Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Η χώρα καίγεται από άκρο σε άκρο και οι προδότες αλληλοκατηγορούνται για ανικανότητα.... την στιγμή που έχουν αφήσει την πατρίδα απροστάτευτη.


Oι τεχνικοί της Πολεμικής Αεροπορίας στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα καταβάλουν υπερπροσπάθεια για να επισκευάσουν τις βλάβες στα πυροσβεστικά αεροσκάφη και να απελευθερώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα Canadair. 
Δυστυχώς η ματαίωση της προμήθειας το 2009 της αγοράς 6 Be-200 Beriev που θα τριπλασίαζαν την μεταφορική ικανότητα του στόλου αεροπυρόσβεσης, άφησε "γυμνή" την χώρα.

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ...



Στο πόνημά της αυτό η Simone Weil προβαίνει από νωρίς (δεκαετία 1940) σε τολμηρές και οξυδερκείς διαπιστώσεις για τον αρνητικό ρόλο των κομμάτων και για τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει αυτά να καταργηθούν.

 

ΣΕ ΒΛΕΠΩ...

«Σε μια εποχή καθολικής εξαπάτησης, το να λες την αλήθεια είναι μία επαναστατική πράξη»

Τζωρτζ  Οργουελ

Η παγκόσμια διακυβέρνηση και η παγκόσμια επιτήρηση των πολιτών όλου του πλανήτη αναφέρονται τακτικά στα εναλλακτικά μέσα αλλά αγνοούνται πλήρως από τα συστημικά.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΦΡΥΝΙΟΥ 10/8/2017


Κάτω τα ξερά σας απο τη μόρφωση των παιδιών μας...



Του Νίκου Καραβέλου Δικηγόρου – Συγγραφέα.
 
Ο Κάτων, ο λεγόμενος Τιμητής, επικρίνοντας έναν
παχύσαρκο («τον υπέρπαχυν κακίζων»), είπε :
        «Που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για την πόλη ένα τέτοιο σώμα, που από το λαιμό μέχρι τ’ αχαμνά καλύπτεται από την κοιλιά;».
(Πού δ’ άν τη πόλει σώμα τοιούτον γένοιτο χρήσιμον, ού το μεταξύ λαιμού και βουβώνων άπαν υπό της γαστρός καλύπτεται;». (1)
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters