Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ο Εβραίος Άκερμαν, ο Παπαδήμος της Τριμερούς κι άλλοι οι 20 αρχιμασόνοι καταστρέφουν την Ελλάδα - Βίντεο



http://greeknation.blogspot.com/2012/02/20.html

ΝΤΡΟΠΗ ΚΙ ΑΗΔΙΑ...

Δείτε το έκτρωμα που έγινε στα Γιάννενα!Ακολουθούν και άλλες φωτογραφίες
 











21η Φεβρουαρίου 2012...
Ενενηνταεννιά χρόνια μετά... την Ιστορική γιά τα Γιάννενα, αλλά και την Ελλάδα στιγμή, που ο Τουρκικός ζυγός έπαψε να υφίσταται γιά την Ηπειρο...
Ο Ελληνικός στρατός υπό τον Βασιλιά Κωνσταντίνο, έμπαινε Θριαμβευτικά στα Γιάννενα και ο τούρκος επικεφαλής ΕΣΑΤ πασάς, παραδινόταν μαζί με τους στρατιώτες του, στους ΝΙΚΗΤΕΣ...
Την εποχή εκείνη, όπως και σε άλλες μάχες στην ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ, άφησαν τα κόκαλα τους
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, απο κάθε γωνιά της πατρίδας μας...ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΜΑΝΙΑΤΕΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΙ...
Εσχάτως δημιουργήθηκε μνημείο γιά τους Κρήτες αδερφούς, που πέθαναν για μιά ελεύθερη κι αξιοπρεπή ζωή...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!!!
Ενενήνταεννια χρόνια μετά...
Δεν πίστευα πως θα βρισκόμουν μπροστά σε ένα άθλιο κι ανεπίτρεπτο θέαμα...
Κάγκελα παντού!!!
Οι "αρχές" φρόντισαν να αποκλείσουν το χώρο της κεντρικής πλατείας, της πόλεως των Ιωαννίνων,
έτσι ώστε οι 'οποιοι "επίσημοι" να παρακολουθήσουν "ανενόχλητοι" την παρέλαση!!!
Παππούδες, γιαγιάδες, Μανάδες, πατεράδες...στοιβάχτηκαν και σαρδελοποιήθηκαν!!! ανάμεσα σε κάγκελα!!!
Θύμωσα και πικράθηκα με τις εικόνες που αντίκρυσα σήμερα στα Γιάννενα...
Αδιάψευστος μάρτυρας οι παραπάνω εικόνες...
Εικόνες που μόνο ΝΤΡΟΠΗ ΚΙ ΑΗΔΙΑ μπορεί να προκαλέσουν σε κάποιον...
Ισως από την άλλη, αυτό το σημερινό, απαράδεκτο γιά τα Γιάννενα και τους Ηπειρώτες σκηνικό, 
να είναι "ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ" γιά το τι θα δούμε στις παρελάσεις της 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ.
Οι εθνικές, ή οι τοπικές εορτές, όπως η 21η Φεβρουαρίου (γιά τα Γιάννενα και την Ήπειρο)...
Γίνονται γιά να τιμηθούν οι ΗΡΩΕΣ κάποιας μακρινής εποχής...
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΛΟΙ...ίσως τα ονόματα των περισσοτέρων να είναι άγνωστα,
όμως η θυσία τους είναι μεγαλειώδης...
Και όλοι εμείς που πιστεύουμε σε ιδανικά...
ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ...Λέγοντας ένα απλό ευχαριστώ...
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΘΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ...
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ!!!
Τα κάγκελα δεν αρμόζουν στις εθνικές εορτές!!!
Είναι κατάλοιπα κάποιας άλλης εποχής, μακρινής, που πόνεσε τους Ελληνες...
Κ'αποιας εποχής που η Πατρίδα ήταν σκλαβωμένη και δεν γινόταν τέτοιου είδους εορτασμοί...
Είναι μοναδικό γιά τα χρονικά των Ιωαννίνων, αυτό που έγινε σήμερα....
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 21Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ...
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ!!! ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ!!!
Γιά τους απλούς Γιαννιώτες, που πήγαν να τιμήσουν τα παληκάρια που έπεσαν για την Πατριδα...
ΝΤΡΟΠΗ ΚΙ ΑΗΔΙΑ...αισθάνομαι γιά όσους εμπνεύστηκαν αυτό το έκτρωμα...
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_7214.html

Η Βελγική Le Soir «ξεγυμνώνει» τον ρόλο των Γερμανών στην Ελλάδα


Σκάνδαλο από αυτούς που δίνουν μαθήματα».Αυτός είναι ο τίτλος της Γαλλόφωνης εφημερίδας του Βελγίου «Le Soir» που επιτίθεται με αυτό τον τρόπο στη Γερμανία για την συμπεριφορά της προς την Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά η εφημερίδα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η παραίτηση του Κρίστιαν Γουλφ θα έπρεπε να προκαλέσει προβληματισμό σε όλους αυτούς που, σήμερα στην Ευρώπη, δίνουν μαθήματα καλής διακυβέρνησης προς όλες τις κατευθύνσεις, και ιδιαίτερα στην Ελλάδα.

Οι Γερμανοί δεν είναι οι μόνοι ιεροκήρυκες. Εδώ και καιρό, η ομάδα του «Τριπλού Α» -με τη Φινλανδία, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο- πρεσβεύουν την αρετή στην υπόλοιπη ευρωζώνη. Ο αγνός Βορράς απέναντι στον απατεώνα Νότο: δεν απέχουμε και πολύ από την πιο διαστρεβλωμένη καρικατούρα».

Στη συνέχεια η εφημερίδα αναφέρεται στη «δακτυλοδεικτούμενη για τις πρακτικές διαφθοράς» Ελλάδα υπενθυμίζοντας πως το «μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς που ταλαιπώρησε την Αθήνα, τα τελευταία χρόνια, αφορούσε τη Siemens, τον Γερμανό γίγαντα που οι μικρές του κομπίνες κόστισαν τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους».

Συνεχίζει, θυμίζοντας στους αναγνώστες πως λίγα χρόνια νωρίτερα «οι γερμανικές εταιρείες HDW και Ferrostaal είχαν ανακατευτεί σε ένα άλλο μέγα-σκάνδαλο διαφθοράς, που αφορούσε αυτή τη φορά την αγορά υποβρυχίων».

Όσον αφορά την κατηγορία ότι η Ελλάδα «ζούσε πέρα από τις δυνάμεις της», η εφημερίδα διερωτάται «Που έκανε η Ελλάδα τις αγορές της;». Και αναφέρεται στην κατασκευή του νέου αεροδρομίου της Αθήνας από κοινοπραξία υπό τον έλεγχο της γερμανικής Hochtief Aktiengesselschaft με κόστος 2,25 δισ. ευρώ και στις γερμανικές «χωρίς ενδοιασμούς» εξαγωγές.

«Δεν τίθεται θέμα να δικάσουμε τη Γερμανία. Αλλά να θυμίσουμε γεγονότα που θα κάνουν και τους ίδιους πιο μετριόφρονες» σχολιάζει στη συνέχεια η εφημερίδα. Και θέτει το ερώτημα «Ποιος έδωσε την πρώτη μαχαιριά, το 2003, στο ευρωπαϊκό Σύμφωνο σταθερότητας;».

Ο Ιταλός Πρωθυπουργός έδωσε την απάντηση σε ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο την περασμένη Τετάρτη, όταν δήλωσε πως «για την κρίση του Συμφώνου σταθερότητας, της ανάπτυξης και της περιορισμένης αξιοπιστίας του» ευθύνονται «δύο κεντρικά κράτη, η Γαλλία και η Γερμανία, τα οποία προτίμησαν να ασκήσουν την πολιτική τους επιρροή στα άλλα Κράτη-μέλη με στόχο να τσακίσουν αυτόν τον μηχανισμό του σεβασμού και της εφαρμογής των κανόνων».

Η εφημερίδα σημειώνει στη συνέχεια πως «η Ελλάδα αλλοίωσε ορισμένα στοιχεία» αλλά δεν παραλείπει να επισημάνει πως η Γερμανία ήταν εκείνη που είχε απορρίψει την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να έχει η Eurostat την άδεια να ελέγχει τους εθνικούς λογαριασμούς. Μια πρόταση που η Ελλάδα είχε δεχτεί.

Και προσθέτει: «Πρόσφατα, στις αρχές του 2010, ποιος "φρενάρισε" με όλες του τις δυνάμεις την ταχεία και αποφασιστική αντιμετώπιση του ελληνικού χρέους που θα είχε απαλλάξει την Ευρώπη από τις ωδίνες της σημερινής κρίσης; Ποιος διατηρεί ένα προκλητικό εμπορικό πλεόνασμα;».
Το άρθρο καταλήγει πως «δεν έχουμε από τη μια πλευρά τους καλούς και από την άλλη τους κακούς».

 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/02/le-soir.html

Κι όμως η Ελλάδα έχει το μικρότερο χρέος στην Ευρώπη!


Tου Γιώργου I. Mαύρου

Tο συνολικό ελληνικό χρέος (δημόσιο, επιχειρήσεων και νοικοκυριών) είναι το τρίτο μικρότερο επί 18 χωρών, ενώ έχει το χαμηλότερο χρέος επιχειρήσεων ως ποσοστό του AEΠ από κάθε άλλη εξεταζόμενη χώρα!


H Eλλάδα δεν είναι η αιτία της κρίσης. Eίναι απλώς ένα σύμπτωμα ενός ευρύτερου προβλήματος και η θέση της μέσα σε αυτό είναι πολύ καλύτερη από αυτήν που δείχνει σήμερα: αν πλάι στο δημόσιο χρέος συνυπολογιστούν το χρέος των επιχειρήσεων και το χρέος των νοικοκυριών, το πιστοληπτικό προφίλ της χώρας είναι ενδεχομένως το καλύτερο στην Eυρώπη!
Aυτό υποδηλώνουν, χωρίς να είναι η πρόθεσή τους, δυο ξεχωριστές μελέτες για το πρόβλημα του χρέους, οι οποίες δίνουν μια νέα διάσταση στη σημερινή κρίση και οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η πρώτη χρεοκοπία έχει ήδη λάβει χώρα και αφορά στις τακτικές αντιμετώπισης της κρίσης…
H χρεοκοπία των λύσεων
H πρώτη μελέτη δημοσιοποιήθηκε προ ημερών από τον Γκρέγκορι Kέρτις, πρόεδρο του αμερικανικού επενδυτικού οίκου Greycourt & Co. O τελευταίος ισχυρίζεται ότι ο πλούτος των εθνών παρέμενε στάσιμος για χιλιάδες χρόνια μέχρι τη Bιομηχανική Eπανάσταση. Έκτοτε, υποστηρίζει, ο παγκόσμιος πλούτος αυξήθηκε γεωμετρικά χάρη στον πειραματισμό των κυβερνήσεων με τρεις βασικές μεθόδους παραγωγής και αναδιανομής του:
  • Tον έλεγχο των μέσων παραγωγής.
  • Tη φορολογία.
  • Tο δανεισμό.
Κι όμως η Ελλάδα έχει το μικρότερο χρέος στην Ευρώπη!
Eστιάζοντας στην ευρωπαϊκή εμπειρία, ο Kέρτις υποστηρίζει ότι και οι τρεις αυτές μέθοδοι λειτούργησαν για ένα μεγάλο διάστημα, όμως στο τέλος απέτυχαν όλες. O έλεγχος των μέσων παραγωγής οδηγούσε σε υδροκέφαλες, προβληματικές, δημόσιες επιχειρήσεις που έφταναν να λειτουργούν παρασιτικά υπονομεύοντας τη βιωσιμότητα του κράτους. Γι’ αυτό και η Eυρώπη επέλεξε το δρόμο μιας ενιαίας ελεύθερης αγοράς. H αύξηση της φορολογίας περιόριζε την οικονομική ανάπτυξη και στην πιο ακραία της μορφή, όπως στην Eλλάδα σήμερα, βύθιζε κοινωνίες στην ύφεση. Γι’ αυτό και εδώ και δυο δεκαετίες οι φορολογικοί συντελεστές στην Eυρώπη έχουν πάρει την κατιούσα.
Ορια δανεισμού
Πλέον, όμως, και η τρίτη μέθοδος -ο δανεισμός- μοιάζει όχι απλά να έχει φτάσει τα όριά του αλλά να τα έχει ξεπεράσει. Kαι η Eλλάδα δεν είναι το μοναδικό παράδειγμα. Tουναντίον, ίσως συγκαταλέγεται στα πιο ήπια.
Σε πρόσφατη μελέτη της, η Tράπεζα Διεθνών Διακανονισμών συνέλεξε στοιχεία σχετικά με το χρέος σε 18 χώρες – μέλη του OOΣA για το διάστημα 1980 – 2010 και καθόρισε τα εξής ανώτατα επιτρεπτά όρια για το δανεισμό σε μια κοινωνία: το δημόσιο χρέος δεν πρέπει να περνά το 85% του AEΠ, το χρέος των επιχειρήσεων (πλην του χρηματο-οικονομικού κλάδου) το 90% του AEΠ και το χρέος των νοικοκυριών επίσης το 85% του AEΠ.
H Eλλάδα των τριών «A»
Aν εξετάσει το πιστωτικό προφίλ των οικονομιών της Δύσης μέσα από τα κριτήρια που θέτει η TΔΔ, θα διαπιστώσει ότι οι περισσότερες χώρες τα υπερβαίνουν σε τουλάχιστον δυο από τις τρεις κατηγορίες. Kαμία χώρα δεν βρίσκεται κάτω από τα όρια και στις τρεις κατηγορίες χρέους, ενώ ελάχιστες είναι αυτές που υπερβαίνουν τα όρια μόνο σε μία, μεταξύ αυτών και η Eλλάδα!
H χώρα μας υπερβαίνει το όριο της TΔΔ μόνο στην κατηγορία του δημοσίου χρέους. Όσον αφορά στο χρέος των νοικοκυριών έχει την τέταρτη καλύτερη επίδοση στις 18 δυτικές οικονομίες που εξετάζει η μελέτη, ενώ έχει το χαμηλότερο χρέος επιχειρήσεων ως ποσοστό του AEΠ από κάθε άλλη εξεταζόμενη χώρα!
Tο συνολικό της χρέος δε (δημόσιο, επιχειρήσεων και νοικοκυριών) είναι το τρίτο μικρότερο επί των 18 χωρών. Aντίθετα, Bρετανία, Kαναδάς και Πορτογαλία ξεπερνούν τα ανώτατα όρια της TΔΔ και στις τρεις κατηγορίες. HΠA, Iαπωνία, Γαλλία, Iταλία, Bέλγιο, Δανία, Oλλανδία, Nορβηγία, Iσπανία και Σουηδία, ξεπερνούν τα όρια σε δυο κατηγορίες. H Eλλάδα ανήκει στην κατηγορία των χωρών που ξεπερνούν το όριο μόνο σε μια κατηγορία, μαζί με τις Γερμανία, Φινλανδία, Aυστραλία και Aυστρία. Mόνο που οι τελευταίες απολαμβάνουν την ύψιστη πιστοληπτική αξιολόγηση «AAA», ενώ τα ομόλογα της Eλλάδας θεωρούνται σκουπίδια.
Ομόλογα – «σκουπίδια»
Πρόκειται για ένα οξύμωρο που, σύμφωνα με τον Kέρτις έχει εξήγηση στην άρνηση που έχουν πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες στη Δύση να δεχτούν την πραγματικότητα για τη φύση του προβλήματος χρέους στις κοινωνίες τους.
Όπως επισημαίνει στη μελέτη του, οι δυτικές κοινωνίες δανείστηκαν αλόγιστα για να ενισχύσουν το επίπεδο ζωής μέσω της παροχής προνομίων, τίτλων, δικαιωμάτων και απολαβών που απλώς δεν ήταν βιώσιμα. Tώρα, παρά τη δυναμική αντίσταση της μεσαίας τάξης που απολαμβάνει τα προνόμια και ανεβοκατεβάζει τις κυβερνήσεις, η πραγματικότητα πιέζει προς την αντιστροφή αυτής της τάσης. H Eλλάδα, με τα ομόλογα-«σκουπίδια» της, είναι μόνο η αρχή. Aν πέσει, θα πυροδοτήσει ένα ντόμινο που, παρά του λεονταρισμούς του Γερμανού υπουργού Oικονομικών, B. Σόιμπλε, θα συμπαρασύρει όλες τις χώρες της Δύσης, ακόμα κι αυτές που απολαμβάνουν πιστοληπτική αξιολόγηση «AAA».
gmavros@pegasus.gr
“Η” 18/2

http://1greek.wordpress.com

170.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ “ΚΟΠΡΙΤΕΣ” ΤΗΣ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


diamantopoulou

Αφου άφησε τα σχολεία χωρίς βιβλία, αφού ανάγκασε τους μαθητές να διαβάζουν απο φωτοτυπίες και έκανε τόσο καλή δουλεία αυτή και οι συνεργάτες της είπε να προυπολογίσει στους κουλαούζους των υπουργικών γραφείων 700.000 ευρω σε υπερωρίες για το πρώτο τετράμηνο του 2012…
Ο λόγος για την ανεκδιήγητη Αννα Διαμαντοπούλου… Δεν το πιστεύετε; Η παρακάτω απόφαση της Αννούλας του παιδείας θα σας λύσει όλες τις απορίες…


annaarxh
anna700000

Τι λιτότητα και ποιο μνημόνιο… η Αννούλα έχει λεφτά… τα δικά μας!!! Μύθος λοιπόν οι περιβόητοι έλεγχοι απο τους τροικανούς στα υπουργεία… για περιστολή δαπανών βέβαια ούτε λόγος!!!!!

makeleio.gr

http://1greek.wordpress.com

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ την ACTA ! Πείτε ΟΧΙ στην ACTA !



Η υπογραφή της συμφωνίας ACTA από κάποιες ευρωπαϊκές χώρες (συν την δοτή κυβέρνηση των καθαρμάτων ), δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει και κάθε διαπραγμάτευση , διότι πρέπει πρώτα να επικυρωθεί και από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
STOP ACTA! 2012 INTERNET FREEDOM! (Greek Subtitles)




Η ACTA θα ψηφιστεί τον Ιούνιο του 2012 , προκειμένου είτε να κυρωθεί ή “ να απορριφτεί ” , όποτε τα γράμματα διαμαρτυρίας που θα αποσταλούν προς τους ευρωβουλευτές , με το αίτημα – απαίτηση να μην την ψηφίσουν , συστήνοντας και στους συναδέλφους τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να την απορρίψουν , καθώς και η ενημέρωση τους για τους κινδύνους της ACTA ….. ίσως …. να εμποδίσουν σε μεγάλο βαθμό την επικύρωση της .
Επίσης διάφορες επιτροπές του Ε.Κ. θα πρέπει να δώσουν τη γνώμη τους σχετικά με το κείμενο, τις κατευθυντήριες γραμμές για τελική στάση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , σχετικά με την ACTA , πριν αυτή φτάσει να ψηφιστεί από το σύνολο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου . Αυτός είναι και ο λόγος που οι πολίτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα μέλη των διαφόρων επιτροπών αυτών , και , τους ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , για να βεβαιωθούν ότι όλοι έχουν ακούσει : για το τι ακριβώς « πάει στραβά » με αυτή την ACTA.
ACTA Explained (Greek Subs)




Τι είναι η ACTA;
Η ACTA είναι μια διεθνής εμπορική συμφωνία , που διαπραγματεύθηκαν η Ευρωπαϊκή Ένωση , οι Ηνωμένες Πολιτείες , η Ιαπωνία , ο Καναδάς , η Νότια Κορέα , Αυστραλία , Μεξικό , Μαρόκο , Σιγκαπούρη , καθώς και μερικές άλλες χώρες , της οποίας στόχος είναι η επιβολή των πνευματικών δικαιωμάτων και η αντιμετώπιση των παραποιημένων προϊόντων (ως εκ τούτου, ακρωνύμιο της: την καταπολέμηση της παραποίησης Συμφωνία Ελευθέρων Συναλλαγών).
Το κύριο πρόβλημα με αυτή τη συνθήκη είναι ότι όλες οι διαπραγματεύσεις έγιναν κρυφά , με τον αποκλεισμό των πολιτών και των οργανώσεων των από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων , σαν να λέμε « η κατ εξοχήν μέθοδος της παγκόσμιας διακυβέρνησης .
« Όλες οι πληροφορίες μέχρι το 2010 στηρίχθηκαν σε διαρροές του απορρήτου που διέρρεαν εκ προθέσεως , για την παραπλάνηση του κοινού. »
Οι διαπραγματεύσεις για την ACTA άρχισαν το 2007 και ολοκληρώθηκαν το 2010.
Ποιοι χώρες υπέγραψαν ήδη την ACTA;
Οκτώβριος 2010: Ιαπωνία και Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποία ενέκρινε την συνθήκη , μαζί με τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη και Νότια Κορέα
Γενάρης του 2011: η Ευρωπαϊκή Επιτροπή , αρμόδιος για τις διαπραγματεύσεις , σε συνδυασμό με μη εκλεγμένους αντιπροσώπους από 22 κράτη μέλη : Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Σλοβενία, Λουξεμβούργο , Μάλτα, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο.
- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -
«Η υπογραφή της συμφωνίας ACTA από τις ευρωπαϊκές χώρες δεν σημαίνει ότι η τίθεται και σε ισχύ , πρέπει να επικυρωθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.»
- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

Ποιες χώρες δεν έχουν υπογράψει την ACTA;
Μεξικό, την Ελβετία και η Γερμανία (μέχρι τώρα)
Και στις δύο χώρες, η κατάσταση δεν είναι σαφής.
Η Γερουσία Μεξικού ψήφισε ένα μη δεσμευτικό ψήφισμα που απορρίπτει την επικύρωση της συνθήκης πέρυσι, μετά από πολύ-συμμετοχικές δημόσιες ακροάσεις που έδειξαν ότι η ACTA αντιτίθεται στο Σύνταγμα .
( . . . . . καλά εμείς εδώ συνεχίζουμε και μιλάμε δημοκρατία ; και για …… ; )

Α! να και μια φωτογραφία …. από τα πρεζάκια των ΜΑΤ , καθώς κυνηγούν τα παιδιά σας .
Κόκα , κόκα , κόκα ….. Φυσικά μιλάμε για κόκα χωρίς κόλα ,
«Ποια «σεα» και ποια «μεα» ; ….. παν αυτά …. αυτούς τους φτιάχνουν με φτυαριές !» …. όλα νόμιμα …… ένα κιλό COCAINE είναι νομιμότατο ….. για την υπουργαρα …. τον «μη κύριο» Μιλτιάδη Ηλ. Παπαϊωάννου, που προσπαθεί να καταστρέψει τα νιάτα της Ελλάδος ρίχνοντας τα στην πρέζα για χάρη των
( χρηματοδοτών ; ) ναρκεμπόρων !
Να τον χαίρονται οι *@%#>^* ψηφοφόροι του ……
Πάντως ένα είναι σίγουρο …. χα, χα, χα
…..τα ΜΑΤ …. θα την βρουν …. από … κ@τ@δρομείς …
Και τότε …. Θα περάσουν καλά … χα, χα, χα…..
Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
Revelation9-Abaddon-The-Destroyer-

«Αυτή η συμφωνία θα μπορούσε να έχει σημαντικές συνέπειες στη ζωή των πολιτών». Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν είχε ουδεμία εκπροσώπηση στις διαπραγματεύσεις της ACTA .
Είναι εξαιρετικά λυπηρό το γεγονός , ότι η δημοκρατική συζήτηση έχει αποβληθεί από τις συνομιλίες μιας νομοθεσίας που θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις σε θεμελιώδεις ελευθερίες , όπως αυτή της ελεύθερης έκφρασης.
«Ακριβώς ….. η αποδοχή ή η απόρριψη μιας συμφωνίας δεν αποτελεί άσκηση της δημοκρατίας, βάσει της Συνθήκης της Λισαβόνας.»
Τα μέτρα που αφορούν τα δικαιώματα των ανθρώπων πρέπει να συνδέονται απευθείας με δημοκρατικές διαδικασίες , και όχι να επιβάλλονται στους λαούς μέσω της ρύθμισης με τις οδηγίες της Χ’ κοινοτικής νομοθεσίας .
D’Andrea Incecco, ο διευθυντής δημοσίων υποθέσεων από EuroISPA (Business ένωση των ευρωπαϊκών φορέων παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου) :
Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι το τελικό κείμενο θα μπορούσε να κάνει μεγάλη ζημιά στις αναπτυσσόμενες χώρες και να υπονομεύσει την ισορροπία μεταξύ της προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας και την ανάγκη για την παροχή προσιτών φαρμάκων για τους φτωχούς.
Michelle και Childs των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, κάτοχοι του Νόμπελ ειρήνης, έχουν εκδώσει ένα πολύ κρίσιμη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για την ACTA.
“Μάθετε περισσότερα” – Τα κυριότερα σημεία είναι :
• ACTA : μετατρέπει τις εταιρείες του Διαδικτύου ( ISP , φορείς παροχής υπηρεσιών ) σε μια ιδιωτική αστυνομία πνευματικών δικαιωμάτων, επιβάλλοντας σε αυτές να αναλάβουν τη νομική ευθύνη για ό, τι οι χρήστες τους κάνουν on-line.
• ACTA : επιφέρει επικίνδυνες ποινικές κυρώσεις
• ACTA : παρακάμπτει τη δημοκρατία και « ανοίγει την πόρτα σε μια παράλληλη νομοθετική διαδικασία » , την οποία οι ευρωβουλευτές θα πρέπει να σταματήσουν.
Μόλις οι διάφορες επιτροπές δώσουν τη γνώμη τους για την ACTA, τότε η ACTA θα τεθεί σε ψηφοφορία ενώπιον ολόκληρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ψηφοφορία στην ολομέλεια). Δεν θα ξέρουμε ακριβώς την ημέρα ψηφοφορίας στην Ολομέλεια, διότι ο προγραμματισμός της Ολομέλειας δίνεται στην δημοσιότητα , λίγες μόνο ημέρες / εβδομάδες πριν.
Πρέπει λοιπόν να παραμείνουμε σε εγρήγορση και για αυτό το θέμα , μαζί με τις αναγκαίες καταλήψεις των κτιρίων , των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ μας ταμείων , των οργανισμών κοινής ωφελείας , κατά την διάρκεια των επόμενων ημερών – εβδομάδων , ώστε να προστατεύουμε το ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , και , απαλλαγούμε μια για πάντα από όλα αυτά τα b@stard μιάσματα που μας κυβερνούν !
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ !!!!!!!!!!!
Εξ αλλού το γνωστό παραμύθι των illuminist ….. για αλλαγή των προσώπων….
όχι μόνο δεν μας αρέσει πλέον ….. αλλά και μας αηδιάζει !!!!!!!!!!!!
HEIL GAP ( or mind the GAP )
Υ.Γ.1.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ACTA και τους κινδύνους για την ελευθερία μας στο http://lqdn.fr/acta
Υ.Γ.2.
= ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ=
Ομογενείς – ΠΡΟΣΟΧΗ – ‘Όχι χρήματα στους απατεώνες : (κυβερνητικές, κρατικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα)
Ομογενείς και ομογενειακές Οργανώσεις , ΜΗΝ δίνεται χρήματα (για βοήθεια στους συνέλληνες στην πατρίδα) σε κυβερνητικές Υπηρεσίες, νομαρχιακές, δημοτικές, γενικά κρατικές . Είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!!!!!!!!!!
Θυμηθείτε ότι έφαγαν τα χρήματα της Ομογένειας για τους πυρόπληκτους το 2007. (τότε το 2007 εγγυάτο εκείνο το λαμογιο ο κολλητός του εθνάρχη) ( από τότε δεν τον ξανακούσαμε τον μολυβιατη …..καθάρματα όλα …… καθάρματα )
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟ-ΚΑΝΑΛΑ ,
«Δώστε τα χρήματα απευθείας στους έχοντες ανάγκη (το καλύτερο) ή σε φιλανθρωπικές Οργανώσεις, αποδεδειγμένα καθαρές (μη κρατικές).»

Διέδωσε το

 

http://1greek.wordpress.com/2012/02/21/%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-acta-%CF%80%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-acta/

Ομιλία-σοκ Ρώσου βουλευτή για Τουρκία:”Θα είναι το επόμενο Ιράν”.Βίντεο

 Έχει επισημανθεί από πολλούς και αποτελεί μία από τις ανησυχίες των ΗΠΑ και όχι μόνο.
Η Τουρκία “φλερτάρει” όλο και.....
περισσότερο με την ιδέα,τη προοπτική να αποκτήσει πυρηνικό οπλοστάσιο.
Γι΄ αυτό και όσα λέει ο Ρώσος βουλευτής στο βίντεο είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα.
Η Τουρκία έχει πράγματι μεγάλες πιθανότητες να ακολουθήσει το δρόμο του Ιράν.
Και αυτό αφορά όχι μόνο εμάς,αλλά ολόκληρο το κόσμο.


Πατα το cc στο μενου για να σου βγαλει υποτιτλους
 
Aναγνωστης

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/blog-post_6680.html

Απίστευτο! Τρώμε ανθρώπινες τρίχες, κέρατα αγελάδων, φτερά κότας και πάπιας… Άφοβα σύμφωνα με την ΕΕ!

Αν διαβάσετε τα συστατικά στην ετικέτα κάποιας ζύμης, πιθανόν να βρήτε ένα συστατικό που αναφέρετε εκεί, ως L-κυστεΐνη. Αυτό είναι ένα αμινοξύ που προστίθεται σε πολλά ψημένα αγαθά ως βελτιωτικό ζύμης , προκειμένου να επιταχύνει τη βιομηχανική επεξεργασία.

Η L-κυστεΐνη είναι μια η οποία αποτελεί δομικό συστατικό των μαλλιών. Τι θα λέγατε αν το γλυκό ή πίτσα ή το ψωμί που τρώτε περιέχει… τρίχες … ... κι όμως αυτό ήδη συμβαίνει. Το ίδιο αμινοξύ μπορεί να εξαχθεί και από άλλες πηγές, όπως το φτέρωμα των πτηνών , τα κέρατα αγελάδων ή από το πετρέλαιο. Μεγάλη «βιομηχανική» δραστηριότητα της τρίχας (sic) αναπτύσετε στην Κίνα, οι οποίοι προσφέρουν – έναντι αμοιβής ή έστω και ακούσια – τα μαλλιά τους ως συμπληρωματικό στη βιομηχανία τροφίμων.

Στις 18 Οκτωβρίου 2000 η Ursula Schleicher υπέβαλε γραπτή ερώτηση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για την παραγωγή και κατανάλωση L-κυστεΐνης από ανθρώπινα μαλλιά:
Η L-κυστεΐνη είναι ένα αμινοξύ το οποίο χρησιμοποιείται για την παρασκευή διαφόρων καλλυντικών προϊόντων. Η L-κυστεΐνη παράγεται με πολλούς τρόπους: μέσω ζύμωσης στη Γερμανία, μέσω σύνθεσης και βιομετατροπής στην Ιαπωνία, από πούπουλα κοτόπουλων στη Γαλλία και μέσω υδρόλυσης ανθρώπινων μαλλιών στην Κίνα. Η L-κυστεΐνη που παράγεται από ανθρώπινα μαλλιά είναι η πιο συμφέρουσα από οικονομική άποψη.
Το παράρτημα ΙΙ της οδηγίας για τα καλλυντικά προϊόντα (76/768/ΕΟΚ) περιλαμβάνει κατάλογο των ουσιών που δεν πρέπει να περιέχονται στα καλλυντικά προϊόντα, μεταξύ των οποίων και το νούμερο 416: κύτταρα, ιστοί ή προϊόντα ανθρώπινης προέλευσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω στη διάθεσή μου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σκοπεύει, μέσω της χορήγησης άδειας κατ’ εξαίρεση, να επιτρέψει την παραγωγή L-κυστεΐνης από ανθρώπινα μαλλιά.
1. Έχει συνεκτιμήσει η Επιτροπή κατά την εξέταση της εν λόγω άδειας, εκτός από τις επιστημονικές και τις δεοντολογικές πτυχές του θέματος;
2. Είναι η Επιτροπή πληροφορημένη σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες συλλέγονται τα ανθρώπινα μαλλιά στη Κίνα;
3. Εξετάζεται το ενδεχόμενο παραγωγής L-κυστεΐνης από ανθρώπινα μαλλιά στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα ή υπάρχει η πρόθεση να εισάγεται από την Κίνα η L-κυστεΐνη που παράγεται κατ’ αυτόν τον τρόπο;
Η απάντηση του κ. Liikanen εξ ονόματος της Επιτροπής του ευρωπαϊκού κοιοβουλίου:
Η χρήση αμινοξέων από ανθρώπινα μαλλιά ως συστατικών καλλυντικών προϊόντων απαγορεύθηκε από την οδηγία 95/34/ΕΚ της Επιτροπής της 10ης Ιουλίου 1995 για την προσαρμογή στην τεχνική πρόοδο των παραρτημάτων II, III, VI και VII της οδηγίας 76/768/ΕΟΚ του Συμβουλίου περί προσεγγίσεως των νομοθεσιών των κρατών μελών των αναφερομένων στα καλλυντικά προϊόντα γιατί μπορεί να μεταδώσουν την νόσο των Creutzfeldt-Jakob, την ανθρώπινη σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια, καθώς και ορισμένες ιώσεις. Με τη γνωμοδότηση που ενέκρινε στις 28 Ιουνίου 2000, η Επιστημονική Επιτροπή για τα Καλλυντικά Προϊόντα και τα μη Εδώδιμα Προϊόντα (ΕΕΚΠΜΕΠ) πρότεινε την τροποποίηση της καταχώρησης 416 του παραρτήματος II της οδηγίας 76/768/ΕΟΚ, ώστε να επιτρέπεται η χρήση αμινοξέων από υδρόλυση ανθρώπινων μαλλιών. Η αξιολόγηση της ασφάλειας βασίζεται σε σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα και έχει ληφθεί υπόψη ο ενδεχόμενος κίνδυνος μετάδοσης της νόσου Creutzfeldt-Jakob, της ανθρώπινης σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας, καθώς και ορισμένων ιώσεων από τη χρήση ανθρώπινων μαλλιών για την παραγωγή αμινοξέων.
Κατά συνέπεια, η Επιτροπή εξετάζει το ενδεχόμενο τροποποίησης, με την έγκριση οδηγίας της Επιτροπής για την προσαρμογή στην τεχνική πρόοδο της καταχώρησης 416 του παραρτήματος ΙΙ της οδηγίας 76/768/ΕΟΚ ως εξής:
416. Κύτταρα, ιστοί ή προϊόντα ανθρώπινης προέλευσης. Ωστόσο, τα αμινοξέα που προέρχονται από υδρόλυση ανθρώπινων μαλλιών μπορούν να χρησιμοποιούνται υπό την προϋπόθεση ότι εφαρμόστηκε η ακόλουθη μέθοδος και πιστοποιήθηκε από τον κατασκευαστή: Υδρόλυση με HCl (> 20 % σε όλη τη διαδικασία) για τουλάχιστον 6 ώρες σε 100° C.
Πρέπει να τονιστεί ότι η οδηγία 76/768/ΕΟΚ έχει ως στόχο να εξασφαλίσει την ελεύθερη κυκλοφορία καλλυντικών προϊόντων στην Κοινότητα, διαφυλάσσοντας παράλληλα τη δημόσια υγεία.
Όσον αφορά τις συνθήκες υπό τις οποίες συλλέγονται τα ανθρώπινα μαλλιά στη Κίνα, η Επιτροπή πληροφορήθηκε ότι η μόνη οικονομική πηγή ανθρώπινων μαλλιών για την παραγωγή αμινοξέων είναι τα κομμωτήρια. Όσον αφορά την παραγωγή L-κυστεΐνης από ανθρώπινα μαλλιά, η Επιτροπή δεν γνωρίζει καμία εταιρεία που προτίθεται να εφαρμόσει αυτή τη μέθοδο παρασκευής στην Κοινότητα.
Διαβάζουμε όμως στην Οδηγία 2010/69/EE της Επιτροπής, της 22ας Οκτωβρίου 2010 να αλλάζουν κάποια δεδομένα:
Η EFSA αξιολόγησε τις πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια της χρήσης της L-κυστεΐνης (E 920) σε ορισμένα τρόφιμα που προορίζονται για βρέφη και νήπια. Η EFSA συμπέρανε, στη γνώμη που εξέδωσε στις 26 Σεπτεμβρίου 2006 [13], ότι η προτεινόμενη χρήση της σε μεταποιημένες τροφές με βάση τα δημητριακά (ιδίως βρεφικά μπισκότα) για βρέφη και νήπια δεν προκαλεί ανησυχία ως προς την ασφάλεια. Τα μπισκότα για βρέφη και νήπια απαιτείται να έχουν κατάλληλη σύσταση, συμπεριλαμβανομένης της ελεγχόμενης περιεκτικότητας σε σάκχαρα και λιπαρά. Ωστόσο, τα μπισκότα με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά είναι περισσότερο εύθρυπτα και ενέχουν συναφή κίνδυνο πνιγμού και ασφυξίας, εάν σπάσουν μέσα στο στόμα του παιδιού. Η L-κυστεΐνη λειτουργεί ως βελτιωτικό ζύμης για να ελέγχεται η υφή του τελικού προϊόντος. Συνεπώς, είναι σκόπιμο να εγκριθεί η χρήση της L-κυστεΐνης σε μπισκότα για βρέφη και νήπια σε επίπεδο ΕΕ.
Γνωρίζουμε ότι οποιαδήποτε υδρογονωμένη πρωτεΐνη, όπως η υδρογονωμένη ζελατίνη περιέχει μια ορισμένη ποσότητα ακατέργαστου γλουταμινικού οξέος(MSG), ασπαραγινικό οξύ και μια ποσότητα L-κυστείνη, όλες αυτές αναγνωρίζονται ως νευροτοξικές από τους νευρολόγους.
Το τι εννοούν «νευροτοξικές» νομίζω είναι εύκολο να το μάθει κανείς…


Άφοβα λοιπόν μπρούμε να φάμε «τρίχες», «κέρατα» και υποπροΙόντα «πετρελαίου»… Σε λίγο θα μας ταϊζουν και απόβλητα… επεξεργαζμένα βεβαίως-βεβαίως!

ΤρομακτικόΤρομακτικό

 http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/02/blog-post_413.html

Πουλημένα τομάρια πολιτικοί πάρτε μια ιδέα για πολοστή φορά πως βγαίνεις από την κρίση

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Θεαματική είναι η ανάκαμψη της ισλανδικής οικονομίας μετά την επιβλητική αντίσταση του λαού της, ο οποίος με δημοψήφισμα συνέτριψε την ψοφοδεή πολιτική της σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης που.....
είχε υποκύψει στους...ξένους δανειστές και την εξανάγκασε να μην πληρώσει στους ξένους καταθέτες τις οφειλές των ιδιωτικών ισλανδικών τραπεζών, αφήνοντας τες να χρεοκοπήσουν. 
 
«Η ύφεση αποδείχθηκε λιγότερο βαθιά από όσο προβλεπόταν», ομολογεί ο Μαρκ Φλάνιγκαν, επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ισλανδία, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι οι Ισλανδοί κατόρθωσαν να διαφυλάξουν «το πολύτιμο σκανδιναβικό μοντέλο κοινωνικής προστασίας».
 
Η Ισλανδία, η οποία δεν ανήκει στην ευρωζώνη, αντιμετώπισε τη χρεοκοπία της χώρας με μια συνολική πολιτική.
 
Πρώτον, υποτίμησε το εθνικό νόμισμα, την ισλανδική κορώνα, και επέβαλε ελέγχους και περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων. Αρχικά η κορώνα υποτιμήθηκε έναντι του δολαρίου κατά 50%, αλλά ήδη η υποτίμηση έχει περιοριστεί στο 30% και συρρικνώνεται. Η χαμηλότερη ισοτιμία της κορώνας οδηγεί αμέσως στην αύξηση των εξαγωγών και στη μείωση των εισαγωγών, αντικαθιστώντας ένα τμήμα τους με τοπικά προϊόντα, με αποτέλεσμα το εμπορικό ισοζύγιο της Ισλανδίας να παρουσιάζει ήδη πλεόνασμα από ελλειμματικό που ήταν.
 
Το ΑΕΠ της χώρας αυξήθηκε κατά 1,2% το τρίτο τρίμηνο του 2010. Ο πληθωρισμός, ο οποίος είχε εκτιναχθεί στο 18,6%, έπεσε ήδη κοντά στο 2,5%, που είναι ο στόχος της ισλανδικής κεντρικής τράπεζας. Το έλλειμμα του προϋπολογισμού θα είναι 6,3% φέτος, και ταχύτατα, ίσως και μέσα στο 2011, θα οδηγηθεί σε πλεόνασμα. Το δημόσιο χρέος, το οποίο έχει εκτιναχθεί στο 115% του ΑΕΠ, θα μειωθεί σταδιακά στο 80% του ΑΕΠ μέχρι το 2015.
 
Το δεύτερο μέτρο που πήραν οι Ισλανδοί ήταν ότι άφησαν τις ιδιωτικές τράπεζες να χρεοκοπήσουν. Κατόπιν τις εθνικοποίησαν, αλλά υπό τους εξής όρους:
 
Πρώτον, οι εθνικοποιημένες τράπεζες αναγνώρισαν όλες τις καταθέσεις των Ισλανδών πολιτών ώστε κανένας Ισλανδός να μη χάσει ούτε μία κορώνα από τις καταθέσεις του.
 
Δεύτερον, τα δάνεια που είχαν πάρει οι Ισλανδοί μεταφέρθηκαν στις εθνικοποιημένες τράπεζες, αλλά επειδή το νόμισμα είχε υποτιμηθεί, μειώθηκε και το ονομαστικό ύψος των δανείων, πέρα από τις σοβαρές άλλες διευκολύνσεις αποπληρωμής που έκανε το κράτος στους Ισλανδούς οφειλέτες για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκάλεσε η κρίση, ιδίως τον πρώτο καιρό (πάγωμα της πληρωμής δόσεων για μήνες κ.λπ.).
 
Τρίτον, οι εθνικοποιημένες τράπεζες δεν αναγνώρισαν καμιά υποχρέωση των ιδιωτικών χρεοκοπημένων τραπεζών σε χώρες του εξωτερικού. Ετσι οι Ισλανδοί φορολογούμενοι φορτώθηκαν τα βάρη διάσωσης των καταθέσεων των δικών τους και των συμπατριωτών τους, ενώ φόρτωσαν στους ξένους επενδυτές και καταθέτες τον λογαριασμό των συναλλαγών τους με τις ιδιωτικές ισλανδικές τράπεζες που χρεοκόπησαν. Απολύτως σωστό.
 
Η ανάκαμψη της ισλανδικής οικονομίας, γράφει το βρετανικό περιοδικό «Εκόνομιστ», δείχνει ότι «το έξτρα κόστος για μια χώρα που δεν στηρίζει τις τράπεζές της μπορεί να είναι εκπληκτικά μικρό. Η Ισλανδία άφησε τις τράπεζές της να χρεοκοπήσουν και το ΑΕΠ της έπεσε αθροιστικά κατά 15% από το ανώτατο στο κατώτατο σημείο πριν αρχίσει να ανακάμπτει. Η Ιρλανδία ”έσωσε” τις τράπεζές της και είδε το ΑΕΠ της να πέφτει 14%».
 
Αν συνυπολογίσει κανείς ότι το έλλειμμα του προϋπολογισμού της Ιρλανδίας απογειώθηκε στο ασύλληπτο 32% του ΑΕΠ και το δημόσιο χρέος της εκτινάχθηκε από το 25% του ΑΕΠ το 2007 στο 100% φέτος και θα φτάσει στο 120% του ΑΕΠ το 2013, με την ανεργία να ανέρχεται στην Ιρλανδία στο 14,1% έναντι 7,3% στην Ισλανδία, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι η «υπάκουη» Ιρλανδία βρίσκεται σε πολύ χειρότερη μοίρα από την «απείθαρχη» Ισλανδία.
 
«Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι αν το σοκ μιας υποτίμησης μπορεί να πυροδοτήσει μια βίαιη κρίση και πολύ επώδυνη, μια πολιτική λιτότητας και αποπληθωρισμού εξαιτίας του χρέους καταλήγει να προκαλεί περισσότερες ζημιές» συμπεραίνει η βρετανική εφημερίδα «Ντέιλι Τέλεγκραφ "

 
Γιαννακοχωρίτης
 
 

Συνταγματικό κρίθηκε το πρώτο Μνημόνιο !!!

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Στρασβούργο) θα προσφύγει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ), μετά τη δημοσίευση της 145 σελίδων απόφασης της πλήρους Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία κρίθηκε ότι είναι συνταγματικό, νόμιμο, σύμφωνο με τις διεθνείς συμβάσεις και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) το....
πρώτο Μνημόνιο του 2010.

Από τον ΔΣΑ δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να ζητήσουν από το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο την αναψηλάφηση της δίκης για το πρώτο Μνημόνιο, καθώς έχουν άρδην, όπως υποστηρίζουν, μεταβληθεί τα δεδομένα (οικονομικά, κοινωνικά, κλπ.).

Ειδικότερα, δημοσιεύθηκε η ανανεωμένη εδώ και καιρό απόφαση (668/2012) της πλήρους Ολομέλειας του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, με την οποία απορρίφθηκαν οι προσφυγές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, της ΑΔΕΔΥ, συνταξιούχων και άλλων φορέων που στρέφονταν κατά του πρώτου Μνημονίου.

Οι 55 σύμβουλοι Επικρατείας δεχόμενοι τις εισηγήσεις της Μαίρης Σαρπ και της Σπυριδούλας Χρυσικοπούλου έκριναν σχεδόν κατά πλειοψηφία (υπήρξαν, πάντως, αρκετές μειοψηφίες σε επιμέρους ζητήματα) ότι το μνημόνιο (Ν. 3845/2010) δεν χρειαζόταν να ψηφιστεί από τη Βουλή με πλειοψηφία των 3/5, καθώς δεν αποτελεί διεθνή σύμβαση.

Σύμφωνα με τους δικαστές, το μνημόνιο δεν αποτελεί διεθνή σύμβαση κατά το άρθρο 28 του Συντάγματος, έτσι ώστε να χρειάζεται να ψηφιστεί από τη Βουλή με την αυξημένη πλειοψηφία των 180 βουλευτών.

Ειδικότερα, οι σύμβουλοι Επικρατείας επισήμαναν ότι το Μνημόνιο, παρά το γεγονός ότι το κείμενό του έχει καταρτιστεί στην αγγλική γλώσσα, «δεν έχει τον χαρακτήρα Διεθνούς Συνθήκης μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωζώνης και της Ελλάδας, ούτε πολύ περισσότερο μεταξύ της τελευταίας (Ελλάδος) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το οποίο δεν έχει υπογράψει το Μνημόνιο».

Και συνεχίζουν οι δικαστές: «Δεν αποτελεί δε το Μνημόνιο διεθνή συνθήκη, διότι με αυτό δεν αναλαμβάνονται αμοιβαίες δεσμεύσεις των μερών που υπέγραψαν το κείμενό του στην αγγλική γλώσσα, ούτε, άλλωστε, προβλέπονται νομικά μέσα για τον εξαναγκασμό των ελληνικών αρχών στην πιστή και απαρέγκλιτη εφαρμογή του ή άλλου είδους νομικής φύσεως κυρώσεις, μέσω των οποίων θα επιτυγχανόταν εμμέσως ο ίδιος σκοπός, ούτε προκύπτει ότι τα υπογράψαντα το ανωτέρω κείμενο μέρη θέλησαν να προσδώσουν, κατ' εξαίρεση, νομική δεσμευτικότητα στο κείμενο αυτό».

Η μη επικύρωση του Μνημονίου με νόμο δεν παραβιάζει ούτε το άρθρο 36 παράγραφος 2 του Συντάγματος, σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ.

Παράλληλα, η πλήρης Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου αποφάνθηκε ότι με το Μνημόνιο δεν αναγνωρίζονται εξουσίες σε όργανα διεθνών οργανισμών, οι οποίες περιορίζουν καθ' οιονδήποτε τρόπο την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας, ενώ ταυτόχρονα η Κυβέρνηση διατηρεί την κατ' άρθρο 82 του Συντάγματος εξουσία της για τη χάραξη της γενικής πολιτικής της χώρας.

Η ένταξη μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο -συνεχίζουν οι 55 δικαστές- δεν περιορίζει την άσκηση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Σύμφωνα με του συμβούλους Επικρατείας συνάδουν με το Σύνταγμα και το Πρώτο Πρόσθετο Πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), όσο και με τις διεθνείς συμβάσεις τα περιοριστικά μέτρα που επιβάλλει το Μνημόνιο, όπως είναι οι περικοπές αποδοχών, συντάξεων, επιδομάτων, επιδομάτων θερινών διακοπών, δώρων εορτών (Χριστουγέννων και Πάσχα) κ.λπ.

Σε άλλο σημείο της δικαστικής απόφασης αναφέρεται ότι λόγοι δημοσίου συμφέροντος δικαιολογούν αυτές τις περικοπές στις αποδοχές και συντάξεις, οι οποίες είναι μέσα σε βιώσιμα επίπεδα.

Συγκεκριμένα, ως προς την περικοπή των αποδοχών στην δικαστική απόφαση επισημαίνεται: «Η θεσπισθείσα με τους νόμους 3833/2010 και 3845/2010 περικοπή αποδοχών και επιδομάτων εργαζομένων στο Δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και συνταξιοδοτικών παροχών αποτελεί τμήμα ενός ευρύτερου προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής και προωθήσεως διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων της ελληνικής οικονομίας, το οποίο, συνολικώς εφαρμοζόμενο, αποσκοπεί τόσο στην αντιμετώπιση της κατά την εκτίμηση του νομοθέτη άμεσης ανάγκης καλύψεως οικονομικών της χώρας όσο και στη βελτίωση της μελλοντικής δημοσιονομικής και οικονομικής της καταστάσεως, δηλαδή στην εξυπηρέτηση σκοπών, που συνιστούν κατ' αρχήν σοβαρούς λόγους δημοσίου συμφέροντος και αποτελούν, ταυτοχρόνως, και σκοπούς κοινού ενδιαφέροντος των κρατών μελών της Ευρωζώνης, εν όψει της καθιερουμένης από τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως υποχρεώσεως δημοσιονομικής πειθαρχίας και διασφαλίσεως της σταθερότητας της ζώνης του ευρώ στο σύνολό της.

Τα μέτρα δε αυτά, λόγω της φύσεώς τους, συμβάλλουν αμέσως στην περιστολή των δημοσίων δαπανών. Εν όψει τούτων, με τα δεδομένα, που, κατά το νομοθέτη, συνέτρεχαν κατά τον χρόνο θεσπίσεως των επίμαχων μέτρων, τα μέτρα αυτά δεν παρίστανται, κατ' αρχήν, απρόσφορα, και μάλιστα προδήλως, για την επίτευξη των επιδιωκόμενων με αυτά σκοπών, ούτε μπορεί να θεωρηθούν ότι δεν ήταν αναγκαία, λαμβανομένου, άλλωστε, υπόψη ότι η εκτίμηση του νομοθέτη ως προς τα ληπτέα μέτρα για την αντιμετώπιση της υπ' αυτού διαπιστωθείσης κρίσιμης δημοσιονομικής καταστάσεως υπόκειται σε οριακό μόνον δικαστικό έλεγχο».

Ακόμη, αναφέρεται στην απόφαση της Ολομέλειας ότι οι διατάξεις του Μνημονίου δεν προσκρούουν σε άρθρα του Συντάγματος, όπως είναι το άρθρο 2 για την προστασία της ανθρώπινης αξίας, το άρθρο 4 που κατοχυρώνει την αρχή της ισότητας, το άρθρο 5 περί οικονομικής ελευθερίας, το άρθρο 17 για την προστασία της ιδιοκτησίας, στην έννοια της οποίας περιλαμβάνεται ο μισθός και η σύνταξη, το άρθρο 20 που αφορά το δικαίωμα δικαστικής προστασίας, το άρθρο 22 που προβλέπει τις συλλογικές συμβάσεις ως μέσο καθορισμού των αποδοχών, το άρθρο 23 για την προστασία της συνδικαλιστικής ελευθερίας, το άρθρο 25 που αφορά την αρχή της αναλογικότητας και το άρθρο 28 που αναφέρει ότι οι διεθνείς συμβάσεις επικυρώνονται με την πλειοψηφία των 180 βουλευτών.

http://www.nooz.gr
 
 http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/blog-post_1087.html

ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Νο: 1 (…και τελευταίο)

Όλα τα μέλη των Κυβερνήσεων από τότε έως σήμερα θα έπρεπε να φυλακίζονταν με αυτό το αποδεικτικό στοιχείο και μόνο αυτό.


Δεν χρειάζεται κάτι επιπλέον.

Δεν με ενδιαφέρει ποιος, τι και αν καταχράστηκε δημόσιο χρήμα.


Τους δόθηκαν τα ανώτατα αξιώματα και οι σημαντικότερες ευθύνες κι αυτοί έφεραν αυτά τ’ αποτελέσματα ;;;



Ξεφτίλισαν την πατρίδα και εξαθλιώνουν κάθε μέρα τον απλό κόσμο ;;;

Μέσα ρε. Στη φυλακή όλοι τους.

Τι πολιτικές ευθύνες και κουραφέξαλα ;;;;

Διέλυσαν τα πάντα και θα αναλάβουν, απλά, τις πολιτικές ευθύνες και, άντε, να πουν και συγνώμη ;;;

Τι λένε ρε;;; Ποιοι νομίζουν ότι είναι ;;; Κορυδαλλό όλοι……να τους αναλάβουν οι υπόλοιποι κρατούμενοι.

Να έρθουν στο προσκήνιο φρέσκα πρόσωπα που θα είναι άξια, δεν θα φοβηθούν τις ευθύνες και, πάνω απ’ όλα, θα αγαπούν την Ελλάδα.

Στον Κορυδαλλό λοιπόν πρώτα όλοι τους και μετά το ξανασυζητάμε με τους «εταίρους» μας για μέτρα και αποπληρωμή χρέους.


http://www.eset.com

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/1_9497.html

Φέρτε τα λεφτά σας πίσω να τα κάνω λιώμα όταν έρθει η ευλογημένη ώρα... μπορεί και πιό πρίν...

H πολτική θέλει θράσος αλλα θέλει και προσοχή να μη γίνει κανείς νούμερο...

Γράφουν ο Αδαμάντινος και ο Prof. Bambino

Οι Ελληνες πολιτικοι έχω παρατηρήσει ότι δεν έχουν αίσθηση του μέτρου... Ειναι σαν αρρώστια.

«Εθνικό προσκλητήριο» για την επιστροφή των καταθέσεων στην Ελλάδα απηύθυνε το πρωί της Τρίτης από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών Βενιζέλος, τονίζοντας ότι η.....
Ελλάδα «είναι και θα είναι πάντα μέλος της ζώνης του ευρώ».

Οπως καταλαβαίνετε, υπάρχει σχέδιο και συμφωνία απο πίσω με τους εκεί και τα αφεντικά τους τραπεζίτες, τους κυνόδοντες κλπ. Δεν βγαίνει κανένας ξαφνικά σαν παπαγαλάκι του χρηματιστηρίου του Μπανανιστάν να ζητάει κατι τέτοιο όταν στην Ελλάδα και στην Ευρωζώνη οι τράπεζες έχουν ανάγκη ρευστότητας και μια υποτίμηση του ευρώ ειναι πάντα στα υπόψη.

Το ευρώ απο τη στιγμή που δεν συνοδεύεται απο την ενοποίηση της Ευρωζώνης δεν μπορεί να υπάρξει σαν ισχυρό νόμισμα.

Η Γερμανία το θέλει φτηνό για να πουλαει τα προιόντα της στους ρομαντικά χαζούς που ακόμη πιστεύουν ότι θα υπάρξει ευρωπαική ένωση.

Εφόσον η διαφορά ανταγωνιστικότητας της Γερμανίας με τις υπόλοιπες χώρες θα αυξάνει, τό ευρώ καθε χρόνο κατα κανόνα θα χάνει την αξία του. Αυτό θα συνεχιστεί μεχρι που οι λαοί να καταλάβουν ότι τους τα παίρνουν οι κάθε Μέρκελ και Σόιμπλε, με τη βοήθεια των τοπικών υπαλλήλων της Goldman και του υπόλοιπου συναφιού -με πρόσχημα την Ελλάδα - και τα δίνουν στους τραπεζίτες που τους έδωσαν τις θέσεις που ειναι.

Αξιοκρατία και τα μυαλα στα κάγκελα... Αυτά που σας μαθαίνανε στο σχολείο ήταν για ξενέρωτους και ευπατρίδηδες. Εδω γίνεται χαμός. Τρωνε με δέκα μασέλες και θέλουν και άλλα. Αυτό γίνεται.

Ο Βενιζέλος συνεχίζει ... «Σήμερα, από εδώ, από τις Βρυξέλλες, είναι μια ευκαιρία να κάνουμε αυτή την έκκληση, αν θέλετε αυτή την πρόσκληση, γιατί πρόκειται για εθνικό προσκλητήριο (χιχιχι) τώρα που έχουμε το νέο πρόγραμμα (χιχιχι), τώρα που έχουμε το PSI (χιχιχι), σήμερα που η ευρωζώνη, το IMF και η ΕΚΤ στέλνουν ένα καθαρό μήνυμα (χιχιχι), ομόφωνο πως η Ελλάδα είναι και θα είναι πάντα μέλος της ζώνης του ευρώ.

Οτινάναι λέει. Σε ποιούς τα λεει; Τον ξεχάσαμε τον συνωστισμό; Toν ξεχάσαμε το νόμο περι ευθύνης υπουργών; Tον ξεχάσαμε τη συμφωνία για τα 2.4 δις των υποβρυχίων που μονο σε φωτογραφία τα έχει δέι η Ελλάδα; Aυτα που τους φεύγανε τα κομμάτια στο δρόμο λέω...

Μονο κάτι κοχύλια στο Sky Papier ντεΚώλ Palace θα τον πίστευαν. Καταρχην To PSI δεν εχει γίνει. Τα επιτόκια και η διάρκεια των νεων ομολόγων ειναι άγνωστα. Τα περι μείωσης 50% ειναι παραμυθια. 4% x 30 χρόνια= 120%. Oι τραπεζίτες έχουν και κέρδος. Η Εθνική τράπεζα σαν μελος της ΕΚΤ, ειναι και ιδιωτική.... δεν συμμετέχει στο κούρεμα. Εξαιρείται....
Κανεις δεν ξερει αυριο τι θα προκύψει και αν βρει ακόμη και τους κυβερνώντες στα γραφεία τους και η ... παραμύθα παραμυθα.

Θέλει τα λεφτά στην Ελλάδα.

Χεσμένα τα έχομεν; Nα τα φέρομεν και να πάνε στη Βουλγαρία για επενδύσεις; Γιαυτό ο Σόιμπλες τους ειπε ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... Γιατι εχουν καταλάβει και αυτοι ότι καλα τα λόγια αλλα η ... ΛΟΥΜΠΙΝΑ ΛΟΥΜΠΙΝΑ...

Ο υπουργός Οικονομικών πρόσθεσε ότι πρέπει να αρχίσει το κίνημα επιστροφής των καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες αναφερόμενος -όπως τόνισε- σε χρήματα και κεφάλαια που υπάρχουν στο εξωτερικό ή και Ελλάδα και τα οποία δεν έχουν διατεθεί για να καλυφθούν ανάγκες, οικογενειακές ή επιχειρηματικές.

«Αυτά τα χρήματα παραμένουν ανενεργά δεν αποφέρουν κανένα κέρδος σε αυτούς που τα έχουν, κινδυνεύουν να χαθούν μες στους δαιδάλους της παραοικονομίας και του ξεπλύματος του μαύρου χρήματος, ενώ αυτά τα κεφάλαια, τα οποία είναι ούτως η άλλως καταγεγραμμένα γιατί ήταν στις τράπεζες και έφυγαν από αυτές, εάν γυρίσουν και πρέπει να γυρίσουν θα βοηθήσουν και αυτούς που τα έχουν και αυτούς που περιμένουν να χρηματοδοτηθούν από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα», είπε.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε επίσης ότι η επιστροφή των καταθέσεων που έφυγαν από τις ελληνικές τράπεζες «όχι μόνο για να πάνε στο εξωτερικό αλλά για να μείνουν φυλαγμένες στα σπίτια, θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις, την οικονομία, την απασχόληση».

ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Η ΕΚΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ –ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ- ΟΠΩΣ ΔΩΣΑΤΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/blog-post_4094.html

Tα σχέδια των μεγαλοκαρχαριών - Φαραωνικά κτίρια και καζίνο στο Ελληνικό



Στα σχέδια των μεγαλοκαρχαριών μεταξύ άλλων φαραωνικών κτασκευών η λειτουργία καζίνο στην
παραλιακή ζώνη της πρωτεύουσας. Στο Σχεδίου Νόμου που προωθεί το ΥΠΕΚΑ για την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό υπάρχει πρόβλεψη για τη χωροθέτηση και λειτουργία καζίνο με την κεκαλυμμένη μορφή χρήσεων τουρισμού-αναψυχής. 

Συγκεκριμένα, στο άρθρο 2 του Σχέδιο νόμου του ΥΠΕΚΑ, αναφέρεται πως «σε αυτή την έκταση επιτρέπονται οι χρήσεις τουρισμού-αναψυχής, όπως ορίζονται στην περίπτωση 1 της παραγράφου Β΄ του άρθρου 11 του ν. 3986/2011». Ανατρέχοντας στο συγκριμένο νόμο (ν.3986/2011, Άρθρο 11, Παράγραφος Β΄, περίπτωση 1) που ορίζει τους γενικούς κανόνες χωροθέτησης στο πλαίσιο της αξιοποίησης των δημόσιων ακινήτων, σε ότι αφορά τις χρήσεις γης για την κατηγορία «Τουρισμός – Αναψυχή», επιτρέπονται, μεταξύ άλλων, η λειτουργία καζίνο.

Η πρόβλεψη αυτή, βέβαια, έρχεται τουλάχιστον σε ευθεία αντίθεση με τις κατά καιρούς δηλώσεις πρώην αλλά και νυν στελεχών της κυβέρνησης, ακόμη και από βήματος της Βουλής, πως «δεν θα γίνει καζίνο στο Ελληνικό», ούτε θα επιτραπεί η «καζινοποίηση» της χώρας.


Να θυμίζουμε ότι ο αμερικανός μεγιστάνας Sheldon Adelson, επικεφαλής της μεγαλύτερης εταιρείας διαχείρισης καζίνο παγκοσμίως Las Vegas Sands Corp., είχε προτείνει στην κυβέρνηση του Κ. Σημίτη τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού Λας Βέγκας στην περιοχή του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού.
Tο σχέδιο προέβλεπε ένα σύμπλεγμα εμπορικών, ψυχαγωγικών και ξενοδοχειακών ακινήτων, επένδυση περίπου 11 δισ. ευρώ, με στόχο την προσέλκυση 8 εκατ. τουριστών (!) ετησίως. Το θέμα δεν προχώρησε, υπήρξε όμως εκ νέου πρόταση, επί διακυβέρνησης Σημίτη, αυτή τη φορά για αντίστοιχη επένδυση στο Φλοίσβο, με ανάλογη όμως τύχη, ενώ προ διετίας κοινοπραξία εταιρειών από το Χονγκ Κονγκ, το Μακάο και τον Καναδά είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να υλοποιήσει ανάλογη επένδυση στα Καμένα Βούρλα.

Σε κάθε περίπτωση η ενδεχόμενη δημιουργία δεύτερου καζίνο στην Αθήνα θα μεταβάλλει τις ισορροπίες μεταξύ των υφιστάμενων «παικτών» της αγοράς. Υπενθυμίζεται πως σήμερα σε ισχύ βρίσκονται εννέα άδειες (από αρχικά 12, με τις υπόλοιπες τρεις να έχουν απενεργοποιηθεί) για ισάριθμα καζίνο (σε Πάρνηθα, Λουτράκι, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Ξάνθη, Ρίο, Σύρος, Ρόδος, Κέρκυρα) που βρίσκονται σε λειτουργία. Οι άδειες αυτές έχουν απεριόριστη ισχύ και μπορούν να ανακληθούν μόνο σε περίπτωση σημαντικών παραβάσεων. Από το 2006, όταν και έληξε η σχετική δεσμευτική περίοδος, το Δημόσιο διατηρεί το δικαίωμα να παραχωρήσει -μέσω διεθνούς διαγωνισμού- νέες άδειες, χωρίς περιορισμό στον αριθμό τους.

capital.gr
bloggr 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/t_21.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters