Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ.

Πρόκειται για τον Tesla και τον ιδιοφυή θείο του Προέδρου Τραμπ, τον αδερφό του πατέρα του, τον John G. Τραμπ * Ιωάννης Γ. Τραμπ (1907-1985)), ο οποίος ήταν ο καλύτερος φυσικός στις Ηνωμένες Πολιτείες, νικητής του Εθνικού Μεταλλίου Επιστημών και μέλος της Εθνικής Ακαδημίας Μηχανικών.

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ο Πρόεδρος Τραμπ είναι κβαντικός φυσικός. Ρίξτε μια ματιά στο γραφείο του τι βιβλία διαβάζει.

Στα νιάτα του παρακολούθησε μαθήματα κβαντικής φυσικής υπό τον ιδιοφυή θείο του, John Trump, καθηγητή για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης. Το εγγύς μέλλον μας θα συνδέεται όλο και περισσότερο με την κβαντική ενέργεια. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η ανθρωπότητα απέκτησε QFS - το Κβαντικό Χρηματοοικονομικό Σύστημα. Μέχρι τα τέλη Μαΐου του τρέχοντος έτους, και οι 209 χώρες του πλανήτη συμπεριλήφθηκαν στο Κβαντικό Τραπεζικό Σύστημα. Ένα άβολο έργο, που στα παρασκήνια και χωρίς θόρυβο, με αυστηρή μυστικότητα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Αυτό το γεγονός σηματοδοτεί το τέλος της διαφθοράς επειδή κανένα χρήμα δεν μπορεί πλέον να εκτραπεί παράνομα. Το QFS μπορεί να παρακολουθήσει οποιαδήποτε τραπεζική συναλλαγή ακόμα και τα τελευταία 10 χρόνια. Περισσότεροι από 4.000 τραπεζίτες έχουν ήδη απολυθεί επειδή προσπάθησαν να εκτρέψουν χρήματα μέσω του νέου τραπεζικού συστήματος.

▪️Φυσικός Ιωάννης Γ. Ο Τραμπ είναι γνωστός για την ανάπτυξη περιστροφικής ακτινοθεραπείας. Μαζί με τον Robert J Van de Graf, ανέπτυξε μία από τις πρώτες γεννήτριες ακτίνων X volt και αργότερα δημιούργησε το σύστημα ραντάρ. Στα παρασκήνια, ο John Trump ήταν φοιτητής του Tesla και ζει κοντά του στην ίδια γειτονιά στη Νέα Υόρκη. Οι οικειότητες υποστηρίζουν ότι οι δύο συνδέονται με στρατιωτικές επιχειρήσεις ταξιδιού στο χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του Πείραμα της Φιλαδέλφειας. Μερικοί πατριώτες προτείνουν ότι μέχρι σήμερα τα έργα τους και οι εγκαταστάσεις ταξιδιού στο χρόνο κρύβονται στα όρη Cheyenne και κάτω από τη λίμνη της Γενεύης στην Ελβετία. Γνωρίζουμε ότι το όρος Τσεγιέν είναι το σπίτι των Ειδικών Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών * Διαστημική Δύναμη και υπάρχει μια στρατιωτική βάση, η οποία σε επικίνδυνες στιγμές στέγαζε τον Πρόεδρο Τραμπ και την οικογένειά Κάτω από τη λίμνη της Γενεύης στην Ελβετία βρίσκεται η έδρα της CIA και η βάση CERN, το στρατόπεδο του εχθρού.

▪️ Εκτός από φυσικός, ο Τζον Τραμπ είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εφευρέτης. Είναι επίσης γνωστός για την ανάπτυξη περιστροφικής ακτινοθεραπείας.


Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 21 Αυγούστου 1907. Πήρε το πτυχίο του σαν ηλεκτρολόγος μηχανικός από την Τεχνική Σχολή Tandon του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης το 1929. το μεταπτυχιακό του στη φυσική από το Πανεπιστήμιο Columbia και το διδακτορικό του στην ηλεκτρολόγος μηχανικός από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) το 1933. Ο Μπιλ ήταν καθηγητής στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης από το 1936 έως το 1973. Κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου
Ο J. Τραμπ προχωρά από τη συνεργασία με νοσοκομειακά μηχανήματα ακτίνων Χ στην έρευνα παρόμοιων τεχνολογιών, ιδιαίτερα στην ανάπτυξη ραντάρ.

Πίσω στο 1940 συμμετέχει στη νεοσύστατη Επιτροπή Εθνικής Άμυνας (NDRC) ως τεχνικός βοηθός του προέδρου του MIT Carl Compton, ο οποίος υπηρετεί επίσης ως πρόεδρος του τμήματος ραντάρ της NDRC. Πίσω στο 1942. Τζέι. Ο Τραμπ γίνεται γραμματέας της Επιτροπής Μικροκυμάτων, υποεπιτροπή της NDRC. Διευθυντής της Επιτροπής Μικροκυμάτων είναι ο Alfred Lee Loomis, ο «εκατομμυριούχος φυσικός» που αποφάσισε να δημιουργήσει ένα εργαστήριο. Διαλέγει ένα μέρος για αυτό, επιλέγει ένα κατάλληλο διακριτικό και διφορούμενο όνομα για αυτό και χρηματοδοτεί την κατασκευή του μέχρι να συσταθεί μια κρατική διοίκηση.


Ο νέος θεσμός αρχίζει να ονομάζεται MIT Radiation Lab, ή Rad Lab. Καθώς αυξάνονται οι ελλείψεις της Βρετανίας εν καιρώ πολέμου, πολλοί από τους ερευνητές ραντάρ του μετακινούνται σε ένα καλά χρηματοδοτούμενο εργαστήριο στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης, όπου βοηθούν c επαναλαμβάνω πρωτοποριακές νέες εξελίξεις στην ανάπτυξη πρακτικών συσκευών και συστήματα που θα οδηγήσουν σε ευρεία ανάπτυξη πεδίου στη μάχη. Από τον Φεβρουάριο του 1944. μέχρι το τέλος του πολέμου στην Ευρώπη, ο John Trump ήταν διευθυντής του BBRL - του βρετανικού κλάδου του εργαστηρίου ακτινοβολίας. Κατά τη διάρκεια του πολέμου υπηρέτησε και στη Συμβουλευτική Ειδική Ομάδα Ραντάρ.

Έλαβε αναγνώριση για τη συνεργασία του στον πόλεμο τόσο από τις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και από το Ηνωμένο Βασίλειο. Μερικές από τις έρευνές του στο MIT εστιάζουν στην επεξεργασία λυμάτων. Η Εθνική Ακαδημία Μηχανικών περιγράφει τον John Trump ως «πρωτοπόρο στις επιστημονικές, μηχανικές και ιατρικές εφαρμογές των μηχανημάτων υψηλής τάσης. ” Ο James Melcher, διευθυντής του εργαστηρίου του Trump, αναφέρεται να λέει: "Για τρεις δεκαετίες, ο John θα περιτριγυριζόταν από ανθρώπους κάθε είδους επειδή μπορούσε να φτιάξει ακτίνες ιόντων και ηλεκτρόνια από ακτίνες θανάτου... Τι τα έκανες; Έρευνα για τον καρκίνο, αποστείρωση λάσπης στο Deer Island * Deer Island (μια εγκατάσταση διάθεσης σκουπιδιών), όλων των ειδών τα υπέροχα πράγματα. Δεν άγγιξε τα όπλα. «Για τη δραστηριότητά του έλαβε μια σειρά βραβείων πιο σημαντικά από:

▪️1947 : Μετάλλιο του Βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας για την Υπηρεσία στον Σκοπό της Ελευθερίας, που έδωσε ο Γεώργιος ΣΤ ́.

▪️1948: Προεδρικό Πιστοποιητικό Αξίας παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο Χάρι Τρούμαν.

▪️1960: Μετάλλιο Lamme, που δόθηκε από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

▪️1983: Το Εθνικό Μετάλλιο Επιστημών που του παρουσίασε ο πρόεδρος Ρόναλντ Ρίγκαν.

▪️ Στις αρχές του 1943, δύο ημέρες μετά τον θάνατο του Νίκολα Τέσλα, το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών διατάζει την Υπηρεσία Φρουράς Εξωτερικής Ιδιοκτησίας να κατάσχεσει τα υπάρχοντα της Tesla. Ως το πιο αρμόδιο άτομο στο πεδίο των ΗΠΑ, ο Τζον Τραμπ κλήθηκε να αναλύσει τεχνουργήματα Tesla που τέθηκαν υπό κυβερνητική κράτηση. Μετά από τριήμερη έρευνα, η αναφορά του ανέφερε ότι δεν υπάρχει τίποτα που θα έθετε κίνδυνο σε εχθρικά χέρια.


Ερευνητές της Tesla ισχυρίζονται ότι το δωμάτιο ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης όπου ζούσε ο μεγάλος επιστήμονας και τελικά πέθανε ήταν υπό διπλή παρακολούθηση καθώς τόσο η CIA όσο και η KGB παρακολουθούσαν ο ένας τον άλλον για να δουν ποιος θα έπαιρνε πρώτος τα αρχεία τους. Είμαστε προορισμένοι να βιώσουμε την ανάπτυξη της ιατρικής τεχνολογίας Tesla στη ζωή μας, η οποία με τη βοήθεια της κβαντικής ενέργειας, θα θεραπεύσει την ανθρωπότητα από όλες τις ασθένειες της και μάλιστα θα μας δώσει τη δυνατότητα να γυρίσουμε πίσω τα χρόνια μας - Le smooth με τα ΚΡΕΒΑΤΙΑ Και τι δεν είναι λιγότερο συναρπαστικό - σύντομα δεν θα χρειαζόμαστε φυσικό αέριο, πετρέλαιο ή ορυκτή ενέργεια γιατί θα έχουμε στη ζωή μας τη δωρεάν ενέργεια Tesla που υπάρχει παντού γύρω μας.


Η μεγαλύτερη και επαναστατική ανακάλυψη του Νίκολα Τέσλα. Καθηγητής Ο John Trump επανεξέτασε λεπτομερώς το αρχείο του μεγάλου επιστήμονα επειδή του ανατέθηκε κυρίως η αναζήτηση έρευνας ενεργειακών όπλων. Γνωρίζουμε ότι τέτοια όπλα χρησιμοποιούνται σήμερα στη μάχη μεταξύ των Δυνάμεων του Φωτός και των δυνάμεων του σκότους. Σε ένα βίντεο, ήδη στο τέλος της ζωής του, ο συνεντευξιαστής τον ρωτάει αν έχει δει στο αρχείο των ιδιοφυών επιστολών επιστολών που έστειλε στον Βρετανό βασιλιά και τον βασιλιά της Ρωσίας, όπως λέει, στις οποίες επιστολές για να μοιραστεί ότι ανακαλύπτει την τεχνολογία ενεργειακών όπλων και τους προσφέρει την πατέντα τους.

Αυτό είναι στην αρχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, όταν ο Στάλιν ήταν επικεφαλής της Ρωσίας (και της Σοβιετικής Ένωσης).

Στη συνέχεια οι υπάλληλοι των Ειδικών Υπηρεσιών τον μετέφεραν σε άλλο ξενοδοχείο όπου κατασχέθηκαν άλλα αντικείμενα Tesla για απλήρωτους λογαριασμούς. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε ένα πακέτο με άγνωστο μηχανισμό σε ένα από τα ντουλάπια. Ο καθηγητής John Trump μιλάει αναλυτικά για αυτό στο βίντεο.

Για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά, ενεργοποιήστε αυτόματη μετάφρση


Καλό Σαββατόβραδο σε όλους και να θυμηθούμε να στείλουμε τις προσευχές μας και τη θετική μας ενέργεια στους γενναίους πολεμιστές των Φωτεινών Δυνάμεων.





https://www.facebook.com/iskra.loukanova



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters