Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Το εδώ παράρτημα της Παγκ.Κυβέρνησης είναι ο ιός ..Τα Hot Spot θα είναι Φυλακές για τους ανεμβολίαστους.

Το πρόβλημα δεν είναι ο Κορωνοιός αλλά το ίδιο το Παράρτημα Κυβέρνησης της Παγκόσμιας Τάξης και όλο το πολιτικό σύστημα που ακολουθεί..Η κοροϊδία συνεχιζεται. Η μάσκα είναι για να ξεχωρίζουν τα υπάκουα προβατάκια που αύριο θα τσιπαριστούν. Αν πιστεύεται ότι θα σας σώσουν αυτοί που σας κατέστρεψαν και εφάρμοσαν το σχέδιο της Μαϊμού Πανδημίας είστε άξιοι της τύχης σας.Το παράρτημα του Κούλη είναι η αρρώστια για την Χώρα μας και όλος ο πολιτικός συρφετός που χτυπάνε σαν ακρίδες το Δημόσιο χρήμα και έχουν πουλήσει το πλούτο της Χωρας. Μας προδίδουν κατ επανάληψη και συνεχή διάρκεια..Πρόκειται για Ληστο-συμμορίες..

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΌΠΩΣ τον ξέρουμε ... Η πτώση του Cabal

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΕΙΝΑΙ 3 ΩΡΕΣ .., ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ... ΚΑΤΕΓΗΣΤΙΚΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΕΦΡΑΜΟΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ... ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΣΟΚ. 
ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Να πως στήσανε τη ΜΠΙΖΝΑ με τις Μάσκες Καμπουράκης και Νταβέλης!!! (video)


Δείτε πως ο Καμπουράρκης προετοίμαζε τον φίλο του Μητσοτάκη για να είναι ο εκλεκτός να αρπάξει εκατομμύρια με τις μάσκες.. Ο Καμπουράκης δηλώνει στο ΘΕΣΣΑΛΙΑ ότι έχει συνεργασία με τον επιχειρηματία … Τι Συνεργασία μπορεί να έχει ένας Δημοσιογράφος με έναν επιχειρηματία που παράγει Μάσκες;
Kαι ο Νταβελης δηλώνει οτι ενδιαφέρθηκε ο Πρωθυπουργός κ.Μητσοτάκης!!!!!

Η καραντίνα δεν λήγει και από Οκτώβριο μέσα και τα ίδια.. Χαιρετήστε όλοι μαζί το νέο είδος δικτατορίας.

Ας δούμε λίγο γιατί στην πραγματικότητα δεν λήγει η καραντίνα όλο το καλοκαίρι και από Οκτώβριο πάλι μέσα. ήδη λένε ότι θα έχει δεύτερο κύμα κορονοϊου από Οκτώβριο. σας ετοιμάζουν για μέσα 5 μήνες….
Λοιπόν.
Έλεγα ότι αυτά τα μέτρα δε θα αρθούν ποτέ ουσιαστικά. θα σας δώσουν πίσω το 40% από ότι είχατε πριν και θα πανηγυρίζετε κιόλας!!!!

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!

ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Η.Π.Α. ΓΙΑ BILL GATES!

Ο Ιός Covid-19 δεν είναι φυσικός. Πάρτε πίσω το βραβείο Νόμπελ μου εάν κάνω Λάθος, λέει ο Ιάπωνας Καθηγητής Δρ. Tasuku Honjo.



Ο Ιός Covid-19 δεν είναι φυσικός. Πάρτε πίσω το βραβείο Νόμπελ μου εάν κάνω Λάθος, λέει ο Ιάπωνας Καθηγητής Δρ. Tasuku Honjo.

Στις 25 Απριλίου ο Ιάπωνας Νομπελίστας καθηγητής Ιατρικής Δρ. Tasuku Honjo, προκάλεσε αίσθηση λέγοντας ότι ο κορωνοϊός δεν είναι φυσικός.

Οι μάσκες έγιναν αναγκαίες και τις κατασκευάζει φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη

H επιστροφή στην κανονική ζωή συνοδεύεται με την αναγκαστική χρήση μάσκας η οποία μάλιστα θα επιβάλλεται δια τσουχτερού προστίμου.

Η επιστημονική (είναι άραγε επιστημονική απόφαση) φαίνεται να αλλάζει το δόγμα χρήσης μάσκας το οποίο είχε διατυπωθεί πρόσφατα από τον ίδιο τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Παράξενα μπλε και μοβ φώτα που λάμπουν στον νυχτερινό ουρανό σε όλο τον κόσμο (Βίντεο)

ΟΙ SKYWATCHERS ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΟΒ ΦΩΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.

Παρατηρήθηκαν, μεταξύ άλλων, στην Αυστραλία, την Ισπανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτά τα λαμπερά φώτα δεν έχουν ξεκάθαρη προέλευση αφού όλοι βρίσκονται σε κλειδαριά.
Συνήθως, τα φωτεινά φώτα παράγονται από λέιζερ ή γιγάντια σημεία φωτός κοντά σε νυχτερινά κέντρα.

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ


Ανάρτηση στην οποία αναφέρει ότι το εμβόλιο του κορωνοϊού θα έχει βιοτσίπ ελέγχου, έκανε ο Νίκος Μαυραγάνης, σχολιάζοντας άρθρο του Bill Gates αναφορικά με το πώς η ανθρωπότητα θα βάλει τέλος στον κορωνοϊό.

Παραδέχθηκαν την απάτη και τους κατέγραψε το μικρόφωνο

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters