Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Η απάντηση ενός Εβρίτη στην κ. Ακρίτα

Vassilis Patrinos
(την κ. Ακρίτα η οποία όπως φάνηκε από την ανταπάντηση της, δεν μπορεί να ξεφύγει από τις δήθεν ουμανιστικές αλλά επί της ουσίας ψυχαναγκαστικές εμμονές της ... )

«Αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω μια απάντηση στο άρθρο της κας Έλενας Ακρίτα για την κατάσταση στον Έβρο.


Επειδή κυρία Ακρίτα είπατε τη γνώμη σας, θέλω να πω και εγώ τη δική μου, ένας Εβρίτης, ένας Ορεστιαδίτης που έζησε τα γεγονότα λίγο πιο κοντά από εσάς.

Η δωρεά του Εβρίτη επιχειρηματία στον ελληνικό στρατό έκανε τη νύχτα... μέρα! [video]


Ο Νίκος Δαστερίδης έκανε δωρεά στον ελληνικό στρατό 14 νέους προβολείς LED  και κατάφερε έτσι να κάνει μέρα τη νύχτα στον Έβρο, συνδράμοντας το έργο των σωμάτων ασφαλείας για την αντιμετώπιση της εισβολής των μεταναστών στα σύνορα.
Δείτε το video από την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» της Ζήνας Κουτσελίνη ΕΔΩ

Λέσβος: Μεγάλη ΜΚΟ δασκαλεύει τους αλλοδαπούς εισβολείς πώς να υποκρίνονται ότι είναι χριστιανοί από τη Συρία


Μια μεγάλη ΜΚΟ, η οποία δραστηριοποιείται στην Λέσβο, αλλά και σε 17 χώρες ακόμη αναλαμβάνει την εκπαίδευση αλλοδαπών μουσουλμάνων προκειμένου αυτοί να παρουσιάζονται ως χριστιανοί από την Συρία ούτως ώστε να εξασφαλίζουν θετική απάντηση από τις ελληνικές αρχές στο αίτημά ασύλου τους.

Βίντεο: Καλεί Στον ΕΟΔΥ Και Ρωτάει Αν Ο Κορωνοϊός Κολλάει Με Τη Θεία Κοινωνία - Δείτε Την Απάντηση Που Έλαβε

Σε βίντεο που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο, υπάλληλος του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΟΔΥ λέει σε πολίτη ότι ο κορωνοϊός δεν κολλά με τη θεία κοινωνία

Ένας Youtuber αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο στον ΕΟΔΥ και να ρωτήσει αν είναι ασφαλές κανείς να κοινωνήσει.
Ο άνθρωπος που βρίσκεται στο τηλεφωνικό κέντρο, απαντά «Ναι».

NAVTEX: Η Αθήνα απαγορεύει τη ναυσιπλοΐα σε νησιά του Αιγαίου


Σε απαγόρευση της ναυσιπλοΐας στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά από τη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο προχώρησαν οι ελληνικές αρχές, με σκοπό να αντιμετωπιστούν οι ροές μεταναστών από την Τουρκία προς τα ελληνικά νησιά.
Όπως τονίζεται σε σχετική Navtex για την οποία είχε προϊδεάσει ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, υπάρχει απαγόρευση ναυσιπλοΐας από τις 2 έως τις 12 Μαρτίου στα ελληνικά χωρικά ύδατα ανατολικά των νησιών Σάμου, Λέσβου και Χίου.

Κάτι ξέρουν κάτι ξέρουν ...! Πώς οι Amazon, Facebook και Google είχαν διαγνώσει την εξάπλωση του κοροναϊού νωρίτερα απ' όλους


Της Elaine Ou

Πριν από δύο εβδομάδες, η εταιρία venture capital Andreessen Horowitz, με έδρα στο Sand Hill Road, έγινε αποδέκτης ορισμένων διαμαρτυριών μετά την ανάρτηση σήμανσης που επίτασσε "Όχι Χειραψίες" στην κεντρική είσοδο των γραφείων της. Οι περιπτώσεις μόλυνσης από τον κοροναϊό ήταν ακόμη ελάχιστες εκτός Κίνας και ήταν εύκολο να απορριφθούν οι εκτεταμένες αυτές προφυλάξεις ως απόρροια της αυξημένης σημασίας που δίνει η ίδια η Silicon Valley στον εαυτό της.

Το ΒΙΝΤΕΟ Που «Ξεφτιλίζει» Την Άγκυρα - Έλληνες Στρατιώτες Πιάνουν Στα «Πράσα» Καμουφλαρισμένους Τούρκους

Συνεχείς περίπολοι στον Έβρο..
Τα κρυφά περάσματα στον Έβρο εξακολουθούν να υφίστανται, και οι ένοπλες δυνάμεις περιπολούν συνεχώς.

Εγκαταλελειμμένα σπίτια στα χωριά της περιοχής έχουν γίνει πολλές φορές καταφύγιο μουσουλμάνων εισβολέων που έχουν καταφέρει να φθάσουν στο σημείο περπατώντας χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τις Αρχές.

Πισώπλατη "μαχαιριά" από την ΕΕ: Η Κομισιόν δίνει ακόμη 500 εκατ. στον Ερντογάν

Η Ευρωπαϊκή Ένωση υποκύπτει στους εκβιασμούς του καθεστώτος Ερντογάν.


Πισώπλατη "μαχαιριά" για ακόμα μια φορά από την Ευρώπη, καθώς αποδεχόμενοι τους τουρκικούς εκβιασμούς με το προσφυγικό ετοιμάζεται να δώσει στην Άγκυρα 500 εκατομμύρια ευρώ και "να λάβει και άλλα μέτρα για την αποκλιμάκωση των εντάσεων με την Άγκυρα".

Ουσιαστικά η Ευρώπη στέλνει μήνυμα αδυναμίας στην Τουρκίας και επιβεβαιώνει πως ο Τούρκος πρόεδρος μπορεί να λάβει ότι ζητήσει με την τακτική του εκβιασμού.

Ας μιλήσουμε για τον Κορονοϊο, χωρίς πανικό, αλλά με την προσπάθεια ενημέρωσης γι αυτά που μας κρύβουν

Από αναγνώστρια του εξωτερικού, έλαβα δυο λινκ αμερικανικών ιστότοπων, που αναφέρονται στον κορονοϊο.

Το δεύτερο λινκ, αποτελεί άρθρο του γνωστού  διάσημου δημοσιογράφου Πωλ Γκραίγκ Ρόμπερτς
Δημοσιεύω και στα δυο λίνκς τις μεταφράσεις της google.

Φαίνεται πως μας κρύβουν πολλά... 

Aυτό που συμβαίνει σήμερα στα ελληνοτουρκικά σύνορα μοιάζει επικίνδυνα με την "Πράσινη Πορεία" (Marcha Verde) που εφάρμοσε ο βασιλιάς Χασάν ο Β΄ του Μαρόκου το 1975 έτσι ώστε να κατακτήσει την Ισπανική Σαχάρα.


Aυτό που συμβαίνει σήμερα στα ελληνοτουρκικά σύνορα μοιάζει επικίνδυνα με την "Πράσινη Πορεία" (Marcha Verde) που εφάρμοσε ο βασιλιάς Χασάν ο Β΄ του Μαρόκου το 1975 έτσι ώστε να κατακτήσει την Ισπανική Σαχάρα.

ο Χασάν ο Β' ήθελε να ενσωματώσει την Ισπανική Σαχάρα στην επικράτειά του χωρις να εμφανιζεται ότι επιτίθεται σε μια ανεξάρτητη χώρα

Αν μπορείς να συλλάβεις κάτι με το μυαλό σου, τότε αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί.


Οι σκέψεις σου είναι σπόροι που φυτεύεις. Αν οι σκέψεις καλλιεργηθούν και αφομοιωθούν σωστά, θα μετατραπούν σε πραγματικότητα στη ζωή σου.

Οι σκέψεις είναι εξαιρετικά ισχυρά εφόδια. Οι θετικές σκέψεις σε κρατούν σε αρμονία με το σύμπαν.

ΜΠΡΑΒΟ στην Εταιρεία. Δωρεάν μετακινήσεις από και προς Καστελλόριζο-Προσφορά Της Saos Ferries στο ακριτικό μας νησί


Δωρεάν θα μεταφέρονται όλοι οι επιβάτες και τα ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητα τους όλο το χρόνο! Αυτό αποφάσισε η Ναυτιλιακή εταιρία Σαμοθράκης προκειμενου να βοηθήσει τους ακρίτες του Καστελοριζου! Με ανακοίνωση της η εταιρίας τονίζει: 

Τούρκοι και Γερμανοί έχουν διαβάσει τον Διονύση Σολωμό!...


Επισημαίνει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Τον Φεβρουάριο του 2018 είχα γράψει ένα αποχαιρετιστήριο σύντομο άρθρο στα Blogs ανακοίνωσα ότι μετά τη αποχή μου από Ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές σταματώ και την παρουσία μου στην ελληνική ‘μπλογκόσφαιρα’ δηλώνοντας «Κρείττον το σιγάν του λαλείν»

Η Τουρκία στέλνει 1.000 άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στον Έβρο



Ο Σουλεϊμάν Σοϊλού πετάει με ελικόπτερο πάνω από τα σύνορα στον Έβρο
Οι ελληνικές δυνάμεις βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα, με συνεχείς περιπολίες κατά μήκος της μεθορίου, στις οποίες συνδράμουν και κάτοικοι της περιοχής.
Επίθεση κατά της Ελλάδας και της Frontex για τις εξελίξεις στα σύνορα με στον Έβρο εξαπέλυσε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού,

ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 3-3-2020

ΤΡΙΧΕΣ, Έλληνας ΓΕΝΙΕΣΑΙ δεν ΓΙΝΕΣΑΙ !! Από τα 3 στα 7 χρόνια η ιθαγένεια (!!) -ΟΧΙ η υπηκοότητα- για τους ΛΑΘΡΟπρόσφυγες με τροπολογία της κυβέρνησης

Στην εξίσωση των προϋποθέσεων απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας σε πρόσφυγες και μετανάστες προχωρά η ελληνική κυβέρνηση, με τροπολογία της σε νομοσχέδιο για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η απίθανη ιστορία του Ghost Car, μιας Camaro που χρησιμοποιήθηκε κρυφά στον πόλεμο της Βοσνίας


Οι στρατοί σε όλο τον κόσμο προσπαθούν πάντοτε να χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για να ολοκληρώσουν επιτυχώς τις αποστολές τους στις πιο δύσκολες συνθήκες κατά την διάρκεια των σκληρών μαχών.

Παγκόσμιος συναγερμός - Έρχεται το «helicopter money»;

Κωσταντίνος Μαριόλης

Πολλαπλά σενάρια εξετάζουν οι κυβερνήσεις των μεγαλύτερων κρατών του κόσμου για να προλάβουν μια νέα παγκόσμια ύφεση η οποία αν δεν αποτραπεί θα πάει πολλά χρόνια πίσω την οικονομία, ενώ η κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ άρχισε να… ρίχνει λεφτά από το ελικόπτερο.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters