Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Τούρκοι και Γερμανοί έχουν διαβάσει τον Διονύση Σολωμό!...


Επισημαίνει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Τον Φεβρουάριο του 2018 είχα γράψει ένα αποχαιρετιστήριο σύντομο άρθρο στα Blogs ανακοίνωσα ότι μετά τη αποχή μου από Ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές σταματώ και την παρουσία μου στην ελληνική ‘μπλογκόσφαιρα’ δηλώνοντας «Κρείττον το σιγάν του λαλείν»


(Για όσους ενδιαφέρονται –(http://piperopoulos.blogspot.com/2018/02/blogs.html).

Ο Πόλεμος, όμως, που μας κήρυξε πριν μερικά 24ωρα η Τουρκία με επίσημες δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου κ Ταγιπ Ερντογαν με υποχρεώνει να επανέλθω στην ελληνική ’μπλογκόσφαιρα’ καταθέτοντας τις σκέψεις μου.

Δεν χρειάζεται να έχει πτυχίο Πανεπιστημίου για να διαπιστώσει οποιοδήποτε καλοπροαίρετος πολίτης της Ελλάδος, της Ευρώπης και της Υφηλίου ότι η Τουρκία έχει κηρύξει πόλεμο σύγχρονης Υβριδικής μορφής, ασύμμετρων απειλών, ενάντια στην Ελλάδα!

Δηλώνοντας εντός και εκτός της δικής του Επικράτειας ο κ Ερντογάν ότι: «Η Τουρκία άνοιξε τα σύνορά της για να διευκολύνει όσους θέλουν να κατευθυνθούν προς την Ευρώπη» έμπρακτα και με πλήρη αδιαφορία για τα αποτελέσματα ΧΤΥΠΗΣΕ με χυδαίο τρόπο όχι την Ευρώπη αλλά τους άμεσους γείτονές του Ελλάδα και Βουλγαρία!..

Σίγουρα είναι πολύ μεγάλη η πίκρα και η ταπείνωση της ήττας του (και η μεγάλη απώλεια στρατιωτών του) στην περιοχή Ιντλίμπ της Συρίας εκεί όπου καταπατώντας το Διεθνές Δίκαιο υποστήριξε τους αντικαθεστωτικούς εχθρούς του Ασσάντ και οικειοποιήθηκε μια τεράστια έκταση Συριακών εδαφών!

Όμως, αυτοί που έχουν συσσωρευθεί με έξοδα του Τουρκικού Κράτους στον Έβρο ΔΕΝ είναι Σύριοι πρόσφυγες πολέμου αλλά Αφγανοί, Ιρανοί, Πακιστανοί και άλλοι!!

Και εάν ακόμη επέτρεπε η Κυβέρνησή μας την είσοδό τους στην Ελλάδα, όπως το θέλουν στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι «φιλάνθρωποι» συμπολίτες μας ΠΩΣ θα φτάσουν οι μετανάστες στην Ευρώπη εφόσον τα σύνορα με τους Βόρειους γείτονές μας και όλα τα νέα Κράτη που υπάρχουν μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είναι…ΚΛΕΙΣΤΑ;

Εμάς ‘πολεμάει πλέον ανοικτά’ ο κ Ερντογάν (υποψιάζομαι αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω) με την στήριξη της Γερμανίας…
Τα έχει γράψει όλα 200 χρόνια πριν ο Εθνικός μας ποιητής…

Τον έχουν διαβάσει οι Τούρκοι και οι Γερμανοί και τον ενσωμάτωσαν στις δικές τους πρακτικές Ψυχολογικού Πολέμου ενώ εμείς μάλλον διαβάζαμε…Λούκυ Λούκ!...

Κοιτάζω στα σύνορα, χερσαία και θαλάσσια με την Τουρκία και θυμάμαι τους στίχους:
«Ολιγόστευαν οι σκύλοι, και Αλλά εφώναζαν, Αλλά, και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά… Λεονταρόψυχα εκτυπιούντο, πάντα εφώναζαν φωτιά, και οι μιαροί κατασκορπιούντο, πάντα σκούζοντας Αλλά»

Κοιτάζω στην ΔΗΘΕΝ ΕυρωπαΪκή Ένωση και θυμάμαι τους στίχους:
«Μοναχή το δρόμο επήρες, εξανάλθες μοναχή. Δεν είν’ εύκολες οι θύρες, εάν η χρεία τες κουρταλεί.. Aλλος σου έκλαψε εις τα στήθια, άλλ’ ανάσασιν καμιά, άλλος σου έταξε βοήθεια και σε γέλασε φρικτά…»

Κοιτάζω μέσα στην Πατρίδα μας ακούω τα λόγια κάποιων Πολιτικών μας και θυμάμαι εκείνον το στίχο που περιγράφει την κοινωνική ψυχολογία στο οποίο στηρίζεται το εγχείρημα της Κυβέρνηση του κ Ερντογαν, «οι Έλληνες φαγώνονται μεταξύ τους…»

«Η Διχόνοια που βαστάει ένα σκήπτρο η δολερή καθενός χαμογελάει, πάρ’ το, λέγοντας, και συ…»

Είχα δώσει στο γνωστό μου βιβλίο τον τίτλο «Καληνύχτα Ελλάδα».
Μετά τον Υβριδικό πόλεμο που μας κήρυξε η Τουρκία, διορθώνω σήμερα και βροντοφωνάζω¨

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ, Ομόνοια και Ομοψυχία συμπατριώτες Έλληνες!..


Διαβάστε επίσης: «Βάλτωσε» στη Συρία, «κατρακύλησε» η Λίρα, «ξέσπασε» στην Ελλάδα!..


https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters