Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ.

Πρόκειται για τον Tesla και τον ιδιοφυή θείο του Προέδρου Τραμπ, τον αδερφό του πατέρα του, τον John G. Τραμπ * Ιωάννης Γ. Τραμπ (1907-1985)), ο οποίος ήταν ο καλύτερος φυσικός στις Ηνωμένες Πολιτείες, νικητής του Εθνικού Μεταλλίου Επιστημών και μέλος της Εθνικής Ακαδημίας Μηχανικών.

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ο Πρόεδρος Τραμπ είναι κβαντικός φυσικός. Ρίξτε μια ματιά στο γραφείο του τι βιβλία διαβάζει.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters