία, που προβλέπει ότι η χώρα μας είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ με δικά της ΕΘΝΙΚΑ σύνορα και κρατική οντότητα, απαλλάξτε μας από την παρουσία σας, απαλλάξτε μας από τον κίνδυνο να είμαστε εμείς αυτοί που θα χρειαστούμε ψυχιατρική υποστήριξη στο άμεσο μέλλον.

Και να είστε σίγουρος, ότι αυτή την φορά με χαρά όλοι οι Έλληνες θα πληρώσουμε την ιατρική δαπάνη της θεραπείας, όχι μόνο την δική σας, αλλά και των λοιπών συνδαιτυμόνων σας σ’ αυτές τις ιδέες.
aegeantimes.gr

Η Bild συγχαίρει το ΕΣΡ για το πρόστιμο στον REAL FM για τον Γιώργο Τράγκα!



Xαρμόσυνη είδηση ήταν για την Bild το πρόστιμο μαμούθ που επέβαλε το ΕΣΡ στον REAL FM επειδή ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του ,μίλησε υποτιμητικά για την Καγκελάριο Μέρκελ. Η Bild συγχαίρει το ΕΣΡ για το πρόστιμο αφού: "Αυτός(Γ.Τράγκας) που προσβάλλει την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και βωμολοχεί κατά της Γερμανίας, τώρα πρέπει να πληρώσει 25.000 ευρώ"...

"Ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος έχει καθημερινή πρωινή εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM, έχει -επανειλημμένα- προσβάλλει και λοιδορήσει "άγρια" την κ. Μέρκελ, γι' αυτό και το ΕΣΡ επέβαλε το πρόστιμο στον εν λόγω κύριο, για αυτό το ευαίσθητο θέμα" γράφουν οι συντάκτες της Bild που νιώθουν δικαίωση για το πρόστιμο που επέβαλε το ΕΣΡ.

"Και στις δύο εκπομπές (ραδιοφωνική και τηλεοπτική) ο Γιώργος Τράγκας συγκρίνει τους Γερμανούς πολιτικούς με στρατιωτικούς των SS και καταφέρεται άκρως προσβλητικά εναντίον τους" επισημαίνει το δημοσίευμα.

"Πώς θα αντιδράσει τώρα ο ελληνικός τύπος στο πρόστιμο των 25.000 ευρώ σχετικά με τις προσβολές ενάντια στην κ. Μέρκελ; Προς το παρόν είναι συγκρατημένα τα δημοσιεύματα, ωστόσο τις επόμενες μέρες αναμένεται να επιστρέψουν τα κακεντρεχή σχόλια ενάντια στη Γερμανία και την καγκελάριο..." κλείνει η Bild.de.

Σχόλιο του enikos.gr : Μπράβο ρε παιδιά, εκεί στη BILD για την αντικειμενικότητα και την πίστη στην ελευθερία του λόγου. Και επειδή "προσβάλεστε" για τον χαρακτηρισμό "ναζί" ,πείτε μας το βίντεο στα δεξιά της σελίδας σας σε ποιους αναφέρεται;


Α! Οι συνάδελφοι του FOCUS που ξεφτύλισαν την Ελλάδα και την Αφροδίτη της Μήλου, πόσα euro πλήρωσαν στο Γερμανικό ΕΣΡ;

 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/02/bild-real-fm.html

Πετούν στο δρόμο τα "βατράχια" του Λ.Σ. !!!

Έξωση με διαδικασίες…fast track κάνει η κυβέρνηση στην επίλεκτη μονάδα των «βατραχανθρώπων» του Λιμενικού Σώματος, που ελέω αξιοποίησης του Ελληνικού καλούνται να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις τους στον Άγιο Κοσμά μετά από 30 και πλέον χρόνια!
Ωστόσο, ο Αρχηγός του Λ.Σ., αν και δηλώνει ότι «υπάρχει πρόβλημα» υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει έγγραφο με τελεσίδικη απόφαση…


Πληροφορίες αναφέρουν ότι κοινοποιήθηκε στη Διοίκηση της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ., έγγραφο που «καλεί» τα δεκάδες στελέχη να έχουν παραδώσει τις εγκαταστάσεις- έδρα της Μονάδας μέχρι τις 15 Μαρτίου χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι στιγμής καμία μέριμνα Το έγγραφο μάλιστα φέρει, σύμφωνα με πηγή του «Α.Τ.» τις υπογραφές των υπουργών Περιβάλλοντος, Γ. Παπακωνσταντίνου που εισάγει και σχέδιο νόμου για την αξιοποίηση του Ελληνικού και του Προστασίας του Πολίτη, Χ. Παπουτσή, στον οποίο υπάγεται το ΛΣ και κατά συνέπεια και η ΜΥΑ.

Ο «Α.Τ.» επικοινώνησε με τον Αρχηγό Λ.Σ., αντιναύαρχο Αθανάσιο Σούλη ο οποίος δήλωσε προβληματισμένος μεν γιατί «εδώ και καιρό έχει τεθεί θέμα για την παραμονή της ΜΥΑ στο Αγ. Κοσμά», αλλά υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει κάτι οριστικό» και κατηγορηματικά ανέφερε, ερωτηθείς για το έγγραφο «ότι δεν υπάρχει».

Σημειώνεται ότι οι εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν στον Άγιο Κοσμά ως βάση τους οι «βατραχάνθρωποι» του ΛΣ έχουν παραχωρηθεί προσωρινά στο παλιό υπουργείο Ναυτιλίας από το Ελληνικό Δημόσιο. Το προσωρινά βέβαια είναι από το 1980, οκτώ χρόνια δηλ. μετά την ίδρυση της ΜΥΑ, ενώ η επιλογή του χώρου δεν ήταν τυχαία…Διαθέτει μια σειρά από «στρατηγικά» πλεονεκτήματα απαραίτητα για τη διαρκή εκπαίδευση των στελεχών της Μονάδας, όπως το «άνοιγμα» στο Σαρωνικό, ενώ με τα χρόνια διαμορφώθηκε και ο χώρος ανάλογα με τις απαιτήσεις που υπάρχουν.
 Όλα θα πρέπει να «ξηλωθούν» μέσα σε λιγότερο από 20 μέρες χωρίς να υπάρχει κανένα σχέδιο για το κόστος μετεγκατάστασης, τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται και φυσικά χωρίς να υπάρχει ακόμη σοβαρή πρόταση για εναλλακτικό χώρο.

thermopilai.org
 
http://helleniclegion.blogspot.com/2012/02/blog-post_102.html

Economist: Η Ελλάδα γύρισε 12 χρόνια πίσω

Με βάση το «δείκτη Προυστ», το βρετανικό περιοδικό διαπιστώνει ότι το οικονομικό ρολόι της Ελλάδας γύρισε πίσω 12 χρόνια. Η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ιταλία έχασαν επτά χρόνια, η Βρετανία οκτώ και οι ΗΠΑ δέκα.


Ο «δείκτης Προυστ» περιλαμβάνει επτά κατηγορίες που εντάσσονται σε τρεις δείκτες. Ο πρώτος περιλαμβάνει την περιουσία και το εισόδημα των νοικοκυρών, οι τιμές των χρηματοπιστωτικών τίτλων και οι τιμές των ακινήτων. Ο δεύτερος την εθνική παραγωγή ετησίως και τους καταναλωτικούς δείκτες, ενώ ο τρίτος τους πραγματικούς μισθούς και την ανεργία.

Ο χαμένος οικονομικός χρόνος προκύπτει από το μέσο όρο των δεικτών.
economist_prust

Στην Ελλάδα, ο Economist διαπιστώνει ότι οι τιμές των μετοχών ήταν υψηλότερες το 1992, οπότε η χώρα μας έχασε 20 χρόνια στον τομέα αυτό. Οι πραγματικοί μισθοί υποχώρησαν σε επίπεδα κάτω από αυτά του 2004, ενώ η ανεργία βρίσκεται στα επίπεδα που βρισκόταν στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η παγκόσμια οικονομία ανακάμπτει με μεγαλύτερη ταχύτητα απ' ότι το 1929 στις ΗΠΑ και το 1989 στην Ιαπωνία, σύμφωνα με τις τιμές των μετοχών και της στεγαστικής αγοράς.

Αντιθέτως, στο δείκτη του ονομαστικού ΑΕΠ κατά κεφαλή αποκαλύπτεται ότι με εξαίρεση την Ασία και την Γερμανία, οι υπόλοιπες μεγάλες οικονομίες έχουν βρεθεί πίσω στο χρόνο.

 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/02/economist-12.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters