Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΟ 2010 ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 78 ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ…. (ΕΚ ΠΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ)


ΝΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΝΟΜΟΣ 3852/2010
Άρθρο 78 Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών

ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΙ – ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ


Σε μία σκηνή αποκάλυψης στο βιβλίο μου “Λύκτος: Το Μυστικό του Λιονταριού” Εκδόσεις Ναυσίνοος, ο πρωταγωνιστής έρχεται αντιμέτωπος με 4 οντότητες …

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ: Τέσσερα φωτεινά όντα κινήθηκαν με μεγάλη ταχύτητα προς τον άνδρα. Σαν να περνούσαν μία ενεργειακή πύλη. Εκείνος άρχισε να τα πυροβολεί. Οι σφαίρες τα διαπερνούσαν. Ήταν σαν τον Εχετλαίο στις διηγήσεις του Παυσανία.

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ..... ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.. ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ... ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ....


Νικόλαος Γεωργιάδης
"ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΕΡΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΤΗΝΟΥ, ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ GOLD TRADE - ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε , ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΧΥΤΕΥΣΗΣ ΡΑΒΔΩΝ ΚΡΑΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΧΘΕΝΤΑ ΤΙΜΑΛΦΗ, ΓΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΧΥΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΡΑΒΔΟΥΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥΣ....."

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ;


Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου
Παράξενος τίτλος, θα σκεφθεί κάποιος. Τι σχέση μπορεί να έχει ο αστικός κόσμος και οι επαναστάσεις που τον γέννησαν με τη θρησκεία; Η ‘διδακτέα ιστορία’ μας λέει ότι ήταν ακριβώς ο αστικός κόσμος που στράφηκε εναντίον της θρησκείας ή ορθότερα, που δημιούργησε τις εκκοσμικευμένες κοινωνίες. Είναι αλήθεια ότι έχει επικρατήσει αυτή η άποψη και τούτο συμβαίνει λόγω της οικονομιστικής και κοινωνιολογικής ερμηνείας των ιστορικών διαδικασιών, μια που αυτό είναι συνήθως το μοντέλο έρευνας που εφαρμόζεται.

Η πυραμίδα της εξουσίας

Είναι λάθος να μιλάμε για ιδεοληπτικές αγκυλώσεις δημοσιογράφων, πολιτικών ή άλλων δημόσιων παραγόντων όταν προσπαθούμε να τους ερμηνεύσουμε.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι ενταγμένοι σε μία πυραμίδα συμφερόντων.
Στην κορυφή βρίσκεται η διεθνής ελίτ που με ποικίλες μεθόδους υπαγορεύει τις εντολές της στους διεθνείς οργανισμούς, στα κράτη, στους πολιτικούς, στα μμε, στις μυστικές υπηρεσίες, στις παρακρατικές οργανώσεις που είναι παρακλάδι των μυστικών υπηρεσιών – (όπως οι λεγόμενοι αντιεξουσιαστές ή οι απανταχού τρομοκράτες).

Φτιάχνουν νόμο για να καλύψουν τις παρακολουθήσεις


Του Ανδρέα Ζαμπούκα 

Ακούγεται ωραίο. «Επιτροπή για την Ορθή Χρήση του Διαδικτύου» στις εκλογικές διαδικασίες εθνικής εμβέλειας. Η επιτροπή αυτή όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται θα παρακολουθεί τη χρήση του διαδικτύου στις εκλογικής διαδικασίες εθνικής εμβέλειας και θα εισηγείται προς τους συναρμόδιου υπουργούς την υιοθέτηση κανονιστικών ρυθμίσεων προς την κατεύθυνσή: της πρόληψης των fake news, του σεβασμού των προσωπικών δεδομένων των πολιτών, της διαφάνειας στη χρήση του διαδικτύου για την προεκλογική προβολή των πολιτικών κομμάτων και των υποψηφίων.

Βίνικ: Αισθάνομαι ότι προτιμούν να πεθάνω πάρα να με εκδώσουν στη χώρα μου τη Ρωσία

«Όμηρος της ελληνικής κυβέρνησης» δηλώνει πως αισθάνεται ο Αλεξάντερ Βίνικ, γνωστός και ως Mr Bitcoin, καθώς παραμένει φυλακισμένος χωρίς δίκη για πάνω από 19 μήνες.
Ο Ρώσος κρατούμενος Αλεξάντερ Βίνικ βρίσκεται φυλακισμένος στην Ελλάδα για πάνω από 19 μήνες, δήλωσε ότι είναι όμηρος της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία προτιμά τον θάνατό του παρά την έκδοση στην πατρίδα, τη Ρωσία.

ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ & ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ. 34.305 άτομα έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια το 2017

Σε 34.305 ανέρχονται τα άτομα τα οποία έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια το 2017, κατά 3% περισσότερα από 2016, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat. Εξ’ αυτών, το 86,8% ήταν Αλβανοί πολίτες, το 1,3% Ουκρανοί και το 1,1% από τη Μολδαβία....
Συνολικά, το 2017, περισσότερα από 825.000 άτομα απέκτησαν την ιθαγένεια κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε σχέση με 995.000 το 2016 και 841.000 το 2015.

25.000 πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες «φιλοξενούν» οι Ένοπλες Δυνάμεις στα νησιά! – Ποιος φυλάει την χώρα;

Αποκαρδιωτικά είναι τα στοιχεία που έδωσε το ΓΕΕΘΑ αναφορικά τη «συμβολή» των ΕΔ στη «διαχείριση» και το «συντονισμό» του «προσφυγικού», όπως αναφέρεται το πρόβλημα των παράνομων μεταναστών με προσεκτικά επιλεγμένες λέξεις και «όμορφα» τοποθετημένες.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.  ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters