Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Το εδώ παράρτημα της Παγκ.Κυβέρνησης είναι ο ιός ..Τα Hot Spot θα είναι Φυλακές για τους ανεμβολίαστους.

Το πρόβλημα δεν είναι ο Κορωνοιός αλλά το ίδιο το Παράρτημα Κυβέρνησης της Παγκόσμιας Τάξης και όλο το πολιτικό σύστημα που ακολουθεί..Η κοροϊδία συνεχιζεται. Η μάσκα είναι για να ξεχωρίζουν τα υπάκουα προβατάκια που αύριο θα τσιπαριστούν. Αν πιστεύεται ότι θα σας σώσουν αυτοί που σας κατέστρεψαν και εφάρμοσαν το σχέδιο της Μαϊμού Πανδημίας είστε άξιοι της τύχης σας.Το παράρτημα του Κούλη είναι η αρρώστια για την Χώρα μας και όλος ο πολιτικός συρφετός που χτυπάνε σαν ακρίδες το Δημόσιο χρήμα και έχουν πουλήσει το πλούτο της Χωρας. Μας προδίδουν κατ επανάληψη και συνεχή διάρκεια..Πρόκειται για Ληστο-συμμορίες..

Θέλουν τον απόλυτο ελεγχο χωρίς τις θεμελιώδεις ελευθερίες..Είναι απάτριδες άψυχοι εγκληματίες βρωμερά ναζίδια. Κλέβουν την ΖΩΗ μας πούλησαν την πίστη μας και πρόδωσαν την Πατρίδα μας και το Λαό της..Πληρώνουν αδρά τους εισβολείς για την αντικατάσταση μας. Κατασκεύασαν 28 hot spot και ετοιμάζουν ακόμη 42 σύνολο 70 Μουσουλμανικες πόλεις από τις οποίες θα τους μεταφέρουν στα κατασχεμένα σπίτια Ελληνων και όσα θα κατασχέτουν στη συνέχεια…και όσο τους αφήνουμε..
Τα άδεια hot spot μετά την μεταφορά από αυτά όλων των εισβολέων σε σπίτια των Ελλήνων  έχουν σχεδιάσει να τα μετατρέψουν σε Στρατόπεδα για τους Ελληνες που δεν θα δέχονται τον εμβολιασμό με το μικρο τσιπ! Εκεί θα οδηγούμαστε βιαίως  από ειδικές ομάδες περιπολίας και εφόδου στα σπίτια μας και οποιον βρίσκουν ανεμβολιαστο θα τον πετάνε  σε αυτά τα στρατόπεδα για την προστασία δήθεν του ελεγχόμενου πληθυσμού!!!
Τα Μασόνια αυτά επιβάλουν μέτρα της Νέας Χούντας για την Οικονομική καταστροφή της Ελληνικής Κοινωνίας στο όνομα της Δημόσιας Υγείας και από την άλλη αφήνουν τους Εισβολείς -Λαθροεποίκους χωρίς επιτήρηση για την Δημόσια Υγεία. Είναι Ανθέλληνες και εφαρμόζουν Φασιστικές μεθόδους ..ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Μην ακούτε τα ΕΜΕΤΙΚΑ Μέσα Εξαπάτησης..Σύντομα θα μας ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ..Μην τρώτε αυτά που σας σερβίρουν..Ο αγώνας πρέπει να ξεκινήσει πριν υποστούμε Ολοκληρωτική Καταστροφή ..Τότε θα είναι αργά και δεν θα μπορέσετε να ζητήσετε βοήθεια από κανέναν
Όσο τους αφήνουμε να κυβερνούν υφιστάμεθα τεράστια ζημιά ..Νομιμοποιούμε την Δικτατορία τους και την καταστροφή μας..Νομιμοποιούμε Κλέφτες και την ασυλία τους..Νομιμοποιούμε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Χώρας μας και την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ..Έχουμε ΕΥΘΥΝΗ και γινόμαστε ΣΥΝΕΡΓΟΙ στο ΕΓΚΛΗΜΑ που διαπράττουν.
Ήρθε η ώρα να σηκωθεί ο Ελληνας ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΙΟΣ είναι αυτό το Βρώμικο Πολιτικό Σύστημα που σε ΠΟΥΛΗΣΕ..και που θέλει να σε υποτάξει για να τσιπαριστείς..Σου βάλανε ΜΟΥΣΑΡΙΟΛΑ στο πρόσωπο σαν να είσαι ΖΩΟ και το δέχεσαι …Πόσο ακόμη θα είσαι γονατισμένος στα ερπετά της Νέας τάξης ..Είναι καθάρματα και χρειάζεται διαρκής  αγώνας . Καλή Δύναμη και καλή Λευτεριά..
ΑΡΘΡΟ-ΑΠΟΨΗ
Χρόνης Προσαλέντης – Δημοσιογράφος.
*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters