Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Συλλήψεις και εκτελέσεις πολιτικών και άλλων επωνύμων της ΕΛΙΤ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ Η ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ
Στρατιωτικά δικαστήρια στο GITMO:
Πάνω από 71.000 ομοσπονδιακά κατηγορητήρια.

Πριν προχωρήσετε να διαβάσετε την λίστα αυτή, θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ’ όψη, ότι χρειαζόμαστε να γράφουμε κατ’ επανάληψη τα παρακάτω.

  1. Αυτή η λίστα δεν είναι ολοκληρωμένη. Καθημερινά πραγματοποιούνται συλλήψεις και στρατιωτικά δικαστήρια, όπου οι ένοχοι δικάζονται με συνοπτικές διαδικασίες και λαμβάνονται οι κατηγορίες τους. Συνήθως είναι η εσχάτη των ποινών. Οι εγκληματίες,  έχουν μόνο να επιλέξουν τον τρόπο της εκτέλεσής τους. Απαγχονισμός, θανάσιμη ένεση, εκτέλεση με πυροβολισμό, ηλεκτρική καρέκλα και ακόμα και θάνατο στην γκιλοτίνα.
  1. Όσοι από εσάς, διαβάζετε για πρώτη φορά αυτήν την λίστα, θα σοκαριστείτε. Πολλοί από εσάς, θα πείτε, «Μα καλά, πως είναι δυνατόν, αφού τους είδαμε στην τηλεόραση, στις ειδήσεις, σε βίντεο ή ακόμα σε διάφορες εκδηλώσεις!». Αυτοί όλοι, έχουν αντικατασταθεί, από την Συμμαχία (Λευκά καπέλα), με κλώνους, σωσίες, ή ηθοποιούς με υπερρεαλιστικές μάσκες.
  2. Ο λόγος για τον οποίο έγινε η αντικατάστασή τους, είναι επειδή η Συμμαχία δεν ήθελε να σοκάρει το κοινό τόσο πολύ, έτσι ώστε να ξεσηκωθεί, ή να αυτοκτονήσει για την απώλεια κάποιου αγαπημένου προσώπου ή ειδώλου.
  3. Πρέπει να γνωρίζετε, πως η τεχνολογίες αυτές υπάρχουν πολλές δεκαετίες πριν. Από την δεκαετία του 1960, κατασκευάζονται τα ανδροειδή. Μετά ξεκίνησε η κλωνοποίηση.

Οι περισσότεροι από τους αστέρες του κινηματογράφου έχουν κλωνοποιηθεί.

Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ένας από τους πρώτους.

Υπάρχει μια μεγάλη εγκατάσταση κλωνοποίησης στο Ντούλτσε (Doulce) του Νέου Μεξικού σε έναν ινδιάνικο καταυλισμό.

Είναι το εργαστήριο κλωνοποίησης για το Λος Άλαμος (Los Alamos), μια άκρως απόρρητη ερευνητική εγκατάσταση.

Πολλοί από εσάς, σίγουρα θα πιστεύετε ότι αυτά τα που σας λέω είναι ψέματα και ότι τα γράφουμε για τις εντυπώσεις. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Άλλωστε η αντίληψη, είναι διαφορετική στον καθένα.

Πολλοί από εσάς, θεωρείτε όλα αυτά τρελά και παλαβά, αλλά το τι περνάτε στην πραγματικότητα, αυτά όλα που σας επιβάλλουν, για εσάς είναι σωστά και λογικά. Για παράδειγμα, οι παράλογοι φόροι, η παράλογη αύξηση καυσίμων, η υποχρεωτική χρήση μάσκας και όλα τα υπόλοιπα.

Αν λοιπόν δεν μπορείτε να κατανοήσετε το τι στην πραγματικότητα συμβαίνει και δεν πιστεύετε σε αυτά που διαβάζετε εδώ στην ΣΦΑΓΗ, τότε καλύτερα να αποχωρήσετε.

Φυσικά όλα αυτά είναι αληθινά και μπορούμε να σας το διαβεβαιώσουμε.

Θα πρέπει να λάβετε υπ όψη σας, ότι, το Dulce διοικείται από τον στρατό, σε συνεργασία με εξωγήινους και την τεχνολογία τους. Με την εξωγήινη τεχνολογία τους μπορούν να αναπτύξουν έναν κλώνο στην ίδια ηλικία με το άτομο για το οποίο προορίζεται, σε μόλις 5 μήνες.

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε για τις βασιλικές οικογένειες.

Όλες οι βασιλικές οικογένειες είχαν εμπλακεί σε εθισμούς στο αδρενοχρώμιο.
Έκαναν κυνηγετικά πάρτι με παιδιά.
Τα υπόλοιπα είναι πολύ ανατριχιαστικά για να τα γράψω εδώ. Τα κρεμούσαν σαν ελάφια και τα έπαιρναν στο σπίτι για να τα φάνε για δείπνο.

Τι έκανε η Συμμαχία ;

Η Συμμαχία επέμβει και τους έβγαλε από τη μέση.
Η Ουκρανία ήταν μια από τις χειρότερες χώρες για την εμπορία παιδιών. Είναι το «κεφάλι του φιδιού». Κάθε παιδί αξίζει 1 εκατομμύριο δολάρια σε ουσίες και μέρη του σώματος.
Αυτή η εμπορία παιδιών είναι ανεξέλεγκτη παγκοσμίως.
Σας έχουν πει ψέματα για τα περισσότερα από αυτά.

Σκεφτείτε ότι υπάρχει ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες που εξυπηρετεί τους πλούσιους και σερβίρει ανθρώπινο κρέας.
Αυτό είναι το Hollydale.

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ)


Συλλήψεις και εκτελέσεις πολιτικών και άλλων επωνύμων της ΕΛΙΤ – Μάιος 2022 (1 από 10).

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ)


Συλλήψεις και εκτελέσεις πολιτικών και άλλων επωνύμων της ΕΛΙΤ – Μάιος 2022 (2 από 10).

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ)


Συλλήψεις και εκτελέσεις πολιτικών και άλλων επωνύμων της ΕΛΙΤ – Μάιος 2022 (3 από 10).

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ)


Συλλήψεις και εκτελέσεις πολιτικών και άλλων επωνύμων της ΕΛΙΤ – Μάιος 2022 (4 από 10).

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ)


Συλλήψεις και εκτελέσεις πολιτικών και άλλων επωνύμων της ΕΛΙΤ – Μάιος 2022 (5 από 10).

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ)


Συλλήψεις και εκτελέσεις πολιτικών και άλλων επωνύμων της ΕΛΙΤ – Μάιος 2022 (6 από 10).

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ)


Συλλήψεις και εκτελέσεις πολιτικών και άλλων επωνύμων της ΕΛΙΤ – Μάιος 2022 (7 από 10).

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ)



Συλλήψεις και εκτελέσεις πολιτικών και άλλων επωνύμων της ΕΛΙΤ – Μάιος 2022 (8 από 10).
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ)


Συλλήψεις και εκτελέσεις πολιτικών και άλλων επωνύμων της ΕΛΙΤ – Μάιος 2022 (9 από 10).

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ)


Συλλήψεις και εκτελέσεις πολιτικών και άλλων επωνύμων της ΕΛΙΤ – Μάιος 2022 (10 από 10).

200.000 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ

Μερικές λεπτομέρειες.

– Δημοκρατικός πολιτειακός αντιπρόσωπος του Ιλινόις, Keith Farnham. Παραιτήθηκε και κατηγορήθηκε για κατοχή παιδικής πορνογραφίας και κατηγορήθηκε ότι καυχιόταν σε διαδικτυακό ιστότοπο για τη σεξουαλική παρενόχληση ενός 6χρονου κοριτσιού.

– Ο εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Κόμματος του Αρκάνσας, Χάρολντ Μούντι Τζούνιορ. Κατηγορήθηκε για διανομή και κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

– Ο Δημοκρατικός Philip Ahr, μέλος του συμβουλίου της κοινότητας Radnor Township Commissioners. Παραιτήθηκε από τη θέση του αφού κατηγορήθηκε για κατοχή παιδικής πορνογραφίας και κακοποίηση παιδιών ηλικίας 2 έως 6 ετών.

– Ο Δημοκρατικός ακτιβιστής και οργανωτής της BLM, Charles Wade, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για εμπορία ανθρώπων και πορνεία ανηλίκων.

– Ο Δημοκρατικός δικηγόρος και ακτιβιστής του Τέξας, Mark Benavides, κατηγορήθηκε για σεξουαλική επαφή με ανήλικο, παρακίνηση παιδιού κάτω των 18 ετών σε σεξουαλική επαφή και εξαναγκασμό σε πορνεία τουλάχιστον εννέα νόμιμων πελατών και κατοχή παιδικής πορνογραφίας. Κρίθηκε ένοχος σε έξι κατηγορίες για εμπορία σεξουαλικών αγαθών.

– Ο Δημοκρατικός βουλευτής της Βιρτζίνια, Joe Morrissey, παραπέμφθηκε σε δίκη για κατηγορίες που σχετίζονταν με τη σχέση του με μια 17χρονη κοπέλα και κατηγορήθηκε για εποπτικές ασελγείς πράξεις με ανήλικο, ηλεκτρονική προσέλκυση ανηλίκου, κατοχή παιδικής πορνογραφίας και διανομή παιδικής πορνογραφίας.

– Ο Δημοκρατικός βουλευτής της Μασαχουσέτης, Τζέρι Σταντς, δέχθηκε μομφή από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, αφού παραδέχθηκε ότι διατηρούσε ανάρμοστη σχέση με μια 17χρονη σελίδα.

– Ο Δημοκρατικός πρώην δήμαρχος του Στιλγουότερ της Νέας Υόρκης, Ρικ Νέλσον, ομολόγησε την ενοχή του σε πέντε κατηγορίες για κατοχή παιδικής πορνογραφίας παιδιών κάτω των 16 ετών.

– Ο Δημοκρατικός πρώην δήμαρχος του Κλέιτον της Νέας Υόρκης, Ντέιλ Κένιον, παραπέμφθηκε σε δίκη για σεξουαλικές πράξεις σε βάρος ενός εφήβου.

– Ο Δημοκρατικός πρώην δήμαρχος του Χάμπαρντ του Οχάιο, Ρίτσαρντ Κίναν, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για βιασμό ενός 4χρονου κοριτσιού.

– Ο Δημοκρατικός πρώην δήμαρχος του Ουίνστον, Όρεγκον, Κένεθ Μπάρετ, συνελήφθη για τη διοργάνωση συνάντησης για να κάνει σεξ με ένα 14χρονο κορίτσι, το οποίο αποδείχθηκε αστυνομικός.

– Ο Δημοκρατικός πρώην δήμαρχος του Randolph της Νεμπράσκα, Dwayne L. Schutt, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για τέσσερις κατηγορίες κακουργηματικής σεξουαλικής επίθεσης τρίτου βαθμού σε βάρος παιδιού και μία κατηγορία για σκόπιμη κακοποίηση παιδιού.

– Ο Δημοκρατικός πρώην δήμαρχος του Dawson της Georgia, Christopher Wright, παραπέμφθηκε σε δίκη με τις κατηγορίες της κακοποίησης ανηλίκου, της σοδομίας, του βιασμού, της κακοποίησης ανηλίκου και του βιασμού ανηλίκου σε βάρος ενός 11χρονου αγοριού και μιας 12χρονης.

– Ο Δημοκρατικός πρώην δήμαρχος του Στόκτον της Καλιφόρνιας, Άντονι Σίλβα, κατηγορήθηκε για παροχή αλκοόλ σε νεαρούς ενήλικες κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού στριπ πόκερ, στο οποίο συμμετείχε και ένα 16χρονο αγόρι σε κατασκήνωση για μη προνομιούχα παιδιά που διευθύνει ο δήμαρχος.

– Ο Δημοκρατικός πρώην δήμαρχος του Μίλμπρουκ της Νέας Υόρκης, Ντόναλντ Μπριγκς, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για ανάρμοστη σεξουαλική επαφή με άτομο κάτω των 17 ετών.

– Ο επικεφαλής του Δημοκρατικού κόμματος στην κομητεία Βικτόρια του Τέξας, Στίβεν Τζαμπούρ, δήλωσε ένοχος για κατοχή και λήψη πάνω από μισό εκατομμύριο παιδικών πορνογραφικών εικόνων.

– Ο ακτιβιστής και χρηματοδότης των Δημοκρατικών, Terrence Bean, συνελήφθη με την κατηγορία του σοδομισμού και της σεξουαλικής κακοποίησης σε μια υπόθεση που αφορούσε ένα 15χρονο αγόρι και όταν το φερόμενο ως θύμα αρνήθηκε να καταθέσει και ο δικαστής απέρριψε την υπόθεση.

– Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της κομητείας Ντέιβιντσον του Τενεσί, Ρόντνεϊ Μούλιν, παραιτήθηκε εν μέσω κατηγοριών για παιδική πορνογραφία.

– Ο ακτιβιστής των Δημοκρατικών, Andrew Douglas Reed, δήλωσε ένοχος για πολλαπλές κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου 2ου βαθμού για την παραγωγή παιδικής πορνογραφίας.

– Ο Δημοκρατικός αξιωματούχος από το Terre Haute της Ιντιάνα, David Roberts καταδικάστηκε σε ομοσπονδιακή φυλάκιση για παραγωγή και κατοχή παιδικής πορνογραφίας, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης κρυφών καμερών στα υπνοδωμάτια και τα μπάνια ενός σπιτιού που μοιραζόταν με δύο ανήλικα θηλυκά θύματα.

– Ο Δημοκρατικός βουλευτής της Καλιφόρνιας, Tony Cárdenas, μηνύεται στην κομητεία του Λος Άντζελες επειδή φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά ένα 16χρονο κορίτσι.

– Ο Δημοκρατικός βοηθός της γερουσιαστή Μπάρμπαρα Μπόξερ, Τζεφ Ροζάτο, δηλώνει ένοχος σε κατηγορίες για εμπορία παιδικής πορνογραφίας.

– Ο Δημοκρατικός πολιτειακός αντιπρόσωπος της Αλάσκα, Dean Westlake, παραιτήθηκε από την έδρα του μετά τη δημοσίευση από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ενός δημοσιεύματος που ισχυρίζεται ότι απέκτησε παιδί με μια 16χρονη κοπέλα όταν ήταν 28 ετών.

– Ο Δημοκρατικός πολιτειακός βουλευτής του Νιου Τζέρσεϊ, Νιλ Κοέν, καταδικάστηκε για κατοχή και διανομή παιδικής πορνογραφίας.

– Ο Ρεπουμπλικανός Τιμ Νόλαν, πρόεδρος της προεδρικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ στο Κεντάκι, δήλωσε ένοχος για εμπορία παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς και στις 11 Φεβρουαρίου 2018 καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης.

– Ο Ρεπουμπλικανός πολιτειακός γερουσιαστής Ραλφ Σόρτεϊ παραπέμφθηκε σε δίκη για τέσσερις κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων και παιδική πορνογραφία. Τον Νοέμβριο του 2017 δήλωσε ένοχος σε μία κατηγορία για εμπορία παιδιών με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση με αντάλλαγμα την απόσυρση των άλλων κατηγοριών.

– Ο Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής κατά των αμβλώσεων Χάουαρντ Σκοτ Χέλντρεθ έχει καταδικαστεί για βιασμό παιδιών στη Φλόριντα.

– Ο Ρεπουμπλικανός κομητειακός επίτροπος Ντέιβιντ Σουάρτζ δήλωσε ένοχος για την κακοποίηση δύο κοριτσιών ηλικίας κάτω των 11 ετών και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης.

– Ο Ρεπουμπλικανός δικαστής Μαρκ Παζουχάνιτς δήλωσε αθώος για το χάιδεμα ενός 10χρονου κοριτσιού και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια με αναστολή.

– Ο Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής κατά των αμβλώσεων Nicholas Morency δήλωσε ένοχος για κατοχή παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του και για προσφορά αμοιβής σε όποιον δολοφονήσει γιατρό αμβλώσεων.

– Ο Ρεπουμπλικανός νομοθέτης Edison Misla Aldarondo καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση για βιασμό της κόρης του ηλικίας 9 έως 17 ετών.

– Ο ρεπουμπλικανός δήμαρχος Φίλιπ Τζορντάνο εκτίει ποινή 37 ετών σε ομοσπονδιακή φυλακή για σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών ηλικίας 8 και 10 ετών.

– Ο Ρεπουμπλικανός σύμβουλος προεκλογικής εκστρατείας Tom Shortridge καταδικάστηκε σε τρία χρόνια με αναστολή για τη λήψη γυμνών φωτογραφιών ενός 15χρονου κοριτσιού.

– Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Strom Thurmond, ένας αξιοσημείωτος ρατσιστής, είχε σεξουαλική επαφή με ένα 15χρονο μαύρο κορίτσι από την οποία προέκυψε ένα παιδί.

– Ο Ρεπουμπλικανός πάστορας Mike Hintz, τον οποίο ο George W. Bush επαίνεσε κατά τη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας του 2004, παραδόθηκε στην αστυνομία αφού παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλική σχέση με μια ανήλικη κοπέλα.

– Ο Ρεπουμπλικανός νομοθέτης Πίτερ Ντιμπλ ομολόγησε ότι δεν αμφισβήτησε ότι είχε ανάρμοστη σχέση με ένα 13χρονο κορίτσι.

– Ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Ντόναλντ “Buz” Λούκενς κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επαφή με ανήλικη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός μήνα.

– Ο Ρεπουμπλικανός χρηματοδότης Richard A. Delgaudio κρίθηκε ένοχος για κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας και για πληρωμή δύο έφηβων κοριτσιών για να ποζάρουν για σεξουαλικές φωτογραφίες.

– Ο Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής Mark A. Grethen καταδικάστηκε για έξι κατηγορίες σεξουαλικών εγκλημάτων που αφορούσαν παιδιά.

– Ο Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής Randal David Ankeney δήλωσε ένοχος για απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης σε παιδί.

– Ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Νταν Κρέιν είχε σεξουαλικές σχέσεις με μια ανήλικη που εργαζόταν ως page στο Κογκρέσο.

– Ο Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής και ηγέτης του Χριστιανικού Συνασπισμού Μπέβερλι Ράσελ παραδέχθηκε αιμομικτική σχέση με την θετή του κόρη.

– Ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής και αντι-ομοφυλόφιλος ακτιβιστής Ρόμπερτ Μπάουμαν κατηγορήθηκε ότι έκανε σεξ με ένα 16χρονο αγόρι που βρήκε σε γκέι μπαρ.

– Ο πρόεδρος της Ρεπουμπλικανικής Επιτροπής Τζέφρι Πάτι συνελήφθη για τη διανομή ενός βίντεο κλιπ με τον βιασμό ενός 5χρονου κοριτσιού.

– Ο Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής Marty Glickman (γνωστός και ως “Ρεπουμπλικανός Marty”), τέθηκε υπό κράτηση από την αστυνομία της Φλόριντα για τέσσερις κατηγορίες παράνομης σεξουαλικής δραστηριότητας με ανήλικο κορίτσι και μία κατηγορία παράδοσης του ναρκωτικού LSD.

– Ο Ρεπουμπλικανός νομοθετικός βοηθός Howard L. Brooks κατηγορήθηκε για παρενόχληση ενός 12χρονου αγοριού και κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

– Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τη Γερουσία Τζον Χάθαγουεϊ κατηγορήθηκε ότι έκανε σεξ με τη 12χρονη μπέιμπι σίτερ του και απέσυρε την υποψηφιότητά του μετά την αναφορά των ισχυρισμών στα μέσα ενημέρωσης.

Ο ρεπουμπλικανός ιεροκήρυκας Στίβεν Γουάιτ, ο οποίος απαιτούσε την επιστροφή στις παραδοσιακές αξίες, καταδικάστηκε σε φυλάκιση αφού προσέφερε 20 δολάρια σε ένα 14χρονο αγόρι για να του δώσει την άδεια να του κάνει στοματικό σεξ.

– Ο Ρεπουμπλικανός παρουσιαστής τοκ σόου Τζον Μάθιους δήλωσε ένοχος για την έκθεση των γεννητικών του οργάνων σε ένα 11χρονο κορίτσι. Ο Ρεπουμπλικανός αντι-ομοφυλόφιλος ακτιβιστής Earl “Butch” Kimmerling καταδικάστηκε σε 40 χρόνια φυλάκισης για την κακοποίηση ενός 8χρονου κοριτσιού, αφού προσπάθησε να εμποδίσει ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων να το υιοθετήσει.

– Ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Πολ Ίνγκραμ δήλωσε ένοχος σε έξι κατηγορίες για βιασμό των θυγατέρων του και εξέτισε 14 χρόνια σε ομοσπονδιακή φυλακή.

– Ο Ρεπουμπλικανός υπάλληλος του εκλογικού συμβουλίου Κέβιν Κόαν καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με αναστολή για την προσέλκυση σεξ μέσω του διαδικτύου από ένα 14χρονο κορίτσι.

– Ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός Andrew Buhr κατηγορήθηκε για δύο κατηγορίες σοδομισμού πρώτου βαθμού με ένα 13χρονο αγόρι.

– Ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός Keith Westmoreland συνελήφθη για επτά κακουργήματα για ασέλγεια σε κορίτσια κάτω των 16 ετών (δηλαδή για έκθεση σε παιδιά).

– Ο Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής κατά των αμβλώσεων Τζον Άλεν Μπερτ κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση με ένα 15χρονο κορίτσι.

– Ο Ρεπουμπλικανός περιφερειακός σύμβουλος Keola Childs δήλωσε ένοχος για παρενόχληση αγοριού.

– Ο Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής Τζον Μπάτλερ κατηγορήθηκε για εγκληματική σεξουαλική επίθεση σε έφηβη κοπέλα. Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Ρίτσαρντ Γκάρντνερ παραδέχθηκε ότι ασελγούσε σε βάρος των δύο θυγατέρων του.

– Ο Ρεπουμπλικανός δημοτικός σύμβουλος και πρώην πεζοναύτης Jack W. Gardner καταδικάστηκε για κακοποίηση 13χρονου κοριτσιού.

– Ο Ρεπουμπλικανός κομητειακός επίτροπος Merrill Robert Barter δήλωσε ένοχος για παράνομη σεξουαλική επαφή και επίθεση σε έφηβο αγόρι.

– Ο Ρεπουμπλικανός δημοτικός σύμβουλος Fred C. Smeltzer, Jr. δήλωσε αθώος για τον βιασμό ενός 15χρονου κοριτσιού και εξέτισε ποινή φυλάκισης 6 μηνών.

– Ο Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής Parker J. Bena δήλωσε ένοχος για κατοχή παιδικής πορνογραφίας στον οικιακό του υπολογιστή και καταδικάστηκε σε 30 μήνες ομοσπονδιακής φυλάκισης και πρόστιμο 18.000 δολαρίων.

– Ο Ρεπουμπλικανός αξιωματούχος της επιτροπής αναστολών και πρώην εκπρόσωπος της πολιτείας του Κολοράντο, Larry Jack Schwarz, απολύθηκε αφού βρέθηκε παιδική πορνογραφία στην κατοχή του.

– Ο Ρεπουμπλικανός στρατηγικός σύμβουλος και απόφοιτος του Citadel Military College Robin Vanderwall καταδικάστηκε στη Βιρτζίνια για πέντε κατηγορίες για προσέλκυση σεξ από αγόρια και κορίτσια μέσω του διαδικτύου.

Σχετικές πληροφορίες: Λίστα γνωστών ονομάτων που συνδέονται με σατανιστικές αιρέσεις – παιδοφιλία – εμπορία παιδιών στην Αμερική: Ο Θεός να σώσει τα παιδιά!

– Ο Ρεπουμπλικανός δημοτικός σύμβουλος Mark Harris, ο οποίος περιγράφεται ως “καλός στρατιωτικός” και “εκκλησιαζόμενος”, καταδικάστηκε για επανειλημμένες σεξουαλικές σχέσεις με ένα 11χρονο κορίτσι και καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης.

– Ο Ρεπουμπλικανός επιχειρηματίας Jon Grunseth απέσυρε την υποψηφιότητά του για κυβερνήτης της Μινεσότα μετά την εμφάνιση ισχυρισμών ότι πήγε για μπάνιο γυμνός με τέσσερα ανήλικα κορίτσια, μεταξύ των οποίων και η κόρη του.

– Ο Ρεπουμπλικανός διευθυντής της “Ομοσπονδίας Νέων Ρεπουμπλικανών” Νίκολας Ελιζόντο ασελγούσε στην 6χρονη κόρη του και καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση.

– Ο Ρεπουμπλικανός ευεργέτης συντηρητικών χριστιανικών ομάδων, Richard A. Dasen Sr., κατηγορήθηκε για βιασμό επειδή φέρεται να πλήρωσε μια 15χρονη για σεξ. Ο 62χρονος Dasen, ο οποίος είναι παντρεμένος με ενήλικα παιδιά και πολλά εγγόνια, φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι την τελευταία δεκαετία πλήρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια για να κάνει σεξ με μεγάλο αριθμό νεαρών γυναικών.

– Ο δωρητής των Δημοκρατικών και δισεκατομμυριούχος, Τζέφρι Επστάιν, διατηρούσε οίκο ανοχής ανηλίκων παιδιών και καταδικάστηκε για την προσέλκυση ανήλικων κοριτσιών για πορνεία.

– Ο Δημοκρατικός βουλευτής της Νέας Υόρκης, Άντονι Γουάινερ, δήλωσε ένοχος για τη μεταφορά άσεμνου υλικού σε ανήλικη, στο πλαίσιο συμφωνίας απολογίας για sexted και αποστολή DMs στο Twitter σε ανήλικα κορίτσια ηλικίας μόλις 15 ετών.

Ο Ρεπουμπλικανός ιεροκήρυκας Στίβεν Γουάιτ, ο οποίος απαιτούσε επιστροφή στις παραδοσιακές αξίες, καταδικάστηκε σε φυλάκιση αφού προσέφερε 20 δολάρια σε ένα 14χρονο αγόρι για να του δώσει την άδεια να του κάνει στοματικό σεξ.

– Ο Ρεπουμπλικανός παρουσιαστής τοκ σόου Jon Matthews δήλωσε ένοχος για την έκθεση των γεννητικών του οργάνων σε ένα 11χρονο κορίτσι. Ο Ρεπουμπλικανός αντι-ομοφυλόφιλος ακτιβιστής Earl “Butch” Kimmerling καταδικάστηκε σε 40 χρόνια φυλάκισης για την κακοποίηση ενός 8χρονου κοριτσιού, αφού προσπάθησε να εμποδίσει ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων να το υιοθετήσει.

– Ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Πολ Ίνγκραμ δήλωσε ένοχος σε έξι κατηγορίες για βιασμό των θυγατέρων του και εξέτισε 14 χρόνια σε ομοσπονδιακή φυλακή.

– Ο Ρεπουμπλικανός υπάλληλος του εκλογικού συμβουλίου Κέβιν Κόαν καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με αναστολή επειδή ζήτησε σεξ μέσω του διαδικτύου από ένα 14χρονο κορίτσι.

– Ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός Andrew Buhr κατηγορήθηκε για δύο κατηγορίες σοδομισμού πρώτου βαθμού με ένα 13χρονο αγόρι.

– Ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός Keith Westmoreland συνελήφθη για επτά κακουργήματα για ασέλγεια σε κορίτσια κάτω των 16 ετών (δηλαδή για έκθεση σε παιδιά).

– Ο Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής κατά των αμβλώσεων Τζον Άλεν Μπερτ κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση με ένα 15χρονο κορίτσι.

– Ο Ρεπουμπλικανός περιφερειακός σύμβουλος Keola Childs δήλωσε ένοχος για παρενόχληση αγοριού.

– Ο Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής Τζον Μπάτλερ κατηγορήθηκε για εγκληματική σεξουαλική επίθεση σε έφηβη κοπέλα. Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Ρίτσαρντ Γκάρντνερ παραδέχθηκε ότι ασελγούσε σε βάρος των δύο θυγατέρων του.

– Ο Ρεπουμπλικανός δημοτικός σύμβουλος και πρώην πεζοναύτης Jack W. Gardner καταδικάστηκε για κακοποίηση 13χρονου κοριτσιού.

– Ο Ρεπουμπλικανός κομητειακός επίτροπος Merrill Robert Barter δήλωσε ένοχος για παράνομη σεξουαλική επαφή και επίθεση σε έφηβο αγόρι.

– Ο Ρεπουμπλικανός δημοτικός σύμβουλος Fred C. Smeltzer, Jr. δήλωσε αθώος για τον βιασμό ενός 15χρονου κοριτσιού και εξέτισε ποινή φυλάκισης 6 μηνών.

– Ο Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής Parker J. Bena δήλωσε ένοχος για κατοχή παιδικής πορνογραφίας στον οικιακό του υπολογιστή και καταδικάστηκε σε 30 μήνες ομοσπονδιακής φυλάκισης και πρόστιμο 18.000 δολαρίων.

– Ο Ρεπουμπλικανός αξιωματούχος της επιτροπής αναστολών και πρώην εκπρόσωπος της πολιτείας του Κολοράντο, Larry Jack Schwarz, απολύθηκε αφού βρέθηκε παιδική πορνογραφία στην κατοχή του.

– Ο Ρεπουμπλικανός στρατηγικός σύμβουλος και απόφοιτος του Citadel Military College Robin Vanderwall καταδικάστηκε στη Βιρτζίνια για πέντε κατηγορίες για προσέλκυση σεξ από αγόρια και κορίτσια μέσω του διαδικτύου.

– Ο Ρεπουμπλικανός δημοτικός σύμβουλος Mark Harris, ο οποίος περιγράφεται ως “καλός στρατιωτικός” και “εκκλησιαζόμενος”, καταδικάστηκε για επανειλημμένες σεξουαλικές σχέσεις με ένα 11χρονο κορίτσι και καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης.

– Ο Ρεπουμπλικανός επιχειρηματίας Jon Grunseth απέσυρε την υποψηφιότητά του για κυβερνήτης της Μινεσότα μετά την εμφάνιση ισχυρισμών ότι πήγε για μπάνιο γυμνός με τέσσερα ανήλικα κορίτσια, μεταξύ των οποίων και η κόρη του.

– Ο Ρεπουμπλικανός διευθυντής της “Ομοσπονδίας Νέων Ρεπουμπλικανών” Νίκολας Ελιζόντο ασελγούσε στην 6χρονη κόρη του και καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση.

– Ο Ρεπουμπλικανός ευεργέτης συντηρητικών χριστιανικών ομάδων, Richard A. Dasen Sr., κατηγορήθηκε για βιασμό επειδή φέρεται να πλήρωσε μια 15χρονη για σεξ. Ο 62χρονος Dasen, ο οποίος είναι παντρεμένος με ενήλικα παιδιά και πολλά εγγόνια, φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι την τελευταία δεκαετία πλήρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια για να κάνει σεξ με μεγάλο αριθμό νεαρών γυναικών.

– Ο δωρητής των Δημοκρατικών και δισεκατομμυριούχος, Τζέφρι Επστάιν, διατηρούσε οίκο ανοχής ανηλίκων παιδιών και καταδικάστηκε για την προσέλκυση ανήλικων κοριτσιών για πορνεία.

– Ο Δημοκρατικός βουλευτής της Νέας Υόρκης, Άντονι Γουάινερ, δήλωσε ένοχος για τη μεταφορά άσεμνου υλικού σε ανήλικη, στο πλαίσιο συμφωνίας απολογίας για sexted και αποστολή DMs στο Twitter σε ανήλικα κορίτσια ηλικίας μόλις 15 ετών.

Ο Δημοκρατικός δωρητής, ακτιβιστής και παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν διώκεται ποινικά και μηνύεται αστικά για χρόνια σεξουαλικής κακοποίησης (που ήταν γνωστό “μυστικό” στο Χόλιγουντ), συμπεριλαμβανομένων ανήλικων σεξουαλικών δραστηριοτήτων με υποψήφιες ηθοποιούς.

– Η Δημοκρατική ακτιβίστρια και υπέρμαχος του #metoo, Asia Argento, διευθέτησε αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση που προέρχεται από σεξουαλικές δραστηριότητες με ανήλικο ηθοποιό.

– Ο Δημοκρατικός δήμαρχος του Racine, Wisconsin, Gary Becker, καταδικάστηκε για απόπειρα αποπλάνησης παιδιών, παιδική πορνογραφία και άλλα σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος παιδιών.

– Ο δημοκρατικός δήμαρχος του Σιάτλ Εντ Μάρεϊ παραιτήθηκε μετά από πολλαπλές κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών που διατυπώθηκαν εναντίον του, μεταξύ άλλων και από μέλη της οικογένειάς του.

– Ο δημοκρατικός ακτιβιστής και βοηθός του δημάρχου της Νέας Υόρκης De Blasio, Jacob Schwartz συνελήφθη για κατοχή 3.000 και πλέον παιδικών πορνογραφικών εικόνων.

– Ο Δημοκρατικός ακτιβιστής και ηθοποιός, Russell Simmons, μηνύθηκε βάσει καταγγελίας για σεξουαλική κακοποίηση όπου εξανάγκασε ένα ανήλικο μοντέλο για σεξ.

– Ο Δημοκρατικός Κυβερνήτης του Όρεγκον, Νιλ Γκόλντσμιντ, αφού πιάστηκε από εφημερίδα, παραδέχτηκε δημοσίως ότι είχε στο παρελθόν σεξουαλική σχέση με ένα 13χρονο κορίτσι, αφού είχε παρέλθει ο χρόνος παραγραφής των κατηγοριών για βιασμό.

– Ο Δημοκρατικός βουλευτής του Ιλινόις, Μελ Ρέινολντς, παραιτήθηκε από το Κογκρέσο αφού καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου σε βάρος 16χρονης εθελόντριας προεκλογικής εκστρατείας.

– Ο Δημοκρατικός βουλευτής της Νέας Υόρκης, Φρεντ Ρίτσμοντ, συνελήφθη στην Ουάσινγκτον για προσέλκυση σεξουαλικών επαφών από ένα 16χρονο αγόρι.

– Ο Δημοκρατικός ακτιβιστής, δωρητής και σκηνοθέτης, Ρομάν Πολάνσκι, εγκατέλειψε τη χώρα αφού δήλωσε ένοχος για βιασμό ανηλίκου σε βάρος ενός 13χρονου κοριτσιού.

– Δημοκρατικοί και ηθοποιοί του Χόλιγουντ εξακολουθούν να τον υπερασπίζονται μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των Whoopi Goldberg, Martin Scorcese, Woody Allen, David Lynch, Wim Wenders, Pedro Almodovar, Tilda Swinton και Monica Bellucci.

– Ο Δημοκρατικός πολιτειακός γερουσιαστής από την Αλάσκα, Τζορτζ Τζάκο, κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση μιας ανήλικης νομοθετικής υπαλλήλου.

– Ο Δημοκρατικός υποψήφιος πολιτειακός βουλευτής του Κολοράντο, Άντριου Μάιερς, καταδικάστηκε για κατοχή παιδικής πορνογραφίας και δελεασμό παιδιών.

– Ο Δημοκρατικός βουλευτής του Ιλινόις, Gus Savage, διερευνήθηκε από την ελεγχόμενη από τους Δημοκρατικούς Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής των Αντιπροσώπων για απόπειρα βιασμού ανήλικης εθελόντριας του Ειρηνευτικού Σώματος στο Ζαΐρ. Η επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, ενώ τα γεγονότα συνέβησαν, η συγγνώμη του ήταν επαρκής και δεν έλαβε περαιτέρω μέτρα.

– Ο Δημοκρατικός ακτιβιστής, δωρητής και εκπρόσωπος της Subway, Jared Fogle, καταδικάστηκε για διανομή και παραλαβή παιδικής πορνογραφίας και ταξίδι με σκοπό την παράνομη σεξουαλική επαφή με ανήλικο.

– Ο Δημοκρατικός αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Καρλ Κάρεϊ, υπό το Στέιτ Ντιπάρτμεντ της Χίλαρι Κλίντον, συνελήφθη για δέκα κατηγορίες κατοχής παιδικής πορνογραφίας.

– Ο Δημοκρατικός Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας του Μέιν, Τζέιμς Κάμερον, καταδικάστηκε σε λίγο περισσότερο από 15 χρόνια ομοσπονδιακής φυλάκισης για επτά κατηγορίες κατοχής, λήψης και μετάδοσης παιδικής πορνογραφίας.

– Ο Δημοκρατικός αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Ντάνιελ Ρόζεν, υπό το Στέιτ Ντιπάρτμεντ της Χίλαρι Κλίντον, συνελήφθη και κατηγορήθηκε ότι φέρεται να ζητούσε σεξ από ανήλικο μέσω διαδικτύου.

– Ο Δημοκρατικός αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζέιμς Κάφερτι, ομολόγησε την ενοχή του για μία κατηγορία μεταφοράς παιδικής πορνογραφίας.

– Ο Δημοκρατικός ραδιοφωνικός παρουσιαστής, Bernie Ward, δήλωσε ένοχος σε μία κατηγορία για αποστολή παιδικής πορνογραφίας μέσω του διαδικτύου. Ο Δημοκρατικός αναπληρωτής γενικός εισαγγελέας από την Καλιφόρνια, Raymond Liddy, συνελήφθη για κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

– Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους πολλούς χιλιάδες δαιμονικούς, κακούς παιδόφιλους και εμπόρους σεξ που έχουν παραπεμφθεί σε δίκη. Και θα ακολουθήσουν και άλλοι. Περιμένετε μαζικές συλλήψεις, αν δεν έχουν ήδη ξεκινήσει. Μπορούμε μόνο να προσευχηθούμε για το τέλος αυτής της μοχθηρής, διαβολικής μάστιγας, εκθέτοντάς την στο φως.

Οι Δημοκρατικοί είναι το πρόβλημα, είναι εγκληματίες.

Κάποιοι έχουν ήδη συλληφθεί. αυτά που βλέπετε είναι διπλάσια.

Τα δικαστικά αρχεία αναφέρουν όλους όσους συνελήφθησαν και εκτελέστηκαν.

Γεγονότα, όχι ψέματα.

Για την “Σφαγή”, :Ιωάννης : Δεμερτζής.


https://www.sfagi.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters