Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ 3 28-6-2019

Τα Όντα των Άστρων Είναι Εδώ. Η Ώρα Έφτασε. Η Πύλη Είναι Έτοιμη να Ανοίξει


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τα όντα των άστρων εισάκουσαν την έκκληση που έγινε από τη Γη ,μέσα από ένα συμβούλιο που επιβλέπει αυτόν τον πλανήτη.
Είναι εδώ για να σταματήσουν οι κατώτερες συνειδήσεις να καταστρέφουν τον εαυτό τους και όλη τους το είναι, αλλά και όλους εμάς τους υπόλοιπους και την την ίδια την Δημιουργία.
Όπως μας λέει ο Teri Wade στο In5D.com, αυτή η κατώτερη συνείδηση ​​δημιουργήθηκε από την απληστία, τη λαγνεία, τη δύναμη και την εξουσία.

Οι Επιστήμονες Θέλουν να σου Πιουν το αίμα;

Φήμες και παράξενες δοξασίες θέλουν να πιστεύουν πως υπάρχουν ισχυροί άνθρωποι στον πλανήτη οι οποίοι καταναλώνουν αίμα, όπως οι βρυκόλακες, προκειμένου να ζήσουν περισσότερα χρόνια.

Κατά πόσο θα μπορούσε να έχει αποτέλεσμα μία ανάλογη πρακτική στην πραγματικότητα και πόσο επιστημονικά τεκμηριωμένη θα μπορούσε να είναι; 

Το Αεροπλάνο Doomsday Εθεάθη στον Ουρανό. Τι Συμβαίνει; Προετοιμάζονται για Κάτι Ανησυχητικό; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Το αεροπλάνο Doomsday είναι η ανεπίσημη ονομασία μίας κλάσης αεροσκαφών που χρησιμοποιείται ως Airborne Command Post σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, καταστροφής ή άλλης μεγάλης κλίμακας σύγκρουσης που απειλεί βασικές στρατιωτικές και κυβερνητικές υποδομές, όπως αναφέρει η wikipedia.org.

Υπάρχουν μόνο λίγες χώρες στον κόσμο που έχουν σχεδιάσει και κατασκευάσει τέτοιου είδους αεροσκάφη, όπως πιο συγκεκριμένα: οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία.

Οι Ολλανδοί Αγόρασαν για 24 δολάρια το Μανχάταν από τους Ινδιάνους! Τους έδιωξαν και το αντάλλαξαν με τους Βρετανούς που ονόμασαν την περιοχή Νέα Υόρκη

Μερικούς αιώνες πριν, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης δεν κυκλοφορούσαν μεγιστάνες της παγκόσμιας οικονομίας, αλλά Ινδιάνοι. 

Στη θέση των τεράστιων ουρανοξυστών υπήρχε μια αχανής έκταση πρασίνου όπου οι ιθαγενείς κυνηγούσαν και ψάρευαν. 
Η απόδοση της λέξης Μανχάταν στη γλώσσα των ιθαγενών, ήταν «λοφώδες νησί».
Όταν οι πρώτοι Ολλανδοί αποικιοκράτες, έφτασαν στις ακτές του Ατλαντικού, θεώρησαν ιδανική την περιοχή για μια καινούργια αποικία. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters