Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Έτσι πλουτίζουν οι Τούρκοι: Στα 5,6 εκατ. λίρες πωλείται η αρχαία ελληνική πόλη Βαργυλία

Η αρχαία ελληνική πόλη της Βαργυλίας βγαίνει στην αγορά για πώληση προς 5,6 εκατομμύρια λίρες, όπως γράφουν οι «Times» σε ανταπόκρισή τους από την Κωνσταντινούπολη.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι η αρχαία ελληνική πόλη της Βαργυλίας, που βρίσκεται κοντά στο τουρκικό θέρετρο της Αλικαρνασσού, έχει βγει προς πώληση από το 2015, αλλά καθώς δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα αγοραστής, η τιμή μειώθηκε κατά 1,5 εκατομμύριο λίρες.

Ο Ίδιος ο Παρθενώνας Ορίζει την Ακριβή Θέση του στον Πλανήτη

 
Η γεωδεσία του Παρθενώνος
Σχέση πλάτους του Παρθενώνος με το γεωγραφικό πλάτος του!

Του Ιάκωβου Κολλάρου 

Οι περισσότεροι γνωρίζουν την έννοια των μεσημβρινών: Νοητές γραμμές, που ξεκινούν από τους πόλους και τέμνουν τους παράλληλους. Έτσι ορίζεται η ώρα σε κάθε τόπο.

Ο Χένρι Κίσινγκερ Προειδοποιεί την Ανθρωπότητα για το Μέλλον της

 
Η ανθρώπινη κοινωνία είναι απροετοίμαστη για την ανάδυση και εξάπλωση της τεχνητής νοημοσύνης, προειδοποιεί ο Χένρι Κίσινγκερ. Ο «γερόλυκος» της αμερικανικής πολιτικής, ο οποίος φημιζόταν πάντα για το ρεαλισμό του, αν όχι για τον κυνισμό του, παρά την προχωρημένη ηλικία του των 95 ετών, έκρινε σκόπιμο να παρέμβει στο αμερικανικό περιοδικό «Atlantic», με άρθρο του που έχει το δυσοίωνο τίτλο «Πώς τελειώνει ο Διαφωτισμός».

Έλληνες Απόγονοι Μινωιτών του Κρηταγενούς Δία


DNA: Ο Μινωικός πολιτισμός γεννήθηκε στην Ελλάδα, οι σύγχρονοι Έλληνες είναι γηγενείς απόγονοι των αυτοχθόνων προγόνων Μινωιτών!

Ήταν ουσιαστικά ο πρώτος προηγμένος πολιτισμός στην Ευρώπη. Παρά τις θεωρίες που έχουν διατυπωθεί για την προέλευση του Μινωικού πολιτισμού, μια πρόσφατη ανάλυση DNA από αρχαία λείψανα που βρέθηκαν στην Κρήτη έδειξε ότι
ο λαμπρός αυτός πολιτισμός γεννήθηκε και άνθισε στην Ελλάδα.

2 ΙΟΥΝΙΟΥ 1941 : Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΝΤΟΜΑΡΙ ΧΑΝΙΩΝ. ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ.

Σχόλιο Αιώνιας Ελληνικής Πίστης : Συνέλληνες στις 2 Ιουνίου 1941 στο Κοντοµαρί Χανίων διαπράχτηκε η πρώτη µαζική εκτέλεση αµάχων στην κατεχόµενη Ευρώπη.Η Αιώνια Ελληνική πίστη δεν ξεχνά και για ελάχιστο φόρο τιμής στους συμπατριώτες μας ξαναθυμίζει αυτό το κομμάτι της  ιστορίας μας.
Άλλο ένα θέμα για το οποίο ο αγανακτισμένος λαός μας που πρέπει να βρίσκετε κάθε μέρα στις πλατείες

Με τιμή
Βασίλειος Στυλιανέσης
Αιώνια Ελληνική Πίστη

Οι Έλληνες Έχουν το DNA των Αρχαίων Θεών

 
Οι Έλληνες Έχουν το DNA των Αρχαίων Θεών Σύμφωνα με το sciencemag.org έχουμε τα εξής:

Από τις μέρες του Ομήρου, οι Έλληνες έχουν εξιδανικεύσει από καιρό τους μυκηναϊκούς «προγόνους» τους σε επικά ποιήματα και κλασικές τραγωδίες που δοξάζουν τα κατορθώματα του Οδυσσέα, του βασιλιά Αγαμέμνονα και άλλων ήρωων που εισέβαλαν και ξεχώρισαν από τους Έλληνες θεούς.

Η εξαγορά του τρόμου! Η γερμανική Bayer «απορρόφησε» την Monsanto μαζί με όλα της τα μεταλλαγμένα… επιτεύγματα

 
Μετά από 117 χρόνια λειτουργίας η αμερικανική εταιρία σπόρων Monsanto «απορροφάται» από την γερμανική Bayer για 63 δισ. δολάρια προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους Ευρωπαίους καταναλωτές για το τι θα απογίνει το χαρτογυλάκιο παραγωγής γενετικά τροποποιημένων σπόρων.

Η στιγμή που μικρός αστεροειδής διαλύεται πάνω από την Αφρική (βίντεο)

Ένας μικρός αστεροειδής δύο μέτρων έγινε αντιληπτός το Σάββατο ότι βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης με τη Γη και λίγες ώρες μετά διαλύθηκε στη γήινη ατμόσφαιρα πάνω από τη Μποτσουάνα της Αφρικής, χωρίς να υπάρξουν θύματα ή ζημιές.
Ο διαστημικός βράχος με την ονομασία «2018 LA», που είχε εντοπισθεί από το τηλεσκόπιο Catalina Sky του Πανεπιστημίου της Αριζόνα,

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Ποιός πλαστογράφησε το μνημόνιο, πώς το έπραξε, και γιατί!

Με το πολιτικό σλόγκαν το αρχαίο «Σώζειν» την Ελλάδα από τη χρεοκοπία η κυβέρνηση Παπανδρέου υπογράφει όπως είδαμε στην προηγούμενη δημοσίευση – Μέρος 3ο επί του Δημοσίου Χρέους – την υπαγωγή της χώρας στο μηχανισμό στήριξης την 10η Μαΐου 2010.

Του Σπυρίδωνα Λαβδιώτη

Ήτοι, της δανειακής σύμβασης των € 110 δις του Α’ Μνημονίου που είχε προσυμφωνηθεί με τις ευρωπαϊκές αρχές και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) πριν την επίσημη εφαρμογή του προγράμματος.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters