Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Κοσμική Οργόνη & Αιθέρας


Κοσμική Οργόνη & Αιθέρας
Κοσμική Οργονική Ενέργεια και «Αιθέρας»
Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο μελετήθηκαν οι κοσμικές οργονομικές λειτουργίες είναι πολύ μικρό. Δεν καλύ­πτει παραπάνω από μια δεκαετία. Όλες οι παρατηρήσεις, ωστόσο, που έγιναν σ’ αυτό το διάστημα κατέληξαν στο εξής συμπέρασμα:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ «ΚΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΚΕΝΟ». ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ. ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ. ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ «ΚΟΣΜΙΚΗ ΟΡΓΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ».

Η Αόρατη Δύναμη


Η Αόρατη Δύναμη
Η ΔΥΝΑΜΗ, που συγκρατεί τα πάντα σε συγχρονισμό και μετατρέπει το Χάος σε Υπαρξη.
Γαλαξίες με αποστάσεις μεταξύ τους εκατομμύρια έτη φωτός, φαίνονται να συνδέονται με αόρατες Δυναμικές δομές μεγάλης κλίμακας.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο The Astrophysical Journal τον Οκτώβριο 2019, διαπίστωσε ότι εκατοντάδες γαλαξίες περιστρέφονταν σε συγχρονισμό με τις κινήσεις των γαλαξιών που ήταν δεκάδες εκατομμύρια έτη φωτός μακριά. Αυτό υποδηλώνει ότι μια αόρατη Δύναμη τους συνδέει, με κάποιον άγνωστο για εμάς, τρόπο.

Το μίσος των Κομμουνιστών για τον Τραμπ


Το μίσος των Κομμουνιστών για τον Τραμπ
Οι ταραχές στην Αμερική είναι για το μίσος των Κομμουνιστών εναντίον του Trump και την κατάληψη της εξουσίας.

Καθώς παρακολουθούμε τους Κομμουνιστές να καταστρέφουν Αμερικανικές πόλεις, δεν μπορούμε παρά να αντιληφθούμε το ολοφάνερο, όλα γίνονται για τον Trump και την ανακατάληψη της εξουσίας. Πολλοί άνθρωποι το έχουν αντιληφθεί, άλλωστε είναι ολοφάνερο για όποιον έχει αντίληψη, συμπεριλαμβανομένου και του Tucker Carlson. Στην πραγματικότητα, το έκανε θέμα σ’ έναν από τους πρόσφατους μονολόγους του.

Διαβάστε την ομιλία του Tucker Carlson στο FOX News από το «Tucker Carlson Tonight» στις 4 Ιουνίου 2020.

[…] Οι ταραχές δεν έχουν να κάνουν με τον George Floyd ή την φυλετική δικαιοσύνη. Πρόκειται για τον Trump και την κατάληψη της εξουσίας. Την τελευταία εβδομάδα, όλοι μας έχουμε δει το χάος και τις λεηλασίες να κατακαίνε την αγαπημένη μας χώρα. Η βία και η καταστροφή ήταν τόσο συντριπτικές, τόσο συγκλονιστικές, απαίσιες και έντονες στην οθόνη, που είναι δύσκολο να σκεφτούμε καθαρά τι συμβαίνει.

Παγκόσμια Πολεμική Ατζέντα «Ενας Κόσμος»


Παγκόσμια Πολεμική Ατζέντα «Ενας Κόσμος»
Ο Τραμπ ήρθε με επικίνδυνες ιδέες και μία από αυτές ήταν η ασέβεια προς όλες τις υπάρχουσες παγκόσμιες πολιτικές, γεωγραφικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές και οικονομικές εντολές και συμφωνίες. Τα συλλαλητήρια του περιλάμβαναν το σύνθημα MAGA – Ας κάνουμε την Αμερική τρανή ξανά. Οι Αμερικανοί της χειρωνακτικής εργασίας από την ζώνη Σκουριάς (είναι ένας άτυπος όρος για μια περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών που έχει υποστεί βιομηχανική παρακμή) επευφημούσαν, όπως τους υποσχέθηκε καλοπληρωτέες θέσεις εργασίας. Μαύροι και Ασιάτες Αμερικανοί είχαν συμπεριληφθεί σ’ αυτές τις συγκεντρώσεις.

Ο Τραμπ υποσχέθηκε στους Αμερικανούς ότι θα φέρει πίσω θέσεις εργασίας από την Κίνα, με την επιβολή τιμωρητικών εμπορικών και οικονομικών δασμών.

Ο ρατσισμός των αντιρατσιστών


Ο ρατσισμός των αντιρατσιστών
Αυτές είναι οι εταιρείες που θα δωρίσουν χρήματα στους αλληλέγγυους των ΜΚΟ δήθεν και φαινομενικά για τον ρατσισμό, ενώ προωθούν,τον εμφύλιο, τον διχασμό, το μίσος και τον ρατσισμό εναντίον των λευκών ανθρώπων.

Καθώς οι απολύτως κατευθυνόμενες και υποκινούμενες «διαμαρτυρίες» συνεχίζονται στις ΗΠΑ (στον υπόλοιπο κόσμο τους έχουν γραμμένους) μετά την σκηνοθετημένη «δολοφονία» του George Floyd, πολλές εταιρείες θα δωρίσουν τα χρήματά τους κατόπιν αυστηρών διαταγών από το μαντρί που ανοίκουν, στο σκηνοθετημένο «Black Lives Matter».

Μήνυμα Μακρόν στον ελληνικό λαό γραμμένο στα ελληνικά: Είμαστε μαζί απέναντι στην Τουρκία

Μήνυμα Μακρόν στον ελληνικό λαό γραμμένο στα ελληνικά: Είμαστε μαζί απέναντι στην Τουρκία
Την απόφαση της Γαλλίας να σταθεί στο πλευρά της Ελλάδας και να βάλει φραγμό στη νεο-οθωμανική επιθετικότητα, εξέφρασε ο Εμανουέλ Μακρόν μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και μάλιστα το μήνυμα αναρτήθηκε σε άπταιστα ελληνικά.
Ο Πρόεδρος της Γαλλίας αποφάσισε να απευθυνθεί απευθείας στον ελληνικό λαό και να τον διαβεβαιώσει ότι η Γαλλία παραμένει στο πλευρό του ελληνικού έθνους στην Ανατολική Μεσόγειο.
Υπενθυμίζουμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, κάποιοι λένε σύμφωνα με γερμανικές υποδείξεις, άλλοι το αποδίδουν σε ανικανότητα, χειρίστηκε με τρόπο καταστροφικό την ελληνογαλλική συμμαχία.

COVI-PASS: Δικτατορία Υγείας


COVI-PASS: Δικτατορία Υγείας
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε ήδη έτοιμο ένα «χαρτογραφημένο σχέδιο εμβολιασμού» μήνες ΠΡΙΝ ξεσπάσει η «πανδημία» του CoV-19. Το σχέδιο προβλέπει να οδηγήσει σε «πρόταση για μια κάρτα / διαβατήριο εμβολιασμού στους πολίτες της ΕΕ από το 2022»

Στις 12 Σεπτ. 2019, αυτό το έγγραφο 10 σελίδων επικαιροποιήθηκε από μια «σύνοδο κορυφής παγκόσμιου εμβολιασμού» που οργανώθηκε από κοινού από την ΕΕ και τον ΠΟΥ.

Αλλάζουν οι ταχυδρομικοί κώδικες σε ολόκληρη την Ελλάδα


Αλλαγή ταχυδρομικών κωδίκων σε όλη τη χώρα, παραπεμπτικά των εξετάσεων στα κινητά τηλέφωνα που θα μπούνε εντός του Ιουλίου μέσα στο σύστημα και απλουστεύσεις σε σχέση με αποζημιώσεις, όπως για παράδειγμα για ειδικά αιτήματα του ΕΟΠΠΥ, ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο του Economist.

Βασικό επίδομα σε όλον τον πλανήτη φέρνει με πρότασή του ο ΟΗΕ με αφορμή την κρίση του κορωνοϊού.

OHE
Η παροχή προσωρινά ενός βασικού εισοδήματος στα 2,7 δισεκατομμύρια πιο φτωχούς του πλανήτη σε 132 αναπτυσσόμενες χώρες μπορεί να περιορίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού επιτρέποντάς τους να μείνουν σπίτι και να μην εργάζονται, ανέφερε σε έκθεσή του σήμερα το Πρόγραμμα του ΟΗΕ για την Ανάπτυξη (UNDP).
“Οι πρωτόγνωροι καιροί απαιτούν πρωτόγνωρα κοινωνικά και οικονομικά μέτρα.

Θα εκραγεί η Μέση Ανατολή στις 24 Ιουλίου;

Στις 10 Ιουλίου 2020, το Τουρκικό Κρατικό Συμβούλιο ανέτρεψε την απόφαση της κυβέρνησης της 24ης Νοεμβρίου 1934 να αλλάξει το καθεστώς της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, όταν μετατράπηκε από τζαμί σε μουσείο. Τώρα ο καθεδρικός ναός θα ξαναγίνει τζαμί και στις 24 Ιουλίου, θα ξαναρχίσουν οι θρησκευτικές εκκλησίες. 
Φυσικά, τα νέα πήραν όλα τα μέσα ενημέρωσης, μερικά από τα οποία σχετίζονται με τα πάντα σαν ουδέτερα, μερικά χαίρονται, μερικά είναι αγανακτισμένα και θλιβερά.

Η παραλία που κλείστηκε το "ραντεβού με τους εξωγήινους" Γαστούνη Ηλείας. Up'ο ψηλά. Up Stories

Ήταν Ιούνιος του 2019 όταν η μικρή και ήσυχη πόλη της Γαστούνης αναστατώνεται από δεκάδες άγνωστους επισκέπτες που κατακλύζουν την ήσυχη παραλία της περιοχής.

Ένα φορτηγό κουβαλάει βαρέλια στην παραλία και οι επισκέπτες δημιουργούν ένα μεγάλο κύκλο και είναι έτοιμοι να βάλουν και φωτιές το βράδυ προκειμένου αυτός ο κύκλος να είναι ορατός από μακριά.

22 Ιουλίου 1822: Αντιπερισπασμός με κόλπο του Κολοκοτρώνη

22 Ιουλίου 1822.
Οι Έλληνες που είχαν κλειστεί στο κάστρο του Άργους με έξοδο διαφεύγουν και γυρνούν στον Θ.Κολοκοτρωνη.
Ο αντιπερισπασμός του «ΓΕΡΟΥ» πέτυχε.
Τη 10η Ιουλίου μετά από μικρές συμπλοκές με τις εμπροσθοφυλακές του Δράμαλη, όταν εισήλθαν στο φρούριο, βρήκαν μόνο αλεύρι, αραποσίτι, ζάχαρη, ρύζι. Ούτε νερό, ούτε ξύλα για φωτιά.
Μία ενετική στέρνα με λάσπη. Από τη λάσπη, τοποθετώντας τη στα μαντήλια τους, δρόσιζαν τη γλώσσα τους.

Ποιοί ελέγχουν πλέον την Τράπεζα της Ελλάδος.

SXOLIASTHS
Ποιοι είναι οι ιδιώτες που σε καθεστώς… ανωνυμίας ελέγχουν την κεντρική τράπεζα της χώρας;
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
Δικαίωμα ψήφου στις γενικές συνελεύσεις των μετόχων της Τράπεζας της Ελλάδος αποκτούν και ξένοι μέτοχοι της κεντρικής τράπεζας της χώρας, με μια τροποποίηση του καταστατικού που εγκρίθηκε (ΑΡΘΡΟ 14, στοιχείο α’ ) κατά τη γενική συνέλευση της 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 .

Το fox news παρουσιαζει μελετες που δειχνουν οτι οι μασκες ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΥΡΕΣ Κ ΑΧΡΗΣΤΕΣ!!!


Το fox news παρουσιαζει μελετες που δειχνουν οτι οι μασκες ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΥΡΕΣ Κ ΑΧΡΗΣΤΕΣ!!!

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ - ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ (+12 link)


Οι μάσκες σου στερούν το οξυγόνο και σκοτώνουν τις εγκεφαλικές σου λειτουργίες (βίντεο απόδειξη)

Τρομοκρατήστε τους όλους μέχρι θανάτου. Σας σιχάθηκα γιατί είστε υποκριτές- Το ξέσπασμα Ελληνίδας γιατρού για τον κoρoνoϊo

Τρομοκρατήστε τους όλους μέχρι θανάτου. Μέχρι οριστικής απεμπόλισης κάθε κατοχυρωμένου συνταγματικού δικαιώματος. Ψωνίστε online, πηδηχτείτε online, εργαστείτε online, ζήστε online, ψοφήστε online, βάλτε μάσκες και στο σe…  Αφήστε τον κόσμο όρθιο στα ΜΜΜ, γιατί ως γνωστόν μόνο από τους καθιστούς κολλάει… Ανοίχτε τα σύνορα όμως, για να έχουμε τουρισμό, αλλά μην επιδοτήσετε τον εσωτερικό τουρισμό, γιατί δεν περισσέψαν λεφτά από τις ζαρντινιέρες
«ΠΑιδια δεν είναι δικό μου αλλά το βρισκω αληθινό ………Καταργήστε τα όλα λοιπόν. Πανηγύρια, χορωδίες, συναυλίες, αγκαλιές, φιλιά, πάρτυ, εκκλησία, σχολες, παιχνίδι, ανεμελιά, αγάπη, συντροφικότητα, στοργή.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters